Kormányzati forrásainkkal és a Fidesz-KDNP frakcióhoz tartozó képviselőkkel beszélgetve úgy tűnik, a kormány egyelőre nem lát akkora kockázatot az MNB-alapítványok több száz milliárdos pénzköltése kapcsán kerekedett botrányban, hogy új, külön erre fókuszált kommunikációs stratégia kidolgozását rendelje el – írja az ATV.hu.

Az ATV szerint a kabinet egyelőre nem fél attól, hogy az MNB-alapítványokkal legalább annyira pórul járnának, mint a vasárnapi boltzár kérdésével. Belső méréseik szerint ugyanis az átlagpolgárnak fogalma sincs, miről szól a történet, és a pénzügyi kultúra hiány miatt „az emberek agya ledobja a láncot” ha valaki százmilliárdokról kezd el beszélni nekik.

A legnagyobb problémának azt érik kormányberkekben az ATV forrása szerint, hogy megint kiderült, mekkora kockázatot hordoz magában, ha Matolcsy György „nincs gyámság alatt.”

Egy másik megszólaló arról beszélt, hogy vállalhatatlanul ciki az MNB-alapítványok körüli botrány, és gyorsan ki kellene találni valami ellenszérumot, mert ha az ellenzék még sokáig sulykolja a témát, akkor "a végén még megértik az emberek".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Igen! Az ellenzék minden egyes tagjának az lenne a dolga hogy a fütyisz bűneit az emberek fejébe sulykolja!!! Fel kellene4 már ébredni ellenzék!!!Nem egymást kellene basztatni hanem a fütyiszt.!!! A nap minden órájában , percében el kellene mondani a fütyisz bűnlajtstromát! Hogy az emberek NE FELEJTSENEK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Mondjuk az igazsághoz tartozik, hogy nem csak az ellenzéknek KELL ezen lovagolni, s igen azt remélve, hogy az emberek felfogják mi folyik itt!
Arról nem is beszélve, hogy Matolcsy igazából csak a jéghegy csúcsa! =))
Hellcat
Hát ha az emberek felfogták volna ezt az MNB-s botráányt a fidesz nem a várba költözne hanem fel az oszlopokra szellőzni. De mivel a média nagyja is a kezükben az ember azt se tudja mi történik...csak a hazug propaganda áramlik.
magyarbakancs
Orbán kezében minden kinevezett egyén az csak báb figura.
Mindenki úgy ugrál ahogy Orbán kívánja.
Matolcsi és a többi is csak addig marad hatalmon míg a géniusz akarja.
nezelodo
Igen, sulykolni kell a történteket az ellenzéknek, és többször elismételni, hogy a "hülyék is megértsék", ahogy a közmondás mondja, és úgy szájba rágni, ahogy a fidesz propagandagépezete tette ellenzékiként és kormányon egyaránt.
Az hogy gyámság alá kell venni ezt az embert, vitathatatlan, ahogy a renitens kiskorúakat és az elmebeteg felnőtteket szokás felügyelet alá helyezni. A különbség annyi, hogy a tudottan elmebetegekből nem lesz vezető normális országban, csak nálunk lehet politikus, és bankvezető.
amaramaistanna
@amaramaistanna: Részlet Rádi Magdolna beszédéból:
"Ti Fidesz-bárók, ti tolvajok vagytok! Csalók vagytok, rablók vagytok! Elárultatok minket, akiktől a hatalmatokat kaptátok. De tudjátok meg: egyre többek mondják majd, hogy elég volt belőletek. Ma sokan vagyunk, holnap még többen leszünk, holnapután pedig úgy fogunk veletek bánni, ahogy megérdemlitek. Ahogy rablókkal, tolvajokkal, csalókkal és árulókkal szokás..."
dr. prédikátor
Igen! Az ellenzék minden egyes tagjának az lenne a dolga hogy a fütyisz bűneit az emberek fejébe sulykolja!!! Fel kellene4 már ébredni ellenzék!!!Nem egymást kellene basztatni hanem a fütyiszt.!!! A nap minden órájában , percében el kellene mondani a fütyisz bűnlajtstromát! Hogy az emberek NE FELEJTSENEK!!!
amaramaistanna
@amaramaistanna: ELNÉZÉST! Most látom, hogy helytelenül írtam a nevet!
Helyesen: RÁDY MAGDOLNA
human
Ilyen aljas egy kormányt. Csak mert nem értik az emberek a milliárdos mozgásokat már úgy gondolják, hogy nyugodtan lophatnak. Hisz az a néhány tucat ellenzéki képviselő és az a néhány ezer ember akik értik nem jelentenek veszélyt rájuk. Mocskos tolvaj banda!
1magyar
Az a baj, hogy a pazarlásokat és egyéb bűnöket azok vetik a fidesz kormány szemére akik elárulnák a kontinenst és önként dalolva feláldoznák az európai polgárokat idegen vallásnak,kultúrának helyet adva. Tehát nem hitelesek.
Kutyuska
@nezelodo: Most is gyámság alatt van, Orbán a gyámja. Erre mondják, hogy két h... egy pár.
karma1
@nyanya001: Asszem, amikor eloszor megvalasztottak oket, meg nem volt ennyire nyilvanvalo , hogy korruptak lesznek... Nagyobb a felelosseguk azoknak, akik 2014-ben szavaztak meg ezt a csurhet
nyanya001
@karma1: Akkor még szerényebben csinálták, de kinyílt a csipájuk
most már semmi nem elég ennek a mocskos hordának !
nyanya001
@karma1: Orbánt már akkor el kellett volna kapni amikor a 12 Állami Gazdaságot
elsinkófálta !
Meg a haletetési botrány a Millenárison... hogy a hordószónok Torgyánról már ne is tegyek említést a meggymagjaival ...
Hellcat
@dr. prédikátor: Az a baj mire a végére érnek a lista kiegészül még 5 tétellel...végtelen munka lenne...
Toby
Kínában már száradna a bőre eltolcsy-(a)lapítvány Dzsordzsinak !
evacica
@1magyar: Ez hülyeség! Kár így magyarkodni, mert az sehová nem vezet. Nem árult itt senki senkit el, ez is a süket fidesz hadova, amit sokan benyalnak.
evacica
Nem csak Matolcsyt kéne gyámság aláhelyezni, más is rászorulna erre!
vonotok
Helyes! Elmeorvosi gyámság, a főnökével együtt.
human
Csepregi Geci Nándor ma azt mondta, hogy a túlárazások nem korrupciók. Kénytelenek túlárazni.
eugen4402
Ha gyámság nincs kéznél, az úthenger is jó lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.