Az élbolyban nem történt jelentős változás a leggazdagabb magyarok között tavalyhoz képest, a Forbes idei listáján 283,1 milliárd forintjával Csányi Sándor stabilan őrzi első helyét.

A lista második helyét 182,1 milliárdos vagyonával birtokolja Bige László, a péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa. A dobogó harmadik helyére került 176,1 milliárd forintra rúgó vagyonával Demján Sándor.

A negyedik helyre futott be Gattyán György, őt Széles Gábor, Videoton-vezér és médiatulajdonos követi. Leisztinger Tamás 65,3 milliárdos vagyonával megelőzi Simicska Lajost, akinek 55,8 milliárdra taksálja vagyonát a magazin.

A Forbes listáján a 20. Garancsi István (45,8 milliárd forint), a 21. Vajna András György (44,9 milliárd forint), a 28. pedig Mészáros Lőrinc (35,4 milliárd forint).

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Granulalok hozza. Ha meg lenyul nehany millard unios palyazot, meg adofizetoi kozpenzt, akkor hamar bekerulhet a TOP10-be. Elvezze amig tudja, mert ha ujra demokracia lesz akkor eletfogyt var ra.
Hellcat
Már 35 milliárd??? Akurvamindenit...NAV volt már kint?
Fradigege
Ez csak amiről legálisan tudni lehet. Ezek nem arról híresek, hogy mindent kiteregessenek magukról. A jéghegy csúcsa az a 35,4 milliárd és ki tudja, mennyi lóvét parkoltat ebből a zsírmorénak a számláján.
Cefi
Igen, hivatalos. Már sejtjük egy ideje, pedig az arcátlan büdös bunkó mangalicaszerelő azt hazudta még pénteken is, hogy bár megcáfolni nem fogja, de megerősíteni sem hajlandó a hírt. Még az is lehet, hogy lapot vesz, médiát vesz, tévét vesz. De nem tervezi, nincs ilyen szándéka. És igen, tessék, itt van, a Mészáros Lőrinchez köthető Opimus megcsinálta az évszázad üzletét, egyúttal beleszart a szánkba:

kolozsvaros.com/2016/10/25/nem-szeretek-ilyeneket-leirni-de-rohadjatok-meg-hazug-semmirekello-alattomos-gazemberek/
Clavigo
Szerintem fingja sincs arról,,hogy mekkora vagyon felett ""diszponál "...Arrol sem tudott,,hogy Oroszo-ban üzletelt,,aztán durván 1 mrd. kifelejtve a vagyon nyilatkozatból,,pár évvel ezelőtt..stb.
Yoda69
@Clavigo: Jogos. Azt sem tudta hogy megvette a Nepszabit :)
Gondolom azt sem tudja, hogy az Adrian talalkozott pharaon-nal, amikor a Yachtjuk egymas mellett horgonyzott.
Macskaszem
@Cefi: Én nem kétlem, hogy fingja se volt arról, hogy megveszi. Neki nem mondták, hisz csak egy bábu orbán csocsóasztalán. A nemstrómanság viszont szépen hoz a konyhájára.
Zeta
@Clavigo: Biztos hallotta már nyilatkozni, na ott nem brillírozik! " ügyvezető", majd őt vezetik el.
human
Meg tudná magyarázni egy fideszes, hogy néhány milliós bevételű vállalkozóból hogy lett multimilliárdos röpke 6 év alatt?
namihami
Azért ez a 28. hely csak megosztva az övé. Osztoznia kell a tartótisztjével, akinek persze nincs strómanja.
Van abban a ládafiában neki is pénzecskéje, de a nagyja a Gazdájáé. És amíg jól pitizik, addig marad is lábánál, ha rossz lesz, akkor kidobják. Kiről is hallhattunk már valami ilyesmit? Nem ugrik be a neve.
@human: Egy igazi fideszes biztos megtudná, valahogy így: Hát a Mészi azt mondta, hogy nagyon sok menetet vágott és rengeteg kócot tekert rá. Biztos úgy történt a dolog.
wagabund
@human: . ..."Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes."...

(József Attila: Ne légy szeles )

Ő már akkor látta a jövő nagy emberét...
Kisbundi
Tudjátok mit? Ti szemétláda új gazdagok. Egyetek pénzt!
quadrocopter
@human: Nem hallottál még a "munka alapú társadalomról"? Na, tehát a szorgalmas, szüntelen, közös szotyihéj- köpködés, valamint a töretlen Orbán-imádat által kiváltott "felemelő" érzés egyenes következménye a gázrohasztó megszaladása!
Grafix69
Nem olyan nehéz ám ez. Nem , nem , csak képzeljük el ,de tényleg így lebontva mit is jelent ez.Lőrincz barát 2010 óta szorgosan dolgozik az kb 6 év idáig vagyis 6x365 nap , ja volt egy szökő nap is akkor plusz 1 nap ( lehet az adott neki ekkora lökést). Akkor 2191 nap ,persze ez nem mind munkanap de Ő még hétvégén is meg karácsonykor is vért verejtéket nem kímélve dolgozik. Vagyis 35000 millió forintban megnézzük hányszor van meg a 2191 nap ,nos az eredmény 15milló 974440 forint és 90 fillér NAPONTA . Osszuk ezt el 24 órával mert éjjel is dolgozik ,akkor az óránként 665 ezer 601 forint 70 fillér .Na még kicsit percre 11 ezer 93 forint ,ááá másodpercre is akkor másodpercenként keres ez trágya 184 forint 90 fillért. A melósai meg átlagban 0,04 század forintot .Hatalmas a főnök 4622 szer keres többet mint az alkalmazott Gratulálok.
Perwool
Amúgy milyen érdekes, hogy Orbán környékén mindenki iszonyat gazdag, feleségtől, apun át a haverokig, vőig, csak épp ő olyan csóró, hogy megesik rajta az ember szíve. Még egy rozsdás kocsija sincs. Mészáros milliárdos, Orbán meg csőveskedik 1,7 millióból!Hihető?Nem?
Jövő éves 1%-kot fel kellene ajánlani neki, hátha összejönne legalább egy új öltönyre...
wagabund
@Perwool: már megbeszéltük...ez az ember tökéletes néger. Ő nem fog lázadni, mint Simicska, ő nem fogja megmarni azt a kezet, ami eteti...ő tudja hol a helye, és mi a teendője.
Nincs az az ember a Földön, aki Mészárost kikezdhetné..mert miért is? Becsülettel, éjt nappallá téve dolgozik, pályázik, kiteszi a lelkét a nemzetért...

aztán egyszer majd kérnek tőle valamit
Lepényleső
Na ugye,mennyivel jobb,mint a sokat szidott múltban,- nekik,akik elrontották azt is.
Perwool
@wagabund: Ma Fazekasok, Mészárosok, Lázárok, Rogánok, Garancsik... országa lettünk. Egy korrupt nemzet.Normális országban egy ilyen elképzelhetetlen lenne, mert előbb mondatnák le a kormányt, minthogy kettőt kacsintanánk. Magyarországon sajnos ezt is meg lehet tenni.
"Becsülettel, éjt nappallá téve dolgozik, pályázik, kiteszi a lelkét a nemzetért..."
Én is kitenném, a lenyúzott bőrét száradni!
Az látható, hogy a sík hülye gázszerelő egy elektromos kisautót sem tudna elvezetni, nemhogy 8-10 vállalkozást !
Ez a pali kb Németh Szilárd értelmi szintjén mozog.
Addig egy senki volt amíg Orbán nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat.
2010 előtt nem tudta megvillantani tehetségét!
Az utóbbi években, hány és hány gázszerelő szakmunkásunk tanulhatta ki a szakmát...
Mégis csak egy lett milliárdos. Minő véletlen, pont ez az egy tehetséges, épp Orbán falubelije és haverja!
wagabund
@Perwool: felháborodást vélek felfedezni szavaidban...

...rádióműsorban volt szerencsém hallani, hogy arra a kérdésre,- miért tűri a nép ezt a mérhetettlen, soha nem tapasztalt lopást? a szakértő válasza az volt: -megszoktuk...ez a harácsolás nem éri el a nép ingerküszöbét egy lázadáshoz...

Úgy érzem minden nap a pofámba vágják: ezt a virágot neveltétek, tessék szagolgatni!...

...és mire elég lenne a szagból, addigra kialakult egy megdönthetetlen felső középosztály...
evacica
@Perwool: Nem kell félni, jut abból jó sok Orbánnak is megéri Orbánnál strómannak lenni.
anka
Meg amit elfelejtett közölni...:)
Mé'szaros Lörike szerencséje >>> img24.dreamies.de/img/670/b/x3uynp2g0pg.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.