Legalábbis a Nézőpont Intézet 500 fős telefonos kutatása alapján ez a következtetés vonható le – írja a HVG.

A kutatóintézet a Magyar Idők számára készített felmérést Budapesten, 500 fő telefonos megkérdezésével, szeptember 18. és 22. között.

A válaszadóknak ezt a kérdést tették fel:

"Melyik pártra szavazna, ha most vasárnap lennének a választások?"

A biztos szavazók körében 44 százalékot kapna a Fidesz-KDNP, míg a Demokratikus Koalíció 10, az LMP 9, az MSZP és a Jobbik 7-7, az Együtt 6, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutyapárt pedig 3-3 százalékot.

A teljes népességet nézve 32 százalékos a kormánypártok támogatottsága, de itt már az LMP lenne a második 10 százalékkal, a DK pedig a harmadik, nyolccal.

Országos viszonylatban, a legvalószínűbb listás eredményeket nézve a Fidesz-KDNP 45, a Jobbik 23, az MSZP 9, a DK pedig 7 százalékot érne el a választásokon a Nézőpont legfrissebb kutatása szerint.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@grincss: @idppp: ha igaz lenne Bp-en a 44%, nem kellett volna vidékről buszoztatni a nyugdíjasokat okt. 23-ai megemlékezésre, mert nélkülük is megtelt volna a
Kossuth tér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Bp.-en 44% Fidesz?
Ne röhögtessenek már!
Max.6-7%! :-)
dr. prédikátor
@grincss: O,6-O,7 % a fütyisz támogatottsága!!!
grincss
@dr. prédikátor: Van egyáltalán? :-)
quadrocopter
Az "új többség(?" új taktikája, felmérésnek tűnő pártvéleménnyel éket verni az alakuló egységben, mert ha az létrejönne, a hordának harangoztak 2018-ban!
idppp
A Nézőpont nem az a hiteles Intézet, melynek a véleményére adnék, eredményeit elfogadnám, valószínűleg, szokás szerint hamisítottak! Pláne annak ismeretében, hogy Budapesten 44 %-ot mértek a Fidesznek, aki itt él, az tudja, hogy ez egyszerűen röhej!
wagabund
-titkár úr! azonnal jöjjön be!
-parancsoljon uram!
-most olvasom a hírt, hogy a déká megelőzte az emeszpét...kijalófasz engedte meg, hogy ilyen eredményt hozzanak ki ezek a senkiházi kutatók...azontúl ki engedte meg, hogy ez nyílvános legyen?...
-uram...
-ne vágjon a szavamba! azonnal készítsen névsort azekről, akik benne vannak ebben a lázító hír létrejöttében!---megértette? még ma kérem a névsort!...méghogy a déká...az esszem megáll...már megint rémálmaim lesznek ettől a gyurcsánytól...
-mit áll itt? elmehet! végezze a munkáját, de nagyon gyorsan!
wagabund
@Horizont: jéééézusom...miket nem monc...

:-)
kulabombaafityiszre
Ilyen egy habonyatakony megrendelésre készült dezinformáció.
lampa laz
@grincss: @idppp: ha igaz lenne Bp-en a 44%, nem kellett volna vidékről buszoztatni a nyugdíjasokat okt. 23-ai megemlékezésre, mert nélkülük is megtelt volna a
Kossuth tér.
Törölt felhasználó
500 fős mint az erre, hogy megmosolyogjuk az eredményeket...:)
grincss
@lampa laz: Így igaz!
Biztos, h a II.kerületben a Rózsadombon mérték az újgazdagok között!
Gondolom, h a Pasa-parkban is laknak 100-an, aki arra szavazott!
lampa laz
@grincss: 1 dolog miatt rá csodálkozom a főváros egyes kerületeire, hogy tudták ezeket a (még vidéken is úgy nevezett) tahó suttyókat polgármesternek megválasztani. A
Fidesz részéről zömében a parlament is ezekkel + a határon túlról összeszedett seggnyaló pöcsökkel van tele. Meg ahogy írtad, Rózsadomb, Pasa park is, mert ez jár nekik, vidéken meg a sok hold föld, mert a paraszttól csak ezt tudják elvenni. Rohadna meg az összes.
grincss
@lampa laz: '99-ig a Rózsadombon (Fillér utcában) laktam, de akkor azt mondtam, h Bp.-ből elég!
A sok suttyó újgazdagot, aki odaköltözött, már a Moszkva tértől lehetett hallani, amint a terepjárójukkal jönnek felfelé!
Nem embernek való vidék!
Inkább vidékre (aglomeráció) költöztem, holott 50 évig éltem ott!
Soha többé!
Lángot személyesen ismertem, egy felkapaszkodott kis tahó ficsúr (volt)!
idppp
@lampa laz: Amióta az MTK stadionavatóján eszméletlen mértékben/spontán kifütyülték a geci Orbánt, mesélhetnek nekem a közvéleménykutatók a Fidesz 44 százalékáról! Ez egyszerűen oltári nagy hazugság!
Szókrakész
Bp 2 milliós város.

500 fős felmérés?!?!?!
Hol?!?!?!
magyarbakancs
Amimig Gyurcsány ott lavíroz a baloldalon soha nem fognak választást nyerni .
Összefogásnak meg annyi az esélye mint Hitlerben a jóindulatnak.
idppp
@magyarbakancs: Ha Gyurcsány annyira rossz ember, hogy sikerült pár év alatt a DK-nak ekkora támogatottságot elérnie, mint újonnan létrehozott pártnak? Miközben mindegyik baloldali párt visszaesett, legjobb esetben stagnált, de az sem válik dicsőségükre! Nem elfogult Gyurcsány fóbiás hülyének tetszik lenni véletlenül?
idppp
@Szókrakész: Magyarország meg 10 milliós, ott szoktak 1000 fős mérést végezni! Hasonlítsa össze az arányokat! Egyébként régen volt az, amikor Budapest 2 milliós volt, maradjunk a ténynél, jelenleg csak 1,7 millió ember él a fővárosban!
Szókrakész
"Budapesten már erősebb a DK, mint az MSZP"

Ez Bp szellemi leépülését is mutatja.
verőce21
Azt sem tudja most az átlagmagyar, hogy milyen pártok vannak ma Magyarországon. Telefonon nekiestek, és azt mondta az illető, akit ismer. "- Hát a Kurcsányra!" -
Így jöhetett ki ez az eredmény. :)
namihami
@verőce21: Akkor ugyanez igaz a Füstösvezérre is? Legfeljebb abba a megkérdezett 500-ba véletlenül belekeveredett néhány lengyel turista is.
magyarbakancs
@idppp: " Nem elfogult Gyurcsány fóbiás hülyének tetszik lenni véletlenül?"
Elnézésedet kérem de nem vagyok Hülye.
Nincs fóbiám Gyurcsánnyal kapcsolatban.
Támogatás kevés ami a DK-nak van.
Vele soha nem fog nyerni a baloldali összefogás.
Mint baloldali szimpatizáns és sem megyek el szavazni rájuk és így senkire sem.
Kiérem magamnak ,hogy le hülyézzél.
Köszönöm a megértésed.
Jozefina
Hajrá Gyurcsány, Hajrá DK!!! Lesz ez még jobb is!
idppp
@magyarbakancs: Tökéletesen megértem Önt, de sajnos azt kell mondanom, hogy csak egy hülye gondolkozik így! Ha mindenki ekkora marha lenne, mint Ön, a pókhasú zakkant tolvaj soha nem lenne leváltva! Ön nem baloldali szimpatizáns - az ég mentsen meg az ilyenektől - hanem tégla, bújtatott Orbán bérenc/nyalonc szarkeverő! Én is köszönöm a megértését!
magyarbakancs
@idppp: "Tökéletesen megértem Önt, de sajnos azt kell mondanom, hogy csak egy hülye gondolkozik így! Ha mindenki ekkora marha lenne, mint Ön, a pókhasú zakkant tolvaj soha nem lenne leváltva! Ön nem baloldali szimpatizáns - az ég mentsen meg az ilyenektől - hanem tégla, bújtatott Orbán bérenc/nyalonc szarkeverő! Én is köszönöm a megértését!"
Bátor legény ön.
Leszúrni néhány mondatban, hogy ki milyen érzelmű, és ezt kritika alávonni?
Tehetséges nagyon.
Kamatoztatni kellene a szaktudását, mert ilyen ésszel elkallódni vétek.
Tégla vagyok frappáns nagyon?
Gondolja át még egyszer, hogy mit ír ,és kritizálja, ha meg kérném a kedves rokonait ismerőseit.
Én is szoktam a levele után emlegetni az anyukáját.
Édesapja nem kondásvolt? Unalmában felcsinált egy disznót, ami önben teljesedett ki.
még valami míg el nem felejtem JALDKI A @EGGEM.
evacica
@magyarbakancs: Stílusa magas röptü, biztos ön is kondás, vagy éppen disznó?
Béla333
"A teljes népességet nézve 32 százalékos a kormánypártok támogatottsága, de itt már az LMP lenne a második 10 százalékkal, a DK pedig a harmadik, nyolccal."

És lesz ez még jobb is LMP!
magyarbakancs
@evacica: A lenező stílust ön kezdte el.

Viszonoztam a kedvességét.
Aki Én
Budapesten már gyengébb az mszp, mint a dk.

500 fő... hmmm, ütős kis felmérés.
Kérdezzenek 500 főt a környezetemben. Mondjuk az nem lenne nyilvános...
Aki Én
@idppp: Na most van az az 500 fő, akinek körében 44% fideszes. Különösen akkor könnyű rájuk találni, ha listából dolgoznak.
Aki Én
@verőce21: 22:01 Igazad van. A sok agyatlan kormánypárti elment az önkormányzati választásokra is, de a riportból kiderült, nem is tudják kire szavaznak. Számos esetben nem tudták megmondani a fideszes jelölt nevét. Na ez is ilyen lehet a körötökben, nem is tudjátok kire szavaztok, csak hallottatok valamit.
Aki Én
@idppp: 14:21 Úgy, hogy sajnos egy ostoba társadalom vagyunk.
Mert kérdezhetnénk, hogy ha a nemzeti vajda ennyire rossz ember, akkor miért van ekkora támogatottsága?
Az más kérdés, hogy ebben a beteg rendszerben oda jutottunk, hogy nincs választék, odáig süllyedtünk, hogy már inkább egy gyurcsány, mint egy orsós.
idppp
@Béla333: Érthető, hiszen az LMP a Fidesz leányvállalata! Egykutya, ugyanúgy nyalják Orbán seggét, mint az agymosott hívei! Szomorú hírt kell közölnöm nem túl okos barátom, 18-ban lesz Orbánnak elég baja a választásokkor, magasról fogja leszarni a kétszínű LMP-t, nem viszi be a hátán a Parlamentbe, mint utoljára, örülni fog, hogy luk van a seggén!
Béla333
@idppp: 13.12
Elfogult, az igazságot mellőző rosszindulatú írásod egy pontját legalább tényekkel alá tudnád támasztani?
Nem elfogult magánvéleményeddel, hanem tényekkel?!
Ha nem, akkor meg az LMP ekézése helyett talán igyekezz azon dolgozni, hogy a szivedhez közelálló alakulatok hitelességét elmozdítsd a nulláról.
Ugyanis jelenleg egyik alakulatnak sincs hitelessége szerintem, az LMP-t kivéve!
idppp
@Béla333: Eddig sem volt kétséges, hogy minden fideszes hülye! Az LMP, amely kiállt a genya Orbán mellett a kvótanépszavazáskor leszerepelt minden normális ember szemében! Egyik kutya másik eb... Ez nem magánvélemény, érti nyalonckám?
Béla333
@idppp: 14.45
Mi a túróról írogatsz? Aki a Fidesz mellett kiállt, az a DK amikor most egy éve tévedésből megszavazta a Fidesz lopás újabb fejezetét és nemrég az MSZP, aki ugyanezt tette!
Az LMP nem tett olyat amit írsz, ez egyszerűen hazugság.
Még akkor is az, ha ezt egy DK vagy egy MSZP szimpatizáns terjeszti!
verőce21
@Aki Én: (10:27) Igen, elég ostoba társadalom vagytok, mint írod. :)
Béla333
@idppp: 14.45
Egyébként is az MSZP állt ki a kvóta ügyben a Fidesz mellett, remélem a lesújtó véleményed rájuk is igaznak tartod:

"Az MSZP nem támogatja a kötelező betelepítési kvótát, és ha a kormány Országgyűlésnek benyújtandó törvényjavaslata is ezt tartalmazza, akkor azt a szocialisták készek támogatni – jelentette ki az ellenzéki párt elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón."
szegedma.hu/hir/szeged/2016/09/molnar-gyula-az-mszp-kesz-egy-kvotaellenes-torvenyt-tamogatni.html

Úgy teszel, mintha nem ebben az országban élnél, vagy szándékosan hazudozol, csúsztatsz vagy esetleg mindkettő!
Ez amolyan mSZP/DK stílus!
idppp
@Béla333: Ó, Istenem, maga világ ökre! Képes szemét módon hazudni vagy elképesztően buta? Molnár nem támogatta kvótát, de de miután az EU egyértelműen világossá tette, hogy nem lesz kvóta sem büntetés, ezért az MSZP is keményen ellenezte a kamunépszavazást a semmire, a kampánnyal együtt közel 20 milliárd forintért! Hogy lehet valaki ennyire ostoba? Halvány remény sincs rá, hogy megértse a leírtakat! Na, a kvótanépszavazás ellen fogtak össze baloldali pártok, de a simlis Orbán bérenc LMP nem tartott velük, letette a voksát a genya, csüngőhasú, hibbant Orbán mellett! Szar egy párt, el kell törölni a föld színéről, Orbánék leváltásában, megbuktatásában sem vesznek részt! Majd ők egyedül indulnak! Hova? Legfeljebb a büdös picsába, köhög a bolha! Molnár Gyula elmondta, szombaton, az új választmány első ülésén indítják el népszavazási kampányukat. Annak lényege az lesz: nincs jelentősége a népszavazásnak, mert annak nincs jogi következménye – rögzítette. A pártelnök közölte, a kampányban bemutatják, hogy a Fidesz a népszavazással elfedi az oktatás, az egészségügy, a gazdaság problémáit, a korrupciót.
"Hozzátette: a népszavazás Magyarország uniós tagságát feszegeti és az MSZP szerint az ország nincs olyan helyzetben, hogy zavaros vagy félreértelmezhető üzenteket fogalmazzon meg. Megerősítette, hogy a népszavazáson távolmaradásra kérik szimpatizánsaikat." Ezt maga küldte, hatökör!
Béla333
@idppp: 19.56
Nem tett le semmiféle voksot az LMP a Fidesz mellé, ne hazudozz!!!
Tudod ki a szar párt?
Akik 1994 óta kormányon a Fidesszel egymást váltogatva szétlopták az országot. Tették ezt ráadásul olyan ocsmány, gerinctelen szemét módon, hogy a Fidesszel összejátszottak, az ellopott pénzt felosztották egymás között!
Na ez a szar párt bizony az MSZP és annak a miniszterelnöke és pártvezetője: Gyurcsány Ferenc!
Orbán leváltása nekik fontos, (és az országnak) nem a mutyibrigádoknak: az MSZP-nek és a DK-nak!
Az LMP egyébként a szimpatizánsaira bízta a döntést ebben a hazug népszavazási kezdeményezésben, a társelnökök meg bejelentetten nem mentek el szavazni. Hol látsz itt te Fidesz támogatást?
Személyeskedést meg talán nem kellene elkezdeni, hidd el rád is lehetne nem egy igaz véleményt írni, aminek nem hiszem hogy örülnél!
De lehet, hogy a demokratikus MSZP vagy DK híveknél ez az elvárt stílus!
idppp
@Béla333: Előbb egyet fejezzünk be! Nem érkezett válasz az MSZP megvádolására Molnár idézetre, amit maga tett fel, hülye seggnyaló barom! Lemenjek parter helyzetbe? Maga olyan sötét, hogyha belép egy szobába nappal is villanyt kell gyújtani!
Béla333
@idppp: 21.48
Így van: előbb egyet fejezzünk be: Kértem a tegnap 13.50-es beírásomban, hogy egy (csak '!!!) konkrétumot tegyél be arról, amit írsz az LMP-ről, de természetesen nem tudsz ilyet. Csak szuttyogni, rágalmazni, hazudozni.
Én be tudok ide idézni számos infót, cikket a közelmúltból, ami az MSZP/Gyurcsány és a Fidesz közös lopkodásáról, a lopott pénz elosztásáról szól, az együttműködéséről, a téves gombnyomogatásról, te tudsz egy ilyet is az LMP-vel kapcsolatban!
Te is pont úgy hazudozol, mint egy Fideszes, biztos oda jársz továbbképzésre!
idppp
@Béla333: Nem én, hanem az LMP! Mivel a baloldali ellenzék közül ők azok egyedül, akik nem vesznek részt a a kormányt leváltó összefogásban, majd ők egyedül indulnak! Ez a lényeg, hogy letették a garast Orbán mellett, egy törpe párt, amely be sem fog jutni a Parlamentbe! Körülbelül olyanok, mint a légy faszán a túró! Egyébként szívesen olvasnék Gyurcsány lopkodásáról, talán ő az egyetlen tiszta kezű politikus!
Bringás
Ilyen kis ellenzéki törpe pártocskák hangosak, mint a kiskutyák! Erő nincs, program nincs, elképzelés nincs, támogatottság nincs! Mit akartok akkor?
Béla333
@idppp: 12.47
Az LMP már 2010-ben megmondta, hogy azokkal a politikusokkal, azokkal a pártokkal tud elképzelni együttműködést, akik tisztázták a szerepüket az elmúlt évtizedek ország lerablásában, abban, hogy hogyan juthatott a Fidesz 2010-ben 2/3-hoz!
Senki nem érezte, hogy elszámolni valója lenne. Nem az LMP felé, hanem felénk: a választók, a társadalom felé!
Mondjuk, hogy hogyan szivárgott ki 2010-re az akkori államadósság két és félszerese az országból offshore számlákon keresztül! Ez azért nem aprópénz!
Így aztán az LMP egyedül indult és egyedül is indul most is, jól teszik.
Majd Gyurcsány mondja meg, hogy ki az ellenzéki, ki tolja Orbán szekerét? Röhej! (Megoldás: aki őt és az elmúlt évtizedekben képviselt politikáját bírálja!)
A tiszta kezű Gyurcsány semmit sem tett mint miniszterelnök, vagy mint az MSZP elnöke, hogy megszüntessen a Fidesszel való közös lopkodásokat, a lopott pénz elosztogatást például az autópálya felülszámlázásoknál!
Miért nem tette szerinted? Alá tartozott a rendőrség, a titkosszolgálat, stb. Akkor?
idppp
@Béla333: Nem írt Gyurcsány "lopkodásáról", talán azért, mert nem igaz? Tény, hogy az LMP a Fidesz leányvállalata, nem Gyurcsány vagy Molnár ment el Posványosra legitimálni Orbán hazugságait, hanem az LMP elnöke Szél Bernadett!! Minden zsák megtalálja a foltját!
Béla333
@idppp: 14.30
Fanatikusokkal nem lehet értelmes vitát folytatni.
Olyan vak vagy, hogy nem is látod, az MSZP/DK csak az elmúlt (1994 óta tartó) Fidesz-MSZP/Gyurcsány váltó kormányzás fennmaradásával tovább taszítja az országot a szakadékba. A közös mutyik, a látszat elszámoltatások, a lopás, a korrupció fennmaradását tartja fent, biztosítva a további milliárdok országból való kiszivattyúzását.
Ha ez éltet, ha ez a célod, akkor csináld!
Lelked rajta!
idppp
@Béla333: Tényleg nincs értelme! Semmire nem kapok választ, csak alaptalan vádaskodást! Majd ez a - szellemi háttér nélküli - programmal nem rendelkező törpepárt a Fidesz szavazatai nélkül, mert azok majd 2018-ban örülnek, hogy luk van a seggükön, megváltja a világot. Addig is Szél Bernadett és hívei szorgalmasan nyalják a zakkant, pókhasú genya, Orbán seggét!
Béla333
@idppp: 19.35
Milyen Fideszes szavazatokról írogatsz az LMP esetében? Nem lehet téged komolyan venni, mondhatni hülyeségeket írogatsz!
Konkrétumot meg én kértem először az LMP ekézésedre, de semmit nem mutattál fel.
Folytathatjuk itt a DK és az LMP kölcsönös ekézését, had örüljön Orbán!
Biztos azt sem érted mit írok...
Béla333
@idppp: 19.35
Bár te a szuttyogásodat semmivel nem támasztottad alá, azért hogy lásd kivel van dolgod, én küldök egy cikket ma estére.

nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.
A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Kérdéseim:
-miért állította le Gyurcsány Kókát az autópálya fővállalkozói díjának a lefaragásában?
- mennyi lehetet a tényleges díj, ha 40% lefaragása mellett még nem értek el a tényleges, vállalható km díjig?
- hol van az a pénz, amit a magyar állam akkor fizetett ki, amikor még nem farigcsálták le a díjakat?
- mit tett Gyurcsány a felülszámlázott pénzek visszaszerzése érdekében?
-tett-e feljelentést a közpénz lopkodásáért, ha nem miért nem?

Ha ezzel ma végzel, holnap megbeszélhetjük az MSZP-Fidesz közös parkolótársaságok milliárdos lenyúlásait, a Gripen kenőpénzek történetét, a Margit-híd aranyárban, a KÖZGÉP fővállalkozásában történt felújítását vagy éppen az Alstrom kenőpénz történetét!
Válassz!
Béla333
@idppp: 19.35
Már nem is emlékszem 2004-2005-ben ki is volt az MSZP pártvezetője és egyben miniszterelnök? Tán csak nem a Feri?
Szerinted egy ilyen koncentrált hatalom birtokosa nem tudott volna a Strabag kenőpénzéről?:

"Strabag-ügy - Virágozzék minden virág?
Az egyik olyan eset, amivel kapcsolatban több forrásunk is egybehangzóan állította: minden magyar párt érintett volt, ezért is ült el hamar a botrány idehaza. A "Strabag-ügy" nem is Magyarországon pattant ki: a 2006-os osztrák parlamenti választások idején számolt be a Profil osztrák magazin arról, hogy a Strabag üzleti előnyszerzés céljából magyar pártoknak adott adományokat eurómilliós nagyságrendben, egy PR-cégen keresztül. A lap szerint az Eurocontact nevű cég 2003-2005 között szisztematikusan kereste meg a magyar parlamenti pártokat, a dokumentumokban az M5-ös, M35-ös, M0-ás, M7-es autópályákról, a 4-es metróról és egy budapesti kórházról volt szó. A Strabag ebben az időben több ezekhez kapcsolódó közbeszerzésen nyert megbízást. A Profil azt írta, az akkor kormányzó MSZP-SZDSZ között egy 11 millió eurós adományt 8-3 arányban kellett elosztani (ez volt a híres Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak minősítés), a kórházépítés kapcsán pedig a Fidesz budapesti szervezetének jutott állítólag pénz. A magyar pártok egyhangúlag minősítették "az osztrák politikai folklór részének" az ügyet."
hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas

Nem kell Gyurcsánynak közvetlenül is lopkodni ahhoz, hogy múlhatatlan felelőssége legyen a bűnös, korrupt politikusi közélet működtetéséért.
Egyébként meg nem tudhatjuk, hogy Gyurcsány kezébe jutott-e bűncselekményből származó pénz, hiszen egyetlen vizsgálat sem indult ami tisztázhatta volna a helyzetet. Nem volt feljelentés, ahol meg lehetett Polt hárított az MSZP-nek is!
Béla333
@Béla333: 19.35
Úgy látom nem tudtad átrágni magad a beidézett cikkeken?! Semmi reakció!
Akkor hogyan beszélgessünk a többi lopkodásról?
Vagy a demokrácia jegyében bátran elmenekülsz, ha olyat látsz, ami nem fér bele a te demokráciádba?
Béla333
@idppp: 19.35
Ezt a legutóbbi 07.20-as bejegyzést neked szántam, nem tudom miért a saját nick nevemre jött.
Talán itt az idő egy kávét meginni...
mégállnekem
@Béla333: Szerinted miért buktatták meg Gyurcsányt? Pont azért és azok, akik keze enyves volt és Gyurcsány a kezükre ütött, megkövetelte a tiszta kezeket a hitelesség miatt...nem hibátlan Gyurcsány, mint ahogy más politikus sem de a tisztességét Gyurcsánynak nem lehet megkérdőjelezni.
wpym
A mai Magyarorszagon nincs jelentosege a politikai eroviszonyoknak, mert teljesen mindegy, hogy melyik senkihazi, rablopart fosztogat.
Béla333
@mégállnekem: 08.14
Kötelessége lett volna bűncselekmény észlelésekor hivatalból feljelentést tenni? Szerintem igen!
Tett? Nem tett!
Ezek a tények, a többi az csak találgatás a részedről, Gyurcsány mosdatása!
Szokták mondani: a tények makacs dolgok!
Béla333
@mégállnekem: 08.14
Még egy:miért áll össze ugyanezekkel a bűnözőkkel most is választási szövetségre, ha olyan tisztességes, ahogy írod? Akik szerinted megbuktatták?
Így ez erősen sántít: vagy a tisztessége, vagy a megbuktatás, valami így nem igaz!
Szerintem!
mégállnekem
@Béla333: Te feljelentenéd a családtagodat azért, mert tud valamit valakiről de nem jelenti fel? Akkor Te lépnél helyette? Vagy először azt próbálnád meg, hogy leállítod azt, aki csalást követ el?
Béla333
@mégállnekem: 08.24
A családtag tudomásom szerint mást jelent, mint azonos párthoz tartozni. Közvetlen családtag esetén úgy tudom nem kötelező terhelő vallomást tenni, de ilyen törvény nincs az azonos párthoz tartozók bűncselekményei esetén! Mert az minimum bűnpártolás!
Egy miniszterelnök, pártvezető nem válogathat ha bűncselekményt észlel, meg KELL tenni a szükséges lépéseket.
Nem az ő dolga kísérletezni, hogy hátha el tudja simikálni a bűncselekményt úgy, hogy arról a nyilvánosság ne értesüljön.?!
Mivel egyetlen vizsgálat sem indult, hogy például Gyurcsány érintett volt-e e kenőpénzekben vagy az egyéb lopkodásokban, így azt mondani hogy ő ártatlan és becsületes az a jelek szerint csak HIT kérdése, aminek lehet hogy semmi köze nincs az igazsághoz!
mégállnekem
@Béla333: ...hogy mi kötelező vagy mi nem, ebben az esetben nem fontos...lényeg a becsületesség...
Egyébként ha Gyurcsánynak bármilyen stiklije lett volna, akkor Orbán már rég kifacsarta volna ...de nincs, ezért nem indult semmilyen eljárás, bármennyire is szeretnéd Gyurcsányra húzni a vizes lepedőt...amiről Te beszélsz, az gyurcsányozás és nem a tény. Ja, nem vagyok az a típus aki táblával hirdeti, hogy I love you Gyurcsány...nem vagyok meleg...
Béla333
@mégállnekem: 08.49
Te ne haragudj, de nem vagy hajlandó gondolkozni sem.
Ha elosztják pl. az autópálya felülszámlázásoknál az ellopott pénzt az MSZP/Gyurcsány és a Fidesz között, akkor szerinted ezt majd világgá kürtöli az Orbán? Vagy vizsgálatot indít egy ilyen érintettség esetén a Polt?
Gondolkozz jóember!
Én nem csak beszélek az elmúlt évtizedek lopkodásairól, hanem elolvasom, mit írtak akkor a lapok. Neked is ezt ajánlom. Meg a gondolkodást.
Ez még nem Gyurcsányozás!
idppp
@Béla333: Olvassa el amiket eddig írt! Hazugság, hazugság hátán, saját maga megcáfolása, nulla cáfolat az LMP Fidesz befolyásoltságát illetően. Nincsenek érvei, ezért inkább kussol Orbán fennhatóságáról a törpe pártja felett A konzekvenciát levonva, maga ritka nagy, agymosott, seggnyaló ökör! Ez annak tudható be, hogy - valószínűleg - az IQ-ja megegyezik a cipőjének méretével!
Béla333
@idppp: 12.47
Tudod mit jelent ha valamit idézőjelbe tesznek? És ha még odateszik, hogy honnan idéztek?
Nyilván nem, mert akkor nem írnál olyan baromságot amit írtál!
Azzal akarod elterelni a figyelmet, hogy már megint a régi lopkodók állnának újra össze leváltani a Fideszes mutyitársakat, hogy az ez ellen küzdő LMP-t ekézed?
Én oda idéztem egy néhány cikket, ami bizonyítja az 1994 óra egymást kormányon váltó MSZP/Gyurcsány korrupcióját és a Fidesszel való összejátszásukat.
Nem cáfolod, mert nem is lehet cáfolni az autópálya lopásoknál a Fidesszel való osztozkodást.
Aljas gazemberek vagytok akik ezeknek a politikusnak nevezett szélhámosoknak a szekerét tolja, akik ezeket a bűnözőket akarjátok újra hatalomba segíteni.:

hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit
"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából
Róna Péter és Palócz Éva egyaránt úgy vélekedett, hogy azért sem várható az elit radikális fellépése az offshore alkalmazásával szemben, mert éppen ők azok, akik haszonélvezői ennek az erkölcsileg vitatható, de amúgy jogszerű eszköznek. Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy...
Béla333
@idppp: 12.47
Folytatás:

... Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy radikális szigorítás történjen offshore-fronton, hiszen a Fidesz üzleti holdudvarában is nagy népszerűségnek örvend a pénzkimentési technika."

Neked meg a szuttyogáson kívül mutatni kellene valami bizonyítékot arra, amivel ekézed az LMP-t.
De ilyet nem mutattál, mert ilyen nincs!
Hazug, ostoba, manipulátor vagy, tényeket nem tudsz mutatni, csak saját rosszindulatú véleményeidet lehet olvasni!
idppp
@Béla333: A Hetekből idéz, számomra az nem kompetens hírforrás, hiszen egy agymosó, családokat szétszakító, pénzlenyúló szekta, a HIT Gyülekezet lapja! Gratulálok, most már értem miért ekkora kretén! Több bizonyítékot írtam a kétszínű, Orbán utasítására alapított/Schiffer párt viselt dolgairól! Szél(kakas) Bernadett Posványosi szerepéről, a kvótanépszavazás melletti kiállásról, a kormányváltó összefogás negligálásáról stb. Ha nem képes felfogni, arról nem tehetek, könyökölni kellett volna, amikor az észt osztották, én sajnos adni nem tudok, pedig roppant sajnálom magát, hogy ennyire idióta! Emigráljon az USA-ba, az indiánok tisztelik a hülyéket! Az LMP Orbán téglája a baloldalon, hívei pedig ugyanolyan mocskok, mint a csúti elmeháborodott agyhalott nyaloncai!
mégállnekem
@Béla333: A lapok olvasása még nem visz előbbre a tények megismerésében...függ attól, milyen lapot olvas az ember...és azt, hogy Gyurcsány "összeáll" az MSZP-vel nem bizonyít semmit csak annyit, hogy a pártok közötti ellentmondást felülírja az ország helyzetének megváltoztatása és ennek a rendszernek az elsöprése. Egy nagyobb ügy érdekében a csatabárdok elásása kötelező!
Béla333
@idppp: 14.33
Már az elején kértem, hogy ha ekézni akarod az LMP-t, akkor valamilyen bizonyítékot tegyél be az állításod igazolására. Hogy te a saját véleményedet hozod fel bizonyítékként, az azt mutatja, hogy ezek szerint komoly szövegértelmezési problémáid vannak.
A te véleményed ugyanis nem mérvadó.

Az általad szeretett politikusok ország kirablásáról szóló cikket és az eredeti tanulmány angol nyelven elolvashatod, ha tudod, itt:
www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/Price_of_Offshore_Revisited_120722.pdf

Most meg nehogy azzal gyere, hogy neked magyarul kell!
Egyébként meg nem fogom neked bizonygatni, hogy a Föld kerek, ha nem jársz nyitott szemmel, akkor teljesen felesleges téged oktatni!
Inkább dugd a fejedet a homokba, oda való a jelek szerint!
Béla333
@mégállnekem: 15.28
Hát lehet, hogy neked nem szükséges információt beszerezni, olvasni, mert te már tudsz mindent, de azért ha nálunk nem működik megfelelően az igazságszolgáltatás, nincsenek korrekt médiumok, akkor ha nem akarsz hülyén meghalni, akkor nem árt, ha nyitott szemmel jársz!
A nagyobb ügy (ahogy írod) nekem az elmúlt évtizedek országkifosztó párelitjének a történelem szemétdombjára való száműzését jelenti.
Nem azt, hogy az egyik tolvaj csapat helyett újra és újra hatalomba segítjük a velük a hátunk mögött összejátszó másik tolvaj alakulatot.
Mert ez így semmi, így csak tovább folytatódik az elmúlt évtizedek ország kifosztása, az ország további lecsúszása.
Szomorú, hogy ezt magyarázni kell, hogy ennyit sem látsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.