Biztonsági szempontból sorsdöntőnek nevezte az idei évet a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy Brüsszelben nyárra el akarják fogadni az érkezők elosztását szabályozó új, felső kvóta nélküli rendszert.

Sorsdöntő év jön Bakondi György szerint

Magyarországon javuló, Európa-szerte viszont romló belbiztonsági helyzetet figyelhettünk meg 2017-ben – mondta Bakondi György a bűncselekmények, erőszakos és terrorcselekmények száma alapján, hozzátéve: a migráció alakulása hatással van az európaiak mindennapi biztonságérzetére, amelynek változása politikai véleményalkotásukra is kihat, amit a tavaly született választási eredmények is alátámasztanak.

Bakondi György kiemelte: visszatekintve elmondható, hogy a korábbi magyar helyzetértékelés és prognózis helyes, reális volt, akárcsak a megtett intézkedések; az eljárások jogszerűek, törvényesek, a végrehajtott rendvédelmi fejlesztések pedig szükségesek voltak.

(MTI)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"A világon semmi nincs oly veszélyes, mint a nyílt tudatlanság, és a lelkiismeretes ostobaság."

Martin Luther King Jr.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azért jól halad a fejlődésben a huhogóbácsi, aki az átkosban lehet, hogy egy határőrőrsöt sem tudott elirányítani, most meg egy ország rettegésben tartására gyúr!
nevemnick
Mi van te vén hülye, a főnököd megint kiállított hörögni?
RonaGyuri
Ne báncsátok szegény Bakondi elvtársat, ő tényleg ekkorra hatökör! =))
magyarbakancs
1297-94 emberért képesek voltak ebből az országból egy gyűlölködő nemzetet csinálni
Az 1297-94 ember befogadása akkora nemzet biztonsági kockázat.?
human
SorOsdöntő év jön Bakondi György szerint
Perwool
"A világon semmi nincs oly veszélyes, mint a nyílt tudatlanság, és a lelkiismeretes ostobaság."

Martin Luther King Jr.
Eladott Ország
Nem, mintha Bakondinak az lenne a feladata, hogy felügyelje a műkörmösöket, vagy ellenőrizze, hogy a dadusok megfelelő mesét olvasnak-e az ovisoknak, merthogy belbiztonsági főtanácsadó a drága ember. A kormánynak pedig kutya kötelessége megvédeni a polgárait, többek között ez a dolga. És ezt rohadtul nem kell naponta bejelenteni, mert például a pedagógusok sem jelentik be naponta, hogy ők tanítani fognak holnap. Mert ők meg azért kapják a fizetésüket. Nem tudom, hogy ezzel lehet-e választást nyerni (erről szól ez, semmi másról), mert már az ország azon része, amelyik hajlamos rettegni olyasmiktől, ami gyakorlatilag láthatatlan, az retteg. Hogy mást ne mondjak, az összes ország közül – ide értve Törökországot, ahol van néhány menekült, vagy Németországot, ahol szintén láttak már ilyet – nálunk félnek a legjobban a menekültektől. Számszerűen Németországban 28 %, szép kis hazánkban 66 % azok aránya, akik ettől paráznak a leginkább.
Macskaszem
Vegyen az Unió Rogánhabony féle migránskötvényt, akkor jöhetnek számolatlanul terroristák, bűnözők is, legalább itt lesznek helyben a Geci üzlettársai.
Eladott Ország
Csak az ideológiák és az aktuális ellenség változik, a háború állandó. Ezt csináltad liberálisként, ezt csinálod álnemzetiként. Ezt csináltad ellenzékben, ezt csinálod kormányon. Csak közben romlott az állapotod és magadhoz betegítetted a magyar társadalom egy részét. Megbocsáthatatlan bűn és pusztítás mindaz, amit végigvittél, és külön tragédia, hogy te még mindig csak a lázadásnál tartasz. Nem a Mészáros Lőrincekbe tömött, a magyaroktól ellopott milliárdok, hanem ez a beteggé torzított magyar lélek az, amit talán soha nem lehet helyrehozni. A bezárkózó, ellenségkereső, harsányan nemzetieskedő üvöltözés lépett a béke és a normalitás helyébe. Olyan ez az egész, mint egy szanatórium, ahol a főbeteg és Stockholm-szindrómás talpnyalói átvették a hatalmat, a többieket meg leszedálták, és bíznak abban, hogy a szer örökké hatni fog. Azt hiszik, ha hörögve ordítják, hogy igazuk van, akkor alanyi jogon igazuk is lesz. Ha van valami, ami igazán veszélyes a demokráciára, az a manipulálható és leszedálható, kihasználható ostobaság. Magyarországon pillanatnyilag egyvalaki van, aki betegesen retteg a néptől, és azok nem a liberálisok, hanem maga a főbeteg. Az Orbán Viktor által ma eltemetett történelem eddig mindig bebizonyította, hogy a liberalizmus még soha nem égette fel a világot, a dühöngő populizmus és nacionalizmus viszont annál inkább. Hát ezért olyan félelmetes ez az egész.
kissé felnőttem
Csak NEM mosógépet vesz az állománynak ? hogy ne fegyelmiket kelljen osztogatni a szennyezett ruhákért mert aki mossa az nincs ?
volvós
Gyuribácsi !! Neked tényleg sorsdöntő lesz ez az év...áprilisig !!!
Mert ha a fidesz elbukja a választást, mehetsz a 3,14 chába !!
Ha nem, akkor a sajátjaid fognak likvidálni !!
Pálinkafőző Rézüst
Ez a demens egyén még hivatalban van??? És még nyilatkozni is engedik??? Bravó elvtársak, ezek vagytok ti...
Clavigo
Bakondi pajtás is felébredt a szilveszter után...Még ,,jó ,hogy nem esett a hó...
quadrocopter
A KGB-s kihúzta rozzant fejét Orbán seggéből és most azt köpi vissza, amit gazdi belei sem tudtak megemészteni!
justhpeter
@Perwool: Ez az ember tudott valamit. Bakondi meg igazolta.
papa.49
@Horizont: Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel ...
1bitang
@Eladott Ország: Én (is) rettegek az ÖRDÖGTŐL, pedig még egyszer sem láttam.
Ill. amelyiket láttam, azt inkább utálom.
Nessy
Úgy kezelnek már bennünket, mint egy három éves kisgyereket, akit a zsákos emberrel ijesztgetnek! Viszont roppant hatásos! Imádom, mikor korombeli, 70 feletti nők szörnyülködnek, hogy jönnek a migránsok, és megerőszakolják őket, meg elvágják a torkukat.
Most mondjam nekik,. hogy a késes elintézés ma egyre gyakoribb a családi vitában?
papa.49
@lampa laz: Nem véletlen hiszen VAKOND ))))))))))
Eladott Ország
@lampa laz: Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
Yoda69
Igazat szolt.
Aprilisban dol el sorsotok.
Ha bukjatok a valasztast, akkor hosszu hosszu borton evek varnak ratok.
Ha nyertek rabolhatjatok tovabb a magyar adofizetok penzet, es kizsigerelhetitek a nemzetet a vegsokig.
lampa laz
@Eladott Ország: Amellett, h egy jót vihogtam ezen az életpály modellen, el kell ismernek, h ilyen teljesíménnyel csak kevesek dicsekedhetnek. Ez egy szuper katasztrofális lény.
Eladott Ország
"Sorsdöntő év jön Bakondi György szerint". Nektek biztosan!
magyarbakancs
@Macskaszem:" Vegyen az Unió Rogánhabony féle migránskötvényt, akkor jöhetnek számolatlanul terroristák, bűnözők is, legalább itt lesznek helyben a Geci üzlettársai."
Csak amit írtál nehogy olvassa valamelyik Brüsszeli politikus mert még meg fogadják a tanácsodat.
Peller Anikó
Tisztánlátó vakondi úr pontosan látja a saját helyzetüket. Az idén vagy ők döglenek meg vagy mi (a szösz).
papa.49
Azt se feledjük ez a sejthalmaz akik vakondinak hívnak volt már határőr, NEM VÁLT BE, volt már katasztrófavédő, NEM VÁLT BE, volt hóügyi biztos, NEM VÁLT BE, most ME: főtanácsadó, hát itt se VÁLT BE !!!
Viszont jó selymes lehet a nyelve, vagy nagyon jó a technikája, hogy a csutigeci ennyire ragaszkodik hozzá !!!
Borsodi
Az tuti esetleg nyugdíj segíthet,ha bukik a király.
Grafix69
Az biztos ,hogy sors döntő lesz , még jó hogy nem azt mondta soros:)) Mellesleg sokaknak kinéz a börtön , félő ,hogy nem lesz annyi hely ahol elférnének a politikus bűnözők , de talán a stadionokban ott van elég hely . Bokondinak is sors döntő lesz mert elképzelhető , hogy másik segget kell nyalni , vagy talán egyszerre többet is . Az is elképzelhető ,ha maradnak a hiénák , nemzetiszocialisták , akkor már a vállról indítható drótkerítéseket az osztrák határon is fel kell állítani mert félő lesz ,hogy a baromira elégedett nép lelécel mert nem akarják megvárni Viktor koronázását.
kukac50
Sorsdöntő az biztos a választás eldönti.ilyen alkalmatlan hazugokra szavaznak e?
Azokra akik nem a mi érdekünkben beszéltek vagy meg se szólaltak a parlamentben azokra nem szabad szavazni!
simmering73
Jön a választás. Ez a rettegés tárgya. Igaz patkányok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.