Ti akartok minket kultúrából, humanizmusból vagy ki tudja még miből oktatni? Miközben tétlen nézitek, amint egy férfi egy nőt nyilvánosan megaláz? Tusványoson a magyar-magyar kulturális színvonal a béka segge alá csúszott, mint mindig ilyentájt. Egy elmebeteg, önimádó és önjelölt messiás Európa megmentéséről és Magyarország felemeléséről szónokolt, a hozzá hasonló értelmi színvonalú, bárgyú magyar nyelvű hallgatóság előtt, miközben egy magyar lányt a hajánál fogva ráncigáltak, a földre tepertek, mert fütyülni mert őfelsége jelenlétében. A botrány nem fajult – szerencsére – odáig, hogy kezével érintette volna az érinthetetlent, így aztán Orbán Viktor szelleme szabadon szárnyalhatott akkor is, amikor a lányt ismeretlen civil ruhás tahó leteperte, majd hátratekert kézzel elvezette. Végül is nagyon rendes volt, mert – szerintem – a jelenlévőktől nyugodtan hasba is rúghatta, arcul is üthette, akár meg is erőszakolhatta volna. Erdélyi (fél)testvéreim közül senki a védelmére nem kelt...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy nagy "előnye" van ennek az incidensnek. Most erről írnak, beszélnek és nem a fényestekintetű személyiségzavaros zagyva hablatyáról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Egy nagy "előnye" van ennek az incidensnek. Most erről írnak, beszélnek és nem a fényestekintetű személyiségzavaros zagyva hablatyáról.
peterkelemen
Teljesen egyetértek a fenti cikkel. Végre valaki leírta nekik az igazat. Ezek még csak nem is féltestvérek hanem aljas magyar ellenes gecik, akik Orbán faszát szopkodják pénzért, állampolgárságért és támogatásokért cserébe az anyaországbeli magyarok kárára. Meg lesz a jutalmuk az Orbán éra után arra már most mérget vehetnek.
karma1
@Manhattan: Zsebesit mindig is szerettem, pengeelesek a cikkei, koszi, hogy feltetted...:o)))
Lehet, hogy most nem beszelnek a szajnyalogatos elmebetegrol a belole elojott baromsagairol, de sajnos, a viselkedese - es ahogy ezt az ugyet kommunikalja - az elorevetiti a 2018-as hozzaallasat is az ot ellenzokhoz, az elbanast az ellenzekkel, a kirekesztest a nem ra szavazokkal szemben...
kisrigó
Hová lett az emberség? Politikai nézettől függetlenül, őszintén, ez a jövő? Arra tartunk, hogy egy szál magában ez a törékeny nő testesíti meg a nagy terrortámadást? Ha nem lennék szomorú, hát röhögnék!! Veszélyes fegyver a síp -nem vitatom- mert alkalmas a vélemény nyílvánításra, ami kínos, ha nem így kezdődik, bee bee, igenis!
human
Annyi bibi van a poszttal, hogy nem az teperte le aki elvezette. A nőt a fotós vitte le a földre a hajánál fogva, majd egy ember megpróbálta elvenni tőle a sípot és ez után érkezett oda egy biztonságis aki elvezette hátracsavart kézzel.
human
A másik, hogy félreérthető a cím. A külhoni magyarság nem Orbán hívő ahogy az itthoni magyarság sem. A külhoni magyarokat nem egyenlők az Orbán hívőkkel. Nagy hiba lenne ilyet állítani hiteles felmérés nélkül. Annyit tudunk, hogy 2014-ben 700 ezer szavazásra jogosultból közel 125 ezren szavaztak a fideszre. De még Tusványoson is volt akit egyáltalán nem érdekelt Orbán beszéde hanem élt az alkalommal, hogy egy magyar rendezvényen vegyen részt. Egyébként ez a hölgy is elmondta, hogy a többi előadásra viszont kíváncsi lett volna és nem zavarta volna meg.
lampa laz
Ha eszük lenne az ottani szervezőknek (mivel ez igazából fiataloknak rendezett fesztivál) megtíltanák a fideszes politikusoknak ezt a nevetséges "szabadegyetem" -mesdi baromságot, mert azon túl, h hülyeségekről dumál, meg agitál ez az idióta elmeroggyant, ugyan ezzel, az itthon élőkben gyűlöletet kelt a határontúli magyarok ellen. Igazából nekik ezt már régen észre kellett volna venni, de a pénz náluk is mindent felülír.
Manhattan
@karma1: Itt már csak erővel kell a fideszt elsöpörni. Másképp úgy sem megy. Ha jövőre nyer, (márpedig a választáson nyerni fog) a demokrácia maradékát is megszünteti. Szavazással esély sincs! Csak egy kis szikra kell! Oly nagy az elégedetlenség!
elnyomott
Kedves magyar testvéreim, tahók vagytok!
Mert a fidesz-fanok kigyúrt, kopasz senkikkel verik azokat a magyarokat, akinek nem tetszik az, ami rossz.
szaboria1
@lampa laz: Csak nézve bejátszást valahogy nem a fiatalok voltak többségben ráadásul a kalapokon reformárus feliratok voltak. Tehát szerintem a Tőkés szervezte oda ezeket az embereket. Lehetett látni ásítozót is köztük. A tömeggel azt akarták láttatni nagy az Orbán rajongása Romániában.
papa.49
A román nemzet gyűlés mikor tiltja ki Romániából ezeket a hőzöngő fütyiszeket???
Csizmás Kond
Ni csak ki beszél...ott ahol naponta lőnek agyon embereket, ahol naponta lövöldöznek az iskolákban azok kezdenek erkölcsről prédikálni ??
Manhattan
@Csizmás Kond: Látom, te is ennek az az ócska tróger lászlópetrának a szellemi és erkölcsi ikertestvére vagy!
Csizmás Kond
@Manhattan: ...inkább neki mint nektek...
Jozefina
Szerintem nem egészen a székelyekkel van a baj. A baj az, hogy ők is hagyják magukat befolyásolni orbán által (aki egy évben egyszer odamegy és ossza az észt) és nem veszik észre, hogy Magyarország és Erdély nem közeledik egymáshoz, hanem mind jobban eltávolodik!!! Ezt kéne észrevenniük és ennek megfelelően szavazniuk is!!!
kokopelli
@Manhattan: Az a szemét qrva csak véletlenül botlott meg,mint anno 12 évesen
a Rákóczi téren? A töketlen Kond is próbált nála (viagrával feltöltve)
de nem jött neki össze! Mi lesz ha a csaj publikká teszi,hogy a Kond
nagypofájú szájhős és impotens? ..:-) :-)
dr. prédikátor
A székely mint olyan SOHA NEM VOLT MAGYAR! és nem is lesz!!! Számtalanszor kikérték már maguknak hogy ők székelyek és nem magyarok!!!Azért pedig hogy megkapják a magyar állampolgárságot még a viktor szopkint is képesek leszopni!!!Nem azért kell a magyar állampolgárság nekik hogy a magyar értékeket gyarapítsák, hanem az Únión belül szabadon utazhassanak!!!Jellemtelen egy népség,nincs ezeknek se lelkiismeretük se !!!becsületük!!!Ezek csak élősködnek rajtunk, a mi pénzünkből élnek jól!!!Szemét geci becstelen népség!!!
quadrocopter
@Manhattan: Vágd ki a fostos macskát szarni!
peterkelemen
@human: Láttad őket elhatárolódni, tiltakozni, tüntetni Orbán ellen? Nem láttad, mert se nem tiltakoztak, se nem tüntettek.
kokopelli
@dr. prédikátor: a németnyelvű irodalom sem tudja őket származásilag hova tenni! Az avaroktól
sok más törzs mellett egészen a románokig saccolják őket,de a magyarokhoz
nyelvileg asszimilálódva! Mindenkinek izlése szerint használható a székely kife-
lyezés positív vagy negatív mellékzöngével!! Én ismertem egyet a Székely Béla
bácsit,de az egy jó fej volt!!! :-)
(Sekler,székler stb néven írnak róluk, de ???) :-(
magyarbakancs
A nyolcvanas évek második felében rengeteg Erdélyi Magyart operáltunk.
Segítettem nekik, gyógyszerel, meg mindennel, amivel lehet.
Aztán rájöttem egy alapigazságra addig barátkozik veled, amimig ki tud használni.
Ha nem lát belőled hasznot kerül, és megtagadja azt is, hogy ismert is valaha.
Saját tapasztalatból írom.
peterkelemen
@magyarbakancs: Akkor nem csak te tapasztald ezt a jelenséget, mert én is és a környezetemben élők is. :) A magyarság szégyenfoltjaivá züllöttek.
kokopelli
@magyarbakancs: ..már gyerekkorunkban élcelődtük:
-Haverod vagyok az utolsó petákodig! :-)
...
...nem is gondoltam volna,hogy a székelyek szemétládák!
..olyan "coole viccek" alanyai voltak...szomorú :-(
kokopelli
@karma1: ...jó a cikk,csak nem tudom,hogy az írója honnan veszi a "féltestvér"-t?
Fogadott,megtűrt, megszokott,egyszerűen elfogadott fogalomként,..stb,stb..? :-)
Joccakát! :-)
human
@peterkelemen: Elvárod a külhoni magyaroktól, hogy az utcán tüntessenek Orbán ellen mikor itthon Horváth András mellett, a NAV korrupt működése ellen csak pár ezren tüntettünk Budapesten a legnagyobb ellenzéki városban? Ezért nem is tartom reálisnak az elvárásod a külhoni magyarokkal szemben. Jelentős részük nem ment el szavazni, ez is valami.
lampa laz
@szaboria1: Azért az jó, h a fiatalokat nem érdekli ennek a baromnak a szófosása, így kénytelen a tűkepap toborozni bámészkodókat. Azok nagy részének meg mindegy, h punnyadt agyú mit lök nekik a vályúba.
libellle
@Jozefina: Na az viszont már nagyon szellemi szegénységre utal amennyiben valaki akinek esze nincs az észt ostja. Még dramatikusabb a helyzet azoknal akik meghallgatják. Akkor bizony szerintem baj van ott a székelyekkel. Az internet világában mindenröl tudomást lehet szerezni. Amennyiben valakik nem akarnak ilyet tenni ott bizony nagy a szegénység a szellemi szegénység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.