Bűnrészesség miatt feljelenti a Demokratikus Koalíció Lázár János minisztert az Elios-ügy kapcsán. A párt Orbán Viktort is feljelenti bűnpártolás miatt.

Bűnrészesség miatt feljelenti a Demokratikus Koalíció (DK) Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert az Orbán Viktor kormányfő vejével összefüggésbe hozott Elios-ügyben – közölte az ellenzéki párt helyettes szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Orbánt bűnpártolás, Lázárt bűnrészesség miatt jelenti fel a DK az Elios-ügy kapcsán

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Rónai Sándor úgy fogalmazott: Lázár János egy éve "nyilvánosan maga vallotta be, hogy Tiborcz Istvánnal együtt találták ki, hogyan lehet ellopni a közpénzt".

Szavai szerint 13 milliárd forintjába került az országnak a csalás, amelyért akár húsz év börtön is járhat. Orbán Viktor lehet az első olyan magyar miniszterelnök, akinek bezárják egy közvetlen családtagját – jelentette ki.

A helyettes szóvivő megjegyezte, hogy a Fidesz több mint egy hete nem tart sajtótájékoztatót, "menekül", még a szokásos kormányinfó is elmaradt.

Közölte, feljelentik a kormányfőt is, aki "minden bizonnyal bűnpártoló", és ha "eldől az első dominó, dőlni fog a többi is", jöhet majd Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök "hirtelen meggazdagodó" édesapja, Orbán Győző. Szerinte Polt Péter legfőbb ügyésznek szintén mennie kell.

Egy másik kérdésre felelve kiemelte, hogy az egyéni választókerületekben lehet legyőzni Orbán Viktor rendszerét, amelyet az MSZP-vel és a Párbeszéddel együtt "takarítanak" majd el. A legfontosabb, hogy sikerült megvalósítani az "egy az egy ellen politikáját" – fűzte hozzá.

Arra a kérdésre, hogy van-e keresnivalója a politikai porondon Juhász Péternek, az Együtt elnökének, akit sajtóinformációk szerint erőszakkal vádol korábbi élettársa, a helyettes szóvivő úgy válaszolt, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. A DK elsősorban a saját politikusaiért tud felelősséget vállalni – jegyezte meg.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Tetszenek még emlékezni a Megbilincseltek című filmre. Újra lehetne forgatni Orbánnal és Lázárral.Nagy siker lenne,mivel most különben is fut a szekér a filmeseinkkel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Vasat rájuk, hogy ne tudjanak összebeszélni.
peterkelemen
Igaza van DKnak? Igaza. Lesz ebből valami? Nem. nem lesz ebből semmi. Akkor miért jelenti fel a DK? Azért, hogy úgy tűnjön mintha harcolnának a diktatúra ellen, de valójában ez inkább időhúzás, bohóckodás hisz ők is jól tudják ennek semmi fgoanatja sem lesz. Orbán és bűnbandája marad és tovább nyúzza, lopja és irtja a népet. Majd amikor ezt felismeri a nép, hogy valójában totálisan át vannak baszva, mert az ellenzék valójában csak álellenzék...na akkor lehet jó irányba haladni. Ez nem más, mint cirkusz a pornépnek. Porhintés.
Edmond Dantes
Tetszenek még emlékezni a Megbilincseltek című filmre. Újra lehetne forgatni Orbánnal és Lázárral.Nagy siker lenne,mivel most különben is fut a szekér a filmeseinkkel.
vladimir putin
És ha feljelentik, akkor mi van?
Az ügyészség és az úgynevezett "rendőrség" is is a markában van.
Lopni tudni kell.
Szóval semmi se fog történni, Szarmagyarok!
Lépjetek be ti is a NER-be, ott ti is tudtok lopni.
Eladott Ország
Amíg ezt a fideszes tolvaj, ganajbandát el nem zavarjuk a hatalomból b*szhatjuk az összes feljelentést.
És akkor Magyarország megújul.
cdn.blog.hu/sa/sajathir/postimage/253278_188748234610238_805708157_n_1368442808.jpg?width=600
Eladott Ország
@vladimir putin: Ha mindenki belép a NER-be nem lesz kitől lopni.
cikicakk55
Ugyan már! Az MSZP és a DK is tudja,hogy úgy sem lesz belőle semmi.Már a cikkben a felsorolás is rossz volt.Legelőszőr Poltot kell eltüntetni.Még Ő ott van semmit nem fognak a FideSS ellen büntetésként kiszabni.El sem jut addig,mert a rendőrség, a katonaság, a bíróságok is mind mind Orbán kezében vannak. Ez is kampányfogás,mint Juhász Péter asszony verése. Ezt már írták Orbánról, Lázárról és most Juhászról is.Tele van a kormány vakkomondor tulajdonosokkal.Inkább a nép összefogására koncentrálnának. Egy már alapból is kivitelezhetetlen terv semmit nem ér.El sem jut a szavazók jó nagy részéhez. A tv nem adja le(már mint a királyi) az újságok nem írják meg,A rádiók nem mondják be. A faluban,tanyákon élő legalább egy millió internet nélkül élő ember ezt honnan a fenéből tudná,hogy ilyen is van? Arról nem beszélve,hogy itt akkora összegekről írnak,amit egy egyszerű ember elképzelni sem tud már.Nem véletlen,hogy nem veri ki a biztosítékot. 100.000-500-000-ft-ig még el tudja képzelni az állampolgár mennyi pénzről van szó. A milliók és a milliárdok közt már nem tudnak különbséget tenni,hisz egyben legfeljebb 70.000ft-ot láttak az emberek.
peterkelemen
Polt Péter és Handó Tünde biztosítják, hogy semmi ne legyen ezekből az ügyekből + egyúttal ők tanúsítják, hogy Magyarország nem jogállam.
peterkelemen
Ez cirka akkora baromság mintha én Hitler államában tenném a fejemet és feljelentgetném Hitlert és bűnbandáját. Nevetséges és egyben szomorú, hogy ennyire hülyének nézik a népet.
Eladott Ország
@cikicakk55: "Az MSZP és a DK is tudja,hogy úgy sem lesz belőle semmi." Mind a két párt ugyanúgy felelős az ország kirablásában! Ja és a fidesz!
Borsodi
@Eladott Ország: Ezt érdemes meghallgatni a tv ben kéne leadni a sok agy halottnak.
www.youtube.com/watch?v=9amyYJS7YyA
www.youtube.com/watch?v=QV3XXxSSGl4
Clavigo
@Shikari: Egy koszos román ne pofázzon közbe,,mikor magyarok beszélgetnek.
kereső
@cikicakk55: nos én meg azon a véleményen vagyok, hogy meg kell tenni azt a feljelentést.Akkor,is ha most nem látjuk,hogy mi értelme is van-hisz hozzászoktunk ahhoz,hogy következmények nélküli ország vagyunk.Valahol,valamikor el kell kezdeni-és,most ez a feljelentés nem a kishalak! ellen irányul.Erre azért oda fognak figyelni,nem csak kis hazánkban.Nem mindennap történik meg a világnak ezen a felén,hogy regnáló miniszterelnököt köztörvényes bűncselekménnyel vádol meg valaki,főleg úgy,hogy a vádló az ország volt miniszterelnöke.Remélem! Gyurcsány tudja mit csinál.
Eladott Ország
@Shikari: A rohadt csúti kancigány ugyanaz csinálja Magyarországon, mint Nicolae Ceaușescu Romániában. De rábasztok mert a vége ugyanaz lesz a kancigánynak, a bűnöző tolvaj bandájával együtt.
tudode
Mit lehet EZZEL a KÉTSZEMÉLYISÉGŰ, maga sem fogja fel, hogy kicsoda, micsoda, v CSODA!
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
EZEK ÚGY JÁTSZANAK az ellenféllel, sőt a NÉPPEL, az EU-val "is", mint ami egyidős velük!!!.
.
A tőlük való FÉLELEM NAGYOBB ÚR mindenkinél!
vadnarancs
@Shikari: Téged is megkeresünk te szarosszájú komcsi! Az internet nem felejt! ;)
Clavigo
@Shikari: Én itthon vagyok,,,te szutyok bérszavazó.
vadnarancs
@Shikari: Nem tűröd, te szarházi? Te jössz ide okádni, te személyeskedsz, te paraszt, mindezt ingyen teszed, ami engem boldogsággal tölt el, és könnyesre röhögöm magam rajtad, meg a szarházi fajtádon! :)
vadnarancs
@Shikari: Patkány te vagy meg a fajtád te büdös komcsi! Mint már sokadszorra írtam, megtalálunk! Rettegj ettől is, kicsi komcsi nethuszár!
Clavigo
@Shikari: Magyarul beszélő román szutykokat,házalókat sem szoktam beengedni. Ne erőlködj.,Esetleg,,ha barátságot tudsz kötni a 4 éves kaukázusi juhászommal..
Eladott Ország
Meg kell a szívnek szakadni, János! Olvasom, hogy 2018 után szíved szerint (istenem, milyen megható) kiszállnál az országos politikából és visszamennél oda, ahonnan táskahordozóként indult ama fényes karriered, ami a szemünk láttára hágott fel a csúcsra. legszarabb rád nézve az, hogy te adod a vastag rinocéroszbőrrel bevont arcodat hétről hétre azokhoz a nagypályás hazugságokhoz, amelyek vezéred és a banda szennyesének tisztára mosását célozzák. Az a baj, hogy e gigantikus korrupciós hadműveletnek a levezénylésében te alapember voltál, vagy és leszel. Akkor is, ha szíved szerint esetleg már nem szívesen muzsikálsz ezzel a vállalhatatlan bagázzsal. Te már többszörösen bebizonyítottad, hogy milyen az, amikor te segíteni akarsz, jóember! Arra sem emlékszem túl kristálytisztán, hogy bármi következménye lett volna annak, hogy eltőzsdézted a városod pénzét, hogy valaha is elmagyaráztad volna, hogyan sikerült eladósítani egy polgármesterként Hódmezővásárhelyt, miközben többségben voltatok ott is, akkor is. Páva Zsolt-díjat neked! Úgyhogy tudod mit? Szerintem az lenne az igazán méltányos, ha nem neked kellene azon töprengeni, hogy mi mindent kezdenél magaddal szíved szerint. Majd ha ez az ország megszűnik a törvényesített korrupció maffiaállamának lenni, kínálkozik majd némi esély arra, hogy mindenki leszarja, amit te szíved szerint tennél és kizárólag a szikár tények alapján küldjön oda, ahol a helyed van.
vadnarancs
@Shikari: Anyád a román, meg a büdös szarházi fajtád! Mondom kisköcsög, megtalálunk!
vadnarancs
@Shikari: Remélem te leszel az te szánalmas veréb! Egy idiótával kevesebb lesz, boldogan posztolom majd!
grincss
@vadnarancs: Mit szólnál hozzá, ha ő foglalkozna vele?
youtu.be/JlPAHd4fJck :-)
kereső
@wagabund: követendő példa! Csak nem tudom nálunk sikerülne-e,hisz itt még az OLAF a korrupció elleni küzdelemre adott pénzét is ellopták!
Clavigo
@Shikari: Összekeversz a mutteroddal,,román.
kokopelli
@Clavigo: mennyit kaszálhatnak "ezek" a csuti füstös scheggének nyalásáért?
Általány,vagy a kommentek száma?Azért kérdezem, mert az egyszerű mondatokon
kívül nem látok érveket tőlük! Tényleg soknevűek a getzik?
kereső
@bakcsubakka: itt volt ő,csak egy másik cikk alatt nyomta.Képzeld ,azt vélelmezte,hogy az OLAF egy pletykalap.
moareka
A magyar ügyészségen megtenni ezeket a feljelentéseket,merő ábránd és időpocsékolás...
...csak a fényes tekintetűt kellene elkapni nép ellenes cselekedeteiért, hazudozásért, gyűlöletkeltéséért, mindjárt megoldódna minden, mert bukna a többi is, de nem Polt Petinél...
Aki Én
@Shikari: hiaba tarsalognal barkivel, sajnos buta vagy hozza. Miert nem tarsalogsz a buta fajtaddal? Akkor sem valaszolsz, ha konkretan kerdezunk. Ostoba vagy a vitahoz.
Áder: ,,A Fidesz nem támogatja, hogy olyanok is szavazhassanak, akik nem élnek Magyarországon és nem adófizetői az országnak"
quadrocopter
@kereső: Ők a megélhetési ellenzékiek!
quadrocopter
@kereső: Igen, az ellenzéki melegedők, kaja van, pia van, tető is van, jó fizu is van, egyéb juttatások is vannak, minek törjék magukat!
karma1
@kereső: 15.49: Igen, ANNYISZOR KELL FELJELENTENI A FIDESZT, AHANYSZOR EGY MOCSKA KIDERUL!
Ha csak legyintenek ra, akkor minek vannak?
Es ha mindenre legyintenek, akkor a fide$$ meg batrabba valik a lopasban, csalasban, mert meg csak kiserletet sem tesz az ellenzek - na meg a nep - az o megallitasukra vagyis HALLGATAS = BELEEGYEZEs abba a "politikaba" amit most folytat a fidesz.
Azert ha egy ember ellen folyamatosan erkeznek feljelentesek, akkor azt mar nem lehet figyelmen kivul hagyni. Az az ember valami rosszat csinal, es azt minden tarssadalom bunteti, ha egy kis moralja meg maradt.
Eleg, ha errol a feljelentesrol megy egy emlekezteto a megfelelo sajtonak is, esetleg kulfoldre, hogy legalabb azt lassak, hogy vannak meg becsuletes, torvenytisztelo magyarok is, hogy ne lehessen a magyarokat egy tollvonassal leirni.
karma1
@Clavigo: @quadrocopter: @vadnarancs: @Horizont: @grincss: Hahaha, ez a szerencsetlen shikari jol lebuktatta sajat magat! Hiszen o a bringas, akinek Cefi eskudt ellensege volt, de Cefi mar nincs kb. 7 honapja...
shikari megis azt hiszi, hogy vadnarancs = cefivel.
Vagyis shikari olyan valakitol fel, akivel sohasem talalkozhatott ezen a ne'ven Cefivel...:o)))
Ezek meg a mimikrihez is barmok... Nadehat mit is varhatnank egy futyiszes trolltol, plane egy romantol?
Persze, a kenyes kerdeseknel valahogy sosincs ott. Mi a velemenye peldaul arrol, hogy 9-en, penteken meg a szokasos orban radios fejtagito is elmaradt???
Amikor mar takony-habonynak se jut tobb feher por amibol ihletet merit?
Kivancsi vagyok, mikor nyomorodik el annyira, hogy be kell neki allni a Blaha Lujza teri etelosztashoz, ehezokent?
Csak azt sajnalom, hogy ezt sosem tudhatjuk meg...:o)))
quadrocopter
@karma1: Ócska kis ripacs ez a nyalogány egyed, azt is a Genyó mondja meg neki, hogy mikor, hogyan érezze magát!
Desischado
Egyetértek Karmával, fel kell őket jelenteni, minél többször
! Legalább az emberek fejében megragadnak a bűneik, és láthatóvá válik, hogy polt meg a handó mennyi mocskot sikálnak el. Remélem, nem a végtelenségig, hogy nekik is leáldozik egyszer!
Yoda69
@karma1: Egyetertek. A DK a feljelentessel azt teszi ami dolga. Es ha eredmenytelen lesz akkor tovabb kell vinni az ugyet felsobb szinetkre. Egyet nem szabad tenni: hallgatni rola.
karma1
@Yoda69: Lehet, hogy nem tortenik semmi sem a valasztasokig, mert az mar nagyon kozel van. De ahogy Neked, Desischadonak, meg me'g egy csomo elesszemu, vajtfulu embernek feltunik lazar elszolasa, amit nyugodtan vehetunk tenykent, ugy nekem is feltunt, hogy ez BUNTENY. Es a torvenyek szerint, ha egy bunugyrol tudomast szerez egy magyar allampolgar, akkor kotelessege a feljelentes, nem valhat cinkossa.
Igy szinte mindenki tudja, hogy bunoznek, es mindenki legyint ra., akkor persze, hogy nem tortenik semmi, soha senkinek semmi kifogasa nincs, akkor ezek szerint minden rendben megy az orszagban? Tenyleg?
Miert nem pattog az mszp? Jobbik? LMP? Na jo, talan Juhasz Peter ugyet csinalna belole. De akit en meg kompetensnek tartok ilyen kerdesekben, az Bokros Lajos, de meg o sem emeli fel a szavat.
Minden feljelentesnek van egy kotelezo szamarletraja, aminek a vegen vagy csinalnak belole ugyet, vagy nem/. Ha nem, akkor tovabb kell menni, van meg Hagai Birosag, EU sajat birosaga, es egyaltalan: ilyen dolgokat nem lehetne annyiban hagyni
.@peterkelemen: 14.23-mal most nem ertek egyet. Egy feljelentesnek mindenkeppen van sulya, meg akkor is, hogyha vegulis polt also fiokjaban vegzi a feljelentes. Es ennek mar nyoma van, a DK ezt speciel nem kampanyfogasnak csinalja, hanem valoban gondja van veluk. Nem ebbol az esetbol elonyt kovacsolni, de igenis, ha ilyesmi kiderul, akkor azt az ugyet ne hagyjak elmulni kovetkezmenyek nelkul.
kokopelli
@Clavigo: Az elefánt az egérrel? A "Shikane" dübörög!?...és mit mond a román ápoló?
Jozefina
A sorrend jó!!??
"Közölte, feljelentik a kormányfőt is, aki "minden bizonnyal bűnpártoló", és ha "eldől az első dominó, dőlni fog a többi is", jöhet majd Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök "hirtelen meggazdagodó" édesapja, Orbán Győző. Szerinte Polt Péter legfőbb ügyésznek szintén mennie kell."
evacica
Egy normális országban, mondjuk a Bécsi út túl oldalán ezeknek a díszpéldányoknak már rég le kellett volna mondaniuk és a politikából végleg eltűnniük. Netán felelősségre is vonnák és a jól megérdemelt büntetésüket tölthetnék pár évig a börtönbe, na meg a lopott vagyont visszaszolgáltatnák az államnak!
kokopelli
@evacica: ...nem akarok überelni,de az említett helytől nyugatabbra,a tizedéig nem
jutottak volna el a lopásban! Cca. 80 € miatt lépett vissza Közt.elnök,holott nem volt
jogosulatlan, hogy a haverja fizette ki a számlát,...de tele lett a hócipője! ;-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.