Állítólag megcsókolta, vibrátort ajándékozott neki, és b.szatlan nőnek gúnyolta az egykori valóságshow hőst Havas Henrik – legalábbis ezt állítja Molnár Anikó.

Baukó Éva után Molnár Anikó is kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja, hogyan hozta kínos helyzetbe Havas Henrik. Molesztálás, vagy szánalmas udvarlás? Anikó nem tudja, de az biztos, hogy megalázta, megfélemlítette a tévés. Marsi Anikónak vallott arról, hogy a férfi, aki iránt semmilyen vonzalmat, érdeklődést nem érzett, ráparancsolt, hogy üljön mellé a kanapéra.

„Minden testbeszédem azt mutatta, hogy nem kívánom ezt a szituációt” – mondta Anikó, majd így folytatta: „És egyszer csak azt éreztem, hogy így megragadja a karomat és átrakja az ölébe”

Anikó szerint Havas nem csak az egyszerűen az ölébe tette a kezét: „Fogja már meg. Tehát ilyen lazán odalökte nekem, hogy fogja már meg” – állítja.

(Bors)

Címlapkép: Instagram

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez tényleg durva! Ezt a ...-t b.atlan -nak nevezni??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Milyen megalázó lehetett anikónak aki 1 millió forintért ugyanezért ment ki Dubaiba. Utána pedig azt nyilatkozta, hogy nem érti mi ezzel a baj, hisz a modellek sem csak a modellkedésből élnek. Azt is elmondta, hogy volt már olyan szeretője aki fizette neki a lakást.
Tehát ha Havas az tette amit tett, tudhatta hogy nem zárt ajtókon döngetett hisz pont ő írt Anikó életének ezen részéről.
marvin.bline.hu/product_images/88/B348795.JPG
RonaGyuri
ez tényleg durva! Ezt a ...-t b.atlan -nak nevezni??? =))
human
@RonaGyuri: A kurva ehhez képest tisztességes nő, mert nem állítja be magát ártatlannak. Anikó olyan mint az a kdnp-s aki kiskorúakat környékez meg, de mély kereszténynek tartja magát.
lópicigáspár
Basszus, minderre bizonyíték is van, vagy csak egy kis címlap utáni vágy? Mert bizony ellenkező esetben rágalmazás!!!
sokanvagyunk
Marsi Anikó új sorozata a Forsyte Saga alapötletén a Modern komédia magyar változata.
Qqberci
Két szuper-hiteles személyiség: Molnár Anikó és Marsi Anikó...
Eladott Ország
A nagy Ő, a b.szatlan nő, aki már hülyére b*sztak, de mára már neki is csak vibrátor maradt.
sokanvagyunk
"2017. nov. 30. - Lázár János jelentette be a kormányinfón, hogy a kormány megveszi a Bálnát, hogy az állam turisztikai hivatala, a Magyar Turisztikai Ügynökség hasznosíthassa... "
...meg a tv2.
peterkelemen
Baukó+Molnár = fideSS által megkent hazug kurvák.
quadrocopter
„Minden testbeszédem azt mutatta, hogy nem kívánom ezt a szituációt”
Miért nem tudott verbálisan tiltakozni, mi volt a szájában?
Katalina62
Érdekes, valamelyik újság megírta, már napokkal ezelőtt, Molnár Anikó ilyen bejelentést fog tenni! Nem tenném tűzbe a kezem Havas ártatlanságáért,de a lavina elindítóit nem az érdekli igazak-e a vádak!
Nessy
Micsoda "irányított memória"! Mindegyiknek csak több év távlatából jut eszébe, hogy " Jé, engem zaklattak!" Persze, nem a szomszéd srác, az nem zaklatás, ha ő kérdezi meg " kefélünk"? Ehhez valaki más kell, aki éppen most van műsoron, és ismert.
Jozefina
Havasról sok mindent el tudok képzelni, de hogy egy ilyen "nőt" zaklatna az nem!!!
kakaósbögre
aki találkozott Molnár Anikóval az tudja hogy ez a nő akkora mint egy kifejlett lamantin. bárki-írd és mondd BÁRKI- közeledését úgy tudja visszautasítani hogy a zaklató örülhet ha nyolc napon belül gyógyul.
kakaósbögre
@durbincs: bocsesz gyökér,de nem szorulok védelemre.
tothjani
Látom ez a K, még mindig nem akar dolgozni, de úgy gondolja hogy ebből lehet pénz.
peterkelemen
Állítólag még érkezik Kelemen Anna, mivel ez egy előre megkomponált sorozat így nem csodálkoznék. Bár lehet betojt, hogy mi lesz ebből. Egy biztos Havas perel így ráfognak baszni és nem kicsit, de nagyon.
Borsodi
Anikónak ezt mondani,jó hogy azt nem mondta szűz vagy,ezért hoztam egy vibrit.
Sámannus
Egész választás ezzel a töketlenkedéssel fog eltelni. Szokott ez így lenni, hogy a gazdaságban a pénz egyik helyről a másikra vándorol. A mi gazdaságunk ilyen nagy elbaszott kuplerájra épül.
A stricik és gecik birodalmában csak ezzel lehet már megélni Ez megy magasabb szinteken is dácsákban pagodákban jurtákban és oázisokban.
JAJMÁR
Igyekeznek felhigìtani a zaklatàs fogalmàt. Vajon kik?
De ideje lenni definiàlni, hogy a hülyèbbjei is el tudjanak igazodni minden tèrfèlen.

Vannak esetek, amikor az àllìtòlagos zaklatott a zaklatò, hàt ezèrt is, meg a felnövekvőkèrt is. Mert ha a kopaszodó nem tudja, hogy mikènt kell megközelìteni a Nőt, meg a nő se tudja, hogy "szaladjon-e vagy megàlljon, akkor nem az ifjúsàggal van a baj.
Logogrif
A mostani "esetek"-el az a baj,hogy ők tudatosan " celebek", azaz tudatosan kínálkoznak egy olyan szerepre,aminek a lényege a ZAKLATÁS !! Csak így lesznek celebek!!! Sajnálja őket,aki tudja tisztelni,szeretni az ilyet...
staro2
Havas olyan amilyen.
Lehet kedvelni és lehet útálni.
Node, hogy a lejáratásához elég legyen ez a két ordas lotyó azt nem gondolnám.
Ugyanezért a pénzért a szervezők találhattak volna egy-két olyan lányt akiket akár még szimpátiával is nézhetnénk és még hinnénk is nekik.
Edmond Dantes
A Havas ügytől teljesen függetlenül mindenkit emlékeztetnék arra,hogy még egy kurvának,vagy kurvának látszó hölgynek is vannak alapvető emberi jogai,sőt méltósága.Semmivel sem kevesebb,mint egy zárdaszűznek.
kokopelli
@Edmond Dantes: igazad van,mert minden kommentelő a tutit írja függetlenül ahhoz,
hogy kimondaná pl.útálom a Havast,vagy rühellem a csajt és az szerint vélekedem!
Én a bratyómon keresztül ismertem meg a "lótifuti mindentudó szélkakast"Havast még
amikor Volán alkalmazottja volt! Rühellem,de nem fogadnék sem az igenre sem a nem-
re! Beképzelt majom oszt annyi!
Eriksson
Azt mondja Havas nagy flegmán egy vele készült riportban: "Nekem vannak zsidó barátaim, de én nem vagyok az."
Vajon mit akart ezzel mondani?
Edmond Dantes
@Eriksson: Az antiszemita arról ismerszik meg,hogy azt hangoztatja, vannak zsidó barátai.Csurka is így kezdte.Ezek gyáva szar emberek,nem merik vállalni a vállalhatatlan véleményüket.Havas ráadásul kirakja a nyakába a hatalmas keresztet,ezzel is üzeni,hogy ő aztán nem zsidó.Nem az,a zsidók be sem fogadnák,van nekik saját pojácájuk.
Eriksson
@Edmond Dantes: Akkor miért védik annyira?
Edmond Dantes
@Eriksson: Miért nem azt kérdezi,hogy kik támadják?Ha ezt megfejti,akkor megkapja a választ.
Eriksson
@Edmond Dantes: Ez két különböző dolog. Támadni, bárki támadhatja innen is, onnan is. Mert e támadásokra bőven adott okot. De miért védik, aki védik?
Edmond Dantes
@Eriksson: Én nem tudom,hogy kik védik.Tudom,hogy maga azt szeretné olvasni,hallani,hogy a zsidók.Egyet mondjon közülük.Én csak azt tudom,hogy kik támadják:a kormánypárti média,illetve annak is csak a legalja (TV2,Echo tv,Riposzt,MTV...) Ettől még Havas minden további nélkül lehet,hogy egy öntelt,nőkhöz dörgölődő gusztustalan pojáca.Nem lepne meg,ha ez beigazolódna..Várjuk ki a végét,ezt teszi most az ellenzéki sajtó is.Miért? Mert akik ilyen vehemensen és összefogottan támadják,azok is hiteltelenek.
Eladott Ország
@quadrocopter: tegnap 11.29 Azért nem tudott szóhoz jutni, mert oboázott közben meg alulról is kurficolták. Gruppenben vágták a lamurt.
Eriksson
@Edmond Dantes: Pont nem ezt akartam hallani. Távol álljon tőlem a rosszindulat, de ha ki lehetett csinálni egy-két valóban értékes embert, akkor Havast miért nem?
Vehemensen? Összefogottan támadják? Nincsenek többen szerintem, mint akik összezártak az érdekében. De igaza van, várjuk ki a végét. Lehet, hogy ennek az ügynek több a füstje mint a lángja.
human
@Eriksson: Én is kinézem Henrikből ezt a nyomulós, pofátlan viselkedést. Azért itt nem 15-20 éves lányokról és farokfogdosásról vagy fenekelésről szól a dolog.
kakaósbögre
@durbincs: ne szólíts meg,gyökér.tisztességes ember nem áll szóba fideszessel.
kakaósbögre
@durbincs: vannak dolgok amelyek nem változnak.mindig egy frusztrált,nulla helyiértékú senki voltál és az is maradtál.
kakaósbögre
@durbincs: ne erőlködj,gyökér.kevés vagy te ehhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.