Az MTI szerint Manfred Weber európai néppárti (EPP) frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben Orbán Viktor miniszterelnök, valójában raporta hívta ki őt a néppárt vezetője.

Szerdán tárgyal Brüsszelben Orbán az Európai Néppárt vezetőivel

Fotó: MTI

Manfred Weber a magyarországi parlamenti választási kampány idején járt Budapesten, ahol tárgyalt Orbán Viktorral, és a pártcsalád támogatásáról biztosította őt.

Az MTI úgy fogalmaz, hogy látogatást viszonzó szerdai brüsszeli tanácskozáson Európa és Magyarország keresztény értékeken alapuló kultúrájának megőrzéséről, a határok és az európai emberek megvédéséről lesz szó, mely célokhoz a magyar emberek nagy többsége adott erős felhatalmazást. 

Valójában Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azután adta ki az MTI-nek ezt a közleményt, miután német lapok arról írtak, hogy Orbánt berendelte az Európai Néppárt vezetősége és szerdán raportra várják Brüsszelben.

Havasi egy szót sem írt az EPP hozzáállásáról, illetve a német lapok által emlegetett, pártszövetségbeli hangulatról, szerinte Orbán csak Manfred Weber frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
??? "A megbeszélésen szóba kerülnek az Európa előtt álló legfontosabb kihívások, így az EU kereskedelempolitikája, migrációs- és menekültpolitikája..." Mifele menekültek??? Idaig ez a szo sehol sem hangzott el, mindig csak illegalis migransokrol volt szo! Ja, Europat nem lehet idegen szavakkal plakatokon hülyiteni, csak a magyar birkakat... Mert bevandorlasra (migracio!) es menekültek befogadasara törvenyek vannak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
??? "A megbeszélésen szóba kerülnek az Európa előtt álló legfontosabb kihívások, így az EU kereskedelempolitikája, migrációs- és menekültpolitikája..." Mifele menekültek??? Idaig ez a szo sehol sem hangzott el, mindig csak illegalis migransokrol volt szo! Ja, Europat nem lehet idegen szavakkal plakatokon hülyiteni, csak a magyar birkakat... Mert bevandorlasra (migracio!) es menekültek befogadasara törvenyek vannak!
kisrigó
Persze, majd orbántól kérdezik meg, hogy akkor most hogyan csináljuk tovább drága elnök uram?! A megbeszélés után majd a nemzetközi sajtó fogja megírni az igazat! Azt csak a jámbor pista nénik veszik be, hogy a mi viktorunk elment, hogy jól megaszondja nekik! Ja, de előtte még tartja a mocskos markát egy kis eurojért. Jól megfogalmazta a hatalom, pedig nem mindegy, hogy teli gatya vagy téli gatya!!
tudode
Ez a TALÁLKOZÓ olyan "abszolút nem mindegy", azaz
.
Fal mellett sz@rni, v sz@r mellett falni!
Csizmás Kond
...aki itt akar maradni az ide kell beszéljen...aki oda beszél az menjen... apicsába...mert nem azon függ valaki élete hogy a néhány uniós buzinak mi a kedve...attól csak elmegy a meglévő kedv is.
Orbánt már azért is tisztelni kéne mert nem feküdt be néhány buzi mindentakarónak...
csak úgy....
@tudode: Viktorunk sosem keveri össze Gizikét a gözekével Brüsszelben! ;) Amit ott mond az egy dolog és amitt otthon az megint egy másik! ;)
csak úgy....
@Csizmás Kond: ezen a "mindentakarón" vitatkoznék szörös lábú kolléga! ;) Csak nem az a sok brüsszeli pöcs kényszerítette a jámbor Viktorra a sok stadiont és ,hogy kötözködjön a várba meg a csuti gözöst? Lenne valami! ;) pénzért össze fekszik bárkivel csak ezt nem köti az órrodra...
tudode
@csak úgy...: .
Nem hiába van az, hogy a 37 alapítótól már "csak" két szektatag élősködik, rajtuk keresztül a megélhetési akárkikkel, és az un. "hívőkkel"!!!
.
coub.com/view/91kpu
png
@Csizmás Kond: Mit is írt a hogy is hívják?
Szerintem kezd elölről, mert bár nyomokban kivehető, hogy mit szerettél volna, de szerintem többet érdemel a magyar nyelv, ha már annyira nagyon magyarnak tartod magad.
Csizmás Kond
@csak úgy... ...és mi lenne ha...elmennél a kurva anyádba...csak úgy szokásból. ??
Csizmás Kond
@png: ...háromszor kezdem elölről...szóval én nem kell tartsam semmi olyannak magam ami nem vagyok...te viszont ...hogy is mondjam...művelhetnél egyebet is...
csak úgy....
@Csizmás Kond: nagy ember vagy...,jó nagy ember..., lovag keresztre jelöltek már? ;)
cikicakk55
Aztán majd ha haza jött,hallgathatjuk és láthatjuk éjjel nappal,hogy Ő adott sallereket,kokikat és mindent a fejükre olvasott az EU-nak. Na de nincs szerencséje,mert az internet megírja a nyugati médiák híreit is,ami általában egész más szokott lenni,mint amit itthon próbál beletuszkolni a nép fejébe. Szerinte a Magyarok megbízták,hogy képviselje és védje meg az országot. Tudtommal Magyarország nem 2,6 millió emberből áll. Mondjuk az a 2,6 millió is eősen vitatott,mivel a határon túli magyarok szavazhattak levélben és személyesen is.Ki is használták,így az Ő szavazatuk duplán számít a Fidesznél.Mint ahogy Orbán mondta is vala egykoron. Mindenki hozzon magával még egy embert. Na ezt oldották meg törvénnyel a magyar kormány Fő g-i.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 15:29
"Orbánt már azért is tisztelni kéne mert nem feküdt be néhány buzi mindentakarónak..."
Honnan tudod? Te tartod a gyertyát, amikor az általad tisztelt Brüsszelbe megy a Hát Izsákkal?
png
@Csizmás Kond: Teljesen értelmetlen, amit nekem írtál.

"háromszor kezdem elölről"
Ez például, mit jelent a te olvasatodban?
Mert az én olvasatomban, semmit.

Vagy: "szóval én nem kell tartsam semmi olyannak magam ami nem vagyok"
Ez vajon mi?

Vagy: ".te viszont ...hogy is mondjam...művelhetnél egyebet is..."
Például mit?
Nem kérem, hogy fogalmazz pontosabban, mert szerintem hoztad a maximumot.

A google fordító hozzád képest Lőrince Lajos.
simmering73
Nem fog ez így vigyorogni hazafelé jövet.
bencemacska
Segítsen valaki nekem eldönteni, KI HAZUDIK NAGYOBBAT???

- 1. Szerdán tárgyal Brüsszelben Orbán az Európai Néppárt vezetőivel
- 2. Brüsszelbe rendelték Orbánt!
Valaki hazudik, de nagyot!
csak úgy....
@simmering73: Föleg ha az EU rendezi a kapcsolatait a ruszkikkal és nem lesz már szükség a magyar kétkulacsos politikára...
Kóreában is békülösre álltak át, pedig azok nagyon és régóta ...
Clavigo
Ki fog majd derülni,,,,hogy győzelmet-győzelemre halmozott,,megvédett mindenkit,,,,Oszt ha véletlenül nem adnak pénzt,,majd kér kölcsön a Kínától,,oszt jó napot.
vladimir putin
@bencemacska: hát mondjuk a "berendelte" erősebb állításnak tűnik, mert ugye jönnek az EU választások, és hát azt egy ilyen gyökérrel párba állva elég nehéz lenne megnyerni.
De ahogy ismerem a Néppártot, meg az EU-s szokásokat, kábé kicsit mondják neki, hogy "EJ-EJ", meg hogy "HÁEZMEGHOGY?", aztán megveregetik a vállát, és jöhet is haza.
Ezután itthon az M1-en gázpalacknak öltözve előadja, hogy "győztünk".
A Néppárt bukóágon marad, és a rendes választásokon nem fognak kérni belőle.
Én ennyit képzelek el az egészről.
csak úgy....
@Csizmás Kond: Talán tudod,hogy ki volt Milosevics ? neki sikerült a szlávokat egymás ellen uszítani és gyilkota a szerb a horvátot,szlovént,bosnyákot felsöségi tudatból! Te ezt úgy gondolod,hogy európának meg kellene alázkodni orbán elött és mindent úgy csinálni mint azt ö mondja,...különben harc meg háború meg a megvédjük? Nektek a nemzeti öntudattól teljesen elment az eszetek?
papa.49
Ott már NEM FOGSZ ÍGY VIGYOROGNI DEBIL !!!
png
Na, mindegy!
Gondoltam, akinek a magyar himnusz a csengőhangja, és egy matyóhímzés az egész élet, majd jól kiigazít.
Lőrincze Lajos
Aztán lehet, hogy egyből észrevette a hibát, de hirtelen más dolga akadt, mert az Orbán hangján beszélő dzsipiesze aztat mondta nekije, hogy jobbra mingráns, balra Soros, előre meg zsákutca végén zsákfalú, ahol hangosan kurjongatnak a ner-legények, pedig szegény édesanyád beteg.
mackoka46
Ezzel a feslett erkölcsű szégyentelennel tárgyalni ? Abszolút vita képtelen. Ez egy magának való mocskos bűnöző despota. Én nem állnék szóba vele.
human
@bencemacska: EUs választások jőnnek. Szerintem a néppárt nem szeretné ha Orbán miatt szavazatot vesztenének. Ezért kikérdezik Orbánt a terveiről. Ha Orbán azt mondja amit hallani szeretnének akkor minden változatlanul megy tovább.
Előfordulhat hogy a néppárt kiegyezik vele. Ha a választásokig nem ugrál Orbán akkor addig ök sem teszik ki a pártszövetségből. A választások után tovább építheti az illiberális államát de ki kell lépnie a szövetségből.
bencemacska
@human: ma, 21:10
Kivéve, ha sok Fidesz képviselő kerül az EU Parlamentbe és szükségük lesz a szavazataikra.-:(((
Ott sem igazság van, hanem POLITIKA!
human
@bencemacska: Nem ismerem a szabályokat. A mandátumotot megtarthatják akkor is ha kilépnek a néppártból?
bencemacska
@human: ma, 21:26
A mandátumot megtarthatják, csak legfeljebb kilépnek a Néppártból, és átülnek oda, ahol a lengyelek vannak és a britek voltak! Előretörnek a szélsőjobbok!
És , ha nem a néppárt frakciója a legnagyobb, megváltoznak az erőviszonyok az egyes frakciókban is!
csak úgy....
@human: Orbán tervei ?...,jó pofa vagy! Ö volt már demokrata és harcos ellenzék,meg KISZ titkár és Soros tanítvány...Harcolt gyurcsány ellen ..., mondjuk az nem lehetett nehéz! ;) most illiberáris lett de ez sem tart sokáig,késön érö típus...
Desischado
@bencemacska: Ammondó lennék, hogy az utóbbi, macsek!

@bakcsubakka: Köszi, Bakcsubakka, most megnevettettél, pedig nincs kedvem hozzá.

@human: Én is így látom. Pedig ezzel a néppárt maga alatt ássa a fát.

@csak úgy...: Ez a parazita mindig qaz volt, ami az érdekeit szolgálta. Mély bánatomra három nem volt, akasztott, börtönviselt, és becsületes ember. Na ezeken kívül már minden volt!
csak úgy....
Szerdán? rá fognak baxni ha viktor csütörtököt mond ;)
csak úgy....
@Desischado: Nem tudlak semmivel sem vígasztalni,...sajnálom! az EU ban tilos az akasztás de börtönviselt még lehet belöle ;) ...csak ki kell várniii...:D
human
@bencemacska: Orbánnak mindig is az volt a terve, hogy meglovagolja a nemzetállam vonalat. Ez azt jelentené, hogy kevesebb beleszólása lenne Európának mondjuk az emberi jogokba. nem lehetne az európai bírósághoz fordulni jogorvoslatért. Egy ilyen közegben könnyebben építheti tovább autoriter rendszerét.
juttka
@Pegero: Sztem a fejedben kattog, zakatol vmi, ha a csaló, hazug fideszre szavaztál!
cikicakk55
Ezen a képen úgy vigyorog,mint egy idióta. Olyan mint aki azt sem tudja miről van szó,ezért elővette a legértelmesebb arckifejezését.
Csizmás Kond
@bencemacska: ...hát olvasok, és amit elolvasok azt próbálom megérteni...
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 07:50
Hát újabban sok beírást én is csak próbálok megérteni...-:))))
terlasz
@Pegero: Amit felsoroltál mind igaz a választók bizonyos rétegére. Szerintem se tartozol ide.
Aztán, vannak még szépszámmal számítók, haszonlesők...
terlasz
@bencemacska: Hazugság? Valószínűleg azért rendelték O.-t Brüsszelbe, hogy tárgyaljon és nem egy buditakarításra a folyosó végén, habár akkor végre valami hasznosat is tenne.
bencemacska
@terlasz: ma, 10:56
A kettő nem lehet egy szerre igaz.:
- Saját pártcsaládja állítja a szőnyeg szélére Orbánt, vagy
- Szerdán tárgyal Brüsszelben Orbán az Európai Néppárt vezetőivel
Nem mindegy ám, hogy valaki kokikat és sallereket osztogat, vagy kap.
Bár amikor ő hazajön, az előbbit fogja hirdetni. A tanuk meg kussolnak, mint mindig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.