A Demokratikus Koalíció elnöke az általa demokratikusnak tartott ellenzéki pártok összefogására és egy közös rendszerváltó alternatíva megfogalmazására szólított fel a párt megalakításának ötödik évfordulóján tartott beszédében szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Egy-két narancsszínű bazári majom el fog botlani véletlenül. Nem kicsit, nagyon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Warlord
Egy-két narancsszínű bazári majom el fog botlani véletlenül. Nem kicsit, nagyon!
Béla333
Remélem a többség a Kossuth térre jön fújni a sípot, mintsem hogy Molnár vagy Gyurcsány semmitmondó beszédét hallgassák!
Ja! És akinek van, hozzon saját sípot is, mivel az 1000 db ingyen kiosztásra kerülő remélem kevés lesz!
Warlord
@Béla333: Kettőkor indulunk az akaliból, a fagyálló bevétele után. Akkor a síposztásnál.
Csizmás Kond
Mindent meg lehet érteni de azt sehogy se amikor minden a magyarságot érintő nevesebb napon ez a félkegyelmű tüntetni akar.
quadrocopter
@Warlord: Még a bészbólütőnek van szép hangja, a birkakoponyákon egészen felemelő hangokat lehet kicsalni belőle.
Béla333
@Csizmás Kond: 19.49
Kieresztettétek a szellemet a palackból!
Nem csípem Demszkyt, de van képetek így hörögni most, amikor egy szavatok nem volt amikor Demszkyt tojással, paradicsommal dobálták, fütyülték, amikor a nemzeti ünnepünkön mondta a beszédét?:
www.youtube.com/watch?v=H5xQnMMwI3M

Akkor olyan lesz a fogadj Isten is! Ha tudod a mondást...
Béla333
@quadrocopter: 19.59
Ne hergeld a fotelból a többieket, gyere ki holnap a Kossuth térre.
Azt hozol önvédelemből, amit akarsz!
quadrocopter
@Béla333: Mintha te erősködtél volna, Bélám, amúgy a Kossuth kb. 200 Km-re van tőlem, Bélám!
Béla333
@quadrocopter: Én kint leszek, ha neked sem csak a szád járna, te is felkelhettél volna a fotelből, tudod már vagy egy hete, hogy mikor milyen program lesz!
Béla333
@quadrocopter: 20.07
Bár én közelebb lakok, de én is vidékről megyek a térre!
Warlord
@quadrocopter: Csak vipera. És egy pici sokkoló.
quadrocopter
@Béla333: A Lehecc Máskor is Prosti cserkészekből egyedül is bőven elég vagy oda, "tuttad" hogy vidéken is vannak rendezvények, Bélám és Magyarország nem ér véget a Budapest helységnévjelzőnél?
Béla333
@quadrocopter: 20.15
Te most is csak hozod az ostoba, bunkó formád, lehetne egy kicsit több eszed is!
quadrocopter
@Warlord: Derékmagasságban megfújatod a paprikasprayt a juhnyáj közepén, majd szépen elsétálsz onnét.Micsoda sírás-rívás lesz, mindenki azt hiszi, qrwára meghatodott a nyáj!
quadrocopter
@Béla333: Eltalált Bélám? Edződj, lesz még ilyen több is, ha megszólítasz, mert nem bírsz magaddal!
Warlord
@quadrocopter: Ez fideszes módszer. Pacekba, kajakból, embereset. Oszt jónapot.
quadrocopter
@Warlord: A hordával szemben nincs helye az úri, lovagias viselkedésnek!
Warlord
@quadrocopter: Akkor sem süllyedek a szintjükre.
Béla333
@quadrocopter: 20.19
Te? A hülyeségeddel? Nem, nem érzem találva magam! Ha hülyeségeket írsz, válaszolok, egyébként tőlem meg is azt csinálsz, írsz amit akarsz!
Mondhatni lesz@rom!
quadrocopter
@Béla333: Ismét lódítani teccel, Bélám, különben nem válaszolgatnál, de az ám a helyzet, hogy nálam ma sincs Béla-nap, tehát A'dios Bélám!
Béla333
@quadrocopter: 20.46
Hát ha válasznak tekinted, hogy "Mondhatni lesz@rom! " a személyeskedő beírásaidat, akkor tedd azt.
Hidd el, egyáltalán nem érdekel a hülyeséged, Amiért ma is írtam az egyik beírásodhoz az azért volt, hogy ne szövegelj a fotelből, hogy mások mit csináljanak a Fidesz rendszer ellen az utcán!
Ha csak pofázni tudsz, meg úszítani, hogy a baseball ütővel ki mit csináljon itt a téren, amit meg te majd a TV-n nézhetsz!
Ez olyan sunyi, alamuszi DK-s stílus:
"Fogjuk meg és vigyétek"! Igaz?
quadrocopter
@Béla333: ... nálam ma sincs Béla-nap, tehát A'dios Bélám! Vagy szerelmet akarsz vallani, Bélám, hogy ennyire töröd magad a sajátos, kisiskolás szintű pitiségeiddel?
Nálam nem vagy leltárban, Bélám, tehát el lehet hajózni másfelé, ha az első sor kezdete nem lenne elég érthető.
Béla333
Visszakanyarodva quadrocopter sunyi, alamuszi, személyeskedő, a témától terelő, amolyan DK-s bejegyzésétől az eredeti témára:
Gyurcsány szerintem ahol megjelenik, ott normális ellenzéki összefogás nem lehetséges.
Ő sem volt képes elszámolni a miniszterelnöksége alatt elkövetett köztörvényes bűncselekményekkel, most meg majd nagylelkűen megígér ilyet?:
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni"

Nyilván majd minden régi MSZP/Gyurcsány bűncselekményt elfelejtünk, a Fidesz disznóságait se vizsgáljuk, de akkor minek ennyi párt? Lophatnának együtt is! (Nagykoalíció, a mi érdekünkben, hogy ne a Jobbik kerüljön hatalomra!)
Warlord
TISZTELT PROPELLER! HOVÁ TÜNTEK EL NYOMTALANUL A ROGÁNRÓL FELRAKOTT BEKÜLDÉSEIM??? CSAK NEM CENZÚRA??
Csizmás Kond
@Béla333: A többesszámot parancsból vagy berögződésből használod ?...amúgy hányszor láttál vagy hallottál engem valamelyik téren is ordítani vagy dobálózni netalán gyújtogatni ?
...ha meg nem tudsz ilyen akkor még pénzért se vádaskodj, mert az nem becsületes emberhez való.
quadrocopter
@Béla333: Ne szenvedj kisprosti, Gy. legnagyobb hibája, hogy megszüntette az OPNIT, piszok nagy mázlidra!
Ha nem vetted volna észre, a hülyék soha nem keltették fel a figyelmemet, zsenge vagy, mint a zergefing, mert Lehecc Most Prosti!
dr. prédikátor
A Lehetsz Máskor is Prosti párt a csődör faszát is megfújhatja ha fel nem rúgja őket!!!
Béla333
@Csizmás Kond: 07.53
Ahhoz hogy válaszolni tudjak először te válaszolj: Hát te meg ki vagy?!
Én egyébként a Hír TV azon műsorát idéztem be nevek nélkül, amelyik arról számolt be, hogy 2007 március 15-én a Fideszesek hogyan fütyültek, dobálták tojással, paradicsommal Demszkyt.
Béla333
@quadrocopter: 07.59
Hozzád meg ki szólt alamuszi fotelforradalmár, uszító DK-s kis szemét?
Béla333
@dr. prédikátor: 08.01
Köszönjük értelmes, előre mutató hozzászólásodat, most már lehet menni fogat öblíteni!
dr. prédikátor
@Béla333: Tehozzád ki a bánatos lófasz szólt ??? Bélám??húzzál el a füttyögős bandádhoz!!!
quadrocopter
@Béla333: Anyukát tiszteld meg a primitív minősítéseddel, kis f*szkalap! Sunyi módon utánam rúgsz, amikor már leléptem az oldalról, kiskócsag' és még te vagy megsértődve, ez lenne az Lmp-s gerinc?
Amúgy mit vársz attól s "hőstettedtől" hogy kimész fütyülni, azt, hogy megkoszorúzanak?

Ennyire kis piti majom vagy józsibogár!

Mit vársz a
eszegfu
@Béla333: 21:24 Sok mindenben egyetértek Veled, de @quadrocopter-rel való összetüzésetek előtt át kellett volna gondolnod: kik is "szövegelnek a fotelból"?! Nem tudhatod... Nem tudhatod milyenek az illető körülményei, amiért nem áll fel a fotelből és csak itt -- esetleg máshol is -- véleményez ellenzékiként, ami nem mindig azt jelenti, hogy "sunyi, alamuszi, DK stilus"! Nem biztos, hogy kiváncsi vagy, de elmondom: én a nap 24 órájából csak akkor tudom egyedül hagyni az anyukámat, amig alszik és elfutok vásárolni...ez kb. 1/4 óra... én ezért "szövegelek a fotelból". Van, aki már elmult 80 éves, vagy éppen bottal jár és ezt is csak a saját lakásában, évek óta nem tud utcára menni, de ettől még az esze nem "ment el", látja a bajokat. Nem követem, hogy Te mióta vagy itt a propin, de ha ismernéd az itt beszélgető embereket, tudnod kellene, hogy nagyrészük már régóta nyugdijas és már inkább 70-es éveiket élik... mi már nem tudjuk "megváltani" a világot tetteinkkel...sajnos... bár tehetnénk többet is a "fotelból való dumáláson" kivül... Csak arra kérlek: képzeld Magad az ő helyükbe, mielőtt még valaki "megmarsz". Kösz.
Béla333
@quadrocopter: 08.33
Kibukott belőled a nagyon vékony kultúrmáz alól a DK-sok agresszív paraszt stílusa
Ülj csak a se@@eden és oszd csak az észt, erkölcsöt, másra úgysem vagy képes.
Nagyon jól elvagyok, ha mellőzöl a tapló beszólásaiddal, de ha ettől nem tudsz megszabadulni, mert a véredben van, akkor folytathatjuk.
Mindig van lejjebb!
Béla333
@eszegfu: 08.41
Nézd nem bánom, ha valaki nem tud tevőlegesen részt venni akár egy tüntetésen, de akkor legalább ne uszítson, mint tette azt @quadrocopter.
Erre próbáltam a figyelmét felhívni, amikor tegnap arról írogatott, hogy a baseball ütővel kellene ma hadonászni a síp fújás mellett.
Egyébként meg amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten.
A számomra leginkább elfogadható, szerintem becsületes és vállalható alakulatot az LMP-t alpári stílusban elkezdik ekézni, akkor miért is kellene ezt nekem csendben tűrni?
Semmiféle erkölcsi alapja nincs itt bárkinek is hogy ezt tegye. Pláne nincs egy olyan párt szimpatizánsának, akinek a vezetője tevőlegesen, masszívan benne van az ország lecsúszásában, lerablásában, a Fidesszel való mutyizások bevezetésében.
Ne haragudj, de egy ilyen párt és annak a szimpatizánsai ne kezdjék el ekézni azt az alakulatot, amelyik ilyeneket nem tett!
Tehát még egyszer: személyeskedő mocskolódást nem tartok elfogadhatónak, de én is visszaszólok ha kell.
Tárgyilagos vélemény ütköztetés mehet!
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus én Csizmás Kond vagyok...ha nem tudnál olvasni...
" Kieresztettétek a szellemet a palackból!
Nem csípem Demszkyt, de van képetek "
Ezt pedig nekem írtad többesszámban...csak arra voltam kíváncsi, hogy hányszor és kivel láttál tojást-dobálni...
quadrocopter
@Béla333: Ne magyarázd magad kispöcs, kaptál a pofádra mostanában és nem tudtad magadban elrendezni, ráadásul hazdozol is, gerinctelen kis szarházi vagy, miután érthetően a tudtodra adtam, hogy vége a diskurzusnak, elhagytam az oldalt, aljas, gerinctelen féreg módon még benyomtad a baromságodat, sunyi kis szarházi vagy, gyáva kis féreg, akkor vagy Ulán-Bátor, amikor a másik már lelépett az oldalról!
Most meg magyarázgatod a baromságaidat? Ezért vagytok a béka segge alatt., mert ilyen idióták akarják megmondani a tutit, mint te!
8-10 éves húzásokkal akarsz Gyurcsányozni, kis elmebeteg, gondolod, hogy majd megváltozik azok véleménye, akik elfogadták a Gy. kormányt és tetteit?
Vetíted a tisztességes, elfogulatlan pojácát magadról, miközben egy kis gennyes féreg vagy, a tisztességtől elég messze, az ismertetett húzásaid miatt, kiskócsag'.És még te pofázol sunyiságról? Oda való vagy, a Lehecc Máskor is Prostiba!
Béla333
@Csizmás Kond: 08.59
Ismered a mondást: valahogy így szól, hogy ha valaki olyan mint egy kacsa, úgy mozog mint egy kacsa és olyan hangot is ad ki mint egy kacsa, akkor az nagy valószínűséggel maga is kacsa!
Lefordítva: ha a Fidesz elképzeléseit vallod, a szimpatizánsai véleményét fogadod el, azt ami nem egyezik a véleményeddel azt elhallgatod, a tüntetéssel kapcsolatban is az ő véleményüket osztod, akkor kénytelen vagyok azt gondolni, hogy te is Fideszes szimpatizáns vagy!
Vagy tévedek?
Béla333
@eszegfu: 08.41
Én elfogadom a beírt véleményed, de most olvasd el quadrocopter 09.06-os alpári, semmiféle értelmes véleményt nem tartalmazó egyszerűen csak szitkozódó, mocskoló stílusát.
Ezekkel, az ilyen fanatikus DK barmokkal lehet szerinted értelmes párbeszédet folytatni?
Ha idős, ha fiatal, azért még a stílusa sokat elárul az ilyenek jelleméről!
Isten ments, hogy bármiféle szövetség létrejöjjön egy olyan párttal, amelyiknek ilyen szimpatizánsaik vannak, mint ez a sötétség!
eszegfu
@Béla333: Mindketten véditek a saját igazságotokat, véleményeteket... ez rendben van. De a harag rossz tanácsadó... tehát, ha bármiben ugy érzed mocskolódó személyeskedés van benne, akkor ezen "felül kellene emelkedni" és a "visszavágás" ettől még lehet szellemes, frappáns és udvarias, elgondolkodtató. Valószinü, hogy Te jóval fiatalabb vagy és "forró fejü", nehezen fogadod el a másikat olyannak, amilyen. Nem akarom én "osztani az eszemet", csak valahogy engem is bántottak a hsz-id... és ezt tudatni akartam Veled. És kösz, hogy nem küldtél el a "náthásba"!:)) Vigyázzatok Magatokra és egymásra, semmi "durvulás", csak fütty!!!
Béla333
@eszegfu: 09.22
Én kissé másként látom a dolgot!
quadrocopterről leperegnek az érvek, még gondolkodni sem hajlandó, hiszen akkor kiderülne sok álláspontja tarthatatlansága!
Ezzel szemben az adott cikk témájától teljesen eltérve (értelmes érvek híján) áttér személyeskedésre, teszi ezt minősíthetetlen alpári, amolyan DK-s stílusban.
Én nem óhajtok egy ilyen paraszttal szóba állni, de te ha megtennéd, hogy ugyanilyen higgadtan, értelmesen neki is elmagyarázod a kultúrált, az érvek ütköztetésével működő érdemi kommentelés lényegét azt megköszönném! Hátha tőled elfogadja!
Mivel a címzésedben engem szólítottál meg, ezért kérlek, hogy neki is mosd meg a fejét, mert én csak addig fogom elkerülni, amíg valami baromsággal nem jön újra elő!
eszegfu
@Béla333: Megtörtént... nem egy szépirodalmi mü, meg kell hagyni. Ennek ellenére nem "szivnátok el a békepipát" @quadrocopter-rel?! Mindkettőtöknek vannak kedvemre való gondolatai -- ha ez számit valamit is --- nem lehettek rossz emberek, sőt "hülyék" sem!... és akkor képesek vagytok 1 párton összeveszni?! Tényleg ne "bomoljatok" tovább... kérlek Benneteket!
quadrocopter
@Béla333: Mi van, kis sunyi f*sz? Nem tudsz leszokni rólam? Hazudozva magyarázgatod magad?
A Gyurcsány - és DK-.s mániád elvette a maradék kis eszedet is? Ezzel talán fel tudnád emelni a finnyás poristi pártocskádat, gondolod, te kis elmaradott?
Nálad nagyobb paraszt az egész mezőgazdaságban nincs, de sunyibbat se lehetne találni.
Gerinctelen pondró vagy kiscsillag! Világosan leírtam, hogy miért és van bőr a képeden magyarázkodni?
Béla333
@quadrocopter: 09.49
Hozzád meg ki szólt már megint?
Te nem tudsz elfelejteni!
Ismered: Ha nem írok, ne válaszolj!

Egyébként meg van mániám, valóban! Mégpedig az, hogy egy élhető, becsületes, normális országban éljünk!
Ez ellen dolgoznak az ilyen sunyi pártok, mint a DK és annak a vezetője Gyurcsány.
Aki összefogásról beszél, de azért közben ilyen "megnyugtató" megjegyzéseket is tesz:
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni "

Így már megnyugadhat a Fidesz is, és a lopkodásban partner MSZP is, hogy nem gondolja ezt az egészet olyan véresen komolyan Gyurcsány mester, amit mond és tesz, az csak amolyan "Cirkusz a népnek", ha már a kenyeret az elmúlt évtizedekben ellopták!
Aki meg egy ilyen pártot képes kritika és fenntartás nélkül imádni, nos szerintem azok a "Gerinctelen pondró" csak hogy téged idézzelek!
Tehát mégegyszer:
"Ha nem írok, ne válaszolj!"
Nekem lassan mennem kell, de te szuttyogj nyugodtan a fotelben.
Béla333
@eszegfu: 09.44
Látok, rám van kattanva!
Nekem meg lassan indulnom kell a tüntetésre.
Addig is vigyázz az oldal tisztaságára!
quadrocopter
@Béla333: Legyen annyi bőr a pofádon, hogy a háta mögött nem ugatsz senkiről, te kis f*sz, ez persze ismét csak gerinc kérdése!
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus...ha ha ha...ez a sok ha arra enged következtetni, hogy te csak hasonlítani tudsz valamit valamihez de ha nincs amihez akkor fogalmad sincs mi az.
Nem kell senki senkihez hasonlítson vagy ugyanúgy hápogjon ahogy az, ahhoz hogy attól még értékelje vagy ne annak érdemeit vagy visszásságait.
Azért mert most neked is el kell magyarázzam, hogy soha semmilyen párt tagja nem voltam azt jelenti ahogy nem olvasol...és ennek hiányában beszélsz képzelődöl plagizálsz másoktól, erőlteted a véleményedet hogy azt a látszatot keltsd csak te vagy az igaz...
Itt sok igaz ember van, és az hogy egyik a másikhoz hogy viszonyul ahhoz sok idő, vita és összeszokás kellett...te meg a néhány hetes bébélusuddal meg akarod váltani a világot...
...és vélemény...mindig azt írom amit akarok, sem neked sem senkinek nem akarok a kedve szerint írni. Van véleményem és azt igyekszem mindenkinek világosan megmagyarázni. Az hogy ezt minden ilyen hirtelen becsöppent valaki nem érti, az az ő baja
...gondolom érthető voltam...ha tudod ki vagyok ide írd ki, ha meg nem akkor lehetőleg iniciálék nélkül fogalmazz mert különben hitetlenné válik minden szavad.
Béla333
@quadrocopter: 10.03
Te fogd be a pofádat, hozzád már megint senki nem szólt!
Nehogy már te döntsd el, hogy én mással miről beszélhetek és miről nem! Semmi közöd nincs ehhez! Szemét hazudozó mocskos tolvajpárti gerinctelen alamuszi sunyi DK-s szekértoló vagy!
Béla333
@Csizmás Kond: 10.09
Tegnap 19.49-kor ezt írtad:
"Csizmás Kond
Mindent meg lehet érteni de azt sehogy se amikor minden a magyarságot érintő nevesebb napon ez a félkegyelmű tüntetni akar. "
Akkor hogy egyértelmű legyek:
Ahogy annakidején senki sem kérdezett meg sem engem, sem mást, hogy 2006 október 23-án a nemzeti ünnepünk 50. évfordulóján ki az aki úgy akar ünnepelni, ahogy a Fideszesek és a randalírozó csürhe tette, a várost feldúlva, felgyújtva, stb. így most se szóljon bele senki, ha valaki úgy gondolja, hogy egy tolvaj, hazug, hazaáruló senki aki éppen ma az ország miniszterelnöke ne szentségtelenítse meg a mai ünnepet és ennek fütyüléssel akar hangot adni.
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus, amit írtam azt direkt a cikkre és nem valakinek címezve írtam, tehát minden szava a cikkben szereplőkre értendő de érted pontosabban kifejezve a félkegyelmű direkt Gyurcsányra értendő senki másra.
és hogy én is egyértelmű legyek a 2006-os ketreces ünneplések ha neked tetszettek lelked rajta, de aki azt meg akarta akadályozni azt nevezni csürhének hát az meghalad minden értelmet. Az akkori ketrecbontás pedig azért volt, hogy az '56-os évfordulókón ne épp azok üljenek tort akik annakidején halomra lövették az embereket hanem mindenki tisztességesen tudjon megemlékezni az eseményekről kizárás nélkül.
...talán olyan visszataszító aljasság, amit akkor a Gyurcsány kormány vitt véghez soha a világon nem történt.
eszegfu
@quadrocopter: @Béla333: Nagyon sajnálom, hogy "békitési kisérletem" még rosszabbra fordult... A pokolba vezető ut jó szándékkal van kikövezve... és én igy jártam... Még csak annyit @quadrocopter-nek, hogy nem a "háta mögött ugattunk", nem privátban beszélgettünk, hanem itt nyiltan.
Béla333
@eszegfu: 11.13
Azért kösz a szándékot! De látod, van akivel nem lehet értelmes szót váltani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.