A volt köztársasági elnök mosolyogva hatalmasat bókolt Orbán Viktornak.

Schmitt Pál vagyok, volt Fidesz-alelnök

- kezdte a lemondott köztársasági elnök, aki Pál apostol leveléből vett idézettel kezdte beszédét a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Schmitt Pál így képzelte el magának a 70 éves Orbán Viktort

Schmitt Pál, volt köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) örökös tiszteletbeli elnöke felszólal a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Húsz év múlva majd hálával gondolunk arra vissza, hogy volt egy kormány, amely a sportot stratégiai ágazattá tette – jelentette ki, majd hosszan beszélt az elbukott olimpiai pályázatról.

A világ sportvezetői nagyra tartották, hogy egy évig úgy gondolták a magyarok, hogy meg tudjuk rendezni az olimpiát. Évente csak egy 1 százalékkal terhelte volna a költségvetést az olimpiarendezés – érvelt.

Hazugságokkal támadták az olimpiai pályázatot, ezért megrendült az emberek hite, így végül fájó szívvel, de visszavonták a pályázatot

Ahogy az olimpiai ötletgazdát ismerem, már fontolgatja a 32-es olimpiát. Igaz, akkor már 70 éves lesz, de egy hetilap szerint még akkor is ő lesz döntéshozó helyzetben

- mondta mosolyogva a plágiumügye miatt lemondott köztársasági elnök.

(index.hu)

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Schmitt Pál vagyok, volt Fidesz-alelnök""
És ez egyetlen mondat mindent elmond az egész Fideszről, vezetőit és beosztottait is minősítve.
Ennél tökéletesebb értékelést tényleg keveset hallhattunk róluk. Pedig volt néhány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ledoktorált már ez a tartalékos bájgúnár ?
desiro
Nem szégyenli magát snitt pali, mikor húzod ki a seggéből a fejed.
namihami
""Schmitt Pál vagyok, volt Fidesz-alelnök""
És ez egyetlen mondat mindent elmond az egész Fideszről, vezetőit és beosztottait is minősítve.
Ennél tökéletesebb értékelést tényleg keveset hallhattunk róluk. Pedig volt néhány.
Eladott Ország
locitrom.hu/images_blog/user_images/4461.jpg
kecskefeszek.net/poenkepek/kep/medium/2012/04/11992-11992.jpg
m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/schmitt%20p%C3%A1l.jpg
"Örüjjé, hogy nem az orvosira jártam"
Ha valakit megnyugtat, vagy érdekel, Novák Katalin lesz a Fidesz új alelnöke. Ennyire azért még az állampártnak is kell nőügyekkel foglalkoznia. Amúgy nem Németh Szilárd helyett, hanem az uniós számvevői tisztség okán távozó Pelczné Gáll Ildikó helyett. Mivel a mindig jól értesült Magyar Idők írta meg (ami kábé olyan, mintha a pártszékházban írnák), ezért kétség sem fér hozzá.
laja70
Miért - Orbán megéri a hetvenedik évét a magánzárkába
n???!!!
laja70
@laja70: Jól elválasztotta ez a hülye gép: ...magánzárkában???!!!
namihami
@Eladott Ország: Viszont, hál'Istennek, a mi Gabink megint kibújt a pöcegödörből. Bár még nem tudjuk, meddig tart a tündöklése, de már ez is fényt hoz kishazánk egére.
simmering73
Mit ígértek ennek a bitangnak, hogy análisan közeledik a gazdájához?
namihami
@simmering73: Semmit. Csak a több-évtizedes rutin. Kezdte a szocializmusban és mára tökélyre fejlesztve, óhatatlanul a vérévé vált. A Pajabá korában már nem tud egy ember kibújni a bőréből és a hosszú idő alatt felszedett rutinból. Hogy némi kis fillérek is társulnak a nagy ""gerincesség"" mellé? Az pedig jól jön akkor, amikor az állam által adott lakásokat jópénzért ki lehet adni. Kell az a pár fillérecske a családnak, öreg napjaikra.
Hellcat
Remélem az egyetlen dolog amit akkor eldönthet az az lesz, hogy mikor feküdjön le aludni a cellájában.
cikicakk55
@Clavigo: Esze ágában sincs ledoktorálni.Már úgy is lebukott,ilyen idősen meg már nem is menne neki.na meg mire lenne jó a FideSSban újra? Segget nyalni doktori nélkül is tud,amint látjuk.
cikicakk55
Még jó,hogy nem doktorit kamuzott magának.Én messze állok a doktoritól,de egy kis egészségügyi gyakorlatom van,én nem úgy látom,hogy Orbán 70 évesen még bár mit is tudna csinálni a politikában.Már ha egyáltalán megéli a 70 évet,akkor vagy diliházban lesz,vagy ( és ebben jobban bízom) börtönbe. Mondom,már ha megéri.A jelen állapotát elnézve,erre vaj mi kevés az esély.Nem is annyira azért,mert mentálisan már a padlónál is lejjebb,van,mert hülyeségbe nehéz belehalni. Inkább a térfogata és a hatalmas hasa fogja a sírba vinni.A cukorbetegség már alapból biztos a betegségei közt van,ez az egyik rizikó faktor..A másik,hogy a hülyeségére annyi gyógyszert szedhet,hogy a mája szép lassan feladja.Iszik is rendesen mellé,ez látszik a püffedt képén,na meg néha mutatják is,bár nem az a cél,hogy mit iszik,hanem,hogy hol. Szóval van épp elég ami addigra megölheti és akkor a népharagról még nem is beszéltem.A TEK sem tudja állandóan védeni,mert van olyan helyzet,amit ők sem tudnak kikerülni.( lsd Kenedy,család, a pápa elleni merénylet, több politikus megmérgeztek a ruszkiknál,stb.)
Eladott Ország
Segítek átalakítani a kormányt. Polt Péter elvtársat fel kell menteni és a helyébe egy becsületes szakembert kinevezni. Amint ez bekövetkezik, nem lesz több gond sem Polttal, sem Lázárral, sem Kósával. Az új legfőbb ügyész gyorsan kirostálná a nagyja szemetet, csak az apró maradjon. Vagy az se. Ha már belelendült – mármint az új legfőbb ügyész – a rendszerváltásig visszamenően nyálazza át az összes létező párt összes létező politikusát, új seprő jól seper felkiáltással. Matolcsy Györgyöt és mind a hetvenkét unokatestvérét kísérjék egy kellemesen hűvös helyre, ahol majd az unortodox zseni megírhatja a legújabb, bombasztikus sikerkönyvét, Agyafúrt Gyuri ráfaragott címmel. Szijjártó Péter mehet közmunkára, ameddig vissza nem fizette szerető szüleinek a nagyvonalú kölcsönt. visszafizetni. Ha ez mind megvan, akkor a kormányból és a kormány közeléből az összes nyugdíjast el lehet küldeni unokázni, hogy legyen hely a fiataloknak végre. Mivel ezen a ponton – mármint ha a becsületes, szakmailag is rendben lévő legfőbb ügyész jól végezte a dolgát – már nem sok kormánytag mászkálna szabadlábon, Orbán Viktor kiemelten nem, ki is lehetne írni az új választást. Addig is össze lehetne dobni az országban élő becsületes szakemberekből egy klassz kis szakértői kormányt, azzal mi ellennénk. Az időközben hűsölésre ítélt politikai haszonszerzők elkobzott zsákmányából helyre lehetne rángatni az államháztartást és ha már nem tudnak lopni, a gazdaságot is be lehetne izzítani. Tudunk mi dolgozni – most is annyit dolgozunk, mint a rossz ló, csak látszatja nincs – hamar rendbe kapjuk az országot. Pici az egész, gyorsan fog menni. A kormánypropaganda-gépezethez hozzá sem kell nyúlni, öt perc alatt szétesik magától. A végére, ha lehet egy személyes kérésem: Kövér Lászlót, Németh Szilárdot és Bayer Zsoltot egy cellába tegyék és kamerázzák be, aztán rá lehet tolni a vajnátlanított, habonytalanított köztévére – az urak amúgy is el lesznek foglalva – hadd szórakozzunk végre egy jót mi is.
justhpeter
Elnézem majd amikor a hetven éves Viktorhoz a most alelnökké választandó Novák Katalin jár majd be a börtönbe ágytálazni, pelenkázni, a szégyentelen emberminiszter fogja a grízpapit a pofájába gyömöszölni és Kövér Laca fogja bizonygat az elmeroggyant Viktornak, az ahol most vannak az az új fideSS-székház, miközben a bárgyú börtöncsicska Semjén bőszen bólogat.
Levendula
Ismerős nénike egy pici csokoládét vett el a boltban, nem fizette ki... Az őr elkapta. Hívták a rendőrséget. A nénikét bevitték a rendőrségre.

Azóta a nénike nem mer kimenni emberek közé, annyira szégyenli magát.

SP-nek nincs szégyenérzete.
tudode
A hozzászólásokhoz nincs mit tenni, de azért, amiért is döntött NEMZETÜNK AJAH-TOLLA:
.
---- Szálka 2011.12.31. Schmitt Pál 1
www.youtube.com/watch?v=79bMpoL7fyE
.
---- Szálka 2011.12.31. Schmitt Pál 2
www.youtube.com/watch?v=LvGKQ6h7Uhc
.
--- Szálka Szilveszteri beszéd
www.youtube.com/watch?v=PAtxZS0jySs

.
Sokat MONDÓ ez a CSAPAT, nem mond semmit, csak TESZI A DOLGÁT olyan, amilyen, de SAJNOS A MIENK!!!
Ki tudja meddig tart ez a NEMZETI NAGYCIRKUSZ!!!
.
colibri
Ahogy a képről látható, szinte felismerhetetlen ez a kivénhedt csaló, akármilyen jó anyagiak között él, le van rongyolódva rendesen. Még 20 év a kilencvenig?? ... hát nem úgy néz ki...
Jozefina
Szerintem ezeknek a neve elé oda lehetne tenni, hogy "Nemzeti". Ez már úgy is annyira elcsépelt szó lett sajnos. Tehát a mi Nemzeti Schmitt Palikánk!!!???
vadnarancs
Álamelnök, Plagibá! Így kellett volna bemutatkoznod te szerencsétlen!
Klubtag
Ő a jobboldal egyik reprezentáns "emberi minősége" - úgy-e Semjén Úr!?!?
Most nincs időm arra, hogy a SP-hez hasonló minőségű emberek listáját összeállítsam, meg igazából gyomrom se nem nagyon van hozzá...:D
kissé felnőttem
hagyjátok álmodik a nyomor, követője is lesz, előbb nem, utóbb...
Eladott Ország
Meg kell mondanom, hogy némiképp sikerült a legvadabb elvárásaimat is felülírniuk az
önelégültségtől, az ellenfél szarba vevésétől mámoros állapotba került megszólalóknak, és ebben még egyáltalán nincs benne a fényességes, megkérdőjelezhetetlen egyistenkirály sajátos magyar észjárásból fakadó, dakota kínviccekkel teletűzdelt expozéja. Pedig a csalásba és plágiumba belebukott Schmitt Pál mindenkori "áLamfő" sem fukarkodott a seggnyalással és nagyívű víziókkal. Pali ugyanis tudni véli, hogy szentéletű Orbán Viktor már a 2032-es olimpiára készülődik, mert valahol azt is olvasta, hogy ugyan 70 éves lesz akkor, de még
mindig ő lesz döntési pozícióban. Aha.
Kookas
@Eladott Ország: ha ilyennel simogathatnámat az enyémet.
Lepényleső
Esetleg mint a doktoriját,csalással,vagy az olimpiai aranyát-ülve a cserepadon?
Clavigo
"" szopok, nyalok ,,gombot varrok "",,,,,,mennyiért is ?
Maxipocak
Schmitt Pál vagyok, volt MSZMP KB tag...Így kellett volna kezdeni b+!!! Aztán: tizenöt éve tiszta...És kb.:50 éve szarházi.
Yoda69
Mi mast is varhatnank egy hazug, csalo golyostolltol?
Desischado
@cikicakk55: Megnyugodtam, ezek szerint nem vagyok hülye, mert én is így látom. Még többet hízott, puffadt a képe, és mentálisan sem az igazi. Remélem, addigra már rég a börtönben vagy az elmegyógyban lesz. Ne haljon meg, az túl gyors lenne, inkább a börtön. Remélem, addigra már ott lesz!

@Eladott Ország: Istenkém, de jó volt olvasni a kommentedet! Bárcsak a valóságban is megtörténne már!
Dr plágium
Ekkora seggnyaló nincs a világon. Plagipali nem hazudtolta meg magát.
cikicakk55
@Desischado: Én sem kívánom egyik mocsok halàlát sem,de nem empátiából. Túl kegyes lenne számukra a halálbüntetés. Szenvedjen csak úgy ahogy a nép szenvedett,még hatalmon voltak. Orbánnak sokkal fájdalmasabb lesz látni amint a nagyon aok ezermilliárdot amit ellopott szépen visszarakják oda,ahol annak lennie kell. Ha rajtam múlna, rá kötözném egy kényelmetlen székre és egy hatalmas kivetítőn reggeltől estig azt kéne néznie,miként is kerülnek vissza az ellopott értékek. Tiborc és Rachel lányka minimál bérből való megélhetését,az elmebeteg vallásba beborult fiát,amint a becsapott emberek leverik rajta a hazugságait,és imádott focistáit,amint kijelentik,hogy a Magyar futballt nem jegyzik többé sehol. Öreg vagyok,de harcolnék a halál ellen,ha így végződne a G. sorsa és persze a holdudvaré is.
egyvandor
@namihami: A fidesz tele van ilyen aljadékokkal. Egy kézen megtudnám számolni azokat közülük akik meg tudtak maradni tisztességes embernek.
egyvandor
@cikicakk55: Törvény szerint shitt kb. havi félmilliárdunkba kerül.
egyvandor
@cikicakk55: Gorbán a fidesz megcsinált figurája. A szerepe annyi, hogy nevét adja ahhoz a sokk szennyhez amit a banda megkíván. Én nem tudom róla elképzelni hogy saját maga találta ki pl a manyup lenyúlását. Ezt el tudom képzelni a háttérben kényelmesen elhelyezkedő csányisándorról.
A fidesz milliárdokat költ intelligens gazemberekre akik lelkiismeret furdalás nélkül megteszik amiért fizetik őket. Gorbán meg fapofával tálalja a fanokat lelkesítő dumát. A rendszer működni látszik valójában 1998 óta. A szocik csak formailag választási baki miatt szakították félbe az ámokfutást.
Eladott Ország
@egyvandor: Csányi se a saját pénzéből finanszírozza a focit, meg a neve alatt futó beruházásokat/projekteket.
kokopelli
@Eladott Ország: A J.A.Samaranch főnökével anno megzsugázták Atlantának
a jubileumi olympiát,amit a 100.-évfordulón Athénnak járt volna! Egész Európa
arról írt,hogy mit vágott zsebre a szemét a Coca-Colától a lányai USA tanítta-
tásához a többiekkel együtt! Mocsok banda volt az egész NOB elnöksége! Paja
sumákbá is benne volt nyakig! :--(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.