A Jobbikhoz közeli N1TV ma közzétett egy dokumentumot, ami szerintük Vizoviczki László, a pesti éjszakai élet évek óta szervezett bűnözéssel gyanúsított volt urának 2013-as vádalku-ajánlata – számolt be az Index.

A 13 oldalas üzenet arról szól, hogy bár Vizoviczki jobboldali beállítottságú, de ha börtönben kell maradnia, a mostani kormányoldalhoz köthető ügyekről is kitálal.

Az "ajánlat" említést tesz egy "országgyűlési képviselő-polgármesternek" juttatott, milliárdos kárt okozó, rendszeres, nagy összegű kenőpénzekről, valamint olyan nevek és adatok átadásáról, melyek után "egyszerű rutineljárás a sikeres vádemelés". Az információinak 90 százaléka a 2010 utáni időkre vonatkozik.

Az NTV1 legújabb videója pedig arról szól, hogy a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja elmondja, az ügyészségi kihallgatásakor

hiába említette többször is Rogán Antal nevét, azt nem jegyzőkönyvezték, és kinevették,

amikor azt kérdezte, a politikusból mikor lesz gyanúsított.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ugyan már!!! Amig a polpot petike meg az olajszőke sintér sanya irányit addig addig nincs mitől félnie az arrogáns tonyónak!!!Maffiózó a maffiózónak nem vájja ki a szemét, a szemét!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Legfőbb ideje lenne életfogytig rács mögé dugni a sunyi hüllőképű pitiáner simlist.
nemkati
@Csodálkozó: Így van. És vigyen magával még egy (száz) embert!
dr. prédikátor
Ugyan már!!! Amig a polpot petike meg az olajszőke sintér sanya irányit addig addig nincs mitől félnie az arrogáns tonyónak!!!Maffiózó a maffiózónak nem vájja ki a szemét, a szemét!!!
namihami
Áááá, biztos az volt, hogy nem tudták, hogyan kell helyesen írni a nevét és nem akarták eltéveszteni. Más variáció fel se merül bennem.
human
Egy országon röhögnek ezek a bűnözők miközben a milliárdjaikat számolják, amit külföldön tartanak egy bukás esetére.
sgyuri2003
Láthatóan az ügyészségen is kinéz egy két haramiának az évtizedes bünti. Élükön a főkolompos Polt-al. A bűnszercetben való elkövetés már bizonyítást nyert. Igaz a per elindításához meg kell szabadulni ettől a maffiától. felszabadulás után csak arra kell figyelni , hogy ezek a gengszterek ne tudjanak elspriccelni az országból.
volvós
Tonyóka !! Ismered a mondást, sz@rból nem lehet várat épiteni...
Te mégis megpróbálod, de ne izgulj, a falak rád fognak dölni...
Cilike özvegyen már nem lesz akkora " celeb "...:-)))
papa.49
A Pasaparki tonyo nevét már hogyan lehetne a jegyzőkönyvbe beírni, akkor már is nyoma volna a csirkefogósságának))))))))))))))))))))
egyvandor
Ezek már nem tudnak semmi olyat tenni amitől visszakerülhetnének a becsületes emberek közé.
JAJMÁR
Tálalja fel az "összes" nevet. Ne csak az ügyészségnek, ne csak a nyomozóknak, a nyilvánosságnak. A sajtónak. Majd az internet "jegyzőkönyvbe" veszi és sohase felejti!
justhpeter
@JAJMÁR: Ez nem csak a megoldás, hanem a biztosíték is. Mert az internet valóban megőrzi.
percsi
Lassan 30 éve a pofánkba röhögnek, és ez továbbra is így lesz!
Elajándékoztuk az országot, odaadtuk gyermekeinket a senkiháziaknak, szégyellhetjük magunkat :(
világlátó
Sajnos én hiszek a vádlóknak, akár bűnözők, akár nem azok.Azért hiszek többek között, mert ezek a pitiáner bűnözők mit sem, tudtak, láttak a valódi nagymenő bűnözőkről. akik a hatalom csúcsán mindent megtehettek és meg is tettek a saját biztonságuk védelmében.Ezek a kiválasztott balekok, akik a legfőbb úr egyetlen dicsérő szaváért felvállalták még azt is, hogy bukáskor ők viszik el a balhét. A Questor vezér sem bűnöző, csak balek. Neki megigérték hogy nem lesz baj, most meg sorsára hagyják.
Desischado
@Szeparepa2: Ennél jobban nem is fogalmazhattál volna. Tökéletesen egyetértek veled. Ilyenkor hol vannak a nyaloncok?
Vizual
Kifordítom befordítom mégis kap egy pofont. Rogán tevékenységén már régen lehetett látni, hogy valami nem kerek nála. Vérszemet kapott és az, hogy láthatóan bűnözökkel kooperál az sem titok. A pofátlanság az, hogy mindez nem veri ki a biztosítékot Orbánnál és a FIDESZ híveknél. Miért verné is verné ki. Hiszen láttuk a sok bűnözőt tollasodni. Mert a hívek is elintézik azzal, hogy a bal oldal is korrupt. Hát nem a bal oldal, egyes a bal oldalhoz köthető bűnözők. De csak koncepciós perek tömegét látom. És már megértem, hogy Orbán és csapata alagutakat épit, hogy közlekedni tudjanak. Beszarás...
Jozefina
A jegyzőkönyv írója nyilván ismeri a tízparancsolatot, amelyből a második: " Isten nevét hiába ne vedd" !!!
percsi
@JAJMÁR: Már az első betű kiejtésénél baleset érné!
RonaGyuri
A dologban ismét egy fityesz-matyar fogalom-átértékelésnek lehetünk tanúi. A vádalku, ami eddig "a terhelt a kedvezőbb elbánásért cserébe információt szolgáltat más, nagyobb súlyú bűncselekményről, a hatóság pedig ezáltal olyan információkhoz jut hozzá, amelyeket egyébként nem vagy csak nagy nehézségek árán tudna beszerezni" értelemmel bírt, mostantól új értelmezést kapott. .Vizoviczki László esetében azért kapott kedvezményeket, hogy ne beszéljen a dolgokról! =))
bakegya
@világlátó: aki fiktív papirokat gyárt és még kereskedik is velük az nem csupán balek.Ez a pali pontosan abban volt jeles,mint a mészáros,vagy akár a tiborc-simicska,de a vitéziek,vagy a garancsy,matolcsy,hernádi,de még az ország főuzsorásai sem kivételek már.!!!
ITT MINDEN DISZNÓSÁG EGY CSALÁDI MAFFIA-ÉS ANNAK ZÁRTOSZTÁLYTÁRSAINAK KEZÉBEN KONCENTRÁLÓDIK-A LEGSZEMBETŰNÖBBEK AZ ÁLLAMOSÍTÁSAIK aztán valójában csakkkhamar saját zseb effektus érvényesítése hamar-hamar furmányos orbántempóval...BELÜGYESEN ,KÜLÜGYESEN...aztán semmi nyom...bizonyítékok elkeverni...
karma1
@Vizual: 06.59-re: NAna, hogy a gazdanal nem veri ki a biztositekot a tonyo viselkedese, hiszen kb egy szinteen vannak a moralban... (Szoval a banyaszbeka segge alatt 30 kilometerrel). Valoszinu, hogy orban nem veletlenul emelte ki tonyot az V, keruleti polgisagbol, igaz, az utoda se piskota. Gondolom, mar nagyon egett a talaj toni korul, igy kozelebb akarta tudni ot magahoz, de most kezdodik borulni a szarosbili - vagy domino, teljesen mindegy a vegeredmenyt tekintve - , ugyhogy orban a fejet a homokba dugja, pont ugy, mint mikor a narkos habony dolgairol kerdezik, o nem tud semmit, majd az eltunteto gepezet megoldja a kerdest (poltpetyanak jo mely fiokjai lehetnek, amikben ezt a rengeteg bunvadi jelentest el kell sullyesztenie...)
bakegya
@karma1: matolcsy családi pótlékolásaival küzdő milliárdjait és kastélyturisztikai műremekeit kifelejtetted-engedtessék meg nálam az a pali viszi a közgazdálkodási zsenijével a MARXOT-mert ugye ekkora kommunizmust még államköltekezéssel a világon senki sem dobbantott-mint az ORSOS-ELTOLCSY! HAT ÉV TÁVLATÁBAN VILLANTOTT EZ A KÉT ZSIVÁNY ANNYIT A VILÁGTÖRTÉNELEMBEN AMENNYIT CSAKKK AKART!
JAJMÁR
@percsi: Sajnos nem valószínű,hogy fog beszélni, mert addig van zsaroló pozícióban, amíg csak fenyegetőzik. Bár az elhiteltenítés, a nem lehet komolyan venni módszer is kirántaná a zsaroló pozícióból, de akkor meg már hiába mond bármit is. (Azért nem bánnám... )
Talán majd az idő megoldja.
babp1982
Talán,ha nokiás dobozban vitte volna a 15 millát ami ugye nem is férhet el egy ekkora dobozban,talán akkor sittre vágnák Arogáns tonikát! Persze,hogy kinevették. Kis naiv,már hogy a jó fenébe ítélnének el egy fityma alvezér enyves kezűt?
Szókrakész
Miért kell jegyzőkönyvbe venni.
Mindenki tudja, hogy róla van szó.
Törölt felhasználó
Elég volt már ebbe a beletörödömségből, hogy persze mert a Polt meg a haverok. Egy rendes országban, ha nem a rendőrség akkor az ember viszik be a sittre ezt a tetvet. Ez szól a 2006-os nagymagyaroknak is, akik ennek a töredékért zúztak, romboltak. Már róluk is tudjuk, hogy Kubatov kutyái. Nem lázadni kell, de nem kéne ennek a gyökérnek az irodája elé menni?
kukac50
Az igazságszolgáltatás a Fideszesek zsebében van! Rogán ügyét elfogják simítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.