Az olimpiai pályázat újabb köréhez kértek garanciákat a kormánytól. Az állam vállalja a veszteség finanszírozását, ha nem lenne elég pénz a rendezésre. Fedezni fogja a kormány a budapesti olimpia szervezőinek költségvetési hiányát – erre egy ma kiadott kormányhatározatban vállaltak garanciát. A Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak azt is megígérték: meg fog valósulni minden olyan helyszínprojekt, amely a kormány hatáskörébe tartozik. Az újabb ígéretekre azért volt szükség, hogy a pályázat harmadik körén is túljusson Budapest. Nem mintha nagyon fenyegetne a veszély, hogy ez nem fog megtörténni, már az első két körön is gond nélkül jutott tovább mind a három olyan város, ahol a helyiek nem döntöttek úgy, hogy lépjenek vissza...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Aláírásokat kérünk, hogy saját vagyonából fizeti az olimpiakedvelő réteg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
De hát a kormánynak egy fillérje sincs...
kissé felnőttem
adóemelés mert másképp miből tellene. komolytalan kéregetők
Hellcat
Persze más faszával verni a csalánt az megy...nem saját zsebből fogtok ti fizetni...meg a fidesz ígérete is kb a kupac szar értékével egyenlő.
Nessy
Gondolom, nem a saját vagyonukból! Már megint a mi kacsónkkal szedik a csalánt! Esetleg a Matolcsy alapítványok vagyonából? Vagy a "nyertes beruházók" vagyonából? Előadják a lopott holmit?
Tessék mondani csak szemből néznek ostobának, vagy profilból is?
1magyar
Aláírásokat kérünk, hogy saját vagyonából fizeti az olimpiakedvelő réteg!
bakegya
Nem nyugszik ez a b...g...orbán-ugyanazt játsza el mint a kisvasútjával-
Kérhetnénk egy lakóssági meghallgatást holnapra a NAGY PUTYINNÁL!
Nem akarunk OLIMPIÁT,RÚGJA SEGGBE A KIS PUTYINT!
madlaci66
@Hellcat: szerintem úgy gondolják, hogy majd baráti és családi kölcsönöket fognak kapni, és abból fizetnek.
sokanvagyunk
Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? :(
Pálinkafőző Rézüst
A kormánynak nincs pénze, csak az adófizetők által befizetett összegek felett rendelkezik. Tehát MI kárpótolnánk Magunkat! Van még fideszes birka, aki ezt beszopja???
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/26/addig-megy-mindenki-a-picsaba-a-hulye-olimpiajaval/
Én már minden ökörséget megéltem ebben az országban, de ezt imádom a hazámban. Hogy
soha nem lehet unatkozni, nincsenek megszokott, stabil dolgok. Folyamatosan változik minden, a régi idiótákat újak váltják. Egyszer az egyik tulok veri a mellét egy fél turullal, hogy nála magyarabb és hazafibb márpedig nincsen, máskor meg a másik. Olykor egyszerre, szinte tercelve, mint egy rendes orosz falusi temetésen. A jelenlegi hazafiság ­fokmérő az olimpia. Tetvesül eldöntötték az elvtársak, hogy márpedig itt olimpia lesz, ha bele kell dögölni, hát beledöglünk, de lesz. Lássuk be, érthető a szívós tapadás a témára, baromira sok pénz tudja elveszíteni a közpénz jellegét egy túlárazott – nem akármennyire, hanem mondjuk háromszorosan túlárazott – akármilyen létesítmény kapcsán. A franc se akar ide­ oda hurcolászott macskakövekkel pár milliót magánosítani, amikor egész stadionokat és sportpályákat lehet ellopni. Hát nem? Hát de.
verőce21
Na ez már tényleg vicc!
Hogy részben az ország lakosságának adóiból megrendezett olimpia veszteségeit, a lakosság fizesse meg? Ez a negatív kampány felülmúlja szegény tüdőrákos Arthur Finkelsteinét. :)
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Sajnos a fanatikusokat nem lehet meggyőzni.
quadrocopter
Elmehettek anyátokba, kedveseim, a saját farokkal a csalánt, ne az adózókéval!
Pálinkafőző Rézüst
És egyáltalán,ki lesz akkor kormányon?? Egyáltalán lesz e még kormány, uszkve Magyarország, vagy már orosz tagállam leszünk??
Az elvtársak teljesen meggárgyultak. Na cöfiröfik, ezt cumizzátok...
verőce21
@verőce21: a habonyárpi túljó tanuló volt de most elszállt, mint a pipafüst. mások meg a putyinbeszédeken körmölnek...
1magyar
@Pálinkafőző Rézüst: Van. Aki nyerne rajta,persze,hogy támogatja.
Béla333
Mi az, hogy fizet a kormány? Egy fillérje sincs! Az az én, a mi pénzünk!
Sajátból egy Fideszes sem tesz be egyetlen fillért sem! Csak a mi pénzünkből urizálnak!
Mocskok!
lópicigáspár
@Béla333: Te pénzed, mi pénzünk, ő pénzük! Nemrégiben volt egy polgár, aki vissza merte kérni a befizetett adóját... kapott is gyorsan egy majd félmillás bírságot!
nevemnick
,,Amikor valaki hazudik, egyszerre több narratívával kell zsonglőrködnie: az igazsággal, amit tud; azzal, amit igaznak akar tudni; azzal, amit igaznak akar bemutatni; és mindazokkal az érzelmekkel, amelyek mindezekkel együtt járnak - félelem, harag, bűntudat, remény. Mindeközben pedig igyekszik hihető képet sugározni magáról, ami azonban ilyen körülmények között pokolian nehéz feladat.

Amy Cuddy"
Béla333
@lópicigáspár: 07.39
Mert mi mindannyian nem álltunk ki mellette!
Csak nézzük (én is!), hogy szalámiznak le bennünket.
Mert úgy gondoljuk, mi nem kerülhetünk sorra, pedig dehogynem!
Nessy
Amennyiben valóságosan is a kormány tagjai fizetnék a saját vagyonukból a veszteséget, akkor is felesleges rongyrázás, de nekik eszük ágába sincs fizetni, csak közpénzből urizálni, és minél többet nyerni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.