Egyes fideszes vezetők úgy érzik, a migránsválságból kovácsolt politikai tőke már nem lesz elég a 2018-as győzelemhez. 

Az atv.hu a Hetek című lap elemzését szemlézi, rámutatva arra, hogy a kormánypártban kitört a pánik: mi lesz, ha a 2018-as választások előtt Simicska lepaktál Vonával?

Ha ez tényleg megtörténik, a Jobbik hatalmas médiafelülethez juthat, ennek pedig már ismerjük az erejét. Gondoljunk csak a 2010-es és a 2014-es választási kampányokban, a Simicska érdekeltségébe tartozó médiaorgánumok által kirobbantott, és a baloldalra jelentős csapást mért korrupciós botrányokra.

Hirtelen nagy kosárlabda-rajongó lett?

A lap értesülései szerint Orbán Viktor jegyet váltott a hamarosan esedékes Szolnoki Olaj kosárlabdacsapat sportcsarnok-avatójára. Márpedig egy focibolond miniszterelnök hátsó szándék nélkül ilyesmire nem vetemedik.

Az avatón Orbán akár kezet is foghat Nyerges Zsolttal, a Szolnoki Olaj főnökével – aki egyben Simicska legfőbb szövetségese is. Hogy ebből mi sülhet ki? Az elemzés két lehetőséget valószínűsít:

1. „Ha Orbán Viktor részt vesz a szolnoki stadion avatóján, kezet fog Nyerges Zsolttal, akkor ez akár üzenetértékű is lehet az egykori harcostárs, Simicska Lajos számára, hogy rendezni kívánja a kormányfő kettejük viszonyát.”

2. „Orbán Viktor szeretné a Szolnoki Olaj csarnokavatásán való részvételével »leválasztani« Nyerges Zsoltot a nagyvállalkozóról.”

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Összefognak állni mint a krumplis tészta !
Mármint a Jobbik és a Fidesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy jegyet váltott??? Van olyan hiszékeny, naiv és tudatlan, aki ezt elhiszi???
KERKA
Új megvilágításban a Simicska. Na hogy ebből mi sül ki?
coni
Figyelemelterelés, háttéralkukat nem szoktak a nyílvánosság előtt kötni.
Már csak az a kérdés az ATV miért vesz részt a játékban?
Pestilence
A muszlimbarát jobbik hogy fog több migránsellenes szavazót hozni a fidesznek?
nyanya001
Összefognak állni mint a krumplis tészta !
Mármint a Jobbik és a Fidesz!
nezelodo
@nyanya001: Van esély rá, hogy összeborulnak a régi polgári köröcskés cimbik, (tényleg, hova lettek a köröcskék, meg a kisdobos riadóláncok), és mi csöbörből vödörbe esünk. Volt már ilyen amikor a Torgyán Viktor nyert választást!
Aztán majd a gumicsizma szárából megint előveszi a dakota a bökőt, és megismétli a Torgyán féle mutatványt, hogy csak a nyerésben legyen része a Zavrivecznek, a hatalom gyakorlásában nem.
Szókrakész
@RonaGyuri: Megvette, azaz a nevére iratta az egész létesítményt.
karma1
Juj de izguloooook... Akkor csak azt tessek elmondani nekem, hogyha Simicska visszakerul a mezesbodibe, akkor hova fogjak mangalicza meszarost tenni? Ujra a talonba? Mert Simicska nem fogja ingyen megtenni az osszeborulast senkivel sem, az tuti, minimum annyit ker majd, mint KOZGEP-es koraban...

Igenam, de akkor mit kap VVmeszaros? Mert ez az orszag nen kepes mar ket ilyen penzehes csokat eltartani, ebbe meg jobban belerokkanna, mint barmi masba...

Mindenesetre figyeljunk oda, hogy mik fognak tortenni a tortenelmi osszeborulas utan a vastelepen levo simicskas hirdetooszlopokkal? Vajon visszakerulnek-e a helyukre, ahogy azt a birosag megitelte, vagy tovabb rozsdasodnak az Illatos uton, vagy mi?

Tessek mondani, nem lehetne-e egyszer, EGYSZER a budos eletben tisztesseges embereket megvalasztani, szabad akaratbol Magyarorszagon?
Szókrakész
@karma1: "Mindenesetre figyeljunk oda, hogy mik fognak tortenni a tortenelmi osszeborulas utan a vastelepen levo simicskas hirdetooszlopokkal? Vajon visszakerulnek-e a helyukre, ahogy azt a birosag megitelte, vagy tovabb rozsdasodnak az Illatos uton, vagy mi?"

Majd Orbán milliárdokkal megtámogatja egy digitális átállásra, ahol Tiborcz lesz az IT guru.
karma1
@Szókrakész: Van egy olyan erzesem, hogy megint a zemberek szopnak, adoemeles formajaban...
Dr. Felipe
Attól még g..i marad, sőt még nagyobb g..i.
Nil
A magyar nép többsége nem fasiszta, és van annyi esze hogy ne szavazzon a jobbikra.
Riogatni jó velük, no meg arra is hogy kocsikat gyújtsanak fel,meg tv székházat foglaljanak, stb.
wagabund
@karma1: csak szólok...a mézesbödön a málnásban van...nem ezek szokták kinyalni..ezeknek ott a húsosfazék..
vukkocska
Mészáros biztos kitette a Megtelt táblát. Sokat akart a szarka, de már nem bírja a farka. Ettől függetlenül van olyan érzésem, hogy Simicska nem fog visszatáncolni Orbánhoz. Inkább szívatja. Ami neki van, az már élete végéig kitart. Ugye, az ember a sírba meg nem visz semmit. Ott megint egyenlőek vagyunk.
remenykedo
Ha ez a szandeka orbannak, csak maga alatt vagja a fat. Az emberek, foleg az eddig nem szavazok latni fogjak , hogy tenyleg csak a hata
Slade
Dögöljön meg mind a kettő. Egyik geci a másik meg ugyanolyan geci. Kalodába ültetném mind a kettőt és kiraknám a Kossuth térre egy hónapra. A becsapott, kirabolt, megnyomorított emberek hadd szórakozzanak kedvükre velük.
Cicamama55
"lenn megtalálsz a klubban
mert nekem bejön ez a szitu
a sok buta sztori rólad
csináljunk most olyat,
amit megbánunk majd holnap
Kicsi srác, ou, szia, helló!
álljunk össze, mint két kicsi lego "
szép új világ
Ha Simicska békül, akkor saját magát köpi szembe, bebizonyítva azt, hogy semmivel sem különb G-nél. Én a "nem békül"-re fogadnék, na persze nem nagy tétben.
justhpeter
Szerintem Orbán már nem tud jót húzni. Ha összeborul megint Simicskával, akkor Mészárosnál marad a vagyon és az összes terhelő adat. Nyergest nem tudja eltéríteni, mert akkor már korábban átállt volna Orbán oldalára. Ha összeborul Vonával elveszti a katolikus egyház támogatását és lehetőséget ad arra, hogy az egyház az iskolák nagy részének visszaadásával gazdaságilag is válság irányába állítsa az országot. Szavazatszerzés szempontjából a dolog úgy áll, hogy normális kormányzásnál kisebb a kdnp által megszerezhető szavazat - főleg az idióta kdnp szereplők miatt -, de valamennyire kiegyenlíti ezt a katolikus egyház nagyobb társadalmi beágyazottsága. Illiberális majom-kormányzásnál kdnp-s szavazat többletre nem számíthat, az egyház társadalmi beágyazottsága márnem segíthet többet.
A Jobbikkal való összefogásnál elvész a kdnp-s szavazat és elvész az egyházi támogatás, ebben az esetben a fideSSnek komoly gondjai lennének.
prime777
@szép új világ: Ugyanolyan a Simicska mint az Orbán.
Mit gondolsz?
Azért mert Orbán lepasszolta csak azért mentek ezek egymásnak.
Nincsen itt semmi különbség a két ember között.
vonotok
Én egy g...vel biztos, hogy nem fognék kezet.
Desischado
Kiváncsi vagyok, mit lép simicska, de szerintem sem fog békülni legalábbis remélem. orbánnak persze mindegy, csak a hatalomban maradhasson, - hogy kivel paktál le. De simicska nem hülye, láthatta, hogy orbán bárkit hátba támad, ha már nincs rá szüksége. Hát meglátjuk. Ami a jobbikot illeti, szerintem is koalicíó lesz, de remélem, buknak, mert ha ezek kerülnek hatalomba, akkor jobb ha rögtön menekül innen mindenki, mert olyan világ lesz, amilyet még nem láttak Magyarországon! Az égiek mentsenek tőle!
bakegya
A lajosnak annál több esze van, mint hogy visszanyelje a nokedli erőszakos hülyeségeit!
KÖZÖS ZÁRKÁRA VISZONT ESÉLYÜK VAN.
RonaGyuri
Nos ha én Őfenesége helyében lennék (ami nagyon sok ok miatt kizárt) a mai mno-s vezércikk után tényleg elgondolkodnék:
mno.hu/vezercikk/szerecsenmosdatok-1335010
Yoda69
Miert? Osszevesztek? Ha simicskanak lett volna valami a kezeben mar elorukkolt volna vele. Cicaharc volt az egesz. Figyelem eltereles.
kukac50
Simicskában csalódnék ha békülne Orbánnal! Neki van annyi pénze,hogy megél belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.