Az LMP társelnöke egy április eleji írása miatt jelentette fel a publicistát, mert szerinte egyik blogbejegyzésében a közösség ellen uszított.

Elég volt! Bayer Zsoltot közösség elleni uszítás miatt feljelentjük. Ez való neki, nem a kitüntetés! Elég, elég, elég!

- írta akkor Szél.

Az Origo úgy értesült, a Budapesti Rendőr-főkapitányság elutasította a politikus feljelentését, bűncselekmény hiányában. A rendőrség szerint a publicista írása „nem alkalmas a különböző csoportok békés egymás mellett élésének megzavarására, vagy a társadalmi rend alapjainak megrengetésére”.

Azóta újra feljelentették Bayert, aki taknyukon, vérükön rángatná ki a civileket a Parlamentből.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Nyomozó ügyészségen kell feljelentést tenni! Ott hivatalból kötelesek kivizsgálni az esetet! Persze ha nem áll meg a vád, visszanyal a fagyi: rágalmazás, hitelrontás, becsületsértés...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
" Éljen és virágozzon a megbonthatatlan demokratikus Magyar Rendörség és Ügyészség !! "
Levendula
Ismerős. A kaposvári rendőrség ugyanezt tette tavaly, hiába a magnófelvétel a fenyegetésről... Ilyenkor az ügyészség is elutasítja a feljelentést...
Eladott Ország
Polt Péter, a rinocérosz sírva fakad, amikor az elszabotálásügyi pártkáder pofádat meglátja.
elnyomott
Kedves fidesz-fanok, ilyen országot akartatok?
volvós
@elnyomott: 17:45
Ilyenkor mélyen kussolnak...
Béla333
Mocskos szemét bűnpártoló Polt és bűnbandája is!
moareka
@volvós: ...tovább a lenini úton! ...hogy miért is nem csodálkozom???
TASzSz
Nyomozó ügyészségen kell feljelentést tenni! Ott hivatalból kötelesek kivizsgálni az esetet! Persze ha nem áll meg a vád, visszanyal a fagyi: rágalmazás, hitelrontás, becsületsértés...
creativehun
@TASzSz: Egy rakás gennyes fekália esetében nem lehet szó hitelrontásról...no meg...akinek nincs becsülete azon nincs is mit megsérteni! Ez a Bayer nevű szarkupac már rég megérett arra,hogy véletlenül valaki találkozzon vele egy sötét mellékutcában. Avagy..egy kedves ismerősöm örökbecsű szavait idézve..."Ezeknek keményen oda kell baszni,mert abból értenek csak!"
desiro
Hát nem is tudom, zsóti egy gerinces f@sza gyerek, nőket, öregeket vernek jó fidesznyik módra.
A JÓ BÖDÖS KURVA ANYJUKAT, HALLOD TE KÖCSÖG ZSÓTTI???
nemkati
@TASzSz: Hogy lehet egy ilyen feljelentésből rágalmazás, stb? És én csak remélem, hogy a politikusok tudják, hol kell feljelenteni valakit, kell, hogy legyenek náluk olyan jogászok, akik képben vannak!

Ami meg Bayert illeti, nem ő az egyetlen, de kétséget kizáróan ő a legmocskosabb szájú közéleti figura. Az lenne a jó, ha most minden nyilvánosan bárhol, akár a Parlamentben megszólaló ember, vagy civil, tüntető, magába nézne, hogy ő megnyilvánult-e, vagy szokott-e megnyilvánulni nem megengedhető módon. Itt már nem csak Bayerről van szó, itt évek óta megy az adok-kapok, és süllyed a színvonal undorító mélységekbe. Kötelezni kellene a közéleti embereket, hogy olvassák a múltszázadi, sőt a XVIII-XIX. századi politikusok megszólalásait, tanuljanak a stílusukból. Nyomdafestéket tűrő, választékos megfogalmazással is lehet valakit porig alázni. Ha valakire ráfér ez, az a mostani kormány és csatolt részei.

Mondom ezt én, akinek az utóbbi pár évben kezdett nagyon eldurvulni a korábban megfontolt, visszafogott szóhasználata. Én is magamba nézek.
SystemError
"Az Origo úgy értesült, a Budapesti Rendőr-főkapitányság elutasította"

Ebben minden benne van..:)
egyvandor
@elnyomott: A fideszfanok ilyen országot akartak. Számukra megtiszteltetés ha megcsókolhatják Gorbán kezét. Bármijüket odaadnák Gorbán hatalmáért és élvezik, ha éppen kicsinálják azokat akik épp a hatalom célkeresztjébe kerülnek.
egyvandor
@desiro: A hasbarugós stílus bejön a fideszeseknél.
elnyomott
@egyvandor: Azért tapasztalatból tudom, nem minden fidesz-fan ilyen. Vannak kiábrándultak is!
egyvandor
@nemkati: A stíluson túlmutat a fidesztől szintén nem távol álló manipulatív érzelmekkel manipuláló hátsószándék, ami ugyanolyan vagy még mérgezőbb mint a szembetűnő suttyó stílus.
nemkati
@egyvandor: " A fideszfanok ilyen országot akartak." Többnyire azok a fideszfanok, akiket busásan megjutalmaznak a lojalitásukért, akik haszonélvezői ennek a gusztustalan rendszernek. A többieket meg agymosták az olyan szólamokkal, hogy "eddig azok dőzsöltek, most mi megbosszuljuk", meg a "rohadt szocik tönkretették az országot, és mi felvirágoztattuk". Az értelmesebbje kezd kiábrándulni. Csak tegyék minél többen!
nemkati
@egyvandor: A mérgező, érzelmekkel manipuláló hátsó szándékot nem kell bemutatni, ez a Fidesznek a kezdetektől a jellemzője, és a büdös fejétől bűzlik! Sikeresen kettéosztották az országot. Ezért röhögök kínomban mindig, amikor meghallom azt a szót, hogy NER! Úristen, hány évtized kell ahhoz, hogy ebből a szétszakítottságból valódi nemzeti együttműködés legyen! Az az igazság, hogy számomra ez jelenleg elképzelhetetlen. :(
desiro
@egyvandor: Hál (istennek) de még jó karban vagyok 60-on túl és nem félek a köcsögöktől!!!
human
Azért szerintem nem sok jogvédő lepődött meg az rendőrség döntésén. A mostani véres uszítása inkább veri a büntethetőség kategóriát.
Desischado
Bár így nyernék a lottón! Holt biztos voltam benne, hogy elutasítják. A rendőrség is orbán csicskása!
TASzSz
@nemkati: Az jobb volt, hogy cicerói mondatokkal elbeszéltek egymás mellett mág 25 éve is?!
TASzSz
@creativehun: Munkás ököl vasököl, oda sújt ahova köll...
nemkati
@TASzSz: Legalább a stílus nem verte ki a biztosítékot. Hidd el, azok anno a cicerói mondatokból pontosan tudták, hogy a másik tudja, hogy ők tudják, hogyha gazemberek voltak.
Eladott Ország
@TASzSz: És akkor Polték a trágyát visszalapátolják a lóba. A rinocérosz sírva fakad, amikor a főügyész elszabotálásügyi pártkáder pofáját meglátja.
kukac50
Bayeré a Fideszes ötödik tagkönyv,ne várjunk csodákat!
Eladott Ország
@kukac50: kanadaihirlap.com/2017/05/09/az-5-os-szamu-vertakony/
Nem kellene Bayer Zsoltról írni, mert ha írunk róla, az olyan, mintha Bayer valóban Orbán Viktor házi publicistája volna, ahogyan a sajtóban mostanság szokás őt nevezni. Pedig, nem publicista Bayer, hanem csupán egy mocsadék 5-ös számú vértakony.
Nessy
Ha jól értem, bárkiket vérig lehet sérteni, szankciókkal fenyegetni, kivéve ha fideszes! Mert ugyebár, akkor azonnal elfogják, rabosítják, gyorsított eljárásban elitélik! A parlamentben is hasonló a helyzet. Az ellenzéki képviselő minden nem tetsző szóért fizet, az újságíró már a kérdésért is kitiltásra kerül, mig a kormányzó párt honatyáink stílusát még egy részeg matróznak sem sikerül felül múlnia!
Jozefina
Éljen a "pártatlan" rendőrség, ügyészség, igazságszolgáltatás!!!
Borsodi
Fordított esetben nem így volna.Bernadettet már lábbal tipornák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.