Csepregen felújították az Alkotmány utcát, ahol a burkolat megújítása mellett a vízelvezetőt is rendbe tették. Az Alkotmány utcát két másik utcával együtt, 133 millió forintból, kormányzati pénzből hozták helyre. Tegnap pedig át is adták azt, avatóbeszéddel, és persze a kimaradhatatlan szalagvágással. Tegnap azonban a polgármester Vlasich Krisztián beszédén kívül egy egészen abszurd performansznak lehettek tanúi … (Nyanya001-től)

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a fityfaszos polgármester?? meg bassza meg a kurva anyját! gyerekeket letérdeltetni és így szerepeltetni !!! meg egyáltalán!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
nincs arra senkinél egy baltanyél, h a polgármester urat térdelni tanítaná? A szülőket sem hagynám ki!!!
division
Mondjuk a térdeltetést nem értem, elég lett volna ha csak álltak volna. A kisgyerekek élvezik ha szerepelhetnek, abban nincs semmi kivetnivaló, aki politikát akar mindenben látni úgyis azt fog (Orbán fóbiások előnyben).
staro2
Ez Csepreg! Sem az önkormányzatnál, sem az ovodában sem az egész faluban nem volt egy normális ember aki azt mondta vona , hogy ezt azért ne?
Volt ovodapedagógusnak nevezett emberszabású ,aki ezt betanította?
Jobbágyok!
Equus
@koszpeko: természetesen királyválasztás
csipetke
@koszpeko: Belegondolni is rossz...Csak nehogy illetékes elvtárs megkoronáztassa magát...
csipetke
Elolvastam a cikket,de nem lett világos,hogy miért kell egy ilyen záróprojektre gyerekeket szerepeltetni,és miért térdeltek?Ahogy közeledik a választás,egyre betegebb dolgokat találnak ki a politikusok...
quadrocopter
Amit a csepregi polgármesterről tudni kell:

"Vajon zavarja-e a csepregi fideszes polgármester feleségét és gyerekét, hogy a város első embere egy fiatal rúdtáncosnőt vett fel tanácsadójának?
Feltehetőleg pr-tanácsadás és a tágabb értelemben vett csepregi politikai imázs megtervezése lesz a feladata annak a rúdtáncosnőnek, akit Vlasich Krisztián személyesen nevezett ki tanácsadójának.
A szemtelenül fiatal, ugyanakkor dekoratív leányzó valószínűleg jól fekszik Vlasichnál, hiszen a polgármester saját szűkös irodájában rendezett be egy kis sarkot az új szerzeménynek. Így a fideszes polgármesternek egy gyors, de annál élvezetesebb irodai pásztorórára még a szomszéd helyiségbe sem kell átsétálnia. Más kérdés, hogy mit szól mindehhez Vlasich felesége és gyermeke.
A Facebookon terjedő hírek szerint az ártatlan tekintetű leány Brüsszelbe is elkísérte Vlasichot, a repülő ablakából készült fényképeket azonban gyorsan eltávolította közösségi profiljáról. Arról viszont nincsenek információk, hogy a polgármester a belga fővárosban együtt hált-e a hamvas rúdtáncossal. A csepregiek szerint Orbán Tamara (pr-tanácsadó) havonta több százezer forintért elégíti ki a fideszes politikus igényeit. (Kuruc.info)"

Oszt' jó nagyot! Még jó hogy van fidesznyik keresztényi erkölcs - nem?
lópicigáspár
A leggusztustalanabb dolog gyereket a politika mögé állítani! :((
Nessy
Ezek már egyre hülyébbek. mi lesz itt kettőre?
Mi az ördögnek kellett térdelni a kicsiknek ilyen pocsék időben, illetve egyáltalán? Talán a tisztelt borulhattak volna térdre a polgi előtt. Vagy nekik már komplikált lett volna? Kellett volna egy emelő daru, hogy talpra állitsa őket?
Szegény óvónők!
papa.49
Ez a polgi már komplett hülye az biztos !!!
adrenalink
@koszpeko: tegnap 20:37-re Bízzunk a globális felmelegedésben... :-)
dr. prédikátor
Ez a fityfaszos polgármester?? meg bassza meg a kurva anyját! gyerekeket letérdeltetni és így szerepeltetni !!! meg egyáltalán!!!
Csizmás Kond
Na és mi van ha kimentek és jól érezték magukat ?...ez a folytonos nyafogás csak még degeneráltabb utókort szül.
..a gyerekkoromban napokat szánkóztunk szaladgáltunk, hemperegtünk a hóba, és egynek sem lett semmi baja sőt ma nem nyafogunk minden szarságra...
Sámannus
Holnap Mekka felé fordítanak mindenkit, ha elég lóvácskát zsebelhetnek be.
anka
@quadrocopter: - na ez a leányzó' biztos térdepel a polgármesternek...:D
eszegfu
Gyerekkoromban, ha 1x-1x térdepelnem kellett, az büntetés volt... ezeknek a gyerekeknek mi lehetett a "bünük"?! Most mindentől függetlenül: a térdepelés szerintem egy megalázó, megszégyenitő póz. @Csizmás Kond-nak is igaza van, hogy "..a gyerekkoromban napokat szánkóztunk szaladgáltunk, hemperegtünk a hóba, és egynek sem lett semmi baja sőt ma nem nyafogunk minden szarságra... ". Valóban igy volt, de azt önként tettük, itt viszont "rendelésre" történt mindez.:(
division
@eszegfu: Egy gyereknek ez is csak játék, szerepelhet, és ennek nagyon tud örülni. Nem verték meg őket, nem éheztették, semmilyen erőszak nem volt, nem értem miért kell mindent ennyire felfújni. Arról nem szól persze a cikk írója hogy ez a térdelés mondjuk fél percig tartott e vagy órákon át...
division
@Csizmás Kond: Magyarázhatod te, már az is politikai bűncselekmény sokak szerint hogy ki kellett menniük a gyerekeknek az utcára. Persze a mai "egész nap a szobában ülök és gépezek" jellegű társadalomban ez biztosan nem elfogadható:-)) Az sokkal rosszabb amikor a felelőtlen szülő miatt egész télen fázik a gyerek anélkül is hogy kimenne a levegőre vagy térdelne fél percet...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...rendelésre...a te iskoláskorodban soha nem csináltál semmilyen ehhez hasonló fellépést ???
eszegfu
@division: Természetesen a gyereknek minden játék...de tudod a szülők a "gyámjuk". Igaz, hogy arról sem szólt a cikk: énekeltek, verset mondtak, vagy esetleg egy kis történetet játszottak volna el... az nekem jobban belefért volna egy ünnepélyes útáadásba. Nyilván nem tartozunk egy korosztályba, igy Téged vélhetően nem büntettek térdepeltetéssel, de engem igen és bizony megalázónak éreztem/érzem a mai napig is. Rólad meg pláne nem hiszem el, hogy hagytad volna a gyerekeidet ilyen szerepjátékban résztvenni.
Csizmás Kond
@division: ...felfogáskérdése. ...
ma sem csinálnak egyetlen iskolában sem olyant ami szégyen volna a gyerekre nézve, nehezére esne, betegséget váltana ki vagy ilyesmi, csak aki nyafinak nőtt fel az nyafog ...és a gyereke is nyafizni fog.
...sőt határozottan állítom, hogy a gyerekeket igenis nem szabad elzárni sem ünnepségtől sem semmitől mert attól csak méginkább anyámasszonykatonája lesz.
kokopelli
@eszegfu:...szegényeknek az volt a büntetésük,hogy szemét ,ß@r,gyáva,
orbánscheggnyaló szülőkkel áldotta meg őket a jó "Istenke"! Gusztustalan!
Egy gerinctelen scheggnyalás a köbön,ill. pontszerzés az orbánlistán!
division
@kokopelli: A legtöbb szegény sorsú gyereknek az a büntetése hogy nem választhatják meg hova születnek, nem pedig egy ünnepségen való szereplés, de egy Orbán fóbiás tudatáig ez úgysem juthat el.
@eszegfu: Az én gyerekeim is vettem már részt sok ünnepségen, sőt mivel egyházi oviba jártak még templomban is voltak, és bizony ha közben volt egy olyan rész ahol megkívánta a műsor a letérdelést komolyan mondom fel sem tűnt hogy kínoznák szegényeket:-) Pedig volt ilyen, de nem akarok hülyeséget írni miért, mert magam nem vagyok hívő, de még rémlik mikor Peti fiam Jézus szerepében járta körbe (áldotta?) meg a térdeplő társait. Ha ez is teszem fel kínzás meg politika akkor én kérek elnézést.
namihami
A falubeli szülőknek egy, csakis egy mentséget látok. Egy ilyen mentalitású, és főleg fideszes polgármester sajnos abban a faluban, a saját szemétdombján, nyugodtan kukorékolhat. Munka-nemmunka (pláne közmunka) és egyéb juttatások élet-halál ura. A szülő vagy paríroz vagy nyomorog. Ez a fideszes rögvalóság.
Viszont azt is el kell ismernem, hogy bizonyos értelemben, de maguknak keresték a bajt, hiszen ők szavaztak rá. A következő voksoláson lehet majd gondolkodni. És még így se vagyok benne biztos, hogy nem fogják újra megválasztani.
kokopelli
@division: ..és az un. kocsiúton térdeltek a gyerekek az előadás alatt,és kérték
az áldást a P.m. szervezésében...stb! Orbán fóbiás az aki a scheggetnyaló Pógi
tultolt bringáját kritizálja? Mit mondana a Zorbán V. négyszemközt ennek a bohóc-
nak? Tudod ez olyan mint a Pista meg a Jóska,amikor a Pityu nem ért valamit,de
Jóska vígasztalja:
-Én sem értem,de elmagyarázni azért tudom! ...fuss neki mégegyszer! ;-)
dr. prédikátor
@division: Csak félig van igazad! Más az ha a gyerek egy szerepjáték miatt térdel ,vagy a szerep megkívánja. A templomban az oltár előtt általában le szoktak térdelni. És megint más amikor egy felfuvalkodott valaki a gyerekeket és a szüleit használja fel az imázsának a növelésére.Ez főleg akkor jelent bajt ha politikai indíttatásból teszi, mint jelen esetben is.Azért a két eset között van némi eltérés!!!
eszegfu
@division: Én sem vagyok jártas a vallásban, de azt még én is tudom, hogy egy templomban bizony sokszor térdelnek az emberek. Itt az alázatot, tiszteletüket fejezik ki Istennel szemben... gondolom én, ezzel semmi bajom. Mint ahogy a gyerekek vallási történetek előadásakor is pontosan ezt teszik, ennek valóban nincs köze a politikához! De itt nem erről van szó.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Macska! Kiszakadt belőled a qrwa, mélységesen mély keresztényi erkölcs? Vagy ilyen esetekben le van szarva az állandóan hivatkozott parasztvakítás?
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...egy néphagyományban mi a parasztvakítás ?
kokopelli
@quadrocopter: ,,ha valaki egy féleszű fideszes akárkire (még ha bűnt követ is el)
egy rossz szót szól,akkor az már "orbánfóbiás"! Talán a gyermekgyilkosság kivétel?)
Szocialista hagyomány amit a fidesz is ismer:"..dehát maguknál meg verik a négereket!"
quadrocopter
@Csizmás Kond: Mi a néphagyomány, te nagyon sötét?
szép új világ
Nem tudni, hogy a térdepelés a "műsornak" mely része volt, mert erről nem ír a tudósítás. Ha azonban csak a polgármester személyéhez kötődik, akkor már sokkal nagyobb a baj ebben az országban mint gondoltuk.
division
@kokopelli: @eszegfu: @dr. prédikátor: A cikkből nem derült ki hogy a műsor része volt e vagy kimondottan a polgármesternek szólt. Gyanítom az előbbi. Nem kell mindenben politikát látni.
Equus
@division: ha nem vagy vallásos, akkor miért adtad a csemetédet az agysikálók kezei közé? Nem vagy te fideszes?
division
@Equus: Nejem evangélikus óvodában vezető, evidens volt.
division
@Equus: Egyébként is ikrek:)) Már mindenki iskolába jár, egyik sem egyháziba, de megértheted a leírtak alapján az ovi okát.
Equus
@division: bocsi! Így más a töri... 1ébként ateista vok, alapból nem állhatom a vallást meg ilyeneket, de Iványi Gábor kivétel.
SystemError
Egy szónak is száz a vége, takarodjanak az óvodából a politikusok! Nyilván itt a térdepeltetés a nagy tett és annak hatalmas uráról és annak hátországáról szól. Igen vannak népi hagyományok vagy a tisztelet, vallási megalázkodás kifejezése, amit "saját" és "felfogott" okokból tesznek az erre alkalmas "intim" környezetben felnőtt emberek.., hogy megéljék nézeteiket, örömüket. Tehát ez nem egy óvodás. A retkes qrva anyját térdepeltesse százas szögekre, ne mások 3-5 éves gyerekeit!
division
@Equus: Én sem vagyok vallásos mint írtam is, idegenkedtem is a hittan óráktól, de semmi olyan nem történik ami a gyerekek kárára válna. Senkit nem akarnak megtéríteni, bár ha nem lenne kötelező nem járatnám egyiküket sem. Erkölcstanra meg nem fogom őket, azt otthon kell megtanulniuk.
szep napot
hu.wikipedia.org/wiki/Luca-napi_szok%C3%A1sok
Lucázás
(kotyolás, palázolás)
Luca napjának hajnalán a gyerekek (esetenként kísértetnek öltözve) körbejárták a házakat, és lopott fán vagy szalmán térdepelve mondókákkal bő termést és jószágszaporulatot ígértek kisebb ajándékokért cserébe, és átkokat, ha nem kapnak ajándékot.
Ha a retekklub, propeller etc. nezese mellett konyvet is forgatnatok akkor vilagos lenne, hogy ez egy nepszokas. Pufi Orbancnak nem lesz nehez dolga ilyen sotet ellenzek mellett.
Equus
@szep napot: a középkorban meg boszorkányokat égettek. Az is népszokás volt és jó szórakozás is. Ajjaj, h ezek a szokások vhogy kezdenek kimenni a divatból...
Kookas
@koszpeko: koronázás majd a trónra ültetés mint a dózsát!
kokopelli
@Kookas: és a jégre az izzó trónnal! Egy fél óra elég? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.