Fideszes "ügynök" viszont nincs szerinte a pártban.

Sallai Róbert Benedek az atv.hu-nak nyilatkozott, a Hadházy Ákos társelnök és közte majdnem tettlegességbe forduló vitáról kikerült hangfelvétel ellenére sem kíván lemondani és kilépni a pártból. Az sem érdekli, hogy ki szivárogtatta ki a hangfelvételt.

Sallai Róbert Benedek szerint DK-s beépített ember lehet az LMP-ben

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Sallai szerint Hadházy Ákos végigzsarolta a pártot, miközben saját szakállára kezdett egyeztetni a visszalépésekről a baloldaliakkal. A választás előtti fél évben, Sallai szerint ha valami nem úgy ment a pártban, ahogy azt Hadházy akarta, akkor azzal zsarolta a pártot, hogy a sajtó elé kiáll és közli, a Fidesz megvette az LMP-t

Az sem tetszik a jelenleg még elnökségi titkár Sallainak, hogy állítása szerint Hadházy korábban "kiadta" őt a sajtónak, és a Fidesz beépített emberének nevezte. 

"A kérdésre, miszerint a Fidesznek lennének-e emberei a pártban, azt mondta: kizártnak tartja, az ugyanakkor valószínűbb, hogy a DK-nak viszont van" – olvasható a a cikkben.

Hadházy Ákos az atv.hu-nak elmondta, "egy társelnök természetesen megpróbálja a politikát irányítani, ahogy azt ő megfelelőnek látja”, de hozzátette, semmit nem csinált felhatalmazás nélkül.

A társelnök elmondta még, hogy sem a párt háta mögött, sem a párt ellen nem cselekedett. "Nehéz problémákkal kellett szembenézniük a választásokat megelőzően, de sajnálja, hogy vannak, akik indulatokat keltettek. Mivel a bajokat ő maga is csak részben tudta megoldani, ezért korábban beadta lemondását" – olvasható a cikkben.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
De VAN fideszes ügynök a pártban.
Ahhoz, hogy észrevedd, tükörbe kellene nézned. Helyedben én sem tenném szívesen.
Vagy a DK amortizálására ez az új ötlet a habony művektől?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Kevesebb ,,tüzes víz,, koma, már nagyon leamortizált téged az alkohol !!!
rohács1926
De VAN fideszes ügynök a pártban.
Ahhoz, hogy észrevedd, tükörbe kellene nézned. Helyedben én sem tenném szívesen.
Vagy a DK amortizálására ez az új ötlet a habony művektől?
human
Lehet, hogy nem fidesz ügynök ez a Sallai, de hogy olyan mint egy elszabadult ágyúgolyó a fedélzeten az biztos. Nem sok van hátra a következő választásokig. Ha az ellenzék a belső vitákat továbbra is a sajtón keresztül rendezi és a pártok továbbra is nyilvánosan rivalizálnak egymással akkor szerintem a tömeg nem a fideszt fogja elsőként eltakarítani saját kezűleg a parlamentből.
Jozefina
Ilyen "árulók" miatt, mint sall.. nem volt képes az LMP visszalépésekre, így elősegítették a fidesz-kdnp kétharmadot!!! Mi ez, ha nem árulás??? A magyar nép akaratnak a semmibe vétele???!!!
Nevezze nevén, ha tudja, hogy ki a DK beépített embere!!! De ő is csak hablatyolni tud!!!
wagabund
@papa.49: ott a pont.

amúgy beépített ember mindenhol van, csak okosabbak...mert senki nem tud róluk...akiről már Sallai is tud? az pfff...
wagabund
@human: ő már nem is elszabadult ágyúgolyó, hanem egyenesen elszabadult hajóágyú...ami ledönt minden útjábakerülőt...és még beszél is...
Edmond Dantes
Beépített DK-s ügynökök az LMP-ben? Honnan tudja ezt egy beépített FIDESZ ügynök?
Yoda69
Keves olyan kartekony ember tevekenykedett eddig az LMP-ben Sallai. Nemcsak hogy miatta lett most 2/3-a fideSSnek (miatta maradtak el a visszaleptetesek, mert befenyegette a jelolteket), de most miatta van szeteso felben a part. Azt nem ertem minek alapitotta, ha most szetveri.
csipetke
Ez a sallai egy igazi mezeitapló seggfej.Nem ártana neki egy indulatkezelési tréningre járnia.
Kultúrált ember így nem viselkedik.
Macskaszem
Mondjuk én azt sem hiszem el, hogy a Terror Mari fiacskája olyan nagyon messze esett az anyjától.
Commenter
@rohács1926: szerintem mindegyik ellenzéki pártban kell legyen egy narancsos tégla, sőt szerintem a fideszen belül is vannak olyan téglák, akik saját párttársaikról jelentenek. Ősrégi, bolsevista trükk ez. De van olyan párt amelyik alkalmazza, és láthatóan működik is. Hadházy Ákos szerintem csak rosszul választott pártot, az LMP-vel, de nagyon. Nem hinném hogy ő lenne a DK téglája, ez csak egy kísérlet lehet a lejáratására. Remélem, hogy Hadházy Ákos függetlenként folytatja tovább politikai pályafutását, amihez sok erőt, kitartást, és jó egészséget kívánok neki
Commenter
@Macskaszem: terrormarcsika fia ő ki ő? én erről lemaradtam.
Eladott Ország
blog.atlatszo.hu/2018/04/euromillios-unios-projektben-vesz-reszt-sallai-robert-benedek-termeszetvedelmi-egyesulete/
Eurómilliós uniós projektben vesz részt Sallai Róbert Benedek természetvédelmi egyesülete.
fideszes meg "hótbiztos" van az LMP-ben.
Commenter
@papa.49: meg a sok disznótoros, meg a kenyér, adjanak már ennek is abból a jófajta köményes gulyáslevesből is amiből szerte a neten szalagcím lett, mert hungarikumabb a hungarikumnál. Valami dudvával szennyezték a közönséges köményt...oszt ment a levesbe, a migráncs turisták meg a kórházba. Jobbulást nekik, szegényeknek.
kereső
@Commenter: Ungár Péter lmp.elnökségi tag- Scmidt Mária fia.
Commenter
@kereső: köszi szépen. Ez az UP tett volna ajánlatot a Magyar Nemzetre? Növekedett. csak a TerrorMarcsi-féle médiabirodalom. Én nem is tudtam hogy UP elnökségi tag, mert annyira nem figyeltem soha a LMP-t. Ezek után még Hadházy Ákosra van képük azt mondani hogy a DK embere. UP= a LMP viselkedése a választásokon. Most már tényleg bebizonyították hogy velük nem lehet más a politika...ez van. Megvezetett szavazótáboruk vagy a MSZP-Párbeszéd-DK-Momentum pártok vagy a függetlenek felé fog fordulni...a LMP meg ha van igazság az elsüllyedt, OV által "leszalámizott" pártok számát gyarapítja majd...
kereső
@Commenter: Az lmp. eleve orbán-schiffer a.találmány 2008-ból.A Gyurcsány kormány ellenzékeként jött létre,"középen állást" választottak,mert az olyan jól hangzik,mint a szlogen:ők az új korszak pártja,meg:"most majd mi jövünk"!Nem tudom,hogy a szavazók miért is nem hitték el nekik-hogy ők a fidesz ellenzéke is!Merthogy az ellenzéknek ellenzékei voltak az biztos.
Commenter
@kereső: Szakasits nagyapa büszke lehet grumpycat unokára, OV egykori védőjére...Mi maradt még a Momentum, a Párbeszéd? Csupa kérdőjel most már ők is!
kereső
@Commenter: kérdőjel itt most már mindegyik.A nyilvánvalóan elcsalt választás ellenére simán beülnek a parlamentbe,és leteszik esküjüket az alaptörvényre.Innentől bármit tesznek is csak a NER részeként teszik,tehetik.Saját maguk mondják ki az itéletet maguk felett.lelkük rajta.
Egy szót sem hallottam,egy árva nyilatkozatukat sem olvastam Bayer-és Bencsik ocsmány megnyilvánulásaival kapcsolatban,amellyel a tüntetőket illeték.Valahogy őket ez nem érinti?El voltak foglalva a parlamenti helyek elosztásával?Kiábránditó.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:05
Szakasits DÉDUNOKA. (Szakasics Klára unokája!)
A Párbeszéd 2013-ban vált ki az LMP-ből, amit Schiffer András alapított. A jelenlegi párt társelnökök közül egyik sem alapító tag!
És nemcsak a mostani, hanem a 2014-es 2/3-ot is ők csinálták!
moareka
Egy szó mint száz, ahol ez a hatalmas kun paraszt a zászlóvivője a fideszes árulóknak, ahol Szél Bernike még ki sem kéri magának az öltözködés, fodrász számlák felhánytorgatását, ahol az egyetlen valamit előre mutató és dolgozó társelnökre így rá lehet támadni, na az a párt egy "nagy" ember mondása szerint annyit is ér... Sajnálom a belódított szavazóikat! Mocskosul szégyelljék magukat!!!
Desischado
@Commenter: Ungár Péter schmitd mária fia. Szerinted majd nem az anyjához húz, aki talpig fideszes?
sallai meg hallgasson, gyalázatos, amit művelt. Szerintem a tégla ungár, és széll lehet, az lmp remélem, eltűnik a palettáról. Hadházy Ákosnak meg további sok sikert kívánok. Az egyetlen rendes ember az lmpében.
namihami
Ha (HA) ez igaz és így igaz, akkor tényleg felháborító, hogy egy rejtett kormánytámogató-pártba befurakodtak az ellenzékiek.
Milyen az éberség az LMP-ben, hogy beengedték az ellent a kormánypártot nyomó soraik közé?
Éberség, elvtársak, éberség.. Az ellenség keze betette a lábát. --és hasonlók...
Pálinkafőző Rézüst
az a dékás ügynök az fideszes, és maga sallai az...
Commenter
@bencemacska: köszi a helyesbítést. akkor dédunoka.
Commenter
@Desischado: de miért marad HÁ egy ilyen pártban? Nem értem a történtek után tényleg nem! Az meg sem fordult a fejében hogy a táskáját a magánirataival együtt esetleg egy párttársa is ellophatta és nem feltétlenül a fidesz volt itt a tettes? Pláne a Sallaival történtek után érdemes lenne HÁ-nak elgondolkodnia ezen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.