A Mediaworks vezetősége betegségre hivatkozva lemondta a mára tervezett tárgyalásokat – olvasható a "Népszabi Szerkesztőség" facebookos oldalán.

A szerkesztőség tagjai viszont nem mondtak le arról, hogy bemennek saját otthonukba, ezért ma délután három órakor megpróbálunk bejutni a székházba, és hozzájutni személyes dolgaikhoz, amelyek továbbra is a cégnél vannak.

A Mediaworks azzal verte át a dolgozókat, hogy a költözés miatt kell mindent becsomagolniuk.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Remélem a vékonyfosás kapta el őket és egy hétig a budin ülnek .
nezelodo
Ezzel a sunyi húzással bizonyítják, hogy nem a veszteség pecsételte meg a cég sorsát, hanem az előző nemzetvezető rokonának lakásügyéről, meg a suttyó szakonyfalui parasztgyerek urizálásáról írt cikkek.
dr. prédikátor
REMÉLEM BELE IS PUSZTULNAK A BETEGSÉGÜKBE!!!
quadrocopter
Hugyos kölyökkoromban én is lebetegedtem dolgozatírás előtt, főleg, ha semmi hihető hazugság nem jutott szembe!
RonaGyuri
hiába no Őfenesége nem ér rá utasítást adni, épp szép szavakkal bővíti az alkotmány-pótlóját! =))
szaboria1
Mitől betegedtek meg csak nem attól, hogy a Mészáros Lőrinc és a Duna Aszfalt már megvette. 2016.08.26 án már a Blikk megszellőztette akkor mindkét fél nem akart nyilatkozni.
A REZSI SZILÁRD NEM VICCBŐL NYILATKOZTA VÉGRE MEGSZŰNIK A NÉPSZABADSÁG.
Ő már tudta elkelt az újság mert így azért nem nyilatkozott volna.
human
Na kezdődik a szopatás, mint a pedagógusok esetében.
krumpli
@szaboria1: @RonaGyuri: @Pálinkafőző Rézüst: Mielőtt itt adásról, megvételről, betegségről beszélnek ! Jó lenne megnézni : A Magyar Szocialista Párt 2015-ös MediaWorks beli tevékenységét : 24.hu/belfold/2015/06/02/az-mszp-kiszallt-a-nepszabadsagbol/ : Az MSZP, aki 2015-ben eladta a népszabadságos részesedést, mivel az veszteséget termelt... Kimegy mécsest gyújtani !!!
Ki a képmutató ?!
Most Molnár Gyula
solidedge
Az 50 ezres példányszámú veszteséges Népszabadság utódja egy 20 ezres példányszámú sikeres jobboldali lap lesz.
krumpli
@solidedge: Majd Soros eldönti megéri-e Gyurcsány Ferencbe önteni a pénzt.. 98% nem, vagy ELENGEDTE a kezét, Ezért lépte meg ezt... Hmm..
szaboria1
@krumpli: Krumplicska nem az a baj, hogy megszűnik hanem az az eljárás amivel ezt teszik. Amennyiben köztudott, hogy nem gazdaságos a lap akkor előtte kell az alkalmazottakkal közölni a megszűnést. A másik nem lehet innen tudni miként volt a 2015-ös eladás. Milyen záradéka volt.
krumpli
@szaboria1: Jogos Hirtelen ! De én azért olvasgatlak benneteket, viszont soha nem jutott eszembe a Népszabadságra kattintani.. Mert itt sem hivatkoztatok rá soha... Egy Jobbos / nem fideszes, és már nem jobbikos / azért kíváncsi a véleményetekre még ha ti ezt 'troll'-kodásnak nevezitek is.
Véleményem szerint A Népszabadság nem volt életképes ! Az MSZP pedig köpönyegforgató !
krumpli
@szaboria1: Gyurcsány Ferenc pedig cserben hagyja a választóit azzal hogy még csak meg sem próbálja az érdekeiteket érvényesíteni Magyarország Törvényesen Megválasztott Kormánya ellen !
Na ez a Hazaárulás !
Várhatunk itt rátok volt Jobbikosok , több tízezren... :P
szaboria1
@krumpli: Nekem van egy olyan oldalam aminek a címe " ahírek " ott nagyon sok újságot belehet jelölni minden nap bele is olvasok.
szaboria1
@krumpli: Hogyan is érvényesítse az "érdekeinket" ha Viki tett róla ne tudjon koalíciót alkotni a DK így nem is igen van felszólalásra módjuk.
szaboria1
@krumpli: Még egy dolog milyen dolog az, hogy a közös listás KDNP-eknek lehet frakciójuk.
krumpli
@szaboria1: Tudjuk hogy csak benyalizós senkik...
Mobil123
@Donáld Tramp: Mi van ? Nehéz a cikkhez szólni?
solidedge
Üdvözlünk Krumpli a köreinkben. Remélem nem Bringás helyett ugrottál be, hiányozna. Szeretjük, ha a Fidesz által fizetett provokátorok is jelen vannak. Egyrészt azt jelenti, hogy a kormány fél ettől a laptól is, másrészt akkora baromságokat más szájából hol hallanánk? Mint embert is sokra tartalak, mert vállalod az Orbánék bukása után a hosszú bujdosást, mint a nép ellenségének kollaboránsa.
human
@papa.49: Fordulat valóban, de csak annyira meglepő a fordulat, mint egy szappanoperában.
Hofipisti
A hirtelen lebetegedés - tárgyalás helyett - tipikus FIDESZ-tempó. valószínű az a helyzet, hogy a király(jelölt) éppen az esti meccsre való szotyit válogatja Rigában, s ilyenkor nem lehet zavarni, mert a végén szeg kerül a szotyi közé. Persze nélküle, részletes utasítása nélkül meg hogyan is lehetne tovább tárgyalni? Azért a világsajtó váratlanul szólt!
justhpeter
Az észlény elment szityit köpködni, így nincs állásfoglalás, hogy mi legyen holnap.
bencemacska
@RonaGyuri: Futball meccsen van! Tegnap ő vezette az edzést. Persze nem a gyakorlatban, hanem a partvonalról vezényelve!!!
bencemacska
Én még örülnék is a betegségüknek, ha az stroke volna, és nem érne ki időben hozzájuk se a mentő!
A betegség neve focidili. Már tegnap ott volt.
De a duma tegnap még jogász hiány, ma betegség.Holnapra talán levakarják a a számítógépekről, ami a főg...t érdekli!
Desischado
@bencemacska: Nálad a pont. orbán nélkül lépni sem mernek, és erős a gyanúm, hogy semmi kompromittáló anyag nem lesz a gépeken. De remélem, a Népszabadság szerkesztőjének és újságíróinak volt annyi eszük, hogy elmentették az anyagot. Erre utal az a tény, hogy a face-n folytatják. Van itt ész, ez a mocskos tempó egyértelműen a fideszre vall!
kettosmerce.blog.hu/2016/10/09/iszonyatos_hazugsag_hogy_piaci_alapon_zartak_be_a_nepszabadsagot
Olvassátok el, érdemes!
nezelodo
Csak bele ne haljanak ebbe a hirtelen jött betegségbe, mint az uniós pénzek útját követő szoftver egykori tulajdonosai egyike, aki nem akarta eladni a dakotának a szellemi termékét. Hiába az infarktus is dakota mód válogat a NER-ben. Jobb ha a felcsúti utakat is elkerüli, mert csak akad az érdekelteknek esetleg még egy félvak osztrák nyugdíjasa, aki elgázolja, miután megmotozta a koronázóvárosban a helyi rendőr, aki felmentést kapott a határőrizet alól.
aremy
hétfőn le betegedett kedden le mondott szerdán meg a tökeit kell majd jegelni ez olyan szomorú vasárnapos.
Lepényleső
Egyszerre lettek rosszul attól a koszt-tól amit a fydes kifőzött nekik?
bencemacska
@Desischado: ma. 02:44

Sajnos lehetnek olyan utalások, amikből következtetni lehet az informátorok kilétére!
Másik: Ki mer ezek után lényeges információt adni újságíróknak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.