A korábbi tévés műsorvezetőnél elszakadt a cérna, miután megtudta, Lévai Katalin egy alig ismert pár színeiben indul az MSZP-s jelölt ellenében.

Juszt László leprostizta az MSZP egykori miniszterét

Juszt László keményen beleszállt Lévai Katalinba, az MSZP EP-képviselőjébe, miután megtudta, Lévai a Lendülettel Magyarországért nevű politikai formáció képviseletében indul Zuglóban. 

„Mennyit kaphatott ez a politikai prosti (elnézést kérek a kurváktól, nem őket akartam bántani), aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…” Felhívom a kishölgy figyelmét, hogy a fidesznél az árulást szeretik, de az árulót nem”

– írja Juszt.

A volt tévés azt nehezményezi, hogy a volt szocialista miniszter és EP-képviselő Zuglóban elindul az országgyűlési választásokon, épp abban a körzetben, ahol a szocialista Tóth Csaba nyert 2014-ben.

Lévai Katalin a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségért felelős tárca nélküli minisztere volt, 2004-től európai parlamenti képviselő.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@wagabund: Mert ellentétben veled...ő látja hogy minden ilyen jelölés kissebbíti a váltás lehetőségét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Juszt? Nocsak, feldobta a víz?...esetleg érdekelt a buliban? mert mi másért keménykedik, ha nem a saját haszna miatt?
Pálinkás Pál
@wagabund: Mert ellentétben veled...ő látja hogy minden ilyen jelölés kissebbíti a váltás lehetőségét...
emerencia
@wagabund: Lévai és pártja ráérzett arra, hogy a nyugdíjasok problémái mellett a nyugdíj előtt álló későratkósok is komoly problémákkal küzdenek. Ez egy jelentős lélekszámú réteg melynek szavazatai befolyásolhatják a választás eredményét. Még nincs késő, a többi párt is odafigyelhetne azokra akik idősen, olykor betegen dolgoznak ifjúdinamikusokra szabott munkahelyeken és rettegnek, hogy már nem fogják kibírni a hátralévő 3-4 évet valamint azokra is akik hatvan felett betegség vagy egyéb okból kiestek az elsődleges munkapiacról.
Béla333
Már megint rossz irányba indulunk el, ha újra olyanoknak engedjük, hogy észt és erkölcsi instrukciókat osztogassanak nekünk, akik maguk is nyakig sárosak. Ők is részt vettek a maffia ügyeiben!
Kitől is kapott ajándékba Juszt mester milliós értékű karórót ajándékba?

"Ismert újságírókat pénzelt az alvilág a Portik Tamásra valló Radnai László vallomása szerint, amely a hvg.hu birtokába került.
Egy másik, szintén ismert (televíziós) újságírónak, Radnai László állítása alapján Portik Tamás azzal köszönte meg, hogy nem közölt róla rossz cikkeket, hogy másfél millió forintos Patek Philippe órával lepte meg. Az értékes karórát maga Radnai László vásárolta meg, s adta át Portik egyik embere jelenlétében a televíziós újságírónak. „Személyesen mondtam el neki, hogy mit üzent Portik Tomi. Az volt az üzenet, hogy köszöni, hogy korrekten viselkedett vele szemben és reméli, hogy ezután is az lesz, ezért kéri, hogy fogadja el ezt a csekély ajándékot.”
Az egykori olajos szerint ezt az órát néhány év múlva a margitszigeti Thermal Szálló uszodájának a szekrényéből ellopták az újságírótól."
hvg.hu/itthon/20130516_Ujsagirokat_penzelt_Portik_Tamas

Talán jobb lenne csöndben maradni!
Egyébként meg igaza van!
justhpeter
Sajnos a posvány ezzel jár, mindenki akar magának valami aranyat kinyerni belőle. Aztán amikor hazavitte ráébred hogy mije van.
Lepényleső
Lehet,hogy ez a kemény beleszállás hiányzik neki,de ma már csak olyan mint egy futózott gumi?
wagabund
@Pálinkás Pál: semmi baj, látom pongyolán, és röviden fogalmaztam...ezért nem érted..

Neked természetesen igazad van.
Eladott Ország
Minden lokálba kell néhány dísztyúk, és ez nem hím soviniszta duma, mert a zsák mindig megtalálja a foltját, nemtől függetlenül. Ez így van mióta világ a világ. Van aki pénzért , van aki kedvtelésből, bár az utóbbi nem annyira őszinte.
uploads.disquscdn.com/images/eaf4ea3665394d75b11bbef5400f30406ddc9e8fba635faded3083d432632c90.jpg?w=600&h=597
Jozefina
Lévaí Katalinnak valószínűleg többet fizettek, mint amennyit a könyvei honoráriumai hoznak neki a konyhára. Jusztnak keményen igaza van és akkor még finom is volt!!!
Pálinkafőző Rézüst
@wagabund: a kis gerébkatitól mi haszna lehet a Jusztnak??? Mi is??? :O Vezesd le lécci ezt a feltevést... :) Köszi! :)
relatív
Minden esetre nagyon elgondolkoztató, hogy egy okos nő miként tesz ekkora - alapvetően - téves tettet, és még meg IS indokolja a hülyeségét !?

A magyar közélet erodáló képessége nagyon nagy, ebben - biztosan - az élen vagyunk, de azt hiszem csak sajnálhatjuk a tényt !

Ezek a téves útra tévedt egyének nyilván nem nézegetik tükörképüket, hiszen akkor nem tudnák visszafogni a reakciójukat,mely eben az esetben összepiszkítaná a tükröt !
Eladott Ország
888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-09-20/f35c0504b8ad4f16b18743b3627c18ab/760x0.jpg
Erotikus-romantikus regényírással foglalkozott egészen a mostani pártalapításig.
Szerelmi tárgyú irodalmi munkásságának egyik első darabja a politikusnő "szerelem függőségéről" szólt, míg a legutóbbi gyöngyszeme, szintén önéletrajzi ihletéssel arról, hogy miként is lehet feldolgoznia egy nőnek azt, ha egy biszexuális nő üldözi őt szerelmével.
888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-09-20/a881be7f280f942e4861a2eef8b91fbb/760x0.jpg
Még, hogy ez karolja fel a nyugdíjasokat...ugyan . Ezt az hiszi el, akinek 4 anyja van.
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: erotikusan tán én is meglektorálnám... :)))) Rosszabb, esős napokon, sok konyakkal...:)))
Edmond Dantes
@Pálinkafőző Rézüst: Rosszabb,esős napokon,sok konyakkal is többet tudna fizetni,mint a NER?
bencemacska
Vajon miért nem fogadta be a DK?
Most bosszút áll?
Olyan nyávogást csapott le - úgy emlékszem kedden - a Bolgár-műsorban, hogy majdnem szétment a rádióm!!!
Juszt csak megelőzött!!!
Levendula
Ez a nő soha nem volt szimpatikus nekem. Olyan ájtatos manó viselkedése van.
Eladott Ország
@Shikari: Lévai ugyanolyan politikai prostituált, mint a csúti kancigáy.
emerencia
@Horizont: A Lévai párt egy a sok kicsi közül. Nem tudom, hogy igértek-e valami konkrétumot bármely társadalmi rétegnek de az biztos, hogy olyan témát hoztak előtérbe amely szinte minden párt elképzeléseiben benne van valahogy de nem elég markánsan. A demokratikus baloldalnak nem kellene ennyire letámadni őket mert nem különösebben tényezők a politikai palettán. A személyes ellentétek rendezésének pedig nincs itt az ideje mert vészesen közeledik a választás napja.

Sokkal bölcsebb lenne rájönni, hogy bizony komoly gáz van az idősb dolgozókkal és munkanélküliekkel, betegegekkel melyet nem lehet leseperni fideszmódra azzal, hogy bezzeg egyes nők már fiatalon elmehetnek nyugdíjba és akár még fiatalosan +keresethez is juthatnak a nyugellátás mellett a versenyszférában, más nők és férfiak pedig kínlódjanak, ahogy tudnak. Naivság lenne azt gondolni, hogy Lévaiék képesek ezt a rendszert igazságossá tenni de fellépésükkel picit felhívják a figyelmet arra, hogy egy jelentős idősebb választói réteg azért nem tud pártot választani a demokratikus baloldalról mert nem tudja, hogy mi lesz vele öregségére...
bencemacska
@emerencia: ma, 06:58
A "pici figyelemfelhívásukkal" épen biztosítják a Fidesz 2/3-át!
A billegő körzetekben - ahol én is fogok szavazni - még 2 szavazat is számít. Miért pont oda jelentkeztek be?
bencemacska
@Horizont: ma, 15:53
Már az nagy eredmény lenne, ha olyan arányban kerülnének ellenzékiek a parlamentbe, hogy rá tudnák OV-t kényszeríteni a saját maga alkotta jogszabályok betartására, vagy a bírósági ítéletek végrehajtására!
A 3 billegő körzet kiiktatásával el tudja "intézni"!
emerencia
@Horizont: @bencemacska: Lévai Katalin és Szél Bernadett pártjai nem fognak össze a többi demokratikus ellenzéki párttal, ehelyett inkább a saját pártcsaládjukkal versenyeznek. (Az LMP a Momentummal összefog de az még nem elég.) Pedig normál esetben éppen a nők szokták összetartani a családot. Ez a két hölgy viszont csak a saját pártcsaládtagjára gondol.

Ezzel a magatartásukkal veszélyeztetik a kormányváltást és a saját magukkal szembeni bizalmat is megrengetik. Eközben nagyjából ugyanazokat hangoztatják mint a többi ellenzéki párt. Jólesik látni a korrupció elleni fellépést, az idősödő polgárokért hangoztatott szép szavakat és nagyon sok egyéb haladó elképzelést de az itt kommentelők meggyőztek engem arról, hogy a teljes demokratikus ellenzékkel való együttműködés nélkül csak a fasisztoid vonásokkal fűszerezett orbáni illiberális antidemokrácia malmára hajtják a vizet.

Bernadettnek és Katalinnak is be kell látnia végre, hogy egy igazságosabb társadalom létrehozása egyedül nem fog sikerülni! Nincs kizárva az sem, hogy a demokratikus többség nélkülük is elér valami jó eredményt de akkorra nekik már nem marad más lehetőségük mint szégyenszemre elszilikatalonosodni. (Ő azzal járatta le magát, hogy komoly MSZP politikus létére átállt a jobboldalra.) Van még egy kis idejük kijavítani a hibát és megtalálni a módját a többiekkel való hatékony együttműködésre. Ha ezt megteszik, akkor egy esetleges győzelem után kibontakoztathatják az egyéniségüket és nem lesznek arra kényszerülve, hogy demokrata létükre betagozódjanak egy sötét diktátor vezette diktatúrába.
Béla333
@emerencia: 17.44
Ne vedd egy kalap alá Lévai Katalint és az LMP-t!
Ez olyan, mint ha egyenlőségjelet tennél mondjuk Gyurcsány és a sokak által itt is emlegetett patás ördög közé!
Nem Szél Bernadettnek és az LMP-nek kell beállni a korábbi évtizedekben a Fidesszel összeálló és közösen lopkodó, most magát "demokratikus"-nak hazudó oldal mellé, mögé, hanem nekünk, választóknak kell meglátni, hogy itt van egy olyan alakulat, amelyik megoldás lehet az ország gondjaira - ha kellő nagyságú támogatást kapnak!
Nem bűn az, ha a korábbi évek bűnözőivel nem állnak össze, szerintem te sem tennéd - a magánéletedben.
Akkor meg miért várnád el tőlük a politikai térfélen.
Ráadásul az LMP el is veszítené a szavazóit, akik azért állnak az LMP mellett, mert elegük van az elmúlt 30 év korrupcióiból, politikusi bűnözőiből! MIndkét oldalon!
Támogatni kell őket, nem fikázni!
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: lemaradt: a fidesz prostija...
vadnarancs
@Béla333: Egyedül szeretett pártod húz szét jelen pillanatban az ellenzéki összefogásból... Valami mentséged van erre? Vagy benyeled, hogy Orsós pénzelt le benneteket is!
Béla333
@vadnarancs: 18.14
Úgy tűnik, hogy te is azok közé tartozol, akik nem hajlandóak észrevenni, hogy az LMP van a legkomolyabb harcban a Fidesszel. Biztos, hogy téged jól megtévesszenek.
Szél Bernadettet Szili napi rendszerességgel ekézi a bizottságukban, míg Hadházy perben van Orbánnal. Az LMP most is ugyanazt mondja és teszi, amit az elmúlt 8 évben is tett: nem akar együttműködést az elmúlt évtizedekben az országot szövetségben szétlopó MSZP/DK-val sem és a Fidesszel sem!
vadnarancs
@Béla333: Értem én Béla Úr! 5% biztosan jár érte!
kereső
@Horizont: akkor ezek szerint Te is észre vetted.Tudod kire hasonlit az arroganciája,a kissé gőgös lekezelő -én tudom a tutit!-stilusa?Nekem csak mostanában ugrott be-Horváth Ágika volt ilyen./eü miniszter/.Nem tetszett.
Béla333
@Horizont: 17.59
Szerintem Szél nem változott. Ugyanilyen volt ő mindig, vehemensen küzd érted/értünk!
Hogy ezért csak köpködést kap mondjuk tőled? Biztos így legalább jobban alszol...
Miért gond az szerinted, hogy bíznak a választók józan ítéletében a választásokon.
Nézz végig a választékon, d őszintén!
Gondold végig, hogy akiket látsz, azok közül kik voltak kormányon az elmúlt évtizedekben? Kinek, kiknek "köszönhetjük" az ország folyamatos lecsúszását.?
Nekem az LMP marad, aki reményt ad a jó irányú változásra:
kereső
@Béla333: 18:31, nos ez a nagy fideszellenesség-és sziszi támadása Szél ellen, nekem nem meggyőző.Bocsáss meg,de ez inkább hasonlit egy jól megkomponált szinházi előadáshoz,mint a valósághoz. Hadházy tényleg jó korrupciós ügyekben, de ezt a dk-varjú is csinálja,igaz ők ezt csak akkor közlik ,amikor tényanyag van a birtokukban.Viszont nem hallok-vagy csak el kerülte a figyelmemet,ha igy van majd kijavitasz-a hazai-és határontúli egyházaknak juttatott milliárdok,vagyonok
kifogásolásáról, a határon túli vállakozások támogatásáról, a határon túli sportegyesületeknek juttatott milliárdokról.
Béla333
@Horizont: 18.49
Szerinted (reálisan!) mi a megoldás? Nemzethalál?
kereső
@Béla333: 18:40, maradjon neked az lmp.Bélám.De aki nem ezen a nézeten van-még nem biztos,hogy elmecsökkent.Azért kiváncsi lennék arra, ha fideszes papgájkórus tényleg támadná szél-t, csak annyira ,mint gyurcsányt-és nem csak a politikáját,hanem személyében-és a családján keresztül is ,szél mit szólna hozzá?Ráadásul úgy,hogy csúsztatásokkal-finoman fogalmazva az igazság nem teljes körű kibontásával.Gyurcsány nem hibátlan,kormányon meg komoly hibákat vétett,de nem ő rabolta le az országot-inkább akadályozta,amennyire tudta.Nála az MDF kormány nagyságrendekkel nagyobb károkat okozott az országnak,aminek hatásait most lett volna módunkban korrigálni a 2009-től beáramló eu-s pénzekből,de hát ismét kellett,hogy jöjjön egy "jobb"oldali kormány,aki elrabolta az egészet-elköltötte látványberuházásokra-azt is túlárazva.És azt tudtad,hogy az a 700 km.autópálya-aminek azért olyan hozadéka is van,hogy itt a mercedes/itt nem is a mercedes a lényeg,hanem az rengeteg magyar kis-és középvállakozás,amelyek beszállitói a mercedesnek,sok-sok munkavállalóval/-teljesen eus pénz nélkül épült.
grincss
@Pálinkafőző Rézüst: Nna, őt inkább egy esős napon, csak az a baj vele, h ő a lyányokat szereti! :-)
Béla333
@kereső: 19.07
Már írtam: nem velem szúr ki az ország ha megint rosszul választ! Van egy elég jónak tűnő állás lehetőség Németországban ez év második felétől! Legfeljebb csomagolunk és mi is útra kelünk!
Majd te megküzdesz a pártok, politikusok korrupciójával.
Elég gyorsan el lehet felejteni ezt a beteg magyar valóságot, a nyári nyaraláson már 2 hét is elég, hogy egészen jól ellegyünk a magyar politika nélkül!
Béla333
@Horizont: 19.14
Hát gyakorlatilag semmit sem mondtál mint megoldást!
Szél Bernadett szerintem nem lett sem jobb, sem rosszabb, ő ilyen volt mindig. Nem kellene csesztetni, ennyi! De úgyis hiába mondom...
Béla333
@grincss: 19.28
Te beteg vagy! Férje és 2 gyereke van!
Minden DK-s ilyen degenerált vagy csak egy szűk csapat? Te biztos benne vagy a hülyék elitjében!
kereső
@Béla333: Béla egyet kellene belátni: orbánt és a ner-t el kell takaritani,mert az ország semmivé lesz.Ezt jelenleg egyedül! egyetlen párt sem képes végrehajtani.A választókat nem lehet leváltani.Tudomásul kell venni,hogy "szines" ország vagyunk.Az lmp-nem tudni milyen okból 10 év alatt nem volt képes eémozdulni a bejutási küszöbtől,ezt is figyelembe kéne venni.Mit csináltak vajon rosszul,hogy ez igy alakult?Ezzel a különutas politikával, a kompromisszum teljes hiányával,csak azt erősitik,hogy ők a fidesz fiók szervezete.

Tudod,"nem elég tisztességesen lenni,annak is kell látszani"!.Na most,ez a látszat! nagyon nem jó képet mutat az lmp-ről.
grincss
@Béluska333: "Nagy baj van!? :-))
Gyakorikérdések.hu:
"Mit jelent ha valaki a hüvelyk ujján hord gyürüt?
Ti mit tudtok erröl? Ki mit hallott?"
Válaszok:
"Semmit nem jelent. Ott tetszik neki és kész vagy lefogyott és már csak arra megy rá xD"
"hogy leszbikus"
"Én meg azt hallottam hogy az azonos neműekhez vonzódik azaz b*zi vagy leszbi = ) , de lehet nem igy van ."
"Nekem volt egy barátnőm rajta is így volt gyűrű. Én nem is tudtam hogy ennek van jelentése.. Erre egy másik barátnőm (ők nem ismerték egymást) Megkérdezte tőle hangosan: Tudod, hogy ez leszbi szimbolikum?! Erre azt válaszolta, hogy igen tudom. Én így nézek, nem volt vele problémám, erre rám indult. Szerinted mennyire akadtam ki?!:D"
"Az is csak egy ujj, bár nem túl csini vagy guszta rajta."
Béla333
@kereső: 19.36
Neked nem jó képet mutat,nekem meg tetszik az LMP által képviselt politika.
Nekem nem tetszik, amit az MSZP vagy éppen Gyurcsány tett a kormányzásuk alatt, neked meg tetszik! Szerintem ők is bűnözők, szerinted meg bizalomra méltó politikusok.
Valóban színes ország a mienk!
Az LMP bűne egyedül, hogy nem növekszik jelentősen a támogatottsága? Nem hiszem!
Hányszor is "sikerült" rosszul választani az országnak kormányt? Ja? Mindannyiszor?
Ha nem kell a normális ország, akkor nem lesz! Ha mocskos bűnözőket választunk politikai "elit"-nek, akkor meg ne pofázzunk, hogy minden milyen szar!
Béla333
@grincss: 19.44
Az hogy magadat ide idézed, mint valaminek a bizonyítékát, az max. csak annyit bizonyít, hogy a hülye légy nem ma csípett meg, hanem már december 1-én!
Beteg vagy, menj orvoshoz!
grincss
@Béluska333: Látod, van ott mindegyiknél egy ilyen jel "!
Nem én találtam ki, ott a forrás is!
kereső
@Béla333:Béla!Kampányolj továbbra is az lmp.-nek.Az,hogy miért ott áll a bejutási küszöbön?Valószinűleg nem csak azért,mert az "én"készülékemben van a hiba,szét kéne nézniük a házuk táján.Persze az is lehet, hogy csak ennyi van bennük.Mert azért azt nem lehet mondani,hogy "karakteres"pártról van szó.Némely dologban nem igazán "hallatszik" a véleményük.
Azért fogadj meg egy tanácsot: nem kell mindenkinek neki esni,aki nem a te -és az lmp véleményét osztja.Én egy birka türelmével rendelkezem,de néha már nekem is sok vagy. Volt hozzád néhány kérdésem.Nem válaszolsz rájuk?
Béla333
@kereső: 20.17
Fordítva van: te/Ti szálltok bele az LMP-be, ha van rá ok, ha nincs. Csak mert jól esik egy kis mocskosság...
Erre reagálok én!
Már nem tudom, mik voltak a kérdéseid?!
Béla333
@kereső: 20.50
Ha nem tudom hogy mi az, honnan tudjam?
Eladott Ország
@Béla333: tegnap, 20:48; Miért nem keresed?
kereső
@Eladott Ország: 07:18, mert ő nem"kereső".
kereső
tegnap18:46,

nos ez a nagy fideszellenesség-és sziszi támadása Szél ellen, nekem nem meggyőző.Bocsáss meg,de ez inkább hasonlit egy jól megkomponált szinházi előadáshoz,mint a valósághoz. Hadházy tényleg jó korrupciós ügyekben, de ezt a dk-varjú is csinálja,igaz ők ezt csak akkor közlik ,amikor tényanyag van a birtokukban.Viszont nem hallok-vagy csak el kerülte a figyelmemet,ha igy van majd kijavitasz-a hazai-és határontúli egyházaknak juttatott milliárdok,vagyonok
kifogásolásáról, a határon túli vállakozások támogatásáról, a határon túli sportegyesületeknek juttatott milliárdokról.
kereső
@Béla333: 20:52 a másik kérdés,vagy inkább kérés volt feléd.Kértem,hogy segits-mert én nem vagyok olyan tájékozott lmp-s ügyekben ,mint te-.Érdekelne az lmp.véleménye a horthyért,ill-és
a bárdossy -ért tartott-és megtartani tervezett szentmise ,imádkozásról,melyen részt vett volna a magyar országgyűlés alelnöke is,sőt beszédet kivánt mondani.
Béla333
@kereső: 08.11
Köszi, hogy kérdésekkel bombázol, de őszintén szólva én sem tudok mindenről, ami az LMP háza táján történik, így a határon túli egyházaknak juttatott magyar pénzekről sem tudom, hogy mi az LMP véleménye?! Nekem nem tetszik a dolog!
De csak hogy ne legyen egyoldalú kérdés-felelek a játék: te meg nem válaszoltál arra, pedig 2x is megkérdeztelek, hogy mutass már az LMP részéről olyan nemtelen támadást a DK/Gyurcsány ellen, mint pl. amilyet a Feri engedett el a kampány nyitóján a teljes ellenzék irányába?! Mivel arra hivatkozik a DK-s fanatizált hadsereg és a vezérük (Gyurcsány) is, hogy őt rendszeres támadás éri az LMP részéről! Mondjuk ebben az évben mikor támadta az LMP úgy a Gyurcsányt, ahogy ő tette? Ezt csak azért szeretném tudni, mert szerintem ez ügyben rendszeresen hazudik a DK, másra mutogat olyanok miatt, amit éppen ő csinál. Ugyanúgy, ahogy azt a Fidesznél láthatjuk. Mindkétszer eloldalogtál.
Tehát tudsz ilyet?
kereső
@Béla333: Béla ne játsz már nekem bodónét!ez division szokása.Konkrét kérdést tettem fel, mert én nem találtam a kérdésemmel kapcsolatosan semmilyen infót a neten.És úgy gondolom,hogy mielőtt pártot választok ezek is vannak olyan fontosak,mint a korrupció.Már csak azért is,mert ezek a közpénzek ellenőrizetlen!!!módon kerülnek az érintetettekhez,és ellenőrizetlen a felhasználásuk is. Ki tudja, hogy nem arra hasznosulnak-e,hogy orbán ne csak egy részét vegye meg a szovátai dácsáknak,hanem az összest.
Eladott Ország
@kereső: ma, 07:41 ; Ha nem "kereső" miből él?
kereső
@Eladott Ország: kérdezd meg őt! Nem vagyok én a családjának a tagja,hogy tudjam.
Amúgy,meg én sem abból élek,hogy "kereső" vagyok...oh!
Eladott Ország
@Pálinkafőző Rézüst: február 8, 12:35 ; A fotón nagy darab nő, így a D 209-es mellett.
"Nagy test, nagy élvezet
Látom, hogy elragad a képzelet" www.youtube.com/watch?v=0POMRCm7WfQ
NaponTamas
Egy középszerű riporter kiîrt valamit a Facebookra-ra... Taktaharkány-ban pedig elhalàlozott egy sertés..remek hîrek ezek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.