Van egy ember a magyar politikai életben, aki jogi végzettséggel rendelkezik, aki az igazságot képes akár a saját meggyőződése elé helyezni, ráadásul minden egyes megnyilvánulása emberi, elegáns és intelligens. Schiffer András 2016-ban lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról, azóta ügyvédként tevékenykedik, ám a politikai élettől nem távolodott el, hiszen az LMP hátországának kiépítésében vállalt szerepet. A közéleti eseményekkel kapcsolatban rendszeresen hívják a televíziós műsorokba, illetve megnyilvánul Facebook-oldalán is. Többször bebizonyította, hogy képes a saját elveit és nézeteit félretenni, mert a kíváncsiság és az igazság keresése hajtja. Jobb- és baloldaltól függetlenül, ügyek mentén képes politizálni. A Jobbik nézeteiben távol áll tőle, mégis ki tudta mondani, hogy ha az ügynöklisták nyilvánossá tételének szükségességében egyet tudnak érteni, akkor ebben az ügyben együtt kell működniük. A párt béruniós kezdeményezését is aláírta, mert egyetértett azzal, hogy...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Béla333: mocskolódsz te állandóan mint imádott Schifferd! Mit tudott hiteltérdemlően bizonyítani? De a tények makacs dolgok. Nem minden LMP-s barom, de van közöttük kivétel.
Egyről megvagyok győződve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A nyakam rá, hogy azért vonult hátra a közvetlen politikától, hogy a háttérből manipulálja a fidess újbóli választási csalással történő hatalomba maradását. Ez a dolga! Cserében megkapja a Köztársasági Elnöki pozíciót.
papa.49
Ugyanaz ami most van, csak ,,bajusz,, nélkül !!!
nevemnick
Nevetséges lenne, azzal a bongyorkás, sütővassal beállított frizurájával...
Béla333
Igaza van a cikk/blog írójának!
Kevés ilyen egyenes, következetes politikus bukkant fel az elmúlt években!
Az ál-demokraták elképzelni sem tudják, hogy van olyan valaki, aki az elvei mellett kitartva politizál. Schiffert is össze hozták már alkotmánybírósági pozícióval, Uniós delegált pozícióval, Csak azt nem tudják felmérni, hogy van aki nem eladó!
JAJMÁR
Mi ez a folytonos szemèlyeskedès?
Sajàt tèrfèlen?
Azokat többre tartom -vagyis ez alap - , akik nem teszik.
A màsik, màsok aljas pletykàra alapozò politikai
kinyìràsa fidesznyikmòdszerszar.
A Shiffert, ha nem is èrtek egyet vele sok mindenben, igen, tudom tisztelni.
wagabund
..."Mi lenne, ha Schiffer András lenne a köztársasági elnök?"...

mi lenne? nekünk annyi!
Béla333
@wagabund: 21.12
Nem vetted észre, hogy már most annyi nekünk!?
Schiffer köztársasági elnöksége nélkül!
Talán át kellene gondolni azt, hogy miért vagyunk itt, ahol?!
Jozefina
Inkább Soros!!! Ki az az agyalágyult, akinek a fejében ez egyáltalán megfordult??!!!
Nessy
@Béla333: Miután minden kis párt úgy érzi, hogy övé a nagy diófáig. és majd ő,ő,ő megmutatja, maradunk is. Sőt! Csúszunk egyre lejjebb!
Madácsi Pali
A címre válaszolva: fideSS 2/3.@Béla333: azért tarunk itt mert meghálálta a kopogtatókat és beperelte Gyurcsányt. Ő a leg álnokabb fideSS bérenc!
Béla333
@Nessy: 21.21
Az ország lecsúszása az egymást 1994 óta kormányon váltogató, egymást el nem számoltató, közösen lopkodó, korrupt alakulatoknak köszönhető, nem azoknak, aki ez ellen küzdenek!
Béla333
@Madácsi Pali: 21.24
Nem az a hibás, aki a korrupció ellen lép fel, hanem az, aki az ellenzéki Fidesszel összejátszva, az ellopott adóforintjainkat elosztva lopták szét az országot!
Miféle kopogtatókról pimpogsz?
Valamit bizonyíts is, ne csak mocskolj!
Mi van ezzel?:
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Vagy ez neked szóra sem érdemes? Ami megtörtént, megtörtént? Felejtsük el?
Béla333
@Kookas: 21.42
Ne légy büszke arra, hogy neked minden így van jól, ahogy az elmúlt 27 évben történt...
Béla333
@Kookas: 21.51
Inkább legyél büszke arra, hogy átlátod az elmúlt évtizedek magyarországi történéseit, hogy hogyan jutottunk a régió vezető állama helyzetből a sereghajtók közé!
Hogy ezt mind magunknak köszönhetjük! Hogy újra és újra azoknak szavazunk bizalmat, akik a szemünk láttára lopták szét az országot, egymással összejátszva és egymást el nem számoltatva. Ha ezt képes lennél átlátni, akkor büszke lehetsz magadra!
Addig amíg ez nem sikerül, addig te is csak ugyanolyan birka maradsz, mint amilyennek a Fideszeseket nevezitek előszeretettel!
grincss
Szalacsi Sándort esetleg helyette?
www.youtube.com/watch?v=2oKh0-mb770
Vagy Polgár Jenőt?
www.youtube.com/watch?v=vXrs5FVEhsI
Értelmi szintjük egyforma!
Madácsi Pali
@Béla333: pampogni te szoktál! Schiffer hogy állított országos listát? Hogy tolta be a fideSS az LMP-t a parlamentbe? Minden bűnöst a törvények szerint külön-külön kell felelősségre vonni, de nem itélhet el mindenkit világnézete, pártszinpatizáciája alapján! De ezt képtelen vagy megérteni, a favorizált pártoddal együtt.
Kookas
@Béla333: azért egy akolba nem szeretnék kerülni veled csak ha farkas lehetnék.a propagandádat meg arra érdemesebbre pazarold súgok esetleg durbincs.
Béla333
@Madácsi Pali: 22.04
Bármit is tudsz hitelt érdemlően bizonyítani a vádjaidból? Ja? Semmit?
Csak a szokásos DK-s mocskolódás? Ahogy az elmúlt években megszokhattuk?
És mi a helyzet a nagy összefő, koordináló DK-val?
Mit tud felmutatni? Kivel sikerült bármiféle szövetséget kötniük?
Ja? Kevés volt az elmúlt egy év?
Csak arra volt elég, hogy a teljes ellenzéki oldalt letarolja, biztosítva Orbánéknak az újabb 2/3-os győzelmet?
Béla333
@Kookas: 22.08
Én nem propagandát nyomok, hanem az igazságot!
Propagandát a sötét agyú, Gyurcsány rajongó, önálló gondolkodásra képtelen DK-s fanatikusok nyomnak!
Amilyen te is vagy!
Kookas
@Béla333: hogy nyomhatod az igazságot mikor köztudott hogy nincs igazság.
Madácsi Pali
@Béla333: mocskolódsz te állandóan mint imádott Schifferd! Mit tudott hiteltérdemlően bizonyítani? De a tények makacs dolgok. Nem minden LMP-s barom, de van közöttük kivétel.
Egyről megvagyok győződve.
RonaGyuri
Lazán de kapcsolódik:

Ennek az országnak tényleg annyi

Nem elég, hogy az altív politizálásban ennyi szerencsétlen barom van

Tudom, hogy ez is csak egy afféle vélemény (ráadásul a jelzőknek manapság nagyon más értelmet tulajdonítanak), de van benne valami kiábrándító. Az index.hu által szemlézett nemlib.blog „Az 5 leghitelesebb közéleti személy” címmel adja közre a véleményét.
Nos az egy dolog, hogy a CEU ügy miatt karakánul hitehagyott lett Lukácsi Katalin, vagy a humorista Bödöcs ide soroltatik, legfeljebb elgondolkodtató a magas helyezésük.
Az azonban már meghökkentő, hogy Navracsics és Puzsér egyáltalán szóba kerülhetett.
Azonban a leg elképesztőbb, hogy a lista élén a derék Szakasits unoka a Schiffer András áll. Vele kapcsolatban a hitelesség legfeljebb egy szomorú szójáték formájában értelmezhető. Úgy hiteles, mint azok a zömmel kormánypárti politikusok, akik milliókat kaszáltak a devizahitelesek megsegítése ürügyén! =))
Pálinkás Pál
Dehogynem,felmértük...csináltatok a fidesszel egy olyan Alkotmánybíróságot,ami elutasít minden narancshordának nem tetsző beadványt...,helyben hagyja a szemét törvényeket...soroljam még???
Equus
"Többször bebizonyította, hogy képes a saját elveit és nézeteit félretenni"... Na... ez már derék. Elvtelen, megalkuvó haszonleső a Kapitány úr, másként reb Schiffer. Egy ügyvédnek éppen ilyennek kell lenni.
@Béla333: Bejla! Te meg imádsz olyan medencében mártózkodni, ahol tudod jól, h nem kedvelnek, mert folyton belehugyozol.
grincss
@Equus: 1000 Like, de sajna csak egyet adhatok! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.