Lufikkal, zászlókkal, molinókkal felszerelkezett demonstrálók tiltakoztak a kormányfő budai, Cinege úti házánál kedd kora este, 10-15-en tüntettek a XII. kerületi telek előtt – írja a NOL.hu.

Az utcai megmozdulásairól elhíresült Büki Zoltán hosszas procedúra után érte el, hogy társaival engedélyezett demonstrációt tarthasson a miniszterelnök (egyik) házánál.

Elhangzottak rövid beszédek is a tüntetésen, Szabó Gábor „Tuareg" arra figyelmeztette a maffiafőnöknek titulált miniszterelnököt:

ha a parlament korlátozza a gyülekezési jogot, akkor a nép spontán gyülekezéssel fogja elsöpörni Orbánt és csapatát. „Ez nem fenyegetés, hanem ígéret".

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
@Bringás: nyugi. Mindjárt jönnek az ápolók, leszedálnak. Nem kell ilyen idegesnek lenni, mert a gazdaállatod elutazott rióba. Hamarosan visszajön, és visszamászhatsz a kis kuckódba az aranyere mellett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tódor
...és jót röhögött rajta, rióban, a 37. emeleti erkélyen, a mi pénzünkböl...
Bringás
Idióta söpredék! Mind a 15. Csak nem a ligetből másztak át egy banán reményében a makákók?
magyarbakancs
Orbán miniszterelnök úr akkor mond le, ha a hátasló pillangóúszásban olimpia bajnok lesz.
Tódor
@Bringás: nyugi. Mindjárt jönnek az ápolók, leszedálnak. Nem kell ilyen idegesnek lenni, mert a gazdaállatod elutazott rióba. Hamarosan visszajön, és visszamászhatsz a kis kuckódba az aranyere mellett.
Bringás
Szerencsétlen idióták! A kutyának sem kelletek! Senki nem szavaz rátok, abba a pöcébe kerültök, ahonnan előmásztatok! Kiismertük a liberálmakákókat nagyon!
Eriksson
A Cinege utcai lakóingatlan tulajdonosa úgy megijedt a mindent elsöprő demonstrációtól, hogy egy fillér sem maradt a zsebében.
Tódor
@Bringás: Nyusz-nyusz! Mi van mcbringás? Nyugodj meg, visszajön! Visszakaszkodhatsz a kis pöckére.
magyarbakancs
@Bringás: "Senki nem szavaz rátok."
Honnan tudod ,hogy szavaznak rájuk ,vagy nem?
Mért szokásod neked ócsárolni más politikai nézetét?
Bringás
@magyarbakancs: Ez nem politikai nézet, hanem hazaárulás, amit művel a banda! Mindenhol lejáratnak, gúnyolnak és erőszakoskodnak! Nincs bennük más magyar, mint a reggelire megevett téliszalámi!
magyarbakancs
@Bringás:" Ez nem politikai nézet, hanem hazaárulás,"
Mért hazaárulás, ha valaki valamiről másképp gondolkodik?
Én is sok mindenben másképp gondolkodom.
Nem szeretem Orbán politikáját. Ettől még nem vagyok haza áruló, vagy igen?
Személyében nem sértem meg csak teteit és politikai eszme világát ki nem állhatom. Egy politikai forgó keréknek tartom ki Kiszes, majd, liberális, és végül keresztény lett.
Szerinted ez nem hazugság, vagy hazaárulás?
Úgy váltogatja a politikai nézetét, ahogy az,az érdeke kívánja.
Bringás
@magyarbakancs: Kivonulni a ligetbe ötvenen és költségbe verni az államot azzal, hogy plusz őrizet kell, mert páran őrjöngenek, nem hazaárulás. Az csak disznóság. Az viszont hazaárulás, amikor csak a saját nézőpontot adják elő külföldi lapoknak, akik lejáratják az országot a hazudozások alapján!
Csodálkozó
Dehogy mond le a csúti pszichopatás! Kapaszkodni fog a székbe húsz körömmel, vonyítva.
Négy ápoló fogja majd rásegíteni a biztonsági kaftánt*.

* Így hívják lengyelül a kényszerzubbonyt.
silber13
@Csodálkozó: Csak rá kell nézni a fényképeire, az eltorzult, mindenféle pofákat vágó arcára, amin már egyre kevesebb az emberi, csak a hatalmi gőg, mások lenézése az, ami sugárzik róla. Bár itt is lébol néhány ingyenélő farkurkász, akinek ez tetszik.
silber13
@Tódor: 10:23-ra:Talán Svejk kórházában lenne a helye, napi 4x-es beöntééssel. Akkor nem merne felkelni a budiról!:-))))
Tódor
@silber13: Szerintem meg a 101-s szobában.
Bár az nem működne nála. Ahhoz gondolatok kellenének.
Tódor
@silber13: Bocs, lemaradt: Akkor találkozunk. A háború után hatkor, a Kehelyben...
nemfideszes
@Bringás: Az mennyibe került amikor ki kellett takarítani utánatok a Kossuth-teret, amit össze-vissza szartatok, hugyoztatok 2006-ban, a szétvert TV székházról és a fél városról már nem is beszélve!
És azt ki tiltja meg a fityesznek, hogy ezeknek a lapoknak előadják a saját "nézőpontjukat"?
Netán a konzervatív lapok is a liberális oldalról tájékozódnának?! Nem hinném.
Arról nem is beszélve, hogy egy valamit magára adó lap tudósítója ott van a helyszínen, és a saját szemével lát mindent. Sőt az ide delegált tudósítók itt is élnek, ergo nem fogják beszopni a kormány hazugságait, szemben az idióta hívekkel.
Bringás
@nemfideszes: Nem kellett volna Gyurcsánynak hazudozni, nem lett volna forradalom!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Gyula, agyalágyula! Azt hiszed, azért demonstráltak, mert téliszalámit reggeliztek? Jut eszembe, biológiából hányas voltál? Csak azért kérdem, mert úgy tűnik a főemlősök című fejezetnél, megálltál a makákónál. Elfogyott a píz, hogy felsőbb osztályba léphess?
Bringás
@Rózsika Hatházi: oké! Legyen cerkóf!
nemfideszes
@Bringás: Először is a fidesz által irányított, és foci ultrák vezette puccsot nem nevezném forradalomnak. Másodszor Gyurcsány éppen azzal a hazugság politikával akart leszámolni (először a saját pártján belül) ami mindig is jellemezte a magyar politikát oldalaktól függetlenül. Harmadszor a csutinál nagyobb hazug még nem volt a magyar politikában.
Csak emlékeztetőül: "...ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok."
... és itt van még egy kis szemezgetni való:
tenytar.blog.hu/2014/04/29/orban_viktor_legnagyobb_hazugsagai_a_tenytaron
nevemnick
@Bringás: ,,...nem lett volna forradalom!"
Milyen forradalom? Ebből látszik, hogy a fejed a vezíred hátsójában van és a korgó beleinek hangját hallod. (forr a sz@rom)
Tódor
@nevemnick: A Radírfej volt az, aki nem fogadta el akkor a napi 300ft-ot mint a homleszek, hogy összeszarják fényes nappal (is) a környéket. Ő ezt akkor ingyen tette. Ill. teszi. A mai napig. Szerinted eddig hány japcsi túrista röhög a repedt seggén, amire felirat is került, Itt jártam, Viktor.
silber13
@Bringás: 11:19-re: Figyelj te szerencsétlen+ Az a hazaárulás, amikor a dagadék csúti szélhámosod sorozatban rohant Brüsszelbe és ott sivalkodott, hogy magyarországnak egy kanyit ne adjanak!, aki a hordájával felgyújtatta a tv-t, kocsikat, rabolt és fosztogattott!. A hibbant Kósa nem is olyan régen elismerte a tv.ben hogy puccsot akartak, de nem jött össze.
Tódor
@Bringás: Radírfej! Megfigyeltem, amióta a gazdaállatod Rióban van, aktívabb vagy. És szomorúbb. Ne szomorkodj, maradt neked itt elég zug; Kósa, Rogán, Lézerdzsoni. Hidd el, búűzőnek ezek a valagak is jók lesznek. A különbséget észre sem veszed.
bakegya
Ne is mondjon le-álljon bele a saját szaharába a körösztös lovagjaival együtt-az elsunnyogott vagyongyarapodásaikkal számoljanak csakkk szépen el AZ EU POLGÁRAINAK IS AZ EGÉSZ ORSOS PEREPUTTY AL ÉS FELCSUTKÁRÓL .A VÁRADI ANDRÁS ELGÁZOLÁSÁNAK TISZTÁZÁSÁVAL KEZDHETNÉ A NÉPHARAG.
Rózsika Hatházi
@Tódor: Ammán nem igaz. Valamelyik nap a Dunán rengette a potrohát a lengyel efftárssal. Lehet, hogy kettő van belőle? Az egyik Rio-ban, a másik meg itthon riogatja a halakat? Akkor minket az isten sem ment meg. :)))
Jankó123
Megvagy @Bringás: Rád találtam az "m1" emésztőcsatornáján!

www.youtube.com/watch?v=c6F8UtV16sk
:-)))
Tódor
@Jankó123: Hasonít, de nem az, hanem a Radírfej. Egyben megnézni!
Tódor
@Bringás: Bazdmeg, világhíres vagy a Radírfejjel, és mégis ilyen irigy?
Bringás
@nemfideszes: Nem, nem! Fletó csak simán hazudozott! Ennyi!
Jankó123
@Bringás: "Nem, nem! Fletó csak simán hazudozott!"

Bezzeg a "Kárpátok igazmondó Géniusza", na, az nem csak simán hazudozik!
:-)))
Bringás
@Jankó123: Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal! Ezt nem magyarázod ki!
Tódor
@Bringás: Radírfej: el tudom képzelni, zsebedben fokhagyma, kezedben feszület, amikor fletó képet látsz mindegyiket előkapod és elmormolsz egy semjénsegíts-et.
Csodálkozó
@Rózsika Hatházi: Kaczynskiből kettő volt, az egyik már pokolra jutott, ördög nyugosztalja! Nekünk orbáncból egy is rettentően sok, azért érezzük kettőnek, mert hiperaktív, húsz helyett lop. Egyik nap Riót riogatja, másnap már a lengyel hibbanttal jópofizik a Dunán (hogy a gáz vesse fel Turnu Severinnél!).
El kell űzni, hatalmából kiseprűzni, mert ezt a piócát demokratikus úton lerázni lehetetlen.
Tódor
@Csodálkozó: Bazdmeg, majdnem beszartam a röhögéstől: az egyik már pokolra jutott, ördög nyugosztalja!
nemfideszes
@Bringás: A grazi menekült kötéllel a nyakán sem ismerné be, hogy hazudott, márpedig minden épeszű ember tudja, látja, hallja, ahogy hazudik... nem csak éjjel és nappal, hanem folyamatosan, amikor csak kinyitja a száját.
Tódor
@Bringás: 13.36 Jó:
Cerkóf majom otromba,
Mennyé' bringás picsába.
kukac50
Nem fog lemondani,de mi lesz ha nem nyer választást, ha a várba költözik azonnal takarodni kell Neki.
kkalman
A csutkai vérgeczi nem fog lemondani senki és semmi kedvéért, vagy hatására. A '18-as választás elcsalását teljes erővel készíti elő, ebben csak erővel lehet megállítani. Az ellenzéki pampogás semmit nem ér, ha nem tudnak kétszer annyi embert mozgósítani, hogy rájuk szavazzanak, mint amennyit a csutkai putriszökevény vesz magának.
Manhattan
@Bringás: Szerintem a magyarokat általánosítani a te szellemi szinteddel teljesen felesleges. Gondolom nem vagy egy agysebész, csak egy fidesses seggbe beragadt nyelvű bégető birka. Attól hogy a közgazdasági ismereteid csupán az óriásplakátok demagógiájából táplálkozik, megszólalásod alapján,ezért nem terhellek komolyabb összefüggésekkel. Bizonyára lesznek olyanok akik felismerik, hogy azok az emberek akik eddig az agyukat nem használták, abba sokat lehet fejleszteni- de nem érdemes. Nézd az M1 Tv-t az a te szellemi szintedre van kalibrálva.
Desischado
@kkalman: Egyetértek, szerintem sem mond le, és ezt a választást is el akarja csalni. Erővel lehet csak megállítani, mert ha nem tesszük, az országnak és a népnek annyi. Ezt a parazitát el kell takarítani!
Csodálkozó
@Bringás: Faszfej, orbánc meg jelen időben hazudozik azóta is, ja és közben 205 milliárdnyi közpénzt ellopott magának. Nem beszélve a csókosok gazdagításáról.
Te itt ne pofázz, ez nem a seggnyalók oldala, szarosszájú bérnyalogány!
Ludmilla
teljesen felesleges ilyen akciókat szervezni,nevetségessé teszi a titakozást,egy kell,de az legyen ütős...
Bringás
@Csodálkozó: Igaz, ez a debil rágalmazók oldala lehet, ha mindenféle bizonyíték nélkül vádaskodva lehet bűntetlenül rágalmazni!
Bringás
@Manhattan: Komolyabb összefüggések? Betegre nevetem magam rajtad!
Csodálkozó
@Bringás: Persze, ezért dől belőled itt naphosszat a híg fos, te nyomorult trágyaszóró
Csodálkozó
@Bringás: Beteg vagy te már rég nevetés nélkül is, agyhalott!
magyarbakancs
@Bringás: Tudod mi a hazaárulás.
Katonai és gazdasági titkok eladása és ki szivárogtatása az a hazaárulás.
A politikai kinyilvánítás nem hazaárulás.
A komcsik is ugyan ezt mondták ötvenhatosokról,hogy hazaárulok.
A jobb oldal szemében most hősök.
Tódor
@Csodálkozó: Szia Radírfej!

Honnan az apád faszából tudnád, mi az a nevetés, hisz fideszes vagy. És a Radírfej személyesen.
Tódor
Bocs csodálkozó, a bringásnak szántam.
Tódor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
qxy
Csak már lenne valami ebből. kipicsázni az egész bandát a törvényhozó testülettel, meg a főügyésszel .együtt ..- Családra kiterjedően teljes vagyon elkobzás, és kidobni az emberek közé. Megnézném hányan nyalnák a seggét. Aki meg nyalja azt is el verni.
Kovács Béla
@magyarbakancs: Igen, amiket soroltál azok bizony hazaárulások. De mondanék másokat is.
-Hazaárulás pld.megszavazni az EU parlamentben saját hazánk elmarasztalását, szankcionált pénzbüntetését.
-Hazaárulás a "túlárazott" magyar pályázatokra felhívni az elbírálók figyelmét, hiszen így olyan beruházásokra nem juthat pénz, amiket az EU nagy valószínűséggel nem támogatott volna.
-Hazaárulás 4 évig úgy tenni, mintha kormányozna a választásokat nyert párt.
-Hazaárulás a csatlakozó országokat vezetőjéből azt 2 év alatt útólsóvá zülleszteni.
-Hazaárulás hitelből finanszírozni az országot.
-Hazaárulás...
Perwool
@Kovács Béla: "-Hazaárulás a "túlárazott" magyar pályázatokra felhívni az elbírálók figyelmét, hiszen így olyan beruházásokra nem juthat pénz, amiket az EU nagy valószínűséggel nem támogatott volna."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/meghokkento_tenyek_magyarorszagrol_erre_a_szakertok_sem_szamitottak.612793.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604
24.hu/fn/gazdasag/2015/12/01/offshore-milliardosok-csapoljak-a-magyarok-penztarcajat/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201604
"Hazaárulás a csatlakozó országokat vezetőjéből azt 2 év alatt útólsóvá zülleszteni."
Amik a tények... jelenleg (6 év Fideszes vezetéssel)28 országból a 26.-ak vagyunk gazdasági teljesítményben...életminőségben 28-ból 27.-ek...csak Bulgária van mögöttünk...
Gyurcsány elbaszott kormányzása a gazdasági válság 6%-os GDP visszaesésével is évi átlag 2.4%-os növekedést produkált..nem sírom vissza a szocikat..de Viktorék évi 2.2%-ot hoztak az unortodox gazdaságpolitikával...válság nélkül...8 ezer milliárdnyi unios forrás mellett..
-"Hazaárulás hitelből finanszírozni az országot."
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/eloredolgozott_az_akk_a_dollarkotveny-kibocsatassal.196712.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512

index.hu/gazdasag/2013/02/12/dollarkotveny_3_25_milliardot_adtunk_el/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201512
Vajon mikor lejárnak ezek a dollárkötvények (amiknek ugye még árfolyam-ingadozósa is van) és vissza kell majd fizetni, akkor is ilyen fasza lesz minden ??
mno.hu/gazdasag/ujabb-hitelt-vett-fel-magyarorszag-1346896
Pár éve még a ruszkikkal való cimborálás, vagy az állami földek eladása hazaárulás volt. Ma meg nemzeti érdek...
Ne szedj többet abból a xarból, még ha olcsón adja is díler!
magyarbakancs
@Kovács Béla:Atoll, hogy valaki bírálja, a hazája vezetőit nemzetközi porondon felhívja a figyelmet, hogy a nekünk adott pénzt a Fidesz közeli haveroknak a zsebébe jutatja az nem hazaárulás.
Jobboldali hülye ideológia az, ha a saját kormányát k ritizálják, az haza árulásnak tekintik.-„Hazaárulás hitelből finanszírozni az országot.
-Hazaárulás”...
Ami most folyik, hogy 7% ra adjuk a Magyar államkötvény kamatát az mellett, hogy a gazdasági teljesítményünk 3%.
Az a haza árulás.
Letelepedési kötvények haszna nem a Magyar állam kaszában landol, hanem valami külföldi cég kasszájába.
Az nem hazaárulás?
Peller Anikó
@KáBéla: melyik pártról beszélsz kedveském?

ja és ez mi? - Hazaárulás a "túlárazott" magyar pályázatokra felhívni az elbírálók figyelmét.

ilyet még egy gyengeelméjűnek sem illene leírni, vélhetően fogalmad nincs arról bogárka amit itt összehordasz.
Perwool
@Peller Anikó: Ha nem tapsolsz a "natymagyar" kleptomániás agymenéseinek, nem tapsolsz együtt a hívekkel, haza áruló vagy!
eugen4402
... és én is hazaáruló vagyok, mert tetszik-eltem Peller Anikót és Perwolt.
A bűnpártolókat viszont utálom, sajnálom Béla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.