Másfél hónappal a népszavazás előtt itt az ideje az egyenes beszédnek: ha a baloldali pártok bevándorlókat akarnak betelepíteni, akkor végre vállalják fel véleményüket – hangoztatta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője a kormánypártok véleményét közvetítve keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus értékelése szerint a baloldal továbbra is kerüli az egyenes beszédet a kérdésben. "Igen vagy nem, más válasz nem létezik arra az egyszerű kérdésre, hogy a baloldal támogatja-e a kényszerbetelepítést és azt, hogy Brüsszel a magyar emberek feje fölött migránsokat telepítsen be Magyarországra" – jelentette ki.

Hollik István bírálta, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke sok mindenről beszélt előző napi nyíregyházi látogatásán, csak éppen a lényegről nem, és több mint három hete nem ad választ a kvótákkal kapcsolatban.

Mint mondta, látható, hogy a kormány által kezdeményezett népszavazás sok akadályon van túl. Példaként hozta, hogy tavaly a baloldal még azt is megpróbálta eltagadni, hogy a bevándorlás egyáltalán komoly probléma Magyarországon, majd a megépülő határzárat kezdték el támadni arra hivatkozva, hogy az nem európai megoldás és hatástalan. Ebben sem lett igazuk – folytatta, szóvá téve, hogy a terrorellenes törvénycsomagot és más bevándorlási szabályok szigorítását sem szavazta meg a baloldal a parlamentben.

Hollik István úgy vélte: a kvótareferendum kezdeményezésekor is az volt a baloldal célja, hogy azt meggátolja. A választási szervekhez, a Kúriához, majd az Alkotmánybírósághoz fordultak annak érdekében, hogy az emberek az ország és Európa sorsát hosszú távon befolyásoló kérdésről ne mondhassák el a véleményüket – sorolta, jelezve: Szanyi Tibor EP-képviselő arról nyilatkozott, hogy az európai bírósághoz fordul.

A KDNP-s képviselő a baloldal Brüsszel bevándorláspárti politikáját pártoló magatartásának bizonyítékaként értékelte, hogy az MSZP képviselői két olyan európai parlamenti jelentést is elfogadtak, amely uniós támogatások megvonása révén finanszírozná a migrációt.

Hollik Istvánt kérdezték a Magyar Nemzeti Bankot érő ellenzéki kritikákról. Fontosnak nevezte, hogy egy olyan jegybank működjön, amely a magyar nemzeti érdeket képviseli, stabilitást biztosít a magyar gazdaság számára és támogatja a kormány gazdaságpolitikáját. Ezek a célok megvalósulnak – jelentette ki, hozzátéve: az MNB működésével kapcsolatban nem kíván állást foglalni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Hellcat: Utca részlet ma Magyarországon, akit az EU tart lélegeztető gépen!
kepkezelo.com/images/ddygea7880n7ws5maxon.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
persze, hogy meg akarják mondani, hisz egy tőről fakadnak: szinte mindannyian derék MSZMP-s káderek és/vagy gyermekeik! =))
Clavigo
Körösztyénszájszagu angyalbögyörő...
Mangu
Ha maguktól nincs eszük hozzá, megérdemlik. Nade, hol van itt baloldal? Unalmas ez a szöveg már.
Perwool
@Hellcat: Utca részlet ma Magyarországon, akit az EU tart lélegeztető gépen!
kepkezelo.com/images/ddygea7880n7ws5maxon.jpg
Hellcat
@Perwool: Mindenhol ez a szar van...nagyon félnek ha ennyire megy a kampány...arról nem is beszélve mekkora kamu...városnyi migránst akar betelepíteni...hát nem tudom 1200 ember az egy kis falu kb.
Clavigo
,,A Sömjén nevű körösztapád,,,,meg a Harrach nevű körösztanyád hol vannak ? Főszezonban itt maradtál Nyári Mikulásnak,,észt osztani ??
babp1982
Szőrös talpukan meg a másik idíóta seggnyalónak erről mi a véleményetek?

"Leleplezték Tasót, a rendőrség nyomoz – az újságírók ellen
Éveken át hallgatott vagyonnyilatkozataiban Tasó László közlekedésügyi államtitkár olyan földterületekről, amelyek a tulajdonában voltak, és több millió forintnyi, a földjei után járó állami támogatásról is – írta meg a Direkt36. Az oknyomozó portál megtudta: a rendőrség nyomoz, de nem a politikus ellen, hanem feltehetően újságírók ellen zaklatás miatt.,,
babp1982
@Kovács Gizella: Akkor lesz é néphülyítés avagy nem lesz é ez itt a kérdés:-)))
bencemacska
Van egy javaslatom ennek a "körösztény" képviselőnek a számára. Utazzunk ki a görög tengerpartra, és ott a - jelenlétemben - saját kezével fojtsa a vízbe a számára nem kívánatos menekülőket, akkor igaz lesz, amit mond. Egyébként egy aljas, hazug uszító féreg.
Ha megteszi, utána elviszem a pápához , bemutatni, mint keresztényt!!!

P.s.: Természetesen én koronatanú kívánok lenni az ellene indított perben!
justhpeter
Nekem ha a magyar "igazi, hithű, erkölcsös" keresztények (Tömjén, Harag, Rétvári) közül kell példaképet választanom mindenképpen ezt a Hollik Istvánt választanám. Szegény annyira sötét, hogy még udvari bolondnak is alkalmatlan.
Tódor
Ezek azok a kersztények, akik kurvákat nyalogatnak nyilvánosan?
papa.49
Én is megmondom ennek a búbánatos kivert lófaszfejű senkinek jobb a befogja a lepcses pofáját!!!
felnőttem kissé
hollik? hol a lik? OTT, hogy 2016 02 21-én van aki aláirta az uniós csúcson.Kár a tudatlanságot palástolni nem keresztény etika.
Kovács Gizella nevével ma 15,52-kor idetette napimigrans.com kezdettel olvasható. NÉZZEN Utána aztán szóljon hozzá
.Arról reklamálna a fejeseknél, hogy a külföldön dolgozó magyar miért más elbirálást kapott a választáson ? szavazáson? vagy kiszorítjuk a saját nemzetünket?Erre meg pulykakakas segítség is kell? okafogyott lett a szavazás. Egyszer már megtették az akkori kormányok aztán el és le is fogytunk. visítani lehet ám fogy a nemzet. Igy méginkább fog is. Avagy ez a cél. csok de csók se segit már ezen.Elment a kútágas maradt csak a kútja, hivasd a törvénybe ha tudod Verbőci.
hasonló szöveggel iródott már vers vagy tán pont igy?(Rég tanultam már)De mennyire időálló ma is.
Tódor
@Kovács Gizella: Én azt hittem, a csinájjukmegcsinájjukmeg a gyurcsántól származik. :-))
Törölt felhasználó
Az is elég szomorú, hogy jobboldalon is meg lehet mondani, hogy mit gondoljanak az emberek...
papa.49
Na de csak az ,,agyhiányosoknak,, akik rendelkeznek ,,aggyal,, azoknak hiába énekelnek akár ,,szirén hangon is,, tudják, hogy hazugság...
karma1
@Kovács Gizella: 15.52-re: Na, ezt mondd el a gulyasgyulanak, mert a feszen mar frocskolodik...:o)))
karma1
@Tódor: 20.15-re: Jaj, ez de edes volt! Koszi! Kulonben most hallgattam vissza a Heti Hetes osregi adasait a youtube-on, hat ott is eppen az elso orban kormanyvesztese utan a fide$$ az ellenzekbol azt probalta elintezni, hogy az uj baloldali kormany folytassa a fide$$ altal elkezdett politikat, es Verebes Istvan nagyon frappansan "meguzente" orbannak, hogy "Bocsika, de a kormanyvaltas pont mindig arrol szol, hogy nem azt csinaljuk, amit az elozo kormany, kulonben miert akartak volna valtani kormanyt az emberek?"
(Egyebkent nagyon tanulsagos dolog idorendben vegighallgatni a Heti Hetes-eket, orban alapveto szokasai mar akkor is megmutatkoztak, csak kicsiben. Mar akkor is hianyzott fontos, meghatarozo torvenyek szavazasarol, es a HH-ben jelenlevok megallapitottak, hogy mivel nem tud maradandot, jot es szepet alkotni, es piszokul hatterbe szorul, mert nem egy markans politikus, azzal probalja magara felhivni a figyelmet, hogy tavolmarad egy-egy fontos szavazasrol. Mire Verebes meghatarozta: "Ez a magatartas orbannal egy FONTOSKODO tavolmaradas, " vagyis ezzel akarja kifejezni a szemelyenek a fontossagat... Annyira piti...
Desischado
Ez a banda mindenkinek megszabná, mit tegyen. Sajnos a baloldal enyhén szólva is light-os, sokkal markánsabban kellene kiállniuk!
orbán egy hazug pávatáncos, aki mást sem tesz, csak hazudik, lop és csal!
szaboria1
Emberek ez a szavazás nem arról szól amire ki írták. Hanem arról felmérjék mennyien vannak még a fidesz mellet, hogy lássák milyen jogszabályt módosítsanak a 2018-as választás megnyeréséhez ha nem lesz érvényes a szavazás.
ORBÁN MÁR ALÁÍRTA A KVÓTA ELOSZTÁSÁT. CSAK ITTHON MÁST HAZUDNAK!!!
papa.49
@szaboria1: Ezt kéne kiplakátolnia az ellenzéknek, szerte az országban, hogy tulajdonképp NINCS MIRŐL SZAVAZNI!!!
Bringás
Majomék ebből nem tudnak jól kijönni! Ha az igen mellett kampányolnának, még a parlamentbe se jutnának be! Hazátlan, gerinctelen csürhe!
szaboria1
@Bringás: A főnököd a gerinctelenséggel van az élen, az EU-ba mást mond és csinál, itthon meg pont az ellenkezőjét mondja.
felnőttem kissé
majomék ? Kösz a defektes megszólítást .
.Lehetne köpönyegforgatásról 89 től is keményen beszélni.Leirtam párszor,hogy a hazaárulás mint szó és fogalom csupán nézőpont kérdése. Ki és hol és honnan nézi.Azért mert bárkinek más- más lány tetszik még nem Kujon és nem is hazaáruló.Megszünt az egypárt rendszer aki ezt nem látja és nem tudja elfogadni az tán lelki sérült? nem biztos.Az ember már aki lejőtt a fáról ha nem tudja a másságot elfogadni és ennek megfelelően a másikban az EMBERT meglátni úgy megszólítani, meghallgatni vele kommunikálni, az meg ne vitázzon de ne is politizáljon, mert ez vagy a középkor ahol diktáltak egyház és király vagy a XXl. század? el kéne végre dönteni.Az államforma meg csak egy jelző .Éhezi fázni itt is ott is lehet és lehetett is.
bencemacska
@Bringás: Mondja ezt egy hámozott giliszta, akinek a gazdaállata is gerinctelen!
babp1982
@papa.49: Ellenzék? Balfaszok társasága,már annyi ziccert hagytak ki,hogy 10 választást lehetne nyerni. Mi lesz 2018-ban?
babp1982
@Bringás: Ááááá debilke már megint itt vagy?:-)))) Látom tükörbe nézél azért majmozol:-))))))))))
babp1982
@felnőttem kissé: bringás,meg a másik fidióta most mászik vissza a fára:-)))))))))))))))))))
babp1982
@Bringás: Ez nagyon gyenge válasz volt,úgy is mondhatnám,hogy nejm toltad túl a biciklit,persze a te képességeiddel nem csodálkozom:-))))))))))))))))) Nem is értem,hogy a fityma párt a rengeted elcsórt milliárdból csak ilyen semmi képességű bérnyaloncokat tudalkalmazni
?:-)))
Bringás
@babp1982: Tudod, itt a hatalom biztos tudatába csak mosolygunk az erőlködő libsiken! Erőlködjetek és gyűlölködjetek, mi pedig ismét nyerünk! :-))))))))))))))))))))))
szaboria1
@Bringás: Túl magbiztos vagy csak nehogy meglepődjél 2018-ban. Gondolj a 2002-es választásra.
Bringás
@szaboria1: Igen. Magabiztos vagyok! Orbán Viktornak nincs kihívója! Ballib oldalon nulla a politikusnak nevezhető pályázó, a Jobbiknál csak Vona. Mióta néppártosodnak, annyira impotens lett a csapat, hogy ők sem kihívók már!
Ki szorítaná meg Orbánt? Kunhalmi Ágica, vagy Vadai tuskóka? Ugyan!
Mangu
@Bringás: Az élet. Napoleont is agyonrugta a "Waterló" (ha tudod, hogy miről is van szó).
szaboria1
@Bringás: Másfél év az még elég nagy idő 2002-ben is nagyon magabiztos volt Orbán. Csak emlékeztetlek Gyurcsány is csak 2000-ben lett MSZP tagja, 2004 be már miniszterelnök. Lesz azért meglepi mert valaki nagyon is feni a fogát Orbán megbuktatására.
Bringás
@szaboria1: Oké! Akkor megmondod nekem, hogy ki képes rá? Én nem ismerek olyat!
szaboria1
@Bringás: Figyelni kell az nyári szünet utáni eseményeket.
Mangu
@Bringás: Értesz te valamihez a FIDESZ ajnározáson kívül? Az angolhoz semmi köze Arthur Wellesley Wellington hercege kivételével. Ez egy vicc része, mely egy belga város melletti csatáról szól - mindenkinek meg van a maga Waterloo-ja - jegenyefák nem nőnek az égig (hogy tessék érteni).
papa.49
@Mangu: Ilyen mélységeket ne várj a komától...
Mangu
@papa.49: Az a bajom, hogy a többség mán csak ilyen elfajzott, de megérdemlik, amit kapnak és kapni fognak.
babp1982
@Bringás: No azért a gyűlölködés egy kicsit durva:-)) Tudod imádom amikor a saját szarotokat másra kenitek:-))) Buta vagy és az is maradsz kétkerekükém. Azért azt mégis meg kérdezném,hogy mi az ami itt a plakát kampánnyal folyik? Csak nem gyűlölet kampány? Na ezen a gyülölködésen dolgozz még egy kicsit nyalókám.
Bringás
@babp1982: Szerettek gyűlölködni, mi meg nyerni! 2018-ban ismét lehet szemet dörgölni. Mi nyerünk!
babp1982
@Bringás: További jó seggnyalást:-))))))))))))))))))))))))))
amaramaistanna
@Perwool: Magyarországon cca.80 ezer nőt erőszakoltak meg - közel másfél év alatt - , közöttük egy sem volt "migráns", menekült.
Perwool
@amaramaistanna: 2 éve nem volt olyan baleset, merénylet, bármilyen bűncselekmény, amit azonnal ne fogtak volna a menekültekre. Nyilván való, hogy a menekülthullám előtt se baleset, se bűnözés nem volt, se hazánkban se Nyugat-Európában.
kepkezelo.com/images/p6ud3pj44sn5wzawqzik.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.