Természetesen a kormányzati kommunikáció irányvonalát követő módon szólalt meg Rogán ügyében a miniszter, bár kilóg a lóláb.

Nem csak azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Nem veszem komolyan, nem foglalkozok vele.

– kommentálta Lázár János a kormány sajtótájékoztatóján, hogy Portik Tamás a minap azt mondta, egyik alkalommal tízmillió forintot vitt Rogán Antalnak egy belvárosi Fidesz-irodába – írja a 444.hu.

Nem lehet komolyan venni olyan emberek által mondottakat, akit 15 éves börtönre ítéltek

– mondta Lázár, finoman megfeledkezve arról, hogy egyébként Portik perében sem a legnagyobb úriemberek vallomásai bizonyították a bűnösséget.

A minisztertársam munkáját végezte külföldön, ez fontosabb, mint hogy egy bűnöző hazudozik. Az ország számára fontos tárgyaláson vett részt.

Olyan fontos volt ez a sajtómegbeszélés, hogy egy mondat jött le belőle a Bildben...

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tota
Nem vagyok benne biztos,hogy portikot elítélték-e hazudozás miatt.
Amenyiben jól emlékszem a csüngőhasu harmadosztályu vezérnek,meg az egyik szóvivőnek,mintha papirja lenne fóla.
nyugatifeny.blog.hu/2016/04/29/orban_papirt_kapott_rola_hogy_hazudik
propeller.hu/itthon/2852727-fidesz-megbizasabol-tette-ezert-nem
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizi30
Egy politikusnak se lehet jobban hinni, mint egy elítélt bűnözőnek! Ennyike...
Toby
Rühes luxuspatkány!

"Nem lehet komolyan venni olyan emberek által mondottakat, akit 15 éves börtönre ítéltek"

Csakhogy a bíróságok nem így látják, te mocskos tróger, no és hol tart fosásban a "minisztertársad"?
Jól tűrte napokig a "hamis tanúzást" - te pöcs! Nem érdekes?
tota
Nem vagyok benne biztos,hogy portikot elítélték-e hazudozás miatt.
Amenyiben jól emlékszem a csüngőhasu harmadosztályu vezérnek,meg az egyik szóvivőnek,mintha papirja lenne fóla.
nyugatifeny.blog.hu/2016/04/29/orban_papirt_kapott_rola_hogy_hazudik
propeller.hu/itthon/2852727-fidesz-megbizasabol-tette-ezert-nem
justhpeter
Mit mondhat erről a söpredék egyik tagja ? Igazat ? Nem így szocializálódtak.
lampa laz
Szerintem ez a pasas a börtönben a rabok között előkelő helyet foglal el úgy, h meg kellene gondolni mit nyilatkoztok róla, mert ha oda kerültök veletek mossák fel naponta a cellát, de gondolom van ettől jobb módszerük is az ilyen fehérgallérosokkal szemben.
coni
"ez fontosabb, mint hogy egy bűnöző hazudozik"

A vádat akkor is hivatalból vizsgálni kell, ha egy bűnöző mondja. Annál is inkább mert az ingatlan értékbecslésnek objektív szabályai vannak, főleg ha több tucatnyi alulértékelt ingatlanról van szó...
koszpeko
web.dkp.hu/a-dk-a-bild-foszerkesztojet-kerdezi-rogan-interjujarol/

A DK a Bild főszerkesztőjét kérdezi Rogán “interjújáról”

A Demokratikus Koalíció levelet írt Tanit Kochnak a németországi Bild című napilap főszerkesztőjének. A levélben Rogán Antalnak azon állításáról érdeklődünk, amely a német lapot is érinti. Mint ismeretes, Rogán Antal azzal mentette ki magát arról a tárgyalásról, ahol szembe kellett volna néznie azokkal az állításokkal, amelyek őt tíz millió forint kenőpénz elfogadásával vádolják, hogy a tárgyalás idején éppen a Bildnek adott interjút Münchenben. Azóta sem tudjuk pontosan, volt-e ilyen interjú? Ha történt kapcsolatfelvétel, valóban interjú készült, esetleg csak egy telefonbeszélgetés történt? Ha így volt, az nem menti fel Rogánt egy tárgyaláson való részvétel alól? Tervez-e a Bild egy valódi beszélgetést az Orbán-kormány propaganda miniszterével?
Amennyiben megérkezik a választ, azt is tudatni fogjuk a közvéleménnyel.
Kakuk György elnökségi tag, DK
lampa laz
Szerintem ez a pasas a börtönben a rabok között előkelő helyet foglal el úgy, h meg kellene gondolni mit nyilatkoztok róla, mert ha oda kerültök veletek mossák fel naponta a cellát, de gondolom van ettől jobb módszerük is az ilyen fehérgallérosokkal szemben.
lampa laz
@lampa laz: bocsánat a véleten műve volt a 2x-i küdés.
RonaGyuri
a cínhez? olyan orbános angolsággal: di horszleg iz aut
Törölt felhasználó
Az hogy ki hazudik majd a bizonyítékok eldöntik. A bizonyítékoknak nincs személye csak vannak. Portik nem hülye nem akar még hamis tanuzásért 5 évet kapni és Juhász sem aza blöff arc. Szerintem az exmaffiának elege lett a mostanibó, Portik Vizo, Spéder, stb ezek nem azok az arcok akik ne tudnák mi kell ahoz hogy valaki sittre kerüljön. Ráadásul a maffia mindig gondol a holnapra, tehát mindig van valamijük a zsarolásra pl hangfevételek..:) Lázár te se ugass sokat, mert a haveroddal lenyultátok a dohány piacot, ami ezekhez képest léptékekkel nagyobb buli..

Továbbra is azt kivánom, akkor fusson be a Magyar foci amikor viszik a sittre Orbánt és remélem pont egy börtönszerelem miatt nem fogja látni az eb döntőt:)
colibri
Azért, mert Rogán mellett kiáll Orbán, Lázár és az egész igazság?ügy, nem jelenti azt, hogy nem egy hazug, csaló, korrupt fidesscsicska! Mondhat Lázár, amit akar, ő is ugyanabból az alomból való. Valóban hosszú lesz a vádlottak padja és sok-sok lámpavasra lesz szükség!
papa.49
LézeresszarJankó majd akkor is vigyorogjál ezzel a borzalmas vigyoroddal mikor a lámpavas alatt állsz készen arra hogy a nyakad tartsa meg a valagad súlyát))))))))))))))))))))))
human
@papa.49: Lázár mindig az ország képébe röhögött. Nagyon megérdemelné, hogy kiderüljön minden mocsokság, amit elkövetett a háttérben meghúzódva.
vadnarancs
Kettőtök közt annyi a különbség Janikám, hogy ő már túl van a tárgyaláson...!
bakegya
Ez normális?-leleplező amit és ahogyan fogalmaz!
Na ez a fideSS DIKTATÚRA jogvéglényege.
volvós
Rohadjon a vastag börü pofádra ez a gúnyos mosoly...
papa.49
@human: Állítólag Makón megígérték neki, hogy belevernek a képébe, ha állandóan beleugat a helyi dolgokba...
human
@papa.49: Én vásárhelyről hallottam, hogy vasszigorral uralkodott és gyakorlatilag féltek tőle nem csak a közvetlen beosztottak.
Desischado
Majd ha a bíróságra vezetik remélem, lefagy a mocskos képéről az örökös vigyor! Amúgy meg tökre muris, hogy egy fehérgalléros bűnöző vonja kétségbe a másik bűnöző szavahihetőségét. Jobban hiszek százszor Portiknak, mint egy egyszer rogánnak!
Vizual
Túl gyorsan válaszoltak a vádra. Portik többet tud mint amit most állított. Mindenben benne volt ami az olajszőkítés óta történt kis hazánkban. Igaz az átkosban is. A bűnügyi történetét nézve, gondolom érdekes dolgok derülnének ki. Én azt várom ki lesz a vezéráldozat. Talán a volt nyomozókat kellene megkérdezni akiket ellehetetlenítettek. De hát miért Lázár bizonygatja, hogy Portik hazudik. Talán ő is érintett ?
papa.49
@human: Vásárhelyen szoktam melózni az ottani melós emberek igen utálják a szarJankót...
Jozefina
Majd még kiderül, hogy egy bűnbanda vezeti az országot és uralkodik rajta!!!??? Orbánnak, poltnak lenne feladata bőven, de egy csapat az egész!!! Pfujj!!!
human
@Jozefina: Ezen már túl vagyunk szerintem. Az önkormányzatok önállóságát épp most kívánják elvenni, egy kivezényelt pártkatonával, aki felül tudja bírálni az önkormányzat döntéseit.
Kutyuska
@ziziplanet: A tegnapi kormány infón nem volt az a kaján vigyor Lázár képén, amikor kérdezték Spéderről. Hosszú idő óta most láttam Lázárt nyilatkozni úgy, hogy nem vigyorgott.
Amikor arról kérdezték, hogy beszélt-e Spéderrel, láthatóan hazudott. Az a fránya testbeszéd az ilyen dörzsölt, gátlástalan alakokat is elárulja.
Kutyuska
@human: Olyan pletyka is terjengett Lázárról, hogy polgármestersége idején raportra hívta azokat a vállalkozókat, akik elfelejtették a névnapján felköszönteni és belengette nekik, hogy elesnek munkáktól. Ha igaz, elég kicsinyes, pitiáner emberre vall.
human
@Kutyuska: Erről az jut eszembe, mikor Handó Tünde állásinterjúra hívott egy pályakezdőt és számonkérte rajta, hogy pályázatában miért nem éltette harsányabban Handó munkásságát. Handó ugye az Országos Bírósági Hivatal feje.
human
@Kutyuska: Lázár a feketelisták gyártásával is operált Vásárhelyen:

"Kihagyott ingyenebédért is feketelistára lehet kerülni Hódmezővásárhelyen"
www.origo.hu/itthon/20100710-riport-hodmezovasarhelyrol-az-onkormanyzati-szegyenfalrol.html

"Újabb szégyenlista Vásárhelyen"
www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/ujabb_szegyenlista_vasarhelyen/2241289/
papa.49
@human: De a szarJankó még a bírósági ítélet ellenére se mondta meg kivel hetyeget Londonban!!!
Neki úgy gondolja mindent lehet, de SZÍVESEN LETÖRÖLNÉM A POFÁJÁRÓL AZT A VIGYORT!!!
jolibaba
Hogy divatba jöttek a lábak?!! Lóláb,sajátláb??? Lényeg, hogy fialnak.
Kutyuska
@human: Mást nem is várunk annyitisér janótól (a kisbetű szándékos). Undorító semmirekellő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.