Az Együtt politikusai és szimpatizánsai Juhász Péterrel a soraikban az Andrássy úton várták, hogy az orosz elnök konvoja elhaladjon, és kifütyülhessék. 

A rendőrség viszont pont ekkorra időzített egy "fokozott ellenőrzést", és igazoltatták az aktivistákat.

Az Együtt az Alkotmány utcában tüntetett volna Putyin és Orbán ellen, de mivel ezt megakadályozták, ma este hatkor új helyszínen, a Markó utcában lesz a tüntetés.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remélem Putyin este hazarepül, mert ez egy rémálom, ami a városban van! Havas, jeges utak, össze - vissza közlekedő tömegközlekedés, "fokozott ellenőrzés", annyi rendőr, meg TEK-s az utakon, hogy seprővel, lapáttal felszerelve, már tiszták lennének az utak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pergető
Ez már döfi! Mind a hatan tüntettek! Akkor ez ismerve őket már tömeg rendezvény volt!
Nessy
Remélem Putyin este hazarepül, mert ez egy rémálom, ami a városban van! Havas, jeges utak, össze - vissza közlekedő tömegközlekedés, "fokozott ellenőrzés", annyi rendőr, meg TEK-s az utakon, hogy seprővel, lapáttal felszerelve, már tiszták lennének az utak.
Cefi
@Pergető: Miért nem szakadt anyukádba az a szarevő kotorék fejed, te köztörvényes orbánszar?
volvós
@Cefi: 15:44

Ez a patkány ezért kapja az alamizsnát...hogy barna legyen a nyelve...
Egyébként a videót a mocskos médiakémek gyorsan élvezhetetlenné
tették, csak hang van,, a kép meg darabolva kiszinezve...Gratula !!
Nagy Mária
@Nessy: Az összes vidéki rendőrt felrendelték. Úgyhogy most az ország közbiztonsága nullán van.
Clavigo
@Pergető: A hős Gazdaállat és a kondája meg ott csuszik-mászik Putyin előtt...( " Ruszkik haza ". ) :) :) :) Téged még szopni sem engedtek oda...
volvós
@Clavigo: 16:02

...már az eligazításon odaengedték...:-))))
Clavigo
@volvós: Értem,,,,tehát Pergető ner-társ foglalkozása nemzethy felszopó -automata.. :) :)
Cicamama55
@Nagy Mária: Nekem is az jutott az eszembe, honnan találtak ennyi rendőrt? Lehet, hogy közmunkások voltak beöltöztetve rendőr jelmezbe?! :)
laja70
Rettegnek a szarháziak! Az 1986-os Gorbacsov látogatáskor sem volt ekkora cirkusz!
human
Akkor a rendőrség ezek szerint azért nem válaszolt Juhászéknak, hogy az utolsó pillanatban kelljen átszervezniük a programot. Hátha kevesebben mennek tiltakozni.
Pergető
Visszajöttem ide, szétnéztem és elgondolkodtam. Miért tűrnek meg egy állítólag normális felületen ennyi trágár, agresszív, gyűlölködő tahót?
Az állatkerti majmok különbek, mert azok legalább őszinték és az ösztöneiket követik, míg az itt tombolók gondolkodást mímelve parasztok!
Bravó! Ez a demokrácia hulladéktárolója!
Nagy Mária
@Pergető: Mármint téged? Hát ez nagy kérdés?
Pergető
@Nagy Mária: Kiscsillag! Nézz szét! A bandádnak szabad? Ha igen az szomorú!
Nagy Mária
@Cicamama55: Véletlenül tudtam meg, de dobtam egy hátast. Kisebb város, az iskolába kellet áthívni egy ügy miatt az iskolarendőrt. Egy sem volt, mert mindenki Putyint védte. Remélem nem történt addig semmi komoly a városban!
Nagy Mária
@Pergető: Nekem nincs bandám! Önálló és független vagyok mindenben és mindenkitől. Nem is vagyok hajlandó eladni magam, sem a jobb, sem a bal oldal izmusainak. Téged viszont már a félország kiutált innen, de ha mazochista vagy, egészségedre!
JAJMÁR
@Pergető: 18.10 Miért itt osztod az észt, ha már rájöttél saját magadtól, hogy az állatkertben a majmok a nekedvaló társaság? Őszintén csak rikácsolnak, de nem vitatkoznak veled.. Na pá' mi elviseljük a hiányodat valahogy
Nagy Mária
@Pergető: Takarodj a cicamicádhoz, azt kóstolgasd, közben számold meg a 300 kommented lájkjait!
Pergető DELETE.
Nessy
Azért, ha jól meggondolja az ember, ezt a "tárgyalást" telefonon is le lehetett volna bonyolítani, és sok milliót megtakarítani. A felfordulásról nem is beszélve! De hát az érdekek mindig felülírják az értékeket és a józan észt.
Tényleg, Csongrád megyéből is voltak rendőrök, Nem mesélték, a karján ott volt a jelzés. Sokba fog ez még nekünk kerülni, miután már 100 %-t is szívesen hitelez Putyin, persze, uj kondicíókkal.
Már eddig is drágább az orosz hitel, mint a jelenleg a piacon kapható hitelek. De hát ezt akarják a zemberek!
JAJMÁR
@Nessy: Demonstrálta Mo., hogy "szuperjó" kapcsolata van aputyinkával, ehhez a telefon nem elég.
Hintapalinta, mit lehessen tudni...
verőce21
A "köménymag" nagyon nem tud utánpótlásról gondoskodni, pedig ott nagyon népszerűnek kellene lenni a füttyösjuhászoknak.
Lehet, hogy a sípjuk fogyott el?

Egy szó mint száz ezekkel a ráérő emberekkel akarnak rendszerváltó tömegnek látszani. :)
Pergető
@Nagy Mária: Ideges lettél, mert kedvesen szóltak hozzád? Hát ez gáz!
Nagy Mária
@Pergető: Én csak akkor szoktam szóba állni veled, ha fáradt, rossz kedvű vagyok. Jókat röhögünk a hülyeségeiden a fiaimmal, aztán off. A kedvességed meg végkép nem hiányzik, attól még a hóhér is menekülne. De a butaságaid tényleg kiadhatnád, a nevetés gyógyít és fiatalít.
nezelodo
Amikor a mostani vezér (Soros) mentora a megyeszékhelyén szakszervezeti székházat adott át a szoc. idején, állítólag a lábazatra méteres betűkkel felfestették, ki ajándékozta kinek a székházat. Már nem lehetett letakarítani az átadás előtt a megajándékozott hölgy nevét, hát tömör sorfalat állítattak munkásőrökből a feliratot eltakarni. Lehet, hogy az akkori firkálók mostanra rendőrsorfalat állítanak, az ellenük tüntetők elé?
silber13
@Pergető: Nem cimkézzgetés, azt kapod, amit megérdemelsz!
Cicamama55
Én a magam részéről nem tartom rossz dolognak, hogy Putyin itt volt. Gazdasági szempontból szükségünk van az oroszokra, hisz komoly piacot jelent a magyaroknak Oroszország. A nemzetközi politikáját sokszor érthetetlenül szemlélem-nem értek hozzá-, de addig míg Magyarországot tiszteletben tartja, addig én nem tekintek rá ellenségként. A biztonsági intézkedéseket nem csodálom, amit itt a védelmére megszerveztek, de azt erősen kétkedve néztem, hogy honnan van nálunk ennyi rendőr?! A vidéki városokban 2-3 rendőrautónyi ha van. Egy biztos! Katasztrófa esetén fehér köpenyes orvosokat ennyit nem lehetne így sorba állítani, mert az országban összesen nincs ennyi sebész orvos! Az igazi veszélyes problémát inkább ezekben a belső ügyeinkben látom...
verőce21
"200 fős tömeg fütyüli Putyint az Együtt áthelyezett tüntetésén" - 444
Egy tízmilliós országban 200 fő, amiből 40 újságíró, 30 politikus. Az "tömeg"?
Még jó, hogy nem mindent elsöprő. :)

Kitántorog pár "fröccsöntő" a romkocsmából és kormányváltást álmodik a nyomor?
Pergető
@Nagy Mária: Szegény! Hogy lehet élni ilyen primitív tudattal?
silber13
@Nagy Mária: Ne is foglalkozz ezzel a lump elemmel,aki tán iskolába sem járt és ez meg is látszik az ótvar kaparmányain!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.