Az eddigi tulajdonos emberei kivonultak a cég vezetéséből, helyükre Mészáros és Tiborcz István emberei ültek be. Leisztinger csak néhány szállodát tartott meg a láncból – írja a hvg.hu.

A Válasz.hu-ra hivatkozva azt írják, hogy már beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, ebből pedig kiderül, hogy az eddigi tulajdonos Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából, helyettük pedig Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz közelálló emberek kerültek be a vezetésbe.

A lillafüredi Hotel Palota, a szegedi Hotel Forrás, valamint a montenegrói Sun Resort és az ausztriai Heiligenblut; megmaradt Leisztinger tulajdonában.

Beindult az üzlet Mészárosnak, csütörtökön pl. megvette az Echo tv-t.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
CSAK EGY BUGRIS MARAD AKI KINŐTT A SZAROS GUMICSIZMÁBÓL. Azt hiszi, az ország is egy libalegelő amiről éppen letakarították a libaszart. Falusi kiskirály maradt, és az marad mindörökre. Valaki aki többnek akar látszani, mint ami képességei alapján elérhető számára. Nem képes feljebb kapaszkodni a papsajtból, libaszarból, gazadagon lepett árok partjáról. LETAROLJÁK AZ ORSZÁGOT A SZOTYIS CSÚTIVAL, miközben pukkadásig tömik zsebüket. Az Unió sem tud mit kezdeni ezzel a bazári gengszterizmussal, és az ország normálisan gondolkodó többsége is tehetetlen. Európa éppen úgy tátott szájjal áll bugrisék uralkodása felett, mint az ország többsége.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tavryni őrnagy
Ennek igen ott kell lenni szakmailag ill. űzletileg stb.
Eladott Ország
CSAK EGY BUGRIS MARAD AKI KINŐTT A SZAROS GUMICSIZMÁBÓL. Azt hiszi, az ország is egy libalegelő amiről éppen letakarították a libaszart. Falusi kiskirály maradt, és az marad mindörökre. Valaki aki többnek akar látszani, mint ami képességei alapján elérhető számára. Nem képes feljebb kapaszkodni a papsajtból, libaszarból, gazadagon lepett árok partjáról. LETAROLJÁK AZ ORSZÁGOT A SZOTYIS CSÚTIVAL, miközben pukkadásig tömik zsebüket. Az Unió sem tud mit kezdeni ezzel a bazári gengszterizmussal, és az ország normálisan gondolkodó többsége is tehetetlen. Európa éppen úgy tátott szájjal áll bugrisék uralkodása felett, mint az ország többsége.
Zeta
@Tavryni őrnagy:De a vőnek is ,csak most nem traktort vezet, hanem szállodát, papáékhoz.
nyanya001
Azért ez felháborító, hogy mindent felvásárol Récsölkéék elől,
hiszen éppen a szállodaipart tanulta Récsölke Svájcban nem kevés pénzért,
hogyha még jobban a saját lábukon állnak biztos ők akarták megvenni
ez a piszok gázszerelő meg mindent felvásárol előlük DDD
RonaGyuri
Nem az első a Leisztinger, aki visszautasíthatatlan ajánlatit kapott a keresztpapától az udvari gázszerelőjén keresztül.
@nyanya001 ne izgulj Recsike helyzetben marad! =))
karma1
@nyanya001: ne felj, Draga Nyanyam, az ugy van a meseben, tudod, hogy a gaz Kisgomboc (malacmeszaros) majd jol meglakol a kapzsisagaert, es valahonnan a felhokbol (de minimum a Karmelita kolostor uj erkelyerol) az Eloisten majd jol elzavarja a meszarost, aki majd szegyenszemre bevallja, hogy a recsolke 2 szoptatas kozt igazan meg tudja majd oldani a hazai turizmust...
Valoszinu, hogy meszaros majd hamut szor a fejire, pogit rak a tarisznyajaba, es felul a kisvasutjara, vilagga menni,... (vagy legalabb Lovasberenyig...)...
Majd meglatod, hogy az igazsag gyoz kis hazankban...:o)
justhpeter
Lassan el lehet kezdeni jobb állapotú börtönöket felvásárolni, hogy majd abban is házon belül érezhessék magukat.
karma1
@justhpeter: Attol felek, ha eljon az Igazsag Pillanata, akkor eleg lesz, ha ezeket a gyonyoru szallodakat alakitjuk at nekik bortonne. Pedig nem ilyet erdemelnenek, hanem olyan Monte Kristofosat...If varaban...
nezelodo
@justhpeter: Ott van mindjárt a M.vásári böri, szépen kiglancolták, meg jó kilátás van a törvényesen vásárolt földbirtokokra. Na igaz ott van látótávolságra a leégett csárda és a mellette lévő kalandpark is, legfeljebb oda tolják a szomszédból a leégés harmadnapján átadott Lenci-félét, hogy egybe legyen a birtok...
moareka
Valaki mondja már meg, meddig lehet ezt még csinálni?
kiscsillag66
@moareka: Ameddig hagyjuk. Sajnos, nagyon passzív a nép. Más országban már régen hűlt helyük lenne!
bencemacska
@nyanya001: ma, 11:36

Tanulunk sorok között írni, olvasni?!
Fel kell frissíteni az emlékezetünket!-:)))
human
Ha akarna se tudna elhajolni a hozzá vágott milliárdok elől.
papa.49
Meddig tűrjük, már nagyon lépni kellene ellene!!!
bencemacska
@karma1: ma , 12:20
Ne légy olyan jószívű, hogy a mások által - jól - megépített szállodát add nekik börtönül!
Legyen elég nekik a saját építésű stadionok tömege!!!
bakegya
@moareka: amíg meg nem kopasztja az Orbán és a Tiborc,aztán seggbe is rúgják,mint ahogy a Simicskával tették!!!
De hogy nem természetes halálnak halálával hal az biztos,
papa.49
Mi van a lőrikéhez hozzávágták a szállodaláncot???
bencemacska
@papa.49: Lehet, hogy ő még nem is tudja! Nem biztos, hogy volt ideje ma újságot olvasni, vagy (saját) TV-t nézni!
Zeta
@papa.49: Beleakad.
Mért repülhetett volna más felé? Nem!
Borsodi
Orbán Viktor áll neve Mészáros Lőrinc harácsolása.Szavaival éljek Soha nem voltam vagyonos ember és nem is leszek. Én úgy mondanám,Soha nem volt semmim,de amíg miniszer vagyok megszerzek mindent bármi áron.
karma1
@bencemacska: Igazad van, az tul jo volna nekik... De lehet, hogy megis ott akarnanak inkabb majd raboskodni, megis kozel a wellness,... Bar lehet, hogy gondoltak a stadionokra is: talan ezert futheto a gyep?
quadrocopter
Pedig csak az Echoról tudott, micsoda karácsonyi ajéndékdömping van Felchutkhay-Méshaross.von Loerintz tanyáján!
kisrigó
@karma1: Álmodozunk... Nem kell az elrablott közpénzből szépen felújított kastély (nehogy már még személyzet is!), jó lesz a váci vagy a Csillag Szegeden. Heti egyszeri zuhanyozás, zárka takarítás, nix ugri-bugri!! És felébredtem...!
prime777
Brühühűűűű - szegény Lőrinc.
Megint egy láncszemmel bővül a vagyon.:D
Szegényke,édes Istenem.
Micsoda tróger gyáva nép vagyunk mi, azt a rohadt.
Itt látszik ám meg milyen a magyar nép. :/
Desischado
Gondoltam én már régen, hogy ezt is bekebelezik. Nem véletlenül "tanult" rasika a turizmusról! Nem vagyunk normálisak, az biztos. Szépen hagyjuk, hogy minden ennek a maffia családnak a kezébe kerüljön. Hülye vagy magyar!
Borsodi
Régen Mátyás király áll ruhában segített az embereken,most Orbán király jár Mészáros bőrében és sanyargatja a népet,megszerzi az egész országot.
Törölt felhasználó
Lőrinc itt egyszer polgárháború lesz én nem lennék a helyedben, de ha egyszer bukik a fidesz akkor sem. Addig utazgassál a hajódon a baszadék spanjaiddal, amig nem a sitten kúrnak néhyen. Az új nemzedék nem olyan lesz, mint a kommunizmusban szocializálódott(ezzel nem őket bántom), de a szabadságban felnőtt élőlényeket nehezebb lesz betörni...:)
wagabund
Simicska párás szemmel nézi az eseményeket...ezt a tempót talán még ő sem bírná...

mindenesetre ügyes...
qxy
Van egy ismerősöm aki ugyanígy vásárolt.
.- Meg veszi ezt a házat? .-
Meg. ..
csak ennyi?? akkor jó a szomszédé nem eladó? azt is meg veszem Mit nekem az a 12 millió Euro. .
Ma azt mondja, " Jó nekem a zöldség leves is ha nem drága." "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.