Kósa szerint hazugságokkal próbálja az ellenzék lejáratni az egyre bonyolódó örökségügyben. A csengeri asszony szerinte "nagyon jól felépített történettel" csapta be.

"Ez egy Bróker Marcsi 2. történetre emlékeztető sztori" – Kósa Lajos feljelentést tesz az örökségügyben

Fotó: Facebook/ATV

Érd fejlesztéséről tartott ma sajtótájékoztatót a Pest megyei városban Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter.

A sajtótájékoztatón folyamatosak voltak a bekiabálások, először lejátszották a Nem stróman az édesanyám című dalt a sajtótájékoztató elején, majd, amikor Kósa a 3 milliárdos támogatásról beszélt, valaki bekiabálta, hogy "3-at vagy 1300-at?" Szocialista és DK-s helyi képviselők lehettek a helyszíni élő videóközvetítések tanúsága szerint 

- írta meg a HVG a szerdai sajtótájékoztató után.

A Blikk cikke szerint Kósa a sajtótájékoztató végén csak a Magyar Nemzet által kirobbantott ügy kapcsán kapott kérdéseket.

Például arról, hogy alkalmasnak tartja-e magát miniszternek, lemond-e, kapott-e pénzt a cikkben említett összegből, igaz-e, hogy valójában ő kereste meg az állítólagos csengeri örökösnőt, tesz-e feljelentést, vannak-e közös üzleti érdekeltségei az asszonnyal, aki az állítólagos milliárdokat örökölte.

Kósa Lajos a kérdések után ezt a választ adta:

A rendőrség nyilatkozata szerint a hölggyel szemben csalás megalapozott gyanújával eljárást indítottak, nyomoznak a hölgy után. Ez a hölgy egy olyan csalássorozatot hajtott végre, ami egy „Bróker Marcsi 2” történetre emlékeztető sztori. Számos embert becsapott, engem is

– jelentette ki Kósa Lajos.

Hozzátette:

Most azt látom, hogy egy csalóval kapcsolatban mindenfajta hazugsággal próbál az ellenzék lejáratni. Volt már ilyen a korábbi választásokon, az ellenem indított örömlányos sztori, portikos szotri, kamuvideó, minden mindig hazugságnak bizonyult, az elejétől a végéig.

Hangsúlyozta, hogy szerinte ez egy csalássorozat.

A hölgy egy csaló, a mai napon megteszem a feljelentést, várom a nyomozóhatóságtól az eredményt, fel kell deríteni, hogy kiket csapott még be a hölgy, aki egyedül nemigen tudta volna elkövetni ezeket a csalásokat

– tette hozzá Kósa Lajos.

Az ATV videót készített az eseményről, amely itt nézhető meg:

Forrás: Blikk, HVG, ATV

Fotó: Facebook/ATV

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Az már nem is elég, ha sorozat-hazugságon fogják:? Különben mi a f*szért kellene hazudnia, ha frankó minden?
-Olvastad a "csengeri nő" fiának közlését?
-Olvastad Hadházy infóját a "csengeri nőről"? ( Akinek nevét szorgalmasan titkolja, de kiderült, hogy a hordabarát feleségéneknüzelrttársa volt!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Kósa tizenegy nulla Lajos perel. Höhöhö.
Commenter
Mi van, kupak? Ityeg a fityeg? Kezdesz teljesen összezavarodni? Már azt sem tudod fiú vagy-e vagy lány vagy egyik sem, hogy Bróker Marcsihoz hasonlítod az ügyet? Bróker Marcsi csak bolti szarka hozzád/hozzátok képest! Kupak, "ez egy brókermarcsi 2 sztori és "feljelentést teszek ennyit tudtak a spin doctoraid összehozni? Szánalmas, vagy ebből a sok lenyúlt pénzből még egy szakértő üzletemberekből álló "kupaktanácsra" sem futja. Egy civilizált kormány civilizált minisztere a helyedben már tegnap lemondott volna, és ez lenne a minimum, te hajléktalannak minusz húsz fokban beszólogató dupla nulla.Ahelyett hogy itt makogsz a sajtó előtt,(és még te érzed magad megsértve!) inkább vedd gyorsan valamelyik baráti ország felé az irányt ahol nincs kiadatás. A saját érdekedben. Emigrálj! Nem hiszem,mert világosság aligha fog gyúlni abban az éjsötét agyadban!
wagabund
bróker marcsi kismiska ehhez képest..az csak egy sima népi csaló... a miniszter úr viszont nagy ember, neki kedvesebb, megértőbb eljárás dukál...
lusta
És lőm világosság.
Ha jól értelmezem Kupak Lala huszár szavait, akkor a bili kiborulása nélkül sohasem tett volna feljelentést. Csak most esett le a tantusz? Nem mai történet.
quadrocopter
@Shikari: Figyu, csicskuczi!

"Az LMP társelnöke kimutatta, a Kósa Lajost saját állítása szerint átverő nő szoros üzleti kapcsolatban áll Fiák Istvánnal, akitől Kósa Lajos felesége vett egy céget 6 millió forintért."

Schopasch! Mélytorkos!b Mert ti megérdemlitek!
nemkati
@Shikari: Lámcsak. Így néz ki, amikor a hazaáruló lehazaárulózza azokat, akik lelepleznek egy csaló hazaárulót! :)))
Szűköltök, sarokba szorított kutyákok? :DDD
Meddig képzelitek, hogy ezeket az aljas gazemberségeket el tudjátok titkolni, amikor meg kiderülnek, akkor meg tudjátok védeni? Az aljasságot nem fogjátok tudni megvédeni, az értelmes embereket nem lehet megvezetni!
wagabund
...most ez a menő:

..."Kósa 24 órás ultimátumot kapott"...
..."Ha önként nem távozik, Orbán Viktornak kell megvonnia pártja támogatását tőle."...
..."Az óra lejárt, Kósa Lajosnak kicsengettek! Ezt a szocialista Gurmai Zita közölte."...

a 24.hu után szabadon...
amaramaistanna
Valahogy ide kívánkozik Konok Péter összefoglalója:
"Nos, akkor összefoglalnám az elmúlt néhány nap főbb eseményeit: egy svédországi magyar nőnek egy ördögűző migráns lelőtte a kedvenc házi rénszarvasát, ezért a nő hazamenekült Magyarországra, és jelentősebb vagyonának kezelésével megbízta Kósa Lajost.
vukkocska
Elkéstél haver. 2013-ban kellett volna. Ja, hogy ez csak most derült ki? Bukta. Most aztán rohanás a rendőrségre ismeretlen tettes ellen megtenni a feljelentést.
quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Az már nem is elég, ha sorozat-hazugságon fogják:? Különben mi a f*szért kellene hazudnia, ha frankó minden?
-Olvastad a "csengeri nő" fiának közlését?
-Olvastad Hadházy infóját a "csengeri nőről"? ( Akinek nevét szorgalmasan titkolja, de kiderült, hogy a hordabarát feleségéneknüzelrttársa volt!)
quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Elolvastad a kötelző olvasmányt? Akkor mit vergőcc?
koszpeko
@Shikari: Miért ti mit bizonyítottatok, mikor az ellenzéket járattátok le?
nemkati
@Shikari: Kinek kéne bebizonyítani? Kinek van nyomozati jogköre? Mit nyomozott ki Polt ügyészsége az elmúlt nyócév alatt abból a napi rengeteg botrányból, ami a Fidesz portáján kiderült? Hogy az a töméntelen csalás ki legyen vizsgálva, ahhoz kormányváltás kell, és el kell takarítani a közéletből és az állami pozíciókból a sok szemét csaló hazug fideszest. Tegyél ezért április 8-án, és akkor a Kósa disznóságai is ki lesznek derítve és be lesznek bizonyítva. Vedd már észre, hogy ez a te érdeked is! Ennek az országnak sokkal nagyobb fejlődésen kellett volna keresztülmenni, ha nem lopták volna el azt a hatalmas vagyont, aminek a több állást vállaló, kifosztott dolgozó emberek termelték meg a fedezetét.
Clavigo
@Shikari: Látom,,sikerült haza érned a birkamenetről...Műszak van van,kispajtás ?
koszpeko
@Shikari: Már megint hazudsz!!!
Mi írta meg?
Ja a mocskos médiád vagyis az origo?
Jaaa hogy még a pesti srácok is??? :D
Az kevés.
Más??
tudode
Ilyen az élet Mr 20%! Csúnya szocik, v PIPÁS haver választás előtt!!! Ejnye belynye!!!
.
---- Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
.
Elvonják az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS erejét a baromkodásaikkal ide, voks oda, voks, innen voks!
.
Miközben 1.300 milliárddal FOCIZNAK, az állampolgároknak pénzmosás/terrorizmus pénzelése gyanújával igazolni kell CSEKKBEFIZETÉSNÉL, hogy ő-e, nem-e KI TUDJA KI, MI minek fizeti be a "jeltelen" csekkjét???
.
Kis naiv HABZSI DÖRZSI!
evacica
@Shikari: Verte itt a fidesznél más is, na meg a vak komondor is kutya! Egyébként te láttad, hogy veri a Juhász az asszonyt? Biztos nem, de a fidesz hazugság kampánya kitűnően működik mint a lopása is!
evacica
Egyébként úgy hírlik, hogy Lajos igen csak szereti a pénzt, gondolom, hogy azért képezte át magát brókernek, hogy ő meg Bróker Lajcsi legyen! Egyébként ez is korrupció!
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, ezt Ön állítja, ellenben a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagja rendszeresen verik a feleségüket és bizony egyre többükről bírósági ítélet is van. Megsúgom Önnek, l.a ios rendeszeresen el van kalapálva, de van az a pénz, ami miatt hallgat.
evacica
@Shikari: Rossz az információd, de Nálad csak egy igazság létezik és az Orbán és bandájáé! Persze ez legyen a te bajod, hogy nem tudod a saját fejedet is használni!
silber13
@Shikari: Napnál világosabb, hogy a" homo unius libri " népes csapatába tartozol! Ha nem érted, nagyon szívesen megmagyarázzaitt bárki!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.