Ahogy azt mi is megírtuk, 2018 második negyedévében összesen 1355, vagyis átlagosan naponta 15 kilakoltatás történt. Az ATV-nek nyilatkozó, a témában jártas szakember szerint azonban ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis havonta körülbelül 10 ezer ember veszíti el az otthonát,és csaknem 400 ezer embert fenyeget ugyanez a veszély. Barabás Gyula szerint az óriási különbség abból adódik, hogy a hivatalos adatok csak a rendőri erővel történő kilakoltatásokat foglalják magukba, emellett azonban vannak még, akik önként hagyják el otthonaikat hiteladósság miatt. A szakértő szerint így viszont már havonta körülbelül 4-4500 otthonvesztésről beszélgetünk, ami nagyjából 10 ezer embert érinthet. Pénteken az Országgyűlés az ellenzéki képviselők által összehívott rendkívüli ülést tartott az otthonápolási díj és a devizahitelesek ügyében – csakhogy az ülés határozatképtelen volt, a kormánypárti politikusok ugyanis arra sem vették a fáradtságot, hogy elmenjenek rá. Kiadtak ellenben egy végtelenül cinikus...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ennél nagyobb bizonyíték, fityesz mantrára cáfolat nem kell, hogy orbánék egyáltalán nem oldották meg a devizahitelesek problémáját, sőt, a héten el is zárkóztak tőle, hogy egyáltalán hajlandóak lennének bármit is tenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Ennél nagyobb bizonyíték, fityesz mantrára cáfolat nem kell, hogy orbánék egyáltalán nem oldották meg a devizahitelesek problémáját, sőt, a héten el is zárkóztak tőle, hogy egyáltalán hajlandóak lennének bármit is tenni!
karma1
@F_Viktor: Sot, ennek a helyzetnek a fokozasara talaltak ki mas formaban - de lenyegeben szinten lehuzo szandekkal - a CSOK-ot.

Mar csak arra leszek kivancsi, hogy az eddig kitelepitett embereket + ezt a 400 000 embert mind bortonbe fogjak zarni telen???
Merthogy bunozokke valtak most egy tollvonassal - holott csak lakni akartak valahol.
Es most egyetlen troll se merjen nekem azzal eloallni, hogy "de sokan autokolcsonre vettek fel a devizahitelt" mert ez a cikk NEM azokrol az emberekrol szol.

Magyarorszag lakossaganak tobb mint az 5 %-at bunozove lehet tenni tehat...
Hol vagy, lmp? szelike, most nem dongeted a melled, hogy majd te megmutatod, milyen jo ME leszel?
Gratulalok minden tulfizetett politikusnak...
SystemError
Kedves gyerek ez a Viktor, csak a szociális ellátórendszer és az egéstségügy lezüllesztésél áttételes több ezer magyar ember halálát okozta. Éljen a foci, az úgy is fontosabb! :)
csak úgy....
Csak azt tudnám,hogy kik lesznek ezeknek a házaknaknak,lakásoknak a következö lakói !?
Itt valami büzlik !!! Mi történik a szerencsétlenekkel, az úgy nevezett "családok évében" ?
Naponta olvasni,hogy valakit gázolt a vonat ,magyarországon egyre többen tévednek a sinek közé,csak nem az elkeseredettségükben a kilátástalanságtól? SZÈGYEN!
Eladott Ország
Bármennyire is ismerős, mégis megdöbbentő, hogy nem csak ahhoz gyávák, hogy a hatalmukra semmilyen veszélyt nem jelentő kritikus gondolkodókkal, értelmiségiekkel alpári mocskolódás helyett szóba álljanak, de ahhoz is, hogy bemenjenek a munkahelyükre és érvekkel alátámasztott – lehetőleg nem a boldogkarácsonyozás színvonalán mozgó kocsmai büfögések kíséretében – érdemi vitában tegyenek úgy, mintha elérné az ingerküszöbüket néhány százezer ember nyomorúsága. Nem. Maradnak a kinyilatkoztató, hazug egyenközlemények, a Twitterre feldobott primitívség, a műanyagból fröccsöntött szociális érzékenység, kereszténység, gondoskodás. A luxuslimuzinok, luxusyachtok és luxushelikopterek plebejus kormánya, amelyik mindent megtesz és minden segítséget megad a rászorulóknak. Például a devizahitelesek nyomorából luxuskastélyokat vásárolgat, miközben retteg a nyolcas számtól. Kivéve az elmúltnyolcévtől, mert abból él mai napig. Világbajnok cinizmus, semmi más nem jut eszembe.
Eladott Ország
A gátlástalan Orbán simán beköltözne a kínai Szecsuán tartomány székhelyén épült 500 méter hosszú, 400 méter széles és 100 méter magas épületbe, amelynek alapterülete 1,7 millió négyzetméter: a magyar Országház alapterületének százszorosa. Elférne benne húsz Sydney-i Operaház, az amerikai Pentagonból három is. Nem túlzok, a főfickó menne oda is, Európában már úgyis kiáll a szekere rúdja: annyira érdeklik a demokrata vezetők a ropogós magyar diktátort, mint a fecskeszart Trianon. Megjegyzem: Merkel egy hétköznapi, minden hivalkodástól mentes parasztházat tart fenn vidéken. Kancellárként Berlinben egy bérelt apartmanban lakik, miután visszautasította a német állam által biztosított protokoll-lakásokat, és a bérleti díjat saját fizetéséből fedezi. Ferenc pápa a vatikáni Szent Márta-ház 201. számú lakosztályában él. Nem költözött be az apostoli paloták pápai lakosztályába. Ja kérem, nekünk csak pöffeszkedő keljfeljancsink van. Orbán Viktor a karmelita kolostort nézte ki magának. Az első kormányzása idején még elég volt egy kis szoba a haza ügyeinek intézésére. Másodszorra már kinyílt a csipája, és nem kellett neki a 70 négyzetméteres Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon használta dolgozószoba. Átcuccolt a 180 négyzetméteres Nándorfehérvári terembe. Mintegy 15 milliót adtunk neki érte. Januárban költözik a Várba, Isten nevében, a magyar emberek pénzéből. Ha jól tudom, már cuzammen négymilliárd forintnál tartunk a hurcolkodás előtt.
anima
2018 a családok éve: csalad.hu/2018/01/01/megkezdodott-a-csaladok-eve

Családi programok: Ének, zene, tánc, kilakoltatás, stb.,
Eladott Ország
@anima:Az a bűnszervezet, amelyik harsonaszóval hozsannázza önmagát, mint családbarát, emberbarát, gyermekbarát kormány, a valóságban halálra, mégpedig lassú és nyomorúságos halálra ítéli a sérült embereket (mindegy, hogy gyerekről, vagy felnőttről van szó), megvonja a méltó élet lehetőségét az egyedülálló, kevés nyugdíjjal rendelkező idősektől, minden létező módon és formában igyekszik a statisztikáit javítani, hogy legyen mit lengetni az Unió és a hívek felé. Ha ennek az az ára, hogy mozgás- és munkaképtelen embereknek 22. 800 forintból kellene megélniük, akkor a kormány szemrebbenés nélkül meghozza ezt az áldozatot.
Ha az is kell, hozzá, hogy idős emberek a tulajdon otthonukban haljanak éhen, vagy hűljenek ki, hát ez van. Ha még az is kell hozzá, hogy rákbeteg emberek ne kapják meg azt a gyógyszert, ami akár 5-10 évvel meghosszabíthatná az életüket és a családjukkal töltött időt, akkor nem kapják meg a gyógyszert. A kormány, amely kereszténynek, családbarátnak, gondoskodónak állítja be magát, a létező legaljasabb, legmocskosabb módon bánik el az elesettekkel, rászorulókkal. Sunyi, aljas, embertelen módon. Ennek tudatában kellene ünnepelni a híveknek is a stadionokat, műkincseket, kisvasutakat. Úgy kellene méltatni a kormányt, hogy pontosan tisztában kell lenni vele, mi az ára ennek a pompának. Hát ez. Ez az ára.
papa.49
@anima: Ez volt az ,,esti mese,, ???
Még csak délután van ))))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: A nevét és címét kérem polgártárs ! Önnél, még mindíg nem a führer után ketyek az óra,...oszt csodákszik ha bevéreznek a szemei ,elvtárs ! ;)
papa.49
@csak úgy...: Privátban szívesen megadom, ha kéred, de nem kell közhírré tenni )))))
Értem ez volt a vicc!!! A csuti után az én Órám SOHA NEM FOG KETYEGNI, és tudod miért én soha nem mentem más feje után van nekem is, és még használni is tudom ...
Ezektől én nem félek becsókolhatnak ha hagyom, megjártam én párszor a Mosonyi utcai fogdát, élvezhettem a kádárhuszárok vendégszeretetét, ezeket meg pont leszarom,mit veszthetek a nyomorúságomat mást nem ...
csak úgy....
@papa.49: Csak azt ne! ;) ...eselleg kiverik belölem,mert már csak az van hátra.
Ezek ugyan azok ! és nem mert a Bródy mondta !
papa.49
@csak úgy...: Amúgy a megfelelő helyen biztos vagyok benne pontosan tudják ki vagyok de nem érdekel...
anima
@papa.49: "Ami késik, nem múlik." - szokták volt mondani.
anima
@papa.49: Eljött az este. Mesélek neked egy történetet. (csak neked, csak most, csak itt, csak mert).
Mit kezdesz vele?

Volt... már elrontottam: Mindig van egy Isten.
Tudod miért hihetőbb, hogy mindig van egy Isten, mintha lett volna istennek kezdete?
Mert az nem válaszol meg semmit.
Ha Istennek lett volna kezdete, akkor még mindig felmerül a kérdés, hogy mi/ki volt isten előtt.
És most ne az emberi filozófia mélysége mentén gondolj bele ebbe!
Az emberi, anyagi világ szerinti intervallum szerint ezt SOHA nem fogod megérteni.

Tovább is van, mondjam még?
szeretnéd megérteni, ami szerinted bolondság?
Én nem egy vagyok a sok közül itt, hanem az egyetlen.
Persze emberi léptékkel nézve, ez fennhéjázásnak tűnhet, de hidd el, én vagyok a legutolsó, aki az ismerete által VALAKI akar lenni ebben a világban.
Én nem akarok köztetek lenni valaki - sőt, imádok senki lenni!.

Tudok valamit, amit ti nem tudtok.
Csak próbálom megosztani veletek, amit tudok.

"A tudás hatalom." - nem mindig. Néha önpusztító sehova nem vezető, a sivatagban sehova nem vezető út.
De a mi fajtánk bírja ezt egész nap.
A mi fajtánk tud mindent arról, amiről te semmit nem tudsz.
Mi csak próbálunk felokosítani téged.
Kell?
Nem kell?
A te választásod, a te döntésed.

De újra emlékeztetnélek arra, hogy egyszer ez már megtörtént.
Akkor 8 személyen kívül mindenki meghalt.
Én nem a levegőbe beszélek !!!

Régen víz által, most tűz által fog megtörténni - mi a különbség?
Semmi.

Tudod miért nem tudsz igazából gyalázni engem a hitem miatt, a történeteim miatt?
Mert neked valójában nincs semmid.
Nem tudsz semmit - csak élsz a halálodig nyomorultan, reménytelenül, lebénulva.
"Segíteni szeretnék." - szürke Gandalf

Mi sátán és ördögök ellen harcolunk nap, mint nap - szerinted mi rettent el minket, papa49?
karma1
@m73: Hat aki rajuk szavazott, es most kilakoltattak - az megerdemelte, mert o (is) rakta-hagyta oket vezeto beosztasban!
Mindenesetre nagyon sajnalom azokat, akiknek az elete most teljesn felfordult, egycsapasra kilatastalanna valt.

Kulonben pedig mi van azzal az allitolag 500 000 ures lakassal? Nem jonnek a gazdag arab befektetok?
anima
Régen épült a bárka - nem kellett senkinek.
Most épül a belső szoba - nem érti senki.

Meg van a tudásod, hogy mikor, hogy mentette meg Isten a benne hívőket?
Nincs.
Mindig máshogy, de mindig előre figyelmeztetett.
Mindig rosszul hangzott (bolondságnak), de akik hittek benne, és megfogadták az intését, megmenekültek.

papa49, hiszel még a mesékben?
anima
Tudod miért nem válaszolsz érdemben? (a beszóláson túl)
Mert nincs semmid.
Nem ismered a múltat, a jelent, a jövőt.
Nem tudod honnan jöttél, kivagy, és hová tartasz.
Nincs semmid, ami értelmet adna az életednek - csak élsz bele a világba találomra, lesz, ahogy lesz szinten.

Sajnálom, hogy ezt pont tőlem kellett megtudnod.
Én egy állat vagyok - egy emberállat.
Miért vagyok egy emberállat?
Mert megteszek mindent, amit az ösztöneim diktálnak.
Mit diktálnak az ösztöneim?

Hogy jó legyek.
Sajnálom, hogy jó vagyok !!!
anima
Mi, igazi keresztények, jók vagyunk a (rosszaságaink ellenére).
Mi ismerjük a kimenekítési útvonalat.
Nem egybegyűjtve lesznek a túlélők egy bárkában, hanem máshogy.
Szeretnél többet tudni erről?

pap49, mit szeretnél tudni a menekülési útvonalról?
Csak neked, elárulom, de ahhoz jól kell kérdezned.

papa49, Kérdezz - jól.
Csak egy jó kérdés választ el a jó választól.
Grafix69
@anima: Na látod ez veletek a baj , az agyament erőszakosságotok . A vak tyúkot is bele beszélnétek az emberbe . Az erőszakos , csak ez van semmi más mert nekem ez az optimális . Nagya faszság az egész , a pár elmebeteg megpróbál mindenkit elmebeteggé tenni. Meg bírom az ilyen kurva magasztos eszmefuttatásokat is , mikor azt gondolod na Te aztán kurva okos vagy , megmondod mi a negyedik kiterjedés:))))))))))))) Közben csak egy hülye vagy, már bocsánat ez az egyszerűbb kifejezés .Ja és még valami , Te nem egy ember állat vagy , hanem egy szimpla marha aki ezt a sok baromságot még terjeszti is , élsz bele a nagyvilágba :)))))))
csak úgy....
@Shikari: 400 ezer ember kilakoltatása,szerinted hangulat keltés az állam ellen?
te föl tudod fogni ezt a számot? szemléltetem! Pécs és Szeged teljes lakóssága+ 10 nagyközség,ha nem 20 és ha hozzá adod a már korábban utcára tett embereket...,ez egy félelmetes tömeg akiknek nincs veszíteni való!
persze miért is magyarázom ezt egy érzéketlen,gondolkodásra képtelen autistának?
papa.49
@anima: Köszönöm szavaidat de nem élnék vele, van nekem értékrendem, én aszerint élek, és nekem így jó, a tudásodra meg nem vagyok vevő ...
Jozefina
A kilakoltatások egyértelműen a fidesz-kdnp bűn lajstromát növelik!!! Egy tollvonással megszüntethetnék, de eszük ágában sincs!!! Ezért sem vettek részt az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlement űlésén sem. Aljasak mind egytől-egyik!!!
Eladott Ország
@Jozefina: Kuszaszemű Rómeó, akkor miből stafírungozná ki a családját ( 7,5 milliárd rokona van a földön ) és az alapítványit.
anima
@papa.49: Bocsánat, szerintem félreértettél.

Én nem akarok meggyőzni senkit semmiről és/vagy ráerőltetni az értékrendemet másokra.
Én csak próbálom érzékeltetni (igazából nem tudatni, csak érzékeltetni - ezért írom, hogy "Ez nem a megértés kora." Azért nem idézek erre vonatkozó bibliai vereseket, mert megsértődnél, és mivel nem ismered istent, és a szándékát, rá haragudnál meg, és őt kezdenéd utálni, és nem az igazi, a valóságos, a csaló, a mindenkit félrevezető, a mindenben hazudó, mindenkit rágalmazó, az egész teremtett világegyetem ellenségét.), hogy több a világ, mint amit látsz, és egy másik szálon is fut a cselekmény - ami igazából a fő szál -, és ami ráadásul elég komolyan befolyásolja a világunk sorsának alakulását, de legfőképp a jövőnket, mert "csak átutazók vagyunk"

De van itt egy nagy probléma: A nagy számok törvénye alapján nagggyon sok embernek kéne ismernie istent, de ehelyett az van, hogy szinte senki nem ismeri (te sem ismered - ezt nem sértésnek szántam, csak a puszta tényt közöltem). Ennek már önmagában elgondolkodtatónak kéne lennie. Csak az a baj, hogy ebbe senki nem gondol bele!
Viszont nem lehet haragudni az emberekre emiatt, mert elképesztően sokan, és elképesztően hatalmas erők dolgoznak azon, hogy ne tudják meg az igazságot.
Jézus is sajnálta, és szánta a szellemileg teljesen leépült, megvakított tömegeket, ezért segíteni próbált neki, és nem vádolta őket.

Ha véletlenül írok ezután erről a "dologról" (The Thing), legyél szíves így tekints rá, és ne vegyél magadra semmit... mindent (mondjuk a jót magadra veheted, ha akarod, mint pl. feltámadunk, meg örök élet, meg nem lesz senki, aki ártson másoknak soha többé, meg szabadság, meg ilyesmik).
papa.49
@anima: Semmit nem tudsz rólam, nem is ismersz, miből szűrted le azt hogy nem ismerem a Bibliát, vagy nem ismerem Istent ... Az igaz templomba már régen nem járok, mert előbb a ,,béke papok,, most meg a ,,nagy keresztény papok,, hazugságaira nem vagyok kíváncsi !!!
Az én hitem az én hitem, nem tartozom elszámolni vele csak Istennek !!!
Az mostani világ hazugságait mind kivetem magamból, nem hiszek a ,,hamis papoknak,, akik a szószékről megszabják mit gondoljak a világi dolgokról, miközben ők pontosan LESZARJÁK JÉZUSI TANÍTÁS LÉNYEGÉT !!! Köszönöm ebből én nem kérek !!!
Grafix69
@anima: Az ,hogy ki , miben hisz az magán ügy , ha úgy tetszik a jogod rá ,hogy higgyél amiben akarsz . Jézus mondta ne imádjatok jelképeket . Akkor miért csókolgatjátok a keresztet ? Milyen vallás az ami örök életet kínál annak fejében ,hogy higgyél ? Miért kell kínálni valamit , ha nem önzetlenségből vagy hívő hanem számításból . Bírom mikor a Jehovák is bekopognak az ajtómon és az az első kérdésük akarok-e örökké élni ? Nem hinném azt , hogy mások gyarlóságából , bűneiből nekünk , normális embereknek annyi jutna a földi életben , hogy kereszteket csókolgatunk az örök élet reményében , közben meg papok ezrei pedofilok , tolvajok , sumák csalók és politikai célzattal próbálják erőszakkal Isten öltözékébe csomagolni a saját érdekeiket . Jézus szerénységre tanította az embereket , nem harácsolásra meg maszlagokra . A mostani rendszer kiforgatja a vallást , kiforgatja a saját céljainak , a sok bárgyú elhivatott meg mind megeszi az egészet ,. Most már az óvódásokat is erre akarják nevelni .
anima
@Grafix69: Írhatnék neked istenről sokszor sokat, de nem lehet.
hidd el, nem tudnád elfogadni az igazságot.
De meg is vigasztallak: Nem vesztettél semmit!
így kell végig élned az életed.
De ha ebben hinnél egy picit, hogy a halálod nem az életed vége, beljebb lennél.

Tudod sokszor próbáltam elkezdeni, hogy elmondok mindent, de akkora falat, hogy bevallom férfiasan, nem bírom. Túl sok nekem. Nem bírom!
Dugig vagyok azzal az ismerettel, amiről a világ semmit nem tud, de agyonnyom...

Darabokra kéne bontani, mert túl sok egyszerre.
Nem bírnád ki, még úgy sem..
Megőrülnél.
Az a sok letaglózó vád, és vele együtt az a sok letaglózó szeretet...
Nem tudnál mit kezdeni vele.
Nem tudnád aktivizálni azt a pluszt érzelmi erőforrást, ami elviselhetővé tenné a számodra.

Meg fogsz halni mindenképp.
Én is meg fogok halni mindenképp, de máshogy halunk meg. (azért kell meghalnunk, mert romlandó nem örökölhet romlatlanságot) - ti tényleg meghaltok (bocsi, de ez tényleg csak pár pillanatig tart), én meg elváltozom (igazából ez azt jelenti, hogy meghalok qrva csúnyán, és qrvára fájni fog, és qrvára üvölteni fogok a fájdalomtól - de fontos a szép megfogalmazás)

Akkor most beszéljünk a boldogságról...
kokopelli
@Grafix69: ..,hogy egyik szavamat nehogy a másikba öltsem,idézem régi barátomat
Marx Karcsit Trier-ből : "A vallás a népnek ópium"!,...amire én azt válaszoltam neki,
hogy arről "a vita ugyanaz,mint az izlésről"! ;-))
Grafix69
@anima: Már elmondottam néked egyszer , Jézus nem a hivalkodást és a nagyképűséget tanította , hanem az alázatot és a szerénységet . Erre gondoltam , idézet tőled : " Dugig vagyok azzal az ismerettel, amiről a világ semmit nem tud, de agyonnyom... "
Eladott Ország
@anima: augusztus 19, 15:34; A többi család mikor kerül sorra? Novák Katalin: "A Családok évének virágkocsija azt üzeni, hogy a kormány számára a családok vannak az első helyen, a magyar jövő a magyar gyermekekben és a felelős gyermekvállalásban van." És tényleg! Sőt! Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom:
Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta. Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak. Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást. Szegeden van egy 67 nm-es lakása. Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is. És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás. Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője. Szegeden egy 50 nm-es garázs fele. Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja?
Eladott Ország
@anima: tegnap, 18:29, "Akkor most beszéljünk a boldogságról..."
A legtöbb háza és lakása pedig az EMMI egyik államtitkárának, Veresné Novák Katalinnak van, összesen kilenc ingatlannal rendelkezik.
www.blikk.hu/aktualis/332-millioja-van-a-legvagyonosabb-allamtitkarnak/gjz6pz9
Eladott Ország
@Shikari: Írod: "Miért nem vállalják a következményeket?" Az a Matolcsy, aki 136 milliárd forinttal vágta meg a devizaadósokat az LMP szerint. És szerintem is. És a devizahitelesek szerint is. És mindenki szerint, aki nem lábon hordta ki az agyhalált. Az a Matolcsy György, aki offshore-lovagokkal vette körbe az ország jegybankját. Az a Matolcsy György, aki saját magáról szóló könyvet adatott ki és fordíttatott le négy nyelvre. Az a Matolcsy György, aki Matolcsy György által írott cikkeket vásárolt a kuratóriumi elnöksége mellett működő jegybanki alapítványnak. Az a Matolcsy György, aki túlárazott palotákba, kastélyokba, wellnessbunkerekbe, műkincsekbe öli az adófizetők pénzét. Az a Matolcsy György, aki unokatestvérének érdekeltségeibe talicskázza ugyanazt a pénzt. Az a Matolcsy György, aki ruandai tanulmányutakat, botswanai és namíbiai kirándulásokat finanszíroz meg nem nevezett magánszemélyeknek. Az a Matolcsy György, akinek közbeszerzés nélkül létrehozott Pallas Athéné Alapítványait a cégbíróságnak be sem lett volna szabad jegyeztetnie. Az a Matolcsy György, aki a Magyar Nemzeti Banknak az elmúlt években a forint szándékos árfolyamgyengítésén elért többszáz milliárd forintnyi nyereségét nem fordította a magyar adósságarány csökkentésére. Ez itt egy csendes és nagyon szomorú, lépésről lépésre kicsíráztatott diktatúra. Ahol bűnöző mentalitású, korrupt, erkölcstelen, tehetségtelen, közpénzlopásra bármikor kapható, semmihez nem értő dilettánsok gyűrűjében és támogatásával egy nagyon beteg ember szopatja a nemzetet. Akármit mond és akárminek az ellenkezőjét, beszopjuk. Hogy a farhát áfacsökkenése valójában nyugdíjemelés. És hogy Matolcsy György a legjobb jegybankelnök, aki lehet.
Eladott Ország
@Shikari: Normális országban ezért börtönbüntetés jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.