Sallai R. Benedek (LMP) az országgyűlés hétfői plenáris ülésén azt a kérdést tette fel Lázár Jánosnak, hogy szerinte mikor, milyen történés miatt kell távoznia egy miniszternek. Példaként Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helikopterügyét hozta, majd azt mondta, hogy Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is sok mindent "megúszott".

 Lázár János erre azt felelte: ez a miniszterelnök kompetenciája, ő pedig – tudomása szerint – mindkettejükben bízik. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta,

a politikusok is hibázhatnak, és a politikusok is olyan állapotban vannak, mint az ország.

Hozzátette, a Fideszhez tartozás egyik alapelve, hogy személyes ügyekben mindenkinek helyt kell tudnia állnia saját magáért. Személyes ügyekben "minisztertársaimnak és politikustársaimnak magukért kell helyt állniuk, így van ez, amikor Mengyi Rolandot támadják vagy vádolják, így van ez, amikor Farkas Flóriánt támadják, vagy így van ez Rogán Antal esetében is" – mondta.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Az sokat elmond, hogy ez a "hiba" kategória Lázárnál...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Akkor sem dőlök be, ha a fidesznél a jó zsaru-rossz zsaru módszert alkalmazzák.
Bármit alkalmazhatnak, akkor sem fognak átverni.
A pokol tüze fényeskedjék az összes oda tartozó szemétládának.
simmering73
Ő már csak tudja. A kis lepedőakrobata.
qxy
Lennék ott a kuv @ fajtájukat. Helikopter??? Be osztanám nekik a pénzt állítom egy hónam múlva nem akar senki politikus lenni az biztos.
kamazuka
,,a politikusok is hibázhatnak, és a politikusok is olyan állapotban vannak, mint az ország."

Boldogok vagyunk,mint közhasznú,minimálbérszínvonalon tartott munkavállalók, hogy láthatunk a politikusok által bemutatott luxusvilágból néhány pillanatot!

Ígérjük hogy a következő megmérettetésen azért annyira bőkezűen nem osztunk voksokat a bőség kosaránál!

Az Anti-krisztusnak külön!
Repűlni akarsz?
Cicamama55
Igaza van, de más az ha hibázik valaki, vagy egyszerűen hazudozik! Az első emberi dolog, a másik jellemtelenség...
Törölt felhasználó
Az sokat elmond, hogy ez a "hiba" kategória Lázárnál...
Nessy
A képet nézve, egy régi film címe jutott eszembe Lázárról. " A hosszú távfutó magányossága"
papa.49
,,A politikusok is hibázhatnak,, idáig rendben is van ők is emberek, csak akkor válik el a szar, a májtól, mikor nem LÁTJA BE, HOGY HIBÁZOTT, hanem hazudozik összevissza, és NEM MOND LE RÖGTÖN!!!
quadrocopter
Igen, hibázhatnak, ilyen hiba az erős felindulásban, csoportosan, bűnszövetségben elkövetett lopás, az előre megfontolt szánadékkal, vagyoni haszonszerzési célzattal elkövetett hűtlen kezelés, a hivatalos személyként elkövetett bűnpártolás ( Polt/Rogán) a természetkárosítás és a nemzetközi szerződésekbe is ütköző rabszolgatartás!
nyanya001
Ja, és lopnak gátlástalanul mint a szarka !
kisrigó
@nyanya001:Már mióta lopnak és még mennyit fognak gátlástalanul! Nem igaz, hogy ők is emberek és hibázhatnak! Állandóan "hibáznak"? Na,ne már! Az életük egy nagy-nagy hiba, b+, álszent mea culpázás , és minden megy tovább! Sajnos arról szól az életünk, hogy : na, ma milyen disznóság derül ki (vagy nem), mivel néznek hülyének?
egyvandor
A politikusok is hibázhatnak.
Van akit egy 2.400Ft-os szalámi lopásért politika erős támogatása mellett totálisan tönkre tettek, nem elégedtek meg a köz megítélésének következményeivel. (csak példa miatt hoztam fel ezt az esetet)
De egy politikus 2.000.000-forintos mellesleg felesleges nagyzoló több aggályt is felvető stiklije megbocsátható azzal hogy a politikus is hibázhat.
Lázár! Normális?
egyvandor
@Horizont: Ezeket is így nevelték.
Kéri László maga mesélte, hogy ezeknek a politikai kollégiumban a fejébükbe verték a csalhatatlanságukat a felsőbbrendűségérzését, ...
egyvandor
@qxy: "Lennék ott a kuv @ fajtájukat. Helikopter??? Be osztanám nekik a pénzt állítom egy hónam múlva nem akar senki politikus lenni az biztos."
GyF-nek sem sikerült.
egyvandor
Ha egy dolgozó hibázik, az estetek többségében felelősségre vonják, vagy már aznap mehet amerre lát.
Ezekből a tonyófélékből annyi van hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Milliószor nagyobb károkat "hibáznak" mégis védik egymást.
anka
@egyvandor: - csak egy gyerekcsíny..., nem?
Madácsi Pali
Ja, csak akkor orbánisztánon kívul le szokás mondani! Ha mégsem akkor felmentik, és nem az újságot szüntetik meg amelyik megírta.
bakegya
@Horizont: A GYEREKEIKET PÉNZELIK!-ezért akartak hatalomra kerülni is ,de maradni minden áron!!!
MINKET AZÉRT DOLGOZTATNAK,HOGY ŐKET KITARTSUK!-ha NEM,AKKOR FEGYVERT FOGNAK RÁNK IS PONTOSAN ÚGY MINT A MIGRÁNSOKRA,AHOGY KUTYÁKAT ERESZTETTEK!!!-végül is BELÜGYESEN már minden FELHATALMAZÁST KITAPOSOTT BELŐLÜNK A JOBBIKKAL AZ OLDALÁN-az ellenzéket pedig nem volt nehéz kinyírni-MIT INTÉZ a bajorral IS, mit gondolhatunk?TOLMÁCS VAN...azt is velünk fizetteti és hátra se néz.(München) A nagy magyar lófax NÉPPÁRTOLÁS KÉSZEN ÁLL.Azon viszont mélyen meg vagyok lepve,hogy annak sincs annyi esze-egy ilyen g...gányolóval képes a NAGY NÉMETORSZÁGOT BIRTOKBA VENNI???-és éppen ezzel a tolvajjal,aki annyira se magyar, mint ahogy én cigány).
bakegya
Lázár -tolmács nélkül is-hidegre tesz minden MAGYART,LUXUS NE POFÁZZON SENKI!!-
folytatják!!!
Maszekba a kis családdal lehet lopni menni,ha ORSOS VICCTOR ZÁRT-OSZTÁLYTÁRSÁNAK MAFFIA MUNKÁLATAIBAN SIKERESEN TELJESÍT nevesítve a garnitúra!!!-ügyes.
Kőztörvényesen sikeresen lopakodhat tovább az orbánfocializmus!!!Hajrá LUXUS MAGYAROK!!!
Aki Én
Nem az a baj, hogy hibáznak, hanem, hogy következmények nélkül. A milliárdok hazahordása pedig nem csupán hiba, hanem bűncselekmény.
Az ország pedig a politikusok miatt van olyan állapotban, amilyenben.
dr. prédikátor
"a politikusok is hibázhatnak, és a politikusok is olyan állapotban vannak, mint az ország."mondta a lézerannyitisér jankó!!!Lézerjankó!!! Az ország a lehető legszarabb állapotban van!!! Tudtad???Egy politikus NE HIBÁZZON!!!,nem az a dolga!!!De evvel a kijelentéseddel az egész országot és magatokat minősítetted!!!
Kutyuska
A hibázni vagy hazudni teljesen mást jelent a magyar nyelvben. Persze megszoktuk már, hogy a Fidesz nyelvújító párt is.
Kutyuska
@dr. prédikátor: Mégsem olyan álomország Magyarország? Legalább is számomra ezt jelenti Lázár kijelentése, miszerint a politikusok is olyan állapotban vannak mint az ország.
2010 óta mást sem hallunk a Fidesztől, hogy sikert sikerre halmozó, irigylésre méltó, Európa többi országa által példaképnek tartott ország Magyarország.
Melyik az igaz Lázár szerint?
human
@egyvandor: Kéri Lászlónak nagyon jó meglátásai szoktak lenni.
sokanvagyunk
Hibázott a "kolléga", mikor forgószárnyast választott... - Helikopterről nagyobbat lehet pofára esni, mint a Propellerről. :)
justhpeter
Jani is megérett már egy koki-saller-trockos koktélra.
Lepényleső
Valamire való helyen egyszer,aztán lemondanak.E helyet itt hívják Magyarországnak,külhonban
a korrupció melegágyának,ahol a vétkesek soha le nem mondanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.