A Századvég stratégiai igazgatója szerint Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi "gondolkodós" beszédével és politikájával olyan új irányvonalat keres, ami egyben tartja az uniót.

Az MTI-nek szombaton nyilatkozva G. Fodor Gábor azt mondta, a miniszterelnök beszédének legfontosabb üzenete, hogy az európai politikai vezetők megbuktak, cselekvésképtelenek, nem tudják a célokat és ehhez nem tudnak eszközöket rendelni.

Ezzel szemben a magyar politika tudja, hogy mit akar, ahhoz milyen eszközöket akar használni, ezért biztos pontnak számít a bizonytalan világban. Hozzátette: ez a politikai stabilitás a legfontosabb, emiatt is lehet Közép-Európa stabil. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, szükség van az októberi kvótareferendumra – vélekedett a politológus.

A stratégiai igazgató szerint a brüsszeli politika így nem mehet tovább, ezzel rés nyílik a változások felé, most lehet változtatni az irányokon. Ennek a folyamatnak a része Orbán Viktor útkeresése, amely olyan vonalat keres, amely egyben tartja az uniót – mondta.

Donald Trump republikánus elnökjelölt támogatásával kapcsolatban G. Fodor Gábor azt mondta, nem az a kérdés, hogy miben lehet vele egyetérteni, hanem az, hogy mit jelenít meg. Ő képes szembe menni a politikai korrektséggel és megkérdőjelezhetetlennek hitt dogmákkal. Hozzátette: csak "körön kívüli" politikusokkal lehet a becsontosodott európai elitet feltörni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ajjaj megszólalt megint a ,,kotonszökevény,,)))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ajjaj megszólalt megint a ,,kotonszökevény,,)))))))))))))))))
prime777
Ennek az embernek nem sül le a bőr a pofájáról.
Az a baj ,hogy a fideszesek pénzért bármire képesek.
dr. prédikátor
@prime777: Már nem csak pénzért .Már az is fizetség nekik ha kinyalhatják a cigus fecalicus seggét!!!
pbalage
a közmédia nem bukott celebek gyülekezete?
F_Viktor
"...a miniszterelnök beszédének legfontosabb üzenete, hogy az európai politikai vezetők megbuktak..."

A texasi csörgőkígyó évente 8 ezer embert mar meg! Évi 5 millió kígyómarást regisztrálnak a világon.
Az USA-ban és az EU-ban szakmailag halálra lenne ítélve az a politikus aki azzal kampányolna, hogy ezért kiirtana minden texasi csörgőkígyót!

A gnómnak üzenem, az orbáni hazugság-kampány csak Magyarországon életképes!
Ezért van miért szégyenkeznünk!
joopapa
Ez gnóm pénzért kényezteti az orbánt elől hátul, de szerintem ez annyira szervilis hogy ingyen is csinálná! "G. Fodor Gábor azt mondta, a miniszterelnök beszédének legfontosabb üzenete, hogy az európai politikai vezetők megbuktak, cselekvésképtelenek, nem tudják a célokat és ehhez nem tudnak eszközöket rendelni." Nos ezek a bukott vezetők döntenek arról hogy mennyi lóvét kapjon az országunk, és ebből a lóvéból gazdagodnak orbánék! És igen cselekvésképtelenek, mert nem tudjál ezt a pofátlan lopást megállítani! Az orbánék tudják a célokat, a legtöbb EU-s támogatást lenyúlni!
szmeagol
G.Fodor!
Térdelj Viktorod elé és szeresd!
justhpeter
Némi erkölcsi magasság azért szükséges ahhoz, hogy az minősítse az Uniót, aki az Unió lélegeztetőgépe nélkül már a teljes agyhalál állapotában létezne csak. A lélegeztető gép még életben tartja Orbánt, de már lassan teljessé válik nála az agyhalál. Ezt láttuk és hallottuk ma délelőtt. G Fodor csak ezt próbálná mentegetni, magyarán: nem is olyan beteg ez az Orbán.
human
G. Fodortól hiányolom, hogy még nem kérdezte meg olvasó táborát, hogy kivernék-e Orbán Viktorra. Nem csak baloldali politikusok feleségével kapcsolatban lenne létjogosultsága egy ilyen kérdésnek.
nezelodo
Ezért fizetik, de még ezt is túlteljesíti. Aztán ha elmúlik ez a veszedelem, keres másik nyalni valót, a fejére hamut szórva mondogatja, hogy megint megtévedt.
namihami
Becsszóra, ha nem lenne ez a ""lény"", akkor hiányozna a palettáról.
Vele teljes az állatorvosi ló.
moareka
Kíváncsi vagyok arra, ha egy szer Orbán már nem lesz, az ilyen kriptaszökevények miből fognak élni?
namihami
@moareka: S..g lesz, csak a tulaj személye fog cserélődni. Jó nyelv mindenhova odatalál.
cs.n.
"az európai politikai vezetők megbuktak"
Orbán is európai politikai vezető, csak mondom.
1magyar
Miért nem arra kötelezi magát az unió vezetősége, hogy a magyar romákat betelepítse Németországba?
Ők mégiscsak európai állampolgárok.
Tódor
Orbán kép a bal kezében, a háttérben szól a csuticigány fosványosi beszéde, a jobb kezével pedig maszturbál. Max ennyit nézek ki ebből a salakanyagból.
Rózsika Hatházi
Ez a gfodor, a tipikus esete annak, amikor a méhlepényt pofozták életre. Valszeg, a szülész sírt fel először. Azé, lett belőle valami. Nem valaki, valami. :)))))
világlátó
A .Fodorok mintha lelkesen támogatnák Orbán európai vezető szerepbe való delegálását. Mindent dícsérünk, csak húzzon el már innen.
Desischado
Kis híján rám jött a hányinger ettől a masszív nyalástól. Ez a kotonszökevény ritka gusztustalan egy féreg, igazi g!
karma1
Valahogy ovatosan meg kene mondani a nyugati vezetoknek, hogy nekik mar annyi, jovo hetre ne vegyenek mar ebedjegyet se, mert ugyis belezuhannak a magukvajta szakadekba...

Hulye g.fodor... Ezt a fajta propaganda politikat max. rakosi pajtas merte elsutni utoljara gorban elott, neki csak annyi fo'rja volt, hogy akkor nem letezett internet, meg mobiltelcsi, es a Szabad Europa radiot se lehetett mindengol fogni.
Viszont mar Kadar se nagyon hangsulyozta, amit rakosi - hogy ti.a dekadens nyugat haldoklik, -, mert o, Kadar is a haldoklotol kert kolcson... (Es kapott is, rengeteget...)
Bringás
A Miniszterelnök Úr még összetarthatja ezt a bűzlő uniót! Az egyetlen reálpolitikus!
Macskaszem
A kis G élteti a nagy G-t. Hát ez szép.
qrfly
ez a fószer rinocéroszbőrrel az arcán született...AZ EGYETLEN ELLENSZER ELLENE : A TELJES AGYONHALLGATÁS!!!
egyvandor
Az ilyen senkiháziak ebből élnek.
Ha véletlenül a másik oldalra sodródott volna, ami tehetség híján természetes lenne. Gorbán rendszere amit dicsér és amiből az átlagnál százszor jobban él, naponta zaklatná valamelyik közterület jogtalan használatáért.
alterego56
"Orbán Viktor útkeresése, amely olyan vonalat keres, amely egyben tartja az uniót"
Ettől félek én is :)
Jozefina
Ilyen gnómmal riogatják a gyerekeket!!! Gusztustalan egy féreg!!!
kukac50
Ez a szopós szájú féreg tűnjön el a közéletből

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.