Interjút adott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV-ben Kálmán Olga műsorában.

Amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy pontosan mire megy el a kvótanépszavazásra szánt 4,5 milliárd forint, Kósa azt mondta, hogy ez egy becsült adat, de amúgy az eljárásra, a regisztrációra, egyszóval a választással kapcsolatos költségekre. De mindebben a kampány költsége nincs benne, hiszen majd csak augusztus 13-tól indul a kampány. Mert Kósa Lajos szerint még nincs is kampány.

Vagyis a már elindított és régóta dübörgő plakát-és hirdetési kampány nem is a kampány része.

De akkor a mostani plakát-és hirdetési kampányt mégis kinek a pénzéből finanszírozzák? – kérdezte a műsorvezető.

Kósa Lajos: Öö...az a kormány kiadása. És azt gondolom, hogy egy ilyen kulcskérdésben...

Kálmán Olga: Kormánypénzen kampányolnak?

Kósa Lajos: Mi nem kampányolunk!

A frakcióvezető azt is kifejtette, hogy sem a Fidesz, sem a Fidesz-frakció, sem a frakciószövetség nem kampányol még, a hirdetések és az óriásplakátok a kormány politikai állásfoglalásai, és politikai állásfoglalásokat bármikor bárki tehet.

Kálmán szembesítette Kósát, hogy ami most folyik, az a Fidesz politikai állásfoglalása közpénzen, miközben hivatalosan nincs is kampány, Kósa megadta a kegyelemdöfést:

Nem. Ez a kormányé. Hát ne keverje össze a kormányt a Fidesszel meg a frakcióval!

Majd közölte, hogy a frakció is fog kampányolni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Megérte végig kagylózni mert életemben nem röhögtem még ennyit!Ha ezt szegény Demoszthenész hallotta volna, hát az athéni Agorán oda vágja magát magát a földhöz a sárga irigységtől! Meg aztán hát Tesze-Tosza-Tuszi Lalika motyogásához képest egy közepesen értelmes gibbon makogása komplett akadémiai székfoglalóval ért fel!:-))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Lalika te kis huncut! Már a hazudozás se úgy megy, mint rég... Az asszonyt is Risztov kezelgeti. Nem kellene végleg eltakarodnod?
Csodálkozó
Ez a hízott ártány sosem volt képes koherensen fogalmazni, de mostanában egyre súlyosabb az állapota.
bencemacska
@Csodálkozó: Mert még abban is hasonlítani akar az imádott főnökéhez!!!-:)))
eszegfu
Ez ismét "gyönyörü"! "Hát ne keverje össze a kormányt a Fidesszel, meg a frakcióval." Ha mondjuk nem keverem össze, akkor is a Fidesz kormányoz...nem?! Ez olyan, mint egy félresikerült trükk, ahol pl. a 4 lefelé forditott poharak mindegyike alatt van pénz (nemcsak az egyik alatt) és bármelyiket felemelem, nyertem.
karma1
@Csodálkozó: Jaj, nekem ez nagyon teccik! Bar Kalman Olga sem olyan fitt , mint regebben volt, a betegsege elott... Kar, hogy nem brillirozott, ahogy szokott, igy a birkak kevesbbe vettek eszre, hogy kosa mekkora baromsagot mondott...:o))))
Tódor
Tessék fiatalok, itt a példakép, lehet tanulni. Szofisztikát, gerincességet, tisztességet! Blöfföt, blöfföt, blöfföt.

...már tajgetosznál le kellett volna dobni...istencsapása kupakos...huszituti...digitális analfabéta...kotonszökevény...fasztariszna...
karma1
@eszegfu: Ja, ezt hivja a tolvajnyelv ugy: "Mindegy, mit dugsz: HAROM!"...:o))) Egyre vallalhatatlanabbul es villamgyorsan hulyulnek...:o)))
Csodálkozó
@karma1: Eddig egyszer hallottam Kószától értelmeset, amikor pár hónapja orbáncot hatalmas hortobágyi szürke marhának dicsérte.
Gyönyörű volt, és igaz!
eszegfu
@karma1: A "játék" nevére nem emlékszem, de régen elég sok helyen verték át igy az embert. Ma már nincs, mert "rend van"!:)
cs.n.
"frakció is fog kampányolni"
Hú de jó lesz. Kampányol a kormány, a kormánypárt, a frakció külön, mert ugye nem ugyanaz, még csak átfedés sincs. Szerintem a kdnp, az iksz, meg a fidelitasz is kampányoljon külön-külön ugyanarról, hadd folyjon a pénz még jobban.
eszegfu
@Csodálkozó: 13:19 Látod, én még 1x sem hallottam tőle értelmeset, ugyanis én ezt a "történetet" nem ismertem!:)
Hellcat
Ezt a hülyét egy ovis is összezavarná a kérdéseivel...hazug embert hamarabb...
silber13
Megérte végig kagylózni mert életemben nem röhögtem még ennyit!Ha ezt szegény Demoszthenész hallotta volna, hát az athéni Agorán oda vágja magát magát a földhöz a sárga irigységtől! Meg aztán hát Tesze-Tosza-Tuszi Lalika motyogásához képest egy közepesen értelmes gibbon makogása komplett akadémiai székfoglalóval ért fel!:-))))
karma1
@eszegfu: Itt a piros, hol a piros... Latszik, hogy az Astoria vagy az Emke aluljarot Te is kerulted,...:o))))
karma1
@Csodálkozó: Na, ez nekem nem volt meg, mint eszegfunek sem,... Legalabb remelem, hogy egy nagyszarvu bikahoz hasonlitotta...:o))))
papa.49
@karma1: 13:32. re Pedig csak ökör...
karma1
@papa.49: Attol szarva meg van, hogy toke nincs...:o)))
Rózsika Hatházi
@karma1: ma 13:30-ra. A bármennyit dugsz, azt snóblinak hívták, nem az itt a piros, hol a piros-nak. :)))
perfekt
Ilyen nincs.Lali gyerek besétált az oroszlán barlangjába,pedig annyi esze nincs ,hogy estig kitartson.Olyan ez a Kósa, mint az a diák,ki nem tud semmit.és mindég abból kérdezik.
karma1
@Rózsika Hatházi: Tudom. En az itt a piros, hol a pirost eszegfunek irtam, mert nem jutott eszebe a jatek neve...:o))))
RonaGyuri
bocs egy másikhoz már betettem, de igazából erről írtam:

Hát lehet, hogy volt benne valami a mondás keletkezése idején,

de mára ennek már nyoma sincs; mármint-hogy a politikus is ember lenne

Ahogy egy másik mondás tartja: honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik (vagy bárki más rokon-értelmű szóval helyettesítheti)? Hát mozog a szája! Szóval nincs abban semmi meglepő, ha egy politikus mondókájának igen csekély az igazságtartalma. Már azt is megtapasztalhattuk, hogy vannak/voltak politikusok, akiket a sors jó retorikai képességekkel áldott (meggyőződésem, hogy mi, akik ezt csak tanultuk ezt nem tudjuk) meg a sors (vagy kinek-kinek ízlése szerint) ezt (mármint a gátlástalan hazudozást) már-már művészi szintre fejlesztették. Őfenesége alapvetően ebbe a kategóriába tartozott, de egy-egy mondatával megcsillogtatta elképesztő arroganciáját is.
Néhány éve ártunk és qurmányunk ebben is egy új minőséget hozott össze. Sorjáztak a show-vivők, majd megjelent az egyébként egy értelmes mondatot is nehezen kinyögdécselő Matolcsy az ő idétlen bornírtságával. Majd derült égből gumibotként érkezett a derék Rezsi-Szilárd, aki elképesztő szintre emelte a sötéten buta emberek szóhasmenése kategóriáját. A dolog akkor vált igazán gyanússá, mikor dolga végeztével a mór nem mehetett, sőt alelnökké avanzsált. S most eljővel a posványosi banzáj. és a mi jó Szilárdunk már pontszerző helyen sincs. Szó sincs arról, hogy – mint régen – Őfenesége egy-egy meghökkentő baromsággal tette színesebbé a híveknek celebabrált ige-hirdetését. Már nem kinyilatkozik, hanem magyaráz, sőt tanít. Hogy sem a kiindulópont, sem az axiómák, sem a logika nem tartalmaz kimutatható mértékben racionális elemeket sem, az igazából nem látszik zavarni sem őt, sem a hallgatóságát. Nagyon úgy látszik a lakáj-médiáját sem, ezerrel szajkózzák a mondatait, sőt attól sem riadnak vissza, hogy újra és újra bejátsszák eredetiben.
S még ennél is van lentebb; tegnap este a decens docens Kósa humor-herold Orbánt majmolva...
RonaGyuri
... S még ennél is van lentebb; tegnap este a decens docens Kósa humor-herold Orbánt majmolva „érvelt” a közTV-ben.

De Őfenesége sem pihent rá a nagy bornírtságra, mert ismét hozta a formáját a „osztrák kancellárral közös sajtótájékoztatón”.
namihami
@Rózsika Hatházi: Figyelmetlen voltam. Csak ez indokolja a fenti kommentemet. Nem vettelek észre.
silber13
@perfekt: Ná4lam Lalika Füst Milán értekezése bverte ki a biztosítékot! És tette azt kamerák előtt
wagabund
láttam a beszélgetést...kósa nagyformátumú politikus, csak kálmán állandóan a szavába vágott..

...hát lehet úgy okosságokat mondani?
...persze hogy nem...

naugyehogy ugye.
perfekt
@silber13: Szia".Szögediesen--ez se sömmi" De ez a fickó-a Fidesz nevezetű--cég emblematikus anti talentuma.
namihami
Kösz Lala, szép volt. Ismét sikerült a Fábry-féle műsort leverned.
Ezt is beírjuk az eddigi opusaid közé. Megint nőtt az elmemegvilágító nyilatkozataid száma egy örökbecsűvel. Fényes égitestnek számítasz a hülyék csillagrendszerének végeláthatalan sorában. Ráadásul nem is az utolsó sorokban foglalsz helyet.
wagabund
@namihami: azért ilyent mégsem kéne...megáll a hízásban, oszt annyi neki.
namihami
@wagabund: Amíg eszik, addig se tud hülyeségeket nyilatkozni. Mert ugyebár, teleszájjal csak nem fog beszélni. Úgyhogy, előre a 200 kiló mielőbbi meghódítása irányába.
justhpeter
Mennyit profitál az ATV és Kálmán Olga a fideSS létezéséből ? Rengeteget. Mondhatni a fideSS eltartja Kálmán Olga műsorát. Az ATV egész nyáron - még főműsor időben is - ismételget. Ez a tény átlagosan normális ember esetében negatív hatást ér el, kiemelve azt, hogy a nyaralni elmenni nem tudó réteg még hétvégén is ezt kapja. Ennek ellensúlyozására az ATV rendszeresen él azzal, hogy hétköznap viszont a romló nézettségi adatokat fideSS-potentátok meghívásával növeli meg, mintegy hétközi szórakoztató műsort adva állandó nézőinek. Nem kétséges, hogy Csepreghy Nándorral, Németh Szilárddal, de főként Kósa Lajossal készült stúdió beszélgetés a nézettséget tekintve magasan veri bármelyik hétvégi kabarét, már csak annak alapján is, hogy komolyként van felvezetve. Csak azt nem értem, hogy szombatonként akkor miért a NÉVshowR-t adják.
mariaberta
Magyarázza már meg valaki, ezt a debilt mi a fenének hívják meg a csatornák?
Tódor
Én is alkottam hatalmas kósát. Aztán lehúztam. Látni sem bírtam, túl élethű volt.
perfekt
@silber13: 19:1 re--Ez szörnyű--rettenetes!
Vizual
Már ez a senkiházi makogása is simán átmegy az ingerköszöbön az emberek többségénél. A lényeg. Megint megy a lenyúlás, és az indokok ...Hát ne mondjam. És ez a bunkó társaság határozza meg az életünket. Megérdemeljük őket, a saját színvonalunk sem más ezért.
Jozefina
Ez a hordófejű vagy kábszeres, vagy a maligánfok kicsit megugrott nála. Normális mondatot ritkán tud összehozni!!!
perfekt
@mariaberta: t,20:23 ra Szia.Szórakoznak vele,olyan ő, mint egy--egyszemélyes-kabaré.
herczeg0210
Ha egy ember mikor Veled beszélget és nem néz a szemedbe, illetve mindenhova néz csak nem Rád, az az ember hazudik és mellébeszél. Ezt tette ez is...
karma1
@herczeg0210: Hiaba, a testbeszed olyan eros, amit a kemeknek kulon leszoktato tanfolyamon tanitanak. ( Mit nem szabad csinalniuk, hogy kell tartani a pokerarcot...:o))

Nana, hogy hazudik,... AKkor is, hogyha a szemoldoket emelgeti, (mert sokszor eroltetve a szemedbe akar nezni, mert tudja, mit jelent , ha NEM nez Veled szembe), es eppen ezert ilyenkor a szemoldoket huzza magasra, es tagra nyitja a szemet... Ugyancsak hazudik, amikor az arcanak barmelyik reszet a kezevel babralja,.
Hari
@Csodálkozó: ne sértegessük a szürkemarhákat, pláne, hogy nem tudnak szerencsétlenek védekezni.
kukac50
Gáz,hogy ilyen emberek ülhetnek a parlamentben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.