Csodálatosan leiskolázta Szijjártó Pétert a volt pénzügyminiszter. Mint megírtuk, a tragikus módon Magyarország külügyminisztereként ámokfutó futsalos pojáca pénteken bejelentette: Magyarország megszakítja Hollandiával a nagyköveti kapcsolatot. A döbbenetes diplomáciai húzásra kemény üzenetben reagált Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Moma elnöke. “Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot? Megszakítani a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, Európa egyik legszabadabb, leggazdagabb és az élet minőségét tekintve egyik legjobb országával komplett baromság, teljes őrültség. Ilyen eddig csak a mesében volt. Ezzel a tökéletesen értelmetlen, sőt hazánknak iszonyú kárt okozó lépéssel leleplezte magát a magyar kormány. Most már mindenki tudja, hogy műveletlen fajankók gyülekezetéről van szó, akik folyamatosan lopnak és hazudnak. "

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ritka kártékony kormányunk van, ez tény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Miután a tények makacs dolgok, ezért aztán sértett vizilovat alakít Szijjártó! Mindent letapos maga körül. csak még a fülét nem tudja olyan aranyosan mozgatni!
simmering73
Ritka kártékony kormányunk van, ez tény.
Manhattan
Eljön az idő, amikor nem akar emlékezni Szíjjártó az efféle súlyos politikai idiotizmusára !
quadrocopter
Szíjj-Ártó Szopós Péter pukedlizhat a gazdi előtt egy kis velős csontért, de lesz tarkósimogatás is.
Nessy
@Peller Anikó: Vizuális tipus vagyok! Elképzelem, hogy a legyeket hajtja a farkával, mint egy viziló! :-))
Sámannus
@Peller Anikó: Talán mert akkor mást is csinál...
Sámannus
Sajnos a nép swzerencsétlen nem érzékeli, milyen gyülevész társaság veri szét az országot.Siralmas állapot.
Béla333
Szerintem még Bokros víziójánál is rosszabb a helyzet. Most Hollandiával szakítunk, holnap egy másik EU-s tagállamot kell megleckéztetnünk, aztán egyszercsak azt vesszük észre, hogy az EU összes országával hadban állunk.
Ezek a mocsok hazaárulók így akarnak fokozatosan kivezetni minket az Unióból.
Peller Anikó
@béla: szerinted fontos dolog ez? Vagy van sokkal sokkal fontosabb dolog ennél, például a sukoró, a hagyó, a hogyó vagy a drága autópályák. A Fontossági Sorrendben mi van elöl,

a gecik leváltása (totális összefogással, sajnálatos de nincs más út)
vagy a nyafogás.

Az összefogás választási megegyezést jelent amibe ez a sokféleképpen segghülye ellenzéki konglomerátum részvétele szükséges, sorolom ábécé sorrendben,

jobbik, ballik botka, dékás Gyurcsány, elempés Bernike, Együtt Péter, momás Bokros, momentarily gyerekek, kutyapárt Gergő és bárki más aki hajlandó erre. És kész.

Az orbán fejen állhat, a román szavazatokat tízszeresen is számíthatja, akkor sem nyerne.

Mi a fontos neked béla? Tényleg segghülye a teljes ellenzék? Az.
wagabund
..."Megszakítani a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, Európa egyik legszabadabb, leggazdagabb és az élet minőségét tekintve egyik legjobb országával "...

erre mondta dojcs, hogy operettország...
wagabund
@Peller Anikó: új, igen fényesen ragyogó csillag tűnt fel a politika egén, amely utat mutat az ország jobb sorsra áhítozó népének(huh, de szépen fogalmaztam)

na ők a Kisgazdák!

egyedül is kormányt alakítanak...mondta az új főtitkár.

ámen
Béla333
@Peller Anikó: 21.40
És a politikusainknak mi a fontos? Nekik nem kellene alázattal közelíteni az egészhez?
Hogy vársz az átlagpolgártól lemondást, ha ugyanezt nem látni a politikai "elit"-nél?
Hogy vársz további lemondást azoktól, akiket ez a mocskos, korrupt, tolvaj politikai "elit" üldözött el az országból, hogy egy élhetőbb országban kezdje újra az életét? Vagy akinek az egész életét ez a mocskos politizálás tette nehézzé!
Nem nekem kell az első lépést megtenni, lemondani már a minimum erkölcsi szintről való elvárásról is, a politikai "elit" meg eközben csak szívta/szívja a vérünket.
Értem én amit mondasz, de nem látom az egyenlő mértéket nálad! A politikusainktól (a DK-soktól is) elvárást fogalmazhatnál meg.
Különben csak a görcsös erölködésed látszódik, hogy fogadjam/fogadjuk el az elmúlt évtizedek leszerepelt politikusait, erkölcsi elvárás nélkül is!
kokopelli
@anka: ..hát az átlag Fideszes szavazónak feladtál egy leckét! Értik
egyáltalán a táblácskát ? ;--) a Lali biztos nem!
Csizmás Kond
...a vén hókuszpók hiányolja a drogot...
Eriksson
Most bárki itt a külügyér, kell egy kis önérzet a magyaroknak. Nehogy már bárki törölhesse a cipőjét kis hazánkba. Még egy holland se, aki lehetett volna visszafogottabb az őt vendéglátó országgal szemben. A diplomácia is ezt követelné tőle.
Nem véletlenül határolódott el tőle a holland külügyminiszter.
Bokros meg foglalkozzon a saját kompetenciájával.
kokopelli
@Eriksson: (11:19)
Nem értek veled egyet! ...azért is van "Sony-Ericsson"-om,de c-vel! :--)
mackoka46
@Eriksson: Egy szégyentelen botrány országnak önérzet ? Ugyan mire. Sajnos az országot képviselő korrupt maffia politikusaink miatt, akik terrorizálni próbálják egész Európát és a szabad világot szégyenkeznünk és pirulnunk kell jártunkban keltünkben.
relatív
Elképesztő amint sunyi, bunkó, tanulatlan öndicsérők nyilatkoznak Magyarország nevében hivatalosan.

Csak szégyenkezhet az ember amint normális külhoni EU- tagállamban élőkkel kerül kapcsolatba vállalkozóként-, vagy egyszerű civilként IS !

Az, ami kül-kapcsolatainkban megjelenik - társaink-, de a velünk szemben állóink részéről IS - az egy intelligens kapcsolattól olyan messze áll, mint a legtávolabbi égitest...

Kapcsolatainkat mind belföldi környezetben, mind külföldön egy másoknak érthetetlen zsigeri gyűlölködő bunkóság vezérli, mely igen nagy károkat okoz hazánknak, és hosszú idő, kedvezőbb megjelenítése után lesz lehetséges megítélésünk megváltoztatására... IS !
szaboria1
@Eriksson: Érdekes mennyire félre vagyunk megint tájékoztatva. A Holland Külügyminiszter azt nyilatkozta előbb megfogja nézni helyesen fordították e nagykövet mondandóját.
Eriksson
@mackoka46: Nem kell pirulni. Én legalábbis nem fogok, mert nem tetszik a rendszer. Más országbeliek foglalkozzanak a saját nyomorukkal, mert mindenhol van nyomor. Nemcsak itthon.
Eriksson
@szaboria1: Hát persze. Egy-egy kínos kijelentés, nyilatkozat után jön a mosdatás, hogy "Nem úgy gondolta". Tojok én az ilyen gerinctelen alakokra, akik nyomják a süket, meggondolatlan dumát, aztán a saját hülyeségük következményeit nem merik felvállalni.
Béla333
@Eriksson: 19.02
Már hogyne kellene! Éghet a pofánkról a bőr, hogy hagyjuk, hogy ez a mocskos hazaáruló tolvaj bagázs üljön a nyakunkon már hosszú évek óta!
Azt hiszem mindenki örülhetne az országban, ha akkora "nyomorral" kellene nálunk is szembesülni, amekkora a Hollandoknál van! Ha annyit lopnának itt is a politikusaink, amennyit a holland politikusok lopnak!
mackoka46
@Eriksson: Na ne má ! Hazánkban a dolgozói réteg is nyomorog !
Eriksson
@Béla333: Ne hidd, hogy a hollandok makulátlanok. De miből gondolod, hogyha mi itthon idegbeteggé tesszük magukat, attól változni fog valami? Csak árt a szépségünknek, a dolgok meg mennek a maguk útján.
Eriksson
@Béla333: A probléma nemcsak abból áll, hogy a politikusok lopnak-e, vagy se. Az általános megelégedettségnek vannak más kritériumai is.
Eriksson
@mackoka46: Mi a nyomor szerinted? Hogy nincs kétemeletes házad, Volvód, napkollektorod? Nem eszel mindennap legalább 2x étteremben, nem a legújabb divat szerint öltözöl? A magyar emberek zöme sosem volt olyan jómódú, hogy mindezt megengedhette volna magának.
Béla333
@Eriksson: 19.14
Gondolom jártál már más Uniós országban is.
Hogy mitől élhető ott egy ország és mitől élhetetlen nálunk, annak 1000 és egy oka van.
Az csak egy közülük, hogy mindenhol máshol a politikusi korrupciót üldözik és ha nyakon csípik az illetőt, akkor annak következménye is van.
Csak nálunk néznek egyesek az ilyen bűncselekményre, mint egy elháríthatatlan Isten csapására.
A beírásod alapján te is közéjük tartozol!
mackoka46
@Eriksson: Nos mi a dolgozói szegénység ? Hogy nem elég a megélhetésre a kereset, ebből következően egy kisebb váratlan kiadás is felborítja a család költségvetését és a békéjét is.Igen a napkollektor és a napelem nem luxuscikk, minden háztártartásban lenni kéne, de ez a szégyentelen, a lopáson és rabláson kívül mindenre teljes alkalmatlan botrány kormány a világ legmagasabb áfáján felül környezetvédelmi termékdíjjal és más hozzájárulásokkal sújtotta, hogy azt a sleppjének odadobta.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Sajnos, az egyéb kritériumok sem felelnek meg az általános megelégedettségnek.
Eriksson
@Béla333: @mackoka46: @CsipkeRózsa: www.youtube.com/watch?v=BajC-MlSJ_Q
Ajánlom szeretettel ezt, és még sok más hasonló kis szösszenetét Szárai Suzannénak.
Béla333
@Eriksson: 19.40
Ez egy silány válasz arra, hogy nálunk miért tűrjük el a politikusaink köztörvényes bűncselekményeit! Pontosabban semmilyen választ erre nem adtál, ezzel az általad megjelölt videóval.
Sajnálom azt a 7-8 percet, amit arra fordítottam, hogy megnéztem az általad beidézett youtube felvételt!
Majd ha lesz valami érdemi válaszod, akkor gyere elő!
szaboria1
@Eriksson: Már többször megfigyeltem a mi kormányunk sok mindent a saját szájuk íze után fordítanak. Sokszor mellé is fognak. Vagy nem értik mit mondanak vagy rosszul tanulták meg a nyelvet.
kokopelli
@Béla333: Az országot elhagyni akarók az NSzK választanák leginkább!
A mindenki által felmagasztalt H.Kohlt a saját pártja,ill. a neveltje "küldte"
a sülyesztőbe! Egy fegyverlobbyist fekete pártfinanszírosát (a CDU-nak)
azzal akarta elsumákolni,hogy a becsületszavát adta a kereskedőnek!
A kanzellári esküt kérték nála számon,amit a parlament ill. az ország előtt
tett anno,de az öreg fafej azt hitte,hogy Ő sérthetelen!Menni kényszerült!
Az volt a malaca,hogy a külföld valószínüleg nem is nagyon vette tudomásul,
merft ő maradt a nagy H.Kohl az egyesítés nagy mágusa,amit a keletnéme-
tek egy év múlva a látogatásán tojásokkal igazoltak! (még nem fertőzöttel)
Kérdezem,hogy az Orbán V. sérthetetlenebb,vagy még nagyobb gangszter ???
A neveltjét nem árulom el,de úgy hívta az öreg simlis őt,hogy "mei Mé'tcse"! :--)))
Ha ott lehetséges volt, akkor nem értem Orbán népét !!!
Eriksson
@Béla333: Akkor élj együtt a magad szűk kis világában és a világért se nézz ki a fejedből. Egy pillanatra se.
Eriksson
@szaboria1: Ezt nem tudhatom, de lehet benne valami. Ezzel a hollanddal viszont csináltak egy riportot. Íme: 168ora.hu/im-kiskunsag-guy-nem-tarthatunk-eletben-egy-korrupt-rendszert-mondja-tavozo-holland-nagykovet/
Béla333
@Eriksson: 10.36
Én nyitott vagyok minden szépre, jóra, de te nem adtál választ arra, hogy miért is jó nekünk, ha a politikusaink lopkodását úgy nézzük, mint egy megváltoztathatatlan valamit, ami ellen nem kell és nem is lehet semmit sem csinálni?!
Mert ha foglalkoznánk ezekkel a köztörvényes bűncselekményekkel, akkor felidegesítenénk magunkat, ahogy te írtad a tegnap 19.11-es beírásodban?:
"De miből gondolod, hogyha mi itthon idegbeteggé tesszük magukat, attól változni fog valami?"

Akkor ki is él a maga szűk kis világában, aki nem hajlandó kitekinteni a világba?
Eriksson
@Béla333: Édes bogaram. Lopott itt mindenki most is és a múltban is. És nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon azért vonzó a politikusi pálya, mert ott a legkönnyebb meggazdagodni a kedvező törvények meghozásával a saját és az érdekszféra számára. Egyáltalán nem új dolog, lehet, hogy csak neked.
A korrupcióról meg annyit, hogy már az ősközösségben is az volt a szokás, hogyha valaki valami előnyt el akart érni a maga számára, megfelelő helyre vitte a legnagyobb vadászzsákmányt.
Éppen ezért unalmas, lég lerágott csont fölött nem sok értelme van morogni, vicsorogni.
Béla333
@Eriksson: 10.51
Nyilván csak a látszat kedvéért buknak meg sorra a normálisabb országok vezető politikusai minimális korrupció esetén is.
Angliától, Franciaországon át Izraelig, vagy éppen Romániáig,Horvátországig.
Persze hogy mindenütt vannak ahol elcsábulnak a politikusok a közpénzek lenyúlásával, de ott ezt a káros, kártékony bűncselekményt üldözik, nem csak széttárják a kezüket, mint ahogy te is és a Fideszes hívek is!
Te már egyenesen meghirdeted a törvény előtti egyenlőtlenséget? Érdekes hozzáállás!
Eriksson
@Béla333: Téveszméid már megvannak velem kapcsolatban. Úgy látszik ehhez több tehetséged van mint a valóság értelmezéséhez.
Ahhoz mit szólsz, hogy Juncker barátunkat is megtámadta a korrupciós gyanú, de úgy látszik neki szabad.
Béla333
@Eriksson: 11.03
Nem tudok az ügyről többet, hol lehet olvasni róla?
Biztos vagyok abban, hogy ha felmerült ellene valami, akkor azt ki is fogják vizsgálni és nem úgy, ahogy Polt kezeli a Fideszes disznóságokat!
Eriksson
@Béla333: Nézz utána a gugliban. Kb. 1-2 hónapja röppent föl a hír, hogy micsoda disznóságokat követett el még luxemburgi pü-miniszter korában.
bencemacska
Luxemburg volt adóparadicsom is.
Nagyon sok multi székhelye volt abban az időben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.