A kormányfő Krk szigetén vacsorázgatott, tehát ő is Horvátországban nyaral, ahol múlt héten a Mészáros-lány és férje hajókázgatott.

Orbán Viktor rendszeresen igyekszik eltitkolni, hol tölti nyári vakációját, ami idén augusztus 1. és 20. közé esik. Akárhol is volt eddig, az utóbbi napokat egészen biztosan a horvátországi Krk szigetén töltötte – egy helyi étteremtulajdonos buktatta le. 

Zdenko Radman, a Restoran Lara étterem tulajdonosa TripAdvisor oldalukra ugyanis feltöltött egy közös szelfit a magyar miniszterelnökkel, melyen mindketten az elégedettség nemzetközi kézjelével jelzik, jó helyen vannak, jó társaságban, és vélhetőleg jó a kaja is (az étterem értékelései a stabil 4 csillagosak a lehetséges ötből).

Posztját a Kötöttségek nélkül blog szúrta ki, a fotót is ők rakták fel Facebook-oldalukra:

 

Nem Orbán az egyetlen, aki titokban Horvátországba ruccan le nyaralni, múlt héten a Magyar Narancs számolt be róla, hogy Mészáros Lőrinc lánya és újdonsült férje is arrafelé hajókázgatnak az Artemy nevű, tavaly már elhíresült luxusjachtjukkal. A lapnak azt is sikerült lefotóznia, ahogy a Mészáros-lány vendégeivel épp leszáll a hajóról, pár nappal később pedig a férjet, Homlok Zsoltot is látták a kikötőben. A jacht bázisa Cres szigete volt.

Idén is luxusjachttal szeli a horvát vizeket Mészáros Lőrinc családja – Fotók

A felcsúti milliárdos lánya és újdonsült férje is használja a rejtélyes csodahajót. Az Artemy névre keresztelt fehér luxusjacht – amelyre elsőként a magyarnarancs.hu talált rá tavaly nyáron – az elmúlt két hétben többször is kikötött a horvátországi Cres szigetén, de nem Mészáros Lőrinc, hanem egyik lánya és az ő vendégei voltak a fedélzeten.

Az Artemy tavaly vált híressé, és bár papíron egy máltai cégé, valószínűbb, hogy azért utazgat vele a Mészáros-család, mivel az ilyen magánhajókat a máltai rendelkezések szerint csak a tulajdonos és vendégeik használhatják. Érdekesség, hogy tavaly egy, a navigációs rendszerek adatait használó nyilvános hajókövető oldalon még látható volt a jacht mozgása, idén már eltűnt a radarról: Mészárosék vélhetőleg rejtőzködésből kikapcsolták a műholdas azonosító rendszert, ami amúgy tilos volna.

Címlapkép: MTI, Veres Nándor 

.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán Viktornak összesen 742 ezer forintja van, az is a nejével közös ...
Akkor most felélik a nehezen megspórolt pénzüket ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Orbán Viktornak összesen 742 ezer forintja van, az is a nejével közös ...
Akkor most felélik a nehezen megspórolt pénzüket ?
papa.49
@nyanya001: Úgy sajnálnám őket ha lenne rá időm !!!
Ahhoz képest jól kikerekedett a csutigeci !!!
papa.49
@Horizont: Például ételmérgezést is kaphatna, mondjuk halálosat !!!
justhpeter
Ennél nyilvánvalóbb igazolása a permanento hazudozásnak nem is lehet. A jobboldal büszke lehet, hogy egy egész életében hazudozó vezére van.
magyarbakancs
Magán élethez joga van,kit érdekel,hol nyaral Orbán úr.
Személy szerint engem az sem érdekel él-e,vagy hal.
cs.n.
Orbán azt mutatja, hogy nézzétek, a csávó alacsonyabb nálam.
dr. prédikátor
Aqurva anyádat te geci!!! Hogy fulladnál a tengerbe a mészaros gecibúvár haveroddal együtt.
szaboria1
Mi ezen az új, már évek óta oda jár trükkösen van ott nekik nyaralójuk.
nyanya001
@szaboria1: Ez a kis ócska luxusjacht is az övé
azt is a nehezen megspórolt pénzéből vette.
m.magyarnarancs.hu/data/cikk/10/6/16/cikk_100616/ML3Maslinica.jpg
peterkelemen
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." /Márai Sándor/
terlasz
Vajon Grazból egyenes odautazhatott egy fotó kedvéért, ami bizonyítja, hogy kicsattan az egészségtől?
quadrocopter
@nyanya001: Mészáros adott kölcsönt a Gecinek! Gondolom Horvátországban is Böskével vagy Szípkártyával fizetett volna!
lampa laz
Kipusztulhatnának ezek is úgy mint a dinoszauruszok.
kisrigó
Nem érdekel különösebben, de szerintem alibi fotó is lehet, azért volt ez a nagy titkolózás, hogy az "igazi" útját leplezzék. Kicsit helyrepofozzák a pszichéjét! Igazat mondani már régen elfelejtett!!
quadrocopter
A horvát tulajnak még nem érkezett meg az 1 milliárd HUF a nemzetközi kapcsolatok ápolásáért? Majd fog!
lampa laz
@kokopelli: Úgy gondoltam, h most azonnal, mert már így is késő, sokáig szennyezték már itt a levegőt.
bakegya
EKKORA LÁNGELMÉKTŐL felcsutkának már porig kellett volna égnie...DE NEM FOG,MERT EZ A MAGYAROKNAK LÁTSZÓLAG NAGYON TETSZIK-mert kussban vannak-a járdaszigeteken nyaralnak,mérgezett tojást is megeszik és a közmunkát is faxán tűrik!D
1magyar
Ha mi lennénk ilyen beosztásban mi is eltitkolnánk a nyaralást, egyszer biztonsági szempontból másszor meg ők is nyugalomra vágynak nem a kíváncsiskodókra.
laja70
Az nem baj, ha ott van, az a nagyobb, higy ismét visszajön!!!
Zeta
Mikorra hazajön , nem lesz V4-ek, csak V2 lesz.
bakegya
@1magyar: ...TEREMTS TE CSAKKK PONTOSSAN,SZÉPEN hozzájuk adott értéket-még többet lophassanak,csalhassanak...ÍGY LESZEL TE MÉG NAGYOBB MARHA MAGYAR!!!
Ezzel a rétinéger maffiával aki közösséget vállal az A NEMZET SÍRJÁT ÁSSA-ott ahol több ezer fiatal értelmes ember-egyetemi diplomával is a zsebében közmunkán tengeti a hétköznapjait-és a NEMZET MÉSZÁROSÁNAK A VÉNLÁNYA PEDIG A PÁRTÁJÁT CSAKKK EGY ILYEN LUXUS TENGERJÁRÓRÓL LÓGATHATJA A TENGERBE,normális vagy te???
kamazuka
Sikerült találnom egy helyet horvátországban ,hol elfogadják az erzsébet utalványt.Így hála nyaralás is megoldva.
Noha a meglepi 50 ár-nyalata lett úrrá rajtam,de a ráncaim hamar kisímultak.
Ezen a ritka helyen ugyanis.két lábnyom látható mikor belépsz.Toilet felirattal.
kiscsillag66
Kit érdekel, hol nyaral! Mit kell titkolózni? Félelemből?
Lepényleső
Az nem baj ha ott van,mint ahogy az sem jó,ha itt lesz?
Eladott Ország
Hát mi is így szoktuk négy pohár sljivovica után óbégatni a fehérvári huszárokat, nem?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/orban.png
Nem viszi túlzásba a habzsidőzsit, hát mi is így szoktuk négy pohár sljivovica után óbégatni a fehérvári huszárokat, nemde bár? Azt terjesztik erről az áldott jó emberről a büdös libsik, hogy micsoda nagy luxusban él, mennyi pénze van, pedig tessék, itt van. Nem mondom, hogy a kamu PR penetráns szaga nem jön át ezeken a képeken, de mit tegyünk? Az a helyzet, hogy ha a nagyon hülye magyart kell átverni, abban Orbán Viktor verhetetlen. Úgyhogy meg lehet nyugodni, senki nem buktatott le senkit. Ez ennyi és nem több. Ezt az embert kizárólag azok a magyarok tudnák megbuktatni (egy jó részük Horvátországban szokott nyaralni hagyományőrzésből), akiknek a szavazataiért az anyját is eladná. Hogy valóban Krk szigetén nyaralt, vagy csak Grazból ugrott át két elemcsere között, az mindegy is. Nem jó látvány, de nincs miért aggódnia. Egyelőre erre van kereslet. Erre a gyűrött, szeszbe mártott, stílustalan igénytelenségre.
papa.49
@anka: Ezek se piskóta képek, kösz...
kukac50
A magyar adófizetők pénzéből van a hajója és a pénze,könnyen nyaral.
Eladott Ország
@nyanya001: www.youtube.com/watch?v=J3O3Mc3V6ac
Orbán Viktor kijelentése: ,,Sosem voltam vagyonos ember,..." Nézd az oroszlán reakcióját
nyanya001
@Eladott Ország: Szemrebbenés nélkül hazudik, bár abban igaza van, nem volt
vagyonos ember... de aztán elkezdett lopni...
Eladott Ország
@nyanya001: A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban kétszer egymás után. Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba-főbe vert az apja gyerekkorában ,örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj-t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.