Mécs Imre, a Szabad Demokraták Szövetségének alapító tagja, Göncz Árpád egykori rabtársa is ott volt a Közlekedési Múzeumnál tüntető tömegben.

Felesége, Magyar Fruzsina a Facebook-on egy képet posztolt Mécs karjáról, a poszt szerint

Fellökték őt is a rendőrök. Hatalmasakat taszítottak rajtunk a rendőrök. Nikót földhöz vágták. Többekkel együtt elvitték. Be vannak vadulva a rendőrök. Próbáltuk megakadályozni a munkagép bemenetelét a kordonon belülre.

Bedurvultak a rendőrök a Ligetnél: vérzik a 82 éves Mécs Imre keze

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Kezet csak megfogni szabad. Elveszíteni vétek. Ellökni átok. Egymásba simuló kezek tartják össze az eget s a Világot.
/Albert Camus
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
christike
Mostmár aztán ! Ilyen durvá elbánni bárkivel is , de egy idős emberrel (((( Jobbulást Mécs Imrének((
papa.49
@Horizont: Azt se kell sokáig találgatni ki adta ki a parancsot!!!A fosőr!!!
justhpeter
Pinocset elemében van. Várható volt, hogy elszemtelenednek. Közeledik az az idő, amikor már nem lesz miből lopni. Ezért kellenek ezek a senkinek sem kellő beruházások.
Cicamama55
Kezet csak megfogni szabad. Elveszíteni vétek. Ellökni átok. Egymásba simuló kezek tartják össze az eget s a Világot.
/Albert Camus
papa.49
@Horizont: A fosőr= sofőr=sintér))))))))))))))))
Rózsika Hatházi
@Cicamama55: Ez nagyon szép. Kár, hogy a "felsőbbrendű urak" nem érzik magukénak! :((((
papa.49
@Horizont: A fosőrnek nem mindig kell a hazugovicsra várni, saját maga is hülyévé teheti magát, sőt szokta is a ,,rosszarcú keresztapa,,)))))))))))
papa.49
@Horizont: Nem tudtad a ,,rablóból lesz a legjobb pandúr,,))))))))))
glorianna
@Cicamama55: Nahát, Camus ilyet is tudott? Köszi :)

Egyébiránt: úgy látom, méltóképpen készülnek az 56-os forradalom 60. évfordulójára - lesz legalább olyan "békés", mint az 50. ???
Mézike
@glorianna: Az 50 -es évfordulót viktornak köszönhetjük.
glorianna
@Mézike: Persze. És ha semmi sem változik, akkor a 60. csendesebb lesz, viszont rém aljas. Például nagy valószínűséggel nem lesz ott Mécs Imre.
Mézike
@glorianna: Ha most ősszel a baloldal inditana valamilyen megmozdulást orbán nem tűrné azt amit Gyurcsány tűrt tíz éve.
bakegya
Így leszünk mi mindnyájan megvédve,A MAGUNK VÁLASZTOTTA NEMZETI KURMÁNYUNKTÓL.
Mocskok.
Csizmás Kond
85 évesen lehetne annyi esze hogy ne tüntessen tömegben...
bakegya
@Rózsika Hatházi: ez kötelező HA EMBEREK AKARUNK MARADNI!!!
sziha
akkorisagyurcsanyszemkilovetosmindenit!
Desischado
Íme, a fidesz banda igazi arca. Lesz ez még rosszabb is, ha nem állítjuk meg őket! Gyalázat! A rendőrök ilyenkor nagyon buzgók! Bezzeg a kopaszok ellen semmit sem tettek! Pfujj!
szaboria1
@Csizmás Kond: Cicius már megint nem olvasol még nincs 85.
karma1
@szaboria1: Ja, 82... A tenyek sosem zavarjak a macskat,... Hulyeseget magatol is tud irni... Illetve csak azt...
Bringás
Ó a drága Mécs Imre! Ott volt a Szabadság téren is történelmet hamisítani, hiszen a II. Világháború szenvedéseit már teljesen ki akarják sajátítani. Most pedig ide jön lázadni a beruházás ellen, de ez nem az építkezés ellen van, hanem a többség ellen!
Mivel csak ötvenen vannak, a kutya se támogatja őket, így hirtelen "civilek" lesznek! Ez mostanság az anarchista szinonímája!
Vizual
Az látszik, hogy Orbán rendszere betegesen vigyázott eddig arra, hogy hivatalos "közegek" óvakodjanak a nagyon erőszakos megmozdulásoktól. Bár enyhébb sérülések voltak már. Ezt a feladatot átvették a kopaszok, akiknek az Orbán rendszerben még van feladatuk. Mécs egy más megítélés, ő egy etalon. Valamilyen furcsa meggondolás alapján Orbán még nem tagadta meg teljesen 56 eszméjét. De ugye nem gondoljuk, hogy a kopaszok balhéja nem ér fel a 2006-s eseményekhez. Miért gondolják ördöginek Gyurcsány akkori tevékenységét. Hiszen az a tömeg nagy volt és rendszer ellenes megmozdulás és szervezett. Ez is szervezett de nincs politikai oka, jelenleg. A reakció és az magyarázat pedig nagyon Orbáni.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...ha sokat tüntet nem is lesz...:)
bakegya
FELCSUTKAY orsosgyőző jobbik felével összedolgozik frrissen ruganyossan ősszetákolt törvényes törvénytelenséggel a magyar nép nevében-attól kezdve hogy ORBÁN VICCTOR NEM VICCBŐL MEGSZAVAZTATTA( a saját különbejáratú) JOBBIK-FIDESS-KDNPÉ-ével.
TETTE MINDEZT a vadaktól való félelmében??? Hát ne gondoljátok-az volt a cél,hogy akkor legyen bevethető a karhatalom amikor az orsos pereputty jónak látja-
MÉCS IMRÉT ÉS MINDAZOKAT AKIK ELLENÁLLNAK EZÉRT LEHET HEMATÓMÁSRA VERNI BÚNTETLENÜL.Szemét magyarok megszavaztátok-
solidedge
Amikor a Tubesre tervezett lokátor ellen léptek fel az aktivisták a kormány meghátrált és visszavonta a tervet. Igaz akkor az MSZP volt hatalmon.
colibri
@Bringás: Ha te ismert lennél, akár csak a Propeller kommentelő előtt (de lehet más fórumokon is), már nem élnél!! Ezt hidd el nekem. Itt könnyen megteheted, hogy hergeled az embereket arctalanul, illetve arcátlanul. Remélem jön még kutyára dér és te is ott leszel kiállítva, ahol minimum azt kapod, amit érdemelnél, hogy jól arcon csináljanak!
bakegya
@colibri: ez egy piszok a szemfedelükön-egy enteritis-coli...
colibri
@bakegya: Igen, egy csúnya piszok, amit nehéz szó nélkül hagyni. Bár megfogadtam, hogy soha többet nem reagálok rá, aztán... pedig tudom, hogy mindenkinek ezt kéne tenni és talán kikopna innen.
szaboria1
@Bringás: Látszik, hogy te tényleg csak hergelni akarsz pedig jobb volna ha leülnél egy csendes sarokba és elkezdenéd olvasni a magyar történelmet.
Mézike
@szaboria1: @colibri: @bakegya: Nem vettem észre hogy bringás, vagy a macskosz hergelné az embereket. Elmondják a véleményüket ami más mint az itteni többségé. De szólás szabi van nem? Ráadásul bringás soha senkit nem anyázott meg nem sértett, még akkor sem ha őt igen.
Bringás
@colibri: Véleményt előadni egy dolog és azt nem tolerálni egy másik dolog! Primitív, bunkó parasztok csak az erőszakot ismerik, miközben folyamatosan vinnyognak a kopaszokról, akik le se sz@rják őket! Ki is az erőszakos szemét, aki a másik fizikai bántalmazását kívánja, mert nem az ő retardált véleményének tapsol? Magyarellenes, hazudozó, Mécs féle történelem hamisításnak nem tapsolok, sőt leleplezem. Ez fáj annyira, amikor kiderül, hogy egy hazug, mocskos, a békés többség ellen uszító véleményterroristát lepleznek le a kommentei alapján!
terlasz
@Bringás: Igazad lehet, amennyiben csak a hamis történelemre vagy fogékony és a tényekre nem nagyon gerjedsz, mert azok nem férnek bele a harciasan gyűlölködő világképedbe.
Bringás
@terlasz: Annyira liberális álláspont, hogy a megfenyegetett az erőszakos és a fenyegető a bárányka!
Szóval a liberálisok gyűlölködő világképébe miért nem fér bele a tolerancia, amiről annyit papolnak, de nem gyakorolják, csak a bűnözőkkel és a magyarság ellenségeivel szemben?
bakegya
@Mézike: HÁT SZÓLNI SE TUDOK...de kösz, hogy helyretettél!!!-ettől kezdve aki többet fizet többet is kap!!!
bakegya
@colibri: ...nézd ...már naponta többször nekem is eszembe jutott,másképp is bánhatnék azok-kal akikre nem elég csakkk úgy külsőségeik alapján ránéznem,legjobb tudásom szerint átvizslatni a problémájuk...-de aztán mindíg meggondoltam magam...
De...vannak olyanok akikre csakkk mosolygom...az is elég nekik...és a mérlegelvet követem..több megoldás van...de van akin egy sem segít.
szaboria1
@Mézike: A kandurral már évek óta van nézeteltérésünk de volt olyan is amikor Ö is és én is egyetértettünk egymás mondandójával. A Bringás meg be vallotta nem igazán fidesz párti csak szeret ellenkezni.
Mézike
@bakegya: @szaboria1: A macskoszt én is leforráznám néha, de azért ne vetkőzzünk már ki magunkból. Azt mondjuk a jobboldal erőszakos öntelt csürhe. Akkor mi kik vagyunk ?
bakegya
@Mézike: édesem -háát,beöltözni,gyakran,de kivetkőzni ritkábban engedhetem még egyenlőre meg magamnak...ami a jobb és baloldal szétválasztását illeti az ,valójában nálam areflexiás trauma -na arra nem is vágytam sose-de még messzebre megyek,senkinek se kívánom-habár sokkal többen szenvednek ebben mint szeretném-ezt bevallom... nem csakk tapasztalom...D
Mézike
@bakegya: Hát én ezen besírtam!!! :-)))))))))))))
Most néztem meg milyen az a trauma.
terlasz
@Bringás: Nálam nincs probléma az egészséges toleranciával, ezért aztán nem is veszem magamra a megjegyzésed. Egyébként, mindenki(!) nagyon liberális tud lenni önmagával szemben, de sokan nem tűrik mások liberalizmusát. Az igazi liberális is ember és követ el hibákat, van olyan, aki sokat.
bakegya
@Mézike: igen...ennél csakkk az betegebb akinek,vagy akiknek az agy fél tekéje politikai okból befolyásoltan okoz nem csakkk saját magának,de minden embertársának olyan egyensúlyzavart amit már túlélésnek sem nevezhetnénk...jószívvel ajánlhatom,,,@terlasz: 00.33 nagyon bölcs válasz bejegyzését e témában és ezzel a témát le is zárnám.
szaboria1
@Mézike: Én sem szeretem amikor nyomda festéket nem tűrő hangon írnak valakinek. Meg kell tanulni úgy vissza írni, hogy nem sértegetünk senkit sem akivel nem értünk egyet.
perfekt
Van egy kérdésem?"Köztársasági elnökünk" többet utazik a nagyvilágban, mint azt ,valamikor Fock Jenő tette--állandóan úton van mint a távirat,és kampányol Japántól-Ausztráliáig a természet védelme mellett,miért nem hallatja védelmező hangját a ligeti fákért???!
DR Eric CARTMEN
@perfekt: Nem ér rá ilyen pitlák dolgokkal foglalkozni !
perfekt
@DR Eric CARTMEN: Szia Az ügy mint tudjuk nagyon komoly..Ezek a fazonok,hamis próféták--pénzt zabálnak,játsszák a díszmagyart--és leszarják ,gondjainkat bajainkat..Igazi debilek!
teuton
@Csizmás Kond: Ö meri magat megmutatni, te meg a pofad is titkolod, csak alnev alatt mocskolodsz! Ott fentebb megmutathatnad ki vagy -en megtettem-, de te csak egy gyava mocsok vagy...
vitriol
@perfekt: ez olyan jó kérdés, hogy neki magának kéne feltenni, lehetőleg nyilvánosan
Csizmás Kond
@teuton: álnév meg pofa...a tied mi a kutyaszar ?...azt sem tudod mi a teuton szargörcs.
teuton
@Csizmás Kond: Mondtam, en ott vagyok fent! Valos nevvel, keppel, nem kamuregisztracioval imint a többi fidesznyalonc, te, bringas, meg tarsaitok! Te hol vagy? A kutyaszarban?
Csizmás Kond
@teuton: teuton

HozzászólásokAdatlapBeküldött hírekÚj személyes üzenet

Foglalkozás: Nincs megadva
Életkor: Nincs megadva
Lakóhely: Nincs megadva
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: Nincs megadva
Szeretem: Nincs megadva
Nem szeretem: Nincs megadva
Kedvenc témáim: Nincs megadva
Politikai nézet: Nincs megadva

Hát itt lennénk fent ugye... kis takonypóc...
..és már mintha írtam volna, ha hozzám szólsz akkor vedd a fáradtságot és írj magyar betűkkel hanem kerülj ki... ez a minimum
teuton
Ha@Csizmás Kond: Haaaat ... Mint a legtöbb nyalonc, irni meg csak tudsz, de ertelmezni nem! A "FENT", az nem egy kamu adatlapot jelent itt "lent", hanem a SAJAT FB-oldalrol valo hsz-t, fentebb... Valos nevvel, keppel, adatokkal... Ennyit a "tudasotokrol"... Egyebkent ha te ittt elrejted magad "lent", akkor "fentröl" nem lehet ra reagalni! Engem megtalalsz "fent", nem nehez a nevböl kikövetkeztetni ki vagyok. Te ott viszont nem mered magad megmutatni...
Csizmás Kond
@teuton: ...vagyis neked az fb valami magasságot jelent...?...viszonyítva az itteni propis szinthez...
...
Bringás
Kiment a vén majom lázadni és meglepődik, mikor a rendőrök érvényt szereznek a törvénynek? Talán be kéne tartani a törvényt, nem hőbörögni, meg sajnáltatni magát!
Csizmás Kond
@teuton: és mégvalami---melyik vagy te...persze ha csak van akkora merszed mind szád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.