A fideszes politikus – aki egyben az MTK elnöke is – Facebookján tette közzé legújabb eszmefuttatását. 

Deutsch szerint a stadionépítések kellenek ahhoz, hogy végre jó focit lásson a közönség. Na és eddig kik voltak a rendszer kerékkötői? Természetesen a kommunisták, a "mocsok" ultrák és a gyűlölködő firkászok. 

A magyar közönség egyelőre nem tért vissza a nézőtérre, erről árulkodik a Nemzeti Sport legutóbbi felmérése is, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

Itt olvasható Deutsch Tamás focis posztja, melynek igazi gyöngyszeme az elején olvasható (jelentős részben koppintott) kínrímecske:

Deutsch Tamás "rájött", hogy kik tették tönkre a magyar focit

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hányingerem van ettől a pasastól is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ennek tényleg elvette az eszét a drog.
verum
Hányingerem van ettől a pasastól is.
Slade
Komplett idióta ez az okádék féreg.
RonaGyuri
Tompika te tényleg nagyon hülye vagy: a kommunista hatalom által menedzselt futbal ellenes hangulatban???
cs.n.
"Természetesen a kommunisták"
És azt mivel magyarázza, hogy a magyar foci az ún. kommunizmus idején érte el a legnagyobb eredményeket?
Toby
Csalódtam ! Nem kicsit - nagyot !

Hogyan lehet az, hogy nem "Gyurcsány-Bajnai-Soros György" tengely a sáros ?
Dr. Felipe
Kijafaszez tompi.

Csak hát a kommunisták idején sokkal többen jártak meccsre, a kettős rangadókon pláne, mert akkor a kommunizmusban még volt foci.
Most meg majd büszkélkedhet a vadi új stadionban a kemény 150 nézővel. Ez pont olyan beteg mint a g..i.
Cicamama55
Azok tették tönkre, akik a rossz teljesítmények ellenére is hatalmas összegeket fektettek, s fektetnek bele! Az igazi foci a "grundokról" indul, s nem a pénz vezérli, hanem a foci iránti sportszeretet. Más sportágban is így van ez, hisz Pap Laci edzésmódjára is biztosan emlékezik mindenki, s ha a kajakosok elitjeinek lehetőségeit vizsgáljuk, ők sem dicsekedhetnek edző szalonokkal, mégis hozzák az eredményeket!
Rózsika Hatházi
Tompika! Az a nettó párezer mocsadék ultra segített téged, meg a bagázsodat a hatalomba. Nem mintha döglenék értetek, inkább tőletek, de azért az asztal közepére nem kéne kulázni! Ejnye, bejnye! :)))
Borsodi
Ez érdekes eszmefuttatás,jó focit lássunk ahhoz jó stađionok kellenek,én eddig azt hittem jó játékosok,nem értek hozzá,de meg nyugodtam,mert ha lesznek modern kórházak,mindenki meg gyógyul az se baj ha nem lesz orvos, Különben mi akik itt írogatunk azt hiszem már arra is rájöttünk kik tették tönkre a magyar embereket és Magyarországot, nem a focit kell rendbe tenni,hanem családok élet körülményein javítani,munkahelyek,normális bérekkel,rokkantak leszázalékoltak,cukorbetegek,kis nyugdíjasoknak 70 százalékos gyógyszer támogatás.Fiatalokat segíteni lakáshoz jutni,de nem ilyen uzsorás bankokkal.Miért nem lehetnek a mi kis országunkban is nyugodt , boldog emberek ,fiatal családok akik merik vállalni a gyerek nevelést,nem parancsra teszik.Ezt fontosabb lenne támogatni milliárdokkal.,mert ha nincs egészség építhettek bármit.
Szókrakész
Rengeteg ommm-ba és nyugtatómba került ennek végigolvasása.

Tompika.
Arról mikor szófosol, hogy néhány év múlva minden betegnek lesz kórházi ágya, kórházi gyógyszere, kórházi klotyópapírja és kórházi...?
csetere
@verum: Az tette tönkre, aki ellopta az 5 milliárdos beléptetőkapukat!
percsi
Tumpika inkább arról beszéljen, mi történt a paraolimpikonok pénzével! Visszakapta a klub az utolsó fillérig, amit elloptak?
Szókrakész
@percsi: Nem emlékszik, mert éppen be volt szívva.
papa.49
Te tökéletlen faszkalap, az 50-70 években még volt foci ha esetleg nem tudnád akkor voltunk a VB. másodikok, akkor vertük meg az angolokat Londonban is meg Pesten is, a 70 években játszott a Fradi VVK. döntőt, a magyar foci akkor kezdett elmerülni mikor a Mezei volt a szövetségi kapitány, mikor a Szepesi bekerült az mlsz vezetőségébe, szerencsétlen 3.14.csagyümölcs mit tudsz te ezekről még nem is éltél, később meg a pöcsöddel játszottál a homokban!!!Az hogy most az MTK. elnöke vagy csak ideglenes állapot mihelyt buktok ki leszel rúgva páros lábbal!!!
simmering73
Március 15-re az összes hülye előkerül?
human
A stadionépítés és a futball teljesítménye közt is csak Deutsch Tompika látja meg az összefüggést. Szerintem egy fogpiszkáló és a heti időjárás közt is lát összefüggést ez az észlény.
papa.49
@simmering73: Jönnek a ,,svábbogarak,, a fényre)))))))))))
tothjani
'Szijjártó az MTI-nek eljuttatott reakciójában az írta, hogy "A hazudozás és az alaptalan vádaskodás nem méltó egy európai politikushoz."
Mangu
A cikk elolvasásig nem "züllök le" :)) - csak a címig, de a hozzászólásokat élvezettel olvasom.
egyvandor
Nos ha tompa tápszeres agyad felfogná, az tette tönkre a magyar futballt, aki uram-bátyámkodva lenyúlja a hatalmas belé fektetett közvagyont, pozíció harcokkal és tekintély rendszerrel teszi lehetetlenné hogy azok érvényesülhessenek akik tennének is valamit a sporttért. Hiszen akkor az ilyen suttyó senkik mint dojcs_már_nem_für_nagy_tehetségű_tompika legfeljebb a stadionok környékén szedegethetné a csikkeket, ha a nála szorgalmasabbak hagynának neki.
Mangu
@papa.49: A VIDI menetelést kihagytad, az sem volt semmi. Na és a Fradi BL szereplése a "pénzlopással" ami a tényleges bukta kezdete volt.
papa.49
@Mangu: Igazad van de mentségemre mondva jól felbaszta bennem az ideget ennek a szarjankónak az írása!!! Ki is volt akkor a Fradi elnöke nem valami breki krisztiánnak hívták???
zöldszem
"futball huligánok, ultra drukkerek, sport újság írok akik elzavarták írásaikkal a nézőket...
uhm...azt nem gondolod, hogy a játékosok nem tudnak focizni???
ultra drukkerek, te "porszívó" a 2006-ra gondolsz és a választási irodánál most megjelentekre? Nem lesz ebből baj???
Stadionépítés???
"Figyelj, haver!
Kis focistám!
Szerinted az új stadiontól megjavul a foci?
Ühüm.
Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?"
/ Hofi Géza/
namihami
""Deutsch szerint a stadionépítések kellenek ahhoz, hogy végre jó focit lásson a közönség.""

Ne bántsátok a Tompikát. Szinte tökéletesen igaza van. Kellenek azok a stadionok, sőt ha lehet még sokkal több.
Egyetlen módosítást kéne csak elérni a FIFA-nál és az UEFA-nál.
Ezentúl ne a játékosoknak kelljen focizni, hanem az újonnan épített stadionoknak. Attól a pillanattól kezdve komoly eséllyel indulhatnánk minden nemzetközi seregszemlén.
Képzeljétek el, mekkora derbi lesz,amikor az a gyönyörű Grupama aréna leáll játszani azzal a lerobbant Old Trafforddal vagy Praterrel. Biztos, hogy mi nyerünk. A fiúk és a Fidesz meg fürödhet a dicsőségben. Ráadásul a az eddig és ezután építendő stadionokból visszacsorgatott pénzek se jönnek rosszul
Desischado
@Toby: Én is épp ezt akartam írni, megelőztél! Ez a tompi akkora hülye, hogy az már tényleg gáz. Vajon most milyen szeren van?

@Borsodi: Nálad a pont!
Mangu
@papa.49: Nem tudom, de a lóvét ellopták, amit a csapat kapott. Az 1964-es olimpiai arany meg kimaradt nálam, de utólag beugrott.
papa.49
@Mangu: Az igazán szomorú ebben a fociőrületben, hogy egyesek kurva mód meggazdagodtak belőle, már a gengszterváltás előtt is, azóta meg csak mint pénzszivattyú működik a dolog!!!
Gondolod hogy a piCsányi elvti, pusztán a foci miatt ragaszkodik ennyire a mlsz elnöki székéhez, frászt, pénz van benne azért...
qrfly
nno HÁT EZÉRT SZERESSÜK MI EZT AZ IZÉT...

A ZESZÉÉRT!!!
micfild
@Borsodi: Nagyon jó meglátás... városomban csodás új szárnyat húztak fel a kórháznak.-- csillog villog orvos meg nincs.. 5-6 órás várakozás mindenféle időpont ellenére. Felújították a stadiont is...most kb felennyi néző fér el mint anno...- ott laktunk gyerekkoromban, minden meccsen tele volt.. 70-80as évek.. dugig. Most meccs idején 30-40 autó áll a parkolóban... maximum... annak idején a környék tele volt autóval, pedig hol volt még akkor mindenkiinek autója. Manapság a focistákat sem érdekli más, mint a lové amit a semmitevésért kapnak... meg az autó amiben meresztik a hátsójukat.
Szerintem a magyarok jó része pont minisztárelnökünk fociőrülete miatt nem kiváncsi a magyar futballra.
Tádé
Egy valaki kimaradt a felsorolásból:
Deutsch Tamás!
Lepényleső
Egy, a cizellált kifejezéseivel simán közénk állhatna,vége felé a sorba.
Kettő,ha a labdarúgást a firkászok és a komcsik tették tönkre,akkor azokat kellene reformálni.
Három,a szélsőséges elemek már nem kívánatosak,ha befejezték munkájukat?
Négy, a stadionok annyit segítenek a football sikerek terén,mint a piramisok a túlvilági lét kényelmén.( Az viszont igaz,hogy az emberi butaság egyik legjobb képviselői.)
vadnarancs
Tompika! Találtam neked egy testhezálló feladatot! A Fővárosi Nagycirkusz bohócot keres!
Mobil123
@simmering73: Várj mert még nem jött elő mind.
Mobil123
@vadnarancs: De ott csak az oroszlánokkal léphet a porondra amikor azok nagyon éhesek .
micfild
@vadnarancs: nemááárrrr a gyerekek megállnak a fejlődésben ha meglátják ezt az ocsmányságot. szerintem a szellemvasút - alagútjában a helye..- vagy inkább valami horrorfilmben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.