Rogán Antal gyorsan táguló lakóparki lakása előtt helyeztek el egy helikopterveszélyre figyelmeztető "közlekedési táblát".

Ezúttal nem a Kétfarkú Kutyák akcióztak, hanem az ifjú szocialisták.

Mint ismert: az időközben ocsmány módon felfüggesztett Népszabadság egyik utolsó címlapsztorijában Rogán Antalról és becses családjáról közölt exkluzív fotókat, amint helikopterrel jöttek haza valamelyik médiaceleb vidéki lagzijáról.

Meghekkelték Rogán pasaparki bejáratát

Fotó: Facebook/Zankay Piros

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Bringás: Mért, szerinted csak a parasztgyerek jellegüket elvesztett urizáló ficsúrok szórakozhatnak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Jópofa! Orbán pajtája elé meg a "Vigyázz, gyerekek" táblát kell kitenni!
Bringás
Na, akkor a paraszt libsik kiszórakozták magukat!
Just look my avatar
Az a bejárat is hajadzik a lakásra, napsütésben szélesebb, de az őszies esti hűvös levegő összerántja!?
Hellcat
Kéne oda "Állandó építési Terület" tábla is...össze vissza nőnek ott az ingatlanok.
Macskaszem
@Bringás: Mért, szerinted csak a parasztgyerek jellegüket elvesztett urizáló ficsúrok szórakozhatnak?
Főlökött
+ hajó-vonták találkozása is tilos ! :)
Hellcat
@Macskaszem: Fura a bringás félék mércéje...egy ilyen tábla az paraszt libsik szórakozása, a tv székházat szétverő autókat fejgyújtó tömeg pedig békés tüntetők.
Just look my avatar
@Bringás: "Na, akkor a paraszt libsik kiszórakozták magukat!"

Tényleg kicsi lehet a Grazdid faxa. A szádban van és még így is kiszólsz mellette!
quadrocopter
@Macskaszem: Kedves, ne itasd, akkor elszárad magától is!
Hellcat
@Just look my avatar: "Grazdi" :D:D:D zseniális.
grincss
@Just look my avatar: Nem!
Bringást hátulról szokták megcsinálni, mert azt szokta meg a sitten!
Hellcat
@grincss: Lehet innen van a neve is...Az szexuális élményei hasonlóak a kerékpározáshoz. Az első pár alkalommal fogat az apja hátulról.
Fradigege
Egy kis szösszenet Rogán elvtársról. Körmenden született. Mi a fszt keresett az V. kerületben polgármesterként??? Felmenői elvileg szlovénok. Ez a szlovén száll nekem egy kicsit vicces.

kuruc.info/r/26/55518/
Bringás
@grincss: Mit vakogsz börtönérett migráncs?
moareka
@Bringás: Jobb gondolat most nem sikeredett, csak ilyen óvodás be, be, beeeeee?
Bringás
@moareka: Menjél tüntetni a libsikkel Magyarország ellen! Nem lepődünk meg!
Törölt felhasználó
Nagyon cukik ezek a táblák meg tüntetések, de kibaszottul egy szarszagú cellában kéne rohadnia egy cellában.

@Bringás: Hagyjuk most a politikai nézeteket. Lopni csak egy féle képen lehet..Szerinted Rogánnal minden frankó? Nem zavar, hogy eddig csak a kötvényes bulin 100 milliárd ment át az érdekeltségein, amit mi fizetünk, te is baszod!
Bringás
@moareka: Eddig se tüntettem, ezután sem fogok!
mekkelek
@Bringás: Szerintem jelentkezz az ápolódnál mielôtt valami kárt teszel magadban.
justhpeter
@Bringás: Nem igazán értem, miért beszélsz parasztokról, mikor Rogán nem paraszt, hanem tahó. Az nem ugyanaz. Legalább is közepesen művelt embereknél.
grincss
@Bringás: Te migránsozol?
A génjeidben indiai, származásodat tekintve nyustyu vagy!
grincss
@Bringás: Ne felejtsd el, -igaz szeretnéd, hogy a kedvenced, és a slepp honnan, és milyen szocializációból jött, ha kérhetem.)))))))))
Aztán felköphetsz és alá állhatsz.Aki az MSZMP-ből a Fideszbe avanzsált, liberális lett, majd kikötött, mint új keresztény népi és nemzeti...Olyan stílszerű az egész libsibolsizásod. Egy volt besúgó, KISZ vezér a miniszterelnök. A házelnök egy főállású kommunista. A leglelkesebb firkászuk egy volt munkásőr. A közelmúlt "álamfője" egy komcsi államtitkár. A vezetés zöme egykori komcsi, besúgó és egyéb söpredék.
mekkelek
@grincss: Ja és kérdezze meg a vezírét hogy mi újság az ügynöklistával...
mekkelek
@Bringás: " Nem zavar! "

Libsizel, migránsozol meg random szavakat fröcsögsz amiket hallottál az eligazításon, miközben agymosóid kilopják az adófizetôk szemét is. Egyszer kíváncsi lennék egy magadfajta agyhalott pszichológiai elemzésére. :) Mert vagy totál sötétség van odafennt és akkor csak egy szánalomra méltó szerencsétlen áldozat vagy, vagy te is az adófizetôi pénzek saját zsebekbe csatornázásának kedvezményezettjei körébe tartozol, de akkor rohadjál meg és költsd gyógyszerre amit bezsebeltél.
grincss
@mekkelek: Gondolod, h lenne annyi esze, amiért pénzt adnak?
Jóformán arra sincs, h hazataláljon Romániába az övéihez!
Desischado
Én már azt szeretném látni, hogy a börtön ablakából bámul kifelé!
Bringás
@grincss: A libsi söpredék itt pózol idiotizmusuk teljes fényében! A következő választáson úgy szétzavarjuk ezt a hazaáruló takony kondát, hogy visítva vágtatnak a szélrózsa minden irányába!
Bringás
@grincss: 19:01 Az szól be egy magyarnak, aki népszabis firkász majmok telefonszámával dicsekszik? Madarat tolláról öcsike!
Ja eztán jön a 168 óra, klubrádió, hvg, népszava! Olvasottság, hallgatóság hiányában ezek is kuka. Remélem jövőre már mindegyik csak múltidő lesz!
Na most vinnyogj libsi!
silber13
@Bringás: Mit ugat egy szőröstalpú pakulár itt, He??:-)))
Bringás
@silber13: Addig vakogsz libsi, hogy megkötlek! 2018 után az ilyen férgeket gyűjteni fogjuk!
JAJMÁR
@Bringás: 10:56 mondja a parazita :)

(Tudod, te addig élsz, amíg mi, vagyunk)
mekkelek
@Bringás: Nagyon korlátozott a szókincsed, de legalább tökéletesen tükrözi az agykapacitásodat. :)
Bringás
@mekkelek: Neked az agyad korlátozott! Ez libsi örökség!
Bringás
@JAJMÁR: :-) Nevetséges, neveletlen tapló!
mekkelek
@Bringás: Bazzeg váltsál már a libsirôl valami újra nagyon lejárt lemez ez már meg amúgy sem tudod mit jelent. :) Kérdezd meg vezíredet, amikor politikai érdeke úgy kívánta akkor ô éppen az volt... meg kisz titkár és besúgó. Most jól mutat a pocakos csuti párttársai között a volt mszmp-sek és besúgól társaságában, valószínû te is munkásôr voltál és akkor is a libsik voltak az ellenségeid, nagy traumád lehet hogy mindig üldöznek. :) Este lefekvés elôtt gondolom benézel az ágyad alá hogy a bilid mögött nincs-e elbújva egy libsi vagy egy migráns, vagy éppen a Gyurcsány...
grincss
@anka: Pontosan!
Képzeld el, milyen lenne egy néger és egy szőröstalpú cigó "légyottja"!
Brrrrrrr!!! :-)
silber13
@Bringás: Te?? Engem?? Megkötni??:-)))) Vihorászhatnékom támadt!:-)))) Inkább azzal fogllalkozz, hogy nagyon várnak a KKK-ban! Tudod ugye mi az!?
bundi
@Bringás: "A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus.
kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe.

A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban. A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak."
hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
ha neked ez szitokszó...az téged minősít...
silber13
@silber13: Ha meg nem akarsz emlékezni rá, vannak jónéhányan, akik emlékeztetni fognak a nem is oly régi eseményekre!
eszegfu
@silber13: Rákérdezheeeteeek?! Talán a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ?!:))))
silber13
@eszegfu: Neem! Valami Kivert Kutyák Klubja. Ezt olvastamDrótszamárral kapcsolatban.
karma1
@silber13: Mi ez a kiralyi tobbes, hogy "az ilyeneket fogjuk megkotni", meg egyaltalan, honnan van batorsaga az itt kommenteloket kizarolag szemelyukben sertegetni, fenyegetni???
Megis, ki a rosseb ez a jottment? Illetve tudom, de hogy engedheti meg ezt a modi? Mert nem a cikkhez szol hozza, hanem kizarolag libsibolsizik.
Kulonben valoban olyan, mint egy oreg gramafonlemez, amin megakadt a tu, de az ilyen hibas dolgokat en azonnal kidobom a szemetbe, mert odavaloak.
Kulonben meg ha nem szolnatok hozza, mar regen elsorvadt volna, mert ahogy JAJMAR mondja, csak addig el egy ekkora agyhalott, amig van gazdaallata, amin parazitaskodhat...
eszegfu
@silber13: Nagy kár, hogy elárultad... pedig még annyi ötletem lett volna...Ku Klux Klan pl.:))
eszegfu
@karma1: Őszintén...Téged nem zavar a mocskolódása?! Persze ez csupán költői kérdés volt, mert tudom, hogy zavar nemcsak Téged, hanem sok embert is. Bármilyen cikkel kapcsolatban nem is magát az eseményt véleményezi, hanem patkányozik, stb. A modinak többször jelentették, mégsem történik semmi... ill. 1-2 hsz-ét törlik, de nem tiltják ki. Sokkal kisebb dolgokért mást már régen "lapátra" tettek!:(
grincss
@eszegfu: Sztem félre értés esete forog fenn!
Karma bem Silbertet "tolta" le, hanem bringást idézte!
eszegfu
@grincss: Lehet, hogy valóban "én ültem forditva a lovon"!?:)) Akkor bocs.!
hemami
@bundi: Akkor, annak idején ez egy haladó, rokonszenves eszme volt, de amivé mostanra elfajult, hát az minden, csak nem haladó és nem elfogadható a normális emberek számára. Ha ez azt jelenti, hogy adjuk fel a nemzetünk szuverénitását és nyugodjunk bele, hogy egy honfoglaló horda elveszejti egész Európát és benne szerencsétlen kicsi, még megmaradt országunkat, hát akkor ez minden, csak nem egy haladó és elfogadható eszme. Pont a liberális " demokráciákban " történtek és történnek meg mindazok a szörnyűségek, amelyek minden normális gondolkodású embert elriasztanak ettől a mostanra már legborzalmasabb gondolkodástól és eszmerendszertől. Az ilyenfajta " demokráciákból " nem, nem és nem kérünk ! Az Eu mostanra egy valóságos diktatúra lett, amely mindenáron rá akarja kényszeríteni elhibázott politikáját mindenkire, ha akarja, ha nem. Ez lenne a demokrácia ? Hát nem , ez annak a megcsúfolása! Ilyenfajta " demokráciából " nem , nem és nem kérünk ! A demokrácia szó eredetileg azt jelentette, hogy népakarat. Most olyan távol áll ettől, mint Makó Jeruzsálemtől.
bencemacska
@grincss: tegnap, 19:13
Nagyon jól összeszedted.
Nálad a pont!!!
Perwool
@Bringás: ma7:45
Ha jól értem, eszményed az egypárti parlament. Mint Rákosi majd Kádár elvtársak idején.

A kormánypárt nem a 2 millió szavazójukért tartozik felelősséggel, hanem 9,5 millió állampolgárért. Majd leszarhatja a 7,5 millió embert, ha kizárólag a nyájától kapja a fizetését.
grincss
@bencemacska: Köszönöm az elismerést, de majd továbbítom annak, akié az érdem!
Ugyanis ő nem akar(t) a negyedeszű bringással "beszélgetni" és engem kért meg, h tegyem közzé! :-))
Azé' köszi!
silber13
@eszegfu: Azt hiszem @grincss-nek 14:42-kor igaza van.
dr. prédikátor
@bundi: ma 13.21 re. Gondolod ez a féleszű félkerekű megérti hogy mit irtál???Halvány fingja sincs hozzá!!!
silber13
@Bringás: csúnyán beszélsz Szunyi Pesta!:-))))
Bringás
@silber13: "@Bringás: Mit ugat egy szőröstalpú pakulár itt, He??:-)))"
Szóval ez a szép beszéd! Érdekes a libsi tempó!
Bringás
@bundi: A nemzetiszocializmus a saját nemzetért érzett szociális felelősség! Még jobb, mint a liberalizmus!
Bringás
@mekkelek: Az ilyen zakkant libsik érezzék csak a törődést! Ne tudjanak már demokratikusnak nevezni egy libsi fasiszta elképzelést!
mekkelek
@Bringás: Rajtad kívül érti még valaki hogy mirôl beszélsz? Talán az ápolód?
Bringás
@mekkelek: Benneteket értenek nagyon. Ezért nincs szavazótok!
Egyébként ápoltak lehettek ennyien, ilyen hülyén! :-)))))))))))))))))))))) Még szerencse, hogy az idiotizmus nem fáj, mert itt nyüszítenétek bukott senkik!
karma1
@eszegfu: @grincss: @silber13: Draga Barataim, nincs itt semmi felreertes: jol latjatok, nalam is kiveri a biztositekot bringas, mert mar unalmas a libsibolsi szovege, hiszen az alapfogalmakkal sincs tisztaban, de mindegy is: akik ideultettek trollnak, azok nem az esze, hanem a lelkulete miatt biztak ra az oldal szettrollkodasanak "nemes" feladatat, amit o lelkes lihegessel meg is tesz. Neha a Modi egy ejnye-ejnyevel torli egy-egy hsz-et, mert az mar a futyisznek is vallalhatatlan baromsag, es igen, helyesen latjatok, raboritanam neha az asztalt, amikor nyilvanvalo hazugsagokat frocsog. DE: azt mondom, hogyha senki sem veszi ot figyelembe es nem szol hozza, nem valaszol neki, akkor - mint az igazi parazitak - idovel elpusztul, mert akin eloskodne, az egyszeruen kisetal a szemetsege, a gyulolete alol.
Igaz, ez nekunk egy hosszabb idoszak, es elegge bosszanto is, es valoszinu, h egyre durvabba teszi ot, de csak ez a modszer a kiutalasara.
Frocsogott o mar mindenkire, de ismerjuk, ki o, es az o szintjen kell kezelni, vagyis odatehetjuk, ahova valo: a szemeteskukak melle, foleg, amikor szemelyeket serteget.
Meg az irokezek se bantottak a hulyeket - Karl May konyveiben legalabbis...:o)))
karma1
@eszegfu: Igen, @grincss-nek van igaza: en arra irtam silbert13-nak, hogy a drotszamaras allandoan kiralyi tobbesben fenyegeti az itt kommenteloket, mert valami beteges kuldetestudatban is szenved, mint a gazdaallata, meg a jobbikosok nagy resze is...
korell
Ötletes. Meg idegesítő is remélem.
Lepényleső
Ettől lelkiismerete nem hagyja majd a nyugodt alvást számára?
Apatszerek
@Bringás: Akik az egyéni véleményeket, képtelenek tisztelni, azokat sem lehet tisztelni akik az egyéni véleményt akarják párt ideológiai véleményé formálni. Ezek azok a személyek akik obszcén szavakkal próbálják meggyőzni az ellen véleményen lévőket. A fórum nem az obszcén szavak gyűjteménye, még akkor sem, ha egy vélemény, kiveri a biztosítékot valakinél, akárkinél, mindenkinél.
Bringás
@Apatszerek: Akkor talán szólj a velem trágárkodó bandának!
eszegfu
@Apatszerek: 20:56 Már meg ne haragudj... egyszerü, tőmondatokban nem lehetne?! Tul bonyolult ez a megfogalmazásod is... de én értem, sőt egyetértek Veled!
Apatszerek
@eszegfu: Fórum= Téma felvezetése, tapasztalatok leírása. Egymás segítése a téma megértésébe. A jó életszerű tapasztalat leírása, és ellenvélemény összevetése. Új téma felvetődését kezdeményezni!
eszegfu
@Apatszerek: 20:12 Nagyon birom ezt a "szájbarágós", prezic megfogalmazásaidat!:)) Szivesen el is olvasom és fel is fogom... de akinek ezeket a gondolataidat szántad, sajnos vagy tudás hiányában, vagy szándékosan nem "fogékony" semmire...
bundi
@hemami: öööö mintha fordítva ülnél a lovon...nem gondolod?...szerinted a követendő példa a működőképe orosz török esetleg arab demokráciák?...esetleg észak korea?...egyébként amiről írsz mintha a régi magyarolra is igaz lett volna:
e"gy honfoglaló horda elveszejti egész Európát és benne szerencsétlen kicsi, még megmaradt országunkat, hát akkor ez minden, csak nem egy haladó és elfogadható eszme."
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_kalandoz%C3%A1sok
bundi
@hemami: és erre mit lépsz?...
444.hu/2016/10/19/orban-szomszedsagaban-vett-villat-a-terrorizmussal-vadolt-szaudi-olajmagnas
tudom ő jómigráncs...és fujj liberális nyugateurópa amiért ezt a rendes embert vegzálja holmi "pénzmosás, terrorizmus támogatása, vesztegetés, illegális bevándorlás elősegítése (!) és nukleáris technológiával való visszaélés elkövetésével"...
mert hát a viktor szereti...és akkor biztos jó ember nem?...és a rasi egyik saját lába is az ő tenyerén van nem?...még akkor is ha:
"A szaúdi "üzletembert" a Forbes 2008-ban a világ 10 legkeresettebb fehérgalléros bűnözője között emlegette, egy francia parlamenti jelentés szerint terrorista kapcsolatai vannak, és nemzetközi körözést adott ki ellene az FBI is. "
hemami
Gazdasági kérdésekkel nem foglalkozom, mert ahhoz nem értek eléggé és őszintén szólva nem is túlzottan érdekel. @bundi: Soha nem voltam pénzéhes. A migráns kérdésben nem változott a véleményem , valószínűleg nem is fog, az aggodalmaim az utódainkért sajnos továbbra is ugyanúgy megvannak, bárcsak lehetne remény arra, hogy ez az őrület más irányt vesz, de nem úgy néz ki. Nincs semmi kedvem vitatkozni, meggyőzni egymást úgysem fogjuk .Csupán a véleményemet írtam le, ehhez MÉG van lehetőségünk , de ki tudja meddig, ha itt is úgy alakulnak a dolgok, mint Németországban, Svédországban, stb. ahol a nyilvánvaló tényeket nem szabad néven nevezni, mert atrocitások érik azokat , akik ki merik mondani nyíltan és elhallgattatják őket, a sajtót cenzurázzák, stb., hogy nehogy már megsértsék a szent tehén migránsok " érzékenységét ", akik aztán jól " meghálálnak" mindent. És még mondja bárki, hogy itt nálunk nincs sajtószabadság.
bundi
@hemami: ne terelj... a kérdésre válaszolj... mire volt jó ez az egész...és ha azzal takarózol hogy nem értessz hozzá mert te csak egy szegény...hogyishívkák vagy...akkor minek is akarod osztani azt az észt aminek saját bevallásod szerint híjján vagy?...
hemami
Semmiféle észt nem osztottam, csupán leírtam a véleményemet és amint már írtam, ehhez MÉG jogom van. A véleményemet fenntartom és vállalom. A továbbiakban nem válaszolok, mert semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.