Engedélyt kértek tőle, ennek hiányában nem engedték be ételt osztani. Végül Szabadkán, egy szerbiai szervezetnek adták a segélycsomagot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Az új kenyérből sem adunk" ünnepe...
RonaGyuri
Lám lám nem csak a szélsőjobbos retorikától sikerült ártunk és qurmányunknak visszatartania magát! =))
justhpeter
Mindezt Istenre és a szentekre hivatkozva teszi ez a NER-nek nevezett féreggyűjtemény.
Ludmilla
a kereszt meg kinn virít az Országházon...
Ludmilla
@Shikari: igazi keresztényi emberszeretet
kripton
@Ludmilla: Demagód libsi duma. Remélem jól megcsinál nyolc-tíz afgán kecskepásztor! Talán attól észhez térsz.
silber13
@Ludmilla: Hagyd rá erre a kétvet használó niemandra, hiszen látod, csöpög belőlük a mindenkivel szembeni gyűlölet.
silber13
@kripton: Hol láttál afgán kecskepásztorokat nálunk te korlátolt?.-))) Hja, mert te hiszel annak az eszement,örökké hazudozó, csúti szélhámosnak és Vakondi nevű rettegészet generáló "szagértőjének" ?
kripton
@silber13: Nem mindenkit gyűlölünk. Csak az idetolakodókat, főleg az afgán kecskepásztorokat, és az olyan agyabuggyant seggfejeket, mint te.
Nessy
Tisztelt keresztény lelkületű hívek! Kéretik elolvasni, nem szelektíven, Szent Istvánnak a fiához ,Imre herceghez írott Intelmeit!
silber13
@kripton: Ha lennél oly jó és a kérdésre válaszolnál, megköszönném! Tehát holláttál nálunk afgán kecskepásztorokat?:-))))
papa.49
Mindez Szent István napján az ünnep jegyében !!!
Magyarok akkor leszünk igazán szarba ha egyszer menekülni kell innen, senki nem fogad be, senki nem ad enni, nem úgy mint '56. ban !!!
bencemacska
@kereső: ma, 06:31
Köszönöm a linket. Nagyon kegyetlen cikk, de igaz minden szava.
Legalábbis én egyetértek vele!!!
lusta
Tisztelt keresztény lelkületű hívek! Kéretik elolvasni, nem szelektíven, II. János Pál és Ferenc pápák ezirányú hitvallásait.
kripton
@silber13: Pigmeust és maorit se láttam, de attól még vannak. A létezésnek nem feltétele, hogy én azt vizuálisan érzékeljem. Érted ezt kishülyém?
Pálinkás Pál
Kérdezném a libsi hőbörgöket..ha valaki annak tudatában hogy kiutasítják...kitoloncolják mégis idejön,azt miért is kéne etetnünk??És mielőtt itt a humanitárius dumával jönnétek...az ezekre a félállatokra nem vonatkozik.. ők se sokat mérlegeltek amikor végiggyilkolták Európát!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Még szerencse, hogy mi európaiak olyan kíméletesen pusztitottuk őket hol keresztes háború, hol gyarmatosítás címen.
silber13
@Shikari: Neked kuss a neved Durbincs-Shikari ! Annál is imlább, mivel nem téged kérdeztelek!.-))
kripton
@Nessy: Te nagy lelkületű, picurka eszecskéjű migránssimogató!
A mi európaikba, mi magyarok nem tartozunk bele. Mi nem gyarmatosítottunk, tehát nálunk semmi keresnivalójik nincs!
A keresztes háborúk VISSZAVÁGÓK voltak. A mohamedánok vettek el keresztény területeket. A muszlim vallás úgy fél évezreddel későbbi, mint a keresztény.
kripton
@papa.49: John Foster Dulles külügyminiszter a pesti harcok idején - de még a szuezi válság kirobbanása előtt -, a dallasi Világpolitikai Tanács előtt nyilvánosan kifejtette, hogy a harcoló magyarok „bennünk igaz és odaadó barátra lelnek, aki osztozik vágyaikban. Tudniuk kell, hogy számíthatnak javainkra, amelyek segítenek átvészelni a gazdasági átalakulás éveit. […] Legfőbb vágyunk, hogy ezek a népek, […] visszakaphassák szuverén jogaikat és szabadon választhassák meg kormányaikat.”
Vagyis úgy állt ki a magyarok mellett, hogy egy szóval sem utalt katonai segítségre: a vágyakban és költségekben kívánt osztozni, nem pedig a véráldozatban, máshogy mondva – ellentétben a Mária Teréziának adott egykori magyar felajánlással – „zabot” ígért, de „életet és vért” nem.

Tehát igaz, hogy a Nyugat a szó szoros értelmében HÍVATALOSAN nem ígért katonai segítséget. DE:...!!!www.rev.hu/portal/page/portal/rev/tanulmanyok/1956/bcs2ma

"...Ebben a tekintetben a legélesebb kritika természetesen az Egyesült Államok ellen irányul, hiszen az Eisenhower-kormányzat 1953 és 1956 között folytatott un. felszabadítási propagandája valóban nagy mértékben hozzájárult annak a kelet-európai tévképzetnek a kialakulásához, hogy Amerika csak a kedvező alkalomra vár, s ha az bekövetkezik, mindent megtesz, akár fegyveres segítség formájában is, hogy a második viágháború után a szovjet birodalomhoz csatolt kelet-európai népek visszanyerjék függetlenségüket..."

De ez már másik téma. Az viszont nagyon is ide tartozik, hogy felajánlottak mindeféle más segítséget. Ezt a menekültek befogadásával betartották.
Mi nem ígértünk ezeknek a primitív, ideg kultúrájú szutykoknak semmit!!! Azt megkaphatják!

Ezeknek a rohadékoknak semmiféle közösségi, másoknak hasznot, jobb életet hozó célja nincs!
Csak a saját gazdasági érdekük motiválja őket. Ezek nem menekültek, hanem betolakodók! Menekült az, aki megáll ott ahol már nincs veszélyben. Ezek bevallottan Angliába és Németországba akarnak...
kripton
@kripton:
... "menekülni". Bangladesből, Afganisztánból, vannak akiket Kongóból esz ide a fene, pedig a közvetlen szomszédjaik valamelyikében már béke van (Jordánia, Izrael, Irán, Törökország, Türkmenisztán, Tadzsikisztán, Üzbegisztán, Pakisztán...,
De ők Európa nyakára akarják erőszakolni magukat. Nem lehet őket eléggé gyűlölni! Az olyanokat sem, akiksegíteni akarják ezeket! Szerintem ez hazaárulás.
Ez egy idegen kultúrájú, ésőködő, primitív inváziós horda.
silber13
@kripton: Akkor légyszi elmondaninekem " kishülyének," hogy a nátó miért nem lép közbe. Vannak hadihajói,miért nem borogatja a cónakokat fel? Még csak nekisem kllmekki eg lélekvesztőnek sem, a farvíz elintézi a dolgot!
kereső
Emberek, az Isten szerelmére! Mi értelme van ennek? Gyűlölködni és egymást köpködni?
A határsávban,elzárt területen 50 ember várakozik arra,hogy kérelmüket elbirálják.Nem 100,nem ezer,vagy egymillió. A 15 milliós!!!magyar nemzet nem tud naponta egyszer megetetni 50 embert?Addig mig a kérelmüket jogerősen el nem birálják? Ennyire pitiánerek,kicsinyisek vagyunk? Ne már!
És igen,azt kell támogatni,hogy ezeknek az embereknek a lakóhelyükön kell a problémákat megoldani, ahhoz kell minden segitséget megadni. Úgyhogy egyáltalán nem értem orbánt,hiszen eredetileg ő javasolta az afrikai megoldást, amikor meg élesbe fordult a dolog,akkor kihátrált belőle. Tényleg érdekelt ennek a válságnak megoldásában?

Ami az 56-os "nyugati beavatkozást" illeti- sokan elfelejtenek egy nagyon fontos tényt- ami negyven évre meghatározta a "helyünket"- Jalta!/ aki nem ismeri,sziveskedjen utána járni/.
kripton
Ha enni adsz egynek, akkor jön még egy. Aztán megint egy...
EGYNEK SEM!!!
Jozefina
Úgy gondolom "Szent István" ünnepén a lehető leg gonuszabb intézkedése orbánnak!!
Gondolom pár nyugati híradásnak is a napirendjén van!!! Ez nem tesz jót a magyarok megítélésének!!!
Mellesleg sem orbán, sem putyin nem érdekelt a menekültválság rendezésében. Az előbbinek nem lenne mivel riagotni a sok szerencsétlent, a másodiknak érdeke az EU-t minél nehezebb helyzetbe hozni!!!
kereső
@kripton: lehet,hogy jön még egy...,de ez nem mentesiti az országot a már itt lévők felé fennálló humanitárius kötelezettség alól.Mert különben csak ugatjuk! a kereszténységet,és "hiábavalóan" vesszük szánkra Isten és Jézus nevét- 10 parancsolat,tudod.

És igen ,meg kell ezt állitani- és nem értem,hogy orbán,aki olyan nagy fiú-szájával!!!- az miért nem inkább a lomha európai bizottságot,és európa tanácsot /melynek ő maga is tagja/ rugdossa, ehelyett csak a száját tépi,és közben szégyenkezésre készteti azokat a jobb érzésű embereket, akik enni adnának az éhezőnek. Ő még a Szent Családot is ! éheztetné- annyira nem emberi amit művel.
Nessy
@Jozefina: Egyébként is Putyin az ottani támaszpontjait és kikötőjét védi.
Az, hogy közben városokat bombáz porrá, hogy civilek százai halnak meg ártatlanul, nem igazán érdekli sem őt, sem Amerikát.
Tény, hogy a Marrákesi tárgyalásból Orbán hátrált ki.
Lényeg, hogy itthon a félelmet fenntartsa!
papa.49
@kripton: Írtam én erről egyetlen szót is ???
Nem !!!
A témához szóljál vagy ne szóljál, nekem a keresztapán maradt huszonévesen a parlament előtt, úgyhogy rám, és a családomra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy a Rákosi, majd a Kádár rendszer kegyeltjei voltunk !!!
Oszt. itt abba is hagyhatjuk !!!
Mindenesetre talán tanulmányozd Szent Istvánnak a fiához, Imre herceghez írott intelmeit !!!
kripton
Jaltán nem volt szó semmiféle negyven évről! Se tízről, se százról!
/aki ezt nem ismeri, szíveskedjen utánajárni!/
papa.49
@kripton: Jaltán felosztották Európát ha esetleg nem tudnád és Magyarország a többi ,,un. szocialista állammal,, a szovjet kezébe került, valamint kinyilvánították nem kezdeményezik a megállapodás felrúgását, Amerika ezért nem avatkozott be !!!
Csak szóban az ,,Amerika Hangja,, val, meg a SZER. rel, uszított ezerrel, viszont a menekülteket ellátták rendesen, nem éheztettek belőlük egyet sem!!!
kripton
@papa.49: Fellőlem mártírkodhatsz amennyi jólesik, de ami gyalázat, az gyalázat! Az '56-os magyar menekültek helyzetéhez hasonlítottad ezeknek a szutykonak a helyzetét. Arra írtam, amit írtam!
Szent István ezer éve mondta Imre hercegnek, amit mondott. Az idő nagyot tud változtatni dolgokon. Ami ma okos, indokolt és praktikus, az holnap, ostoba, káros, és romboló.
kripton
@papa.49: Te csak írsz bele a világba, de nem olvasol.

10:12
"...Az viszont nagyon is ide tartozik, hogy felajánlottak mindeféle más segítséget. Ezt a menekültek befogadásával betartották.
Mi nem ígértünk ezeknek a primitív, ideg kultúrájú szutykoknak semmit!!! Azt megkaphatják!"
papa.49
@kripton: Ha akkorát változott a világ, hogy már nem aktuális NE HIVATKOZZ RÁ ,mert csak magadat járatod le !!!
Nem ,,mártíroskodás,, ez volt , elég szomorú, hogy egy fiatal magyar férfi értelmetlen meggyilkolása neked ennyit jelent !!!
Én nem minősítelek, MEGTETTED TE MAGAD !!!
bencemacska
@kereső: ma, 06:31
Később vettem észre, hogy itt van a propin is. Éppen hozzászólásom közben törölték. Olyan hirtelen,hogy azt hittem megzavarodott a gépem!
Közben jött olyan lájk, amihez nem tartozik cikk. Gondolom az is arra vonatkozott!
kripton
@kereső: Leszarnivaló az ilyen "humanizmus"!!! Amelyik erőszakosan hozzám betörő, rajtam ingyenélni, élősködni akarók etetésére, eltartására akar kölezezni.
kripton
@papa.49: Fingottál egy iszönyú büdöset, és most felháborodottan körülnézel!
Jóvan kisapa! Leülhecc!
papa.49
@kripton: Ez se igaz mert a csutigörény aláírta az Uniós nyilatkozatot, csak már elfelejtette, és az abban szereplőket kéne csupán betartani!!!
Nem vágyom én arra hogy idetóduljanak a menekültek, de akiket fogva tartanak bármilyen okból, jár nekik az emberi bánásmód !!!
Itt csak erről van szó arról az 50 menekültről akik elbírálásra várnak másodfokon !!!
kereső
@kripton: hát akkor szard le. Ez viszont nem a "leszartat" minősiti,hanem azt aki ezt megteszi.
Úgy látom,az érvek nem az erősséged. Valamivel többet kérnék,ha lehetne-ne a fideszes papgájkórus és habonyrogán propagandisták által leirtakat.Képes vagy te arra is.

A mi Jaltát illeti,az ,hogy CSAK! 40 év lett és nem száz, az nem a megállapodás eredeti szövegén múlt. Ahhoz kellet egy - na nem orbán,hanem- Gorbacsov.
kripton
@papa.49: Te vagy hülye vagy, vagy nagyon hülye!
SENKIT NEM TARTANAK FOGVA!!!
Mindenki akkkor mehet el, amikor akar! Csak nem oda, ahova akar, hanem csak arra, amerről jött!
Ha nem tudsz valamit, akkor kérdezz, de ne magyarázz! Inkább maradj csendben!
kripton
@kereső: Nesze neked való érv: A seggfejek véleményét leszarom.
papa.49
@kripton: Na idefigyelj TE NAGYON OKOS menjél vissza a helyedre ahonnan kiestél !!!
Eddig én nem fikáztalak, viszont te egyfolytában azt teszed tehát SICC ...
kripton
@papa.49: Jót röhögtem. Komolyan azt hiszed, hogy most bebújok az ágy alá? Te hülyébb vagy, mint gondoltam.
Aszongya, hogy SICC!!! :-)
papa.49
@kripton: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket neked fötyi ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Olyan csutigörény stílusban )))))))))))))))
Na húzzál a picsába görény , játszál azzal amivel egykorú vagy !!!
bencemacska
@kereső: ma, 11:30
Ezek a fityisznyikek a végén még tényleg ránk uszítják az IS-t, vagy szétszéledt híveit.
Nem veszik észre, hogy vallásháborús uszítást művelnek. Semmivel sem jobbak az iszlámnál, csak ezek szerint nem ismerik a történelmet, nem tudják mit követnek el!
A vége az lesz, hogy nálunk is megkezdődnek a terrortámadások.
Nem tudom mennyi nyalonc fér be OV bunkereibe, de a veszélyeztetettek, védtelenek mi vagyunk és leszünk.
kripton
@papa.49: Anyádnak csináltál már unokát? Ne lazsálj!
kripton
@bencemacska: Ezért kell minden muszlimot kivágni az országból. A kevés maradékot pedig szoros megfigyelés alá helyezni.
Nincs muszlim, nincs vallási terror.
csak úgy....
@kripton: 444.hu/2018/08/21/csak-tiz-nap-kellett-a-sziriai-diktator-penzemberenek-hogy-magyar-papirokat-szerezzen
a letelepedési kötvényesekkel mi a terved gázos? ;) te nem a shikari tibivel együtt végezted a 4 elemit 8 évig?
bencemacska
@kripton: ma, 12:17
De bosszúállás van. És a vallási bosszú a legkeményebb, mert fanatikus!
Ne felejtsd el, hogy anno a kereszténységet is tűzzel - vassal terjesztették! Még a kereszténységen belüli vallásháborúk is kegyetlenek voltak.
Sőt a reformáció különböző felekezetei is gyilkolták egymást! /Luther - Kálvin - Szervét /
kripton
@bencemacska: Milyen bosszúállásról beszélsz? És ki állna busszút, és miért?
csak úgy....
@bencemacska: Gondolod,hogy ezt a 40es körtét, aki egy eldugott fidesz irodában világít... ;)
csak úgy....
@kripton: 11.42 baszod,kísértetiesen hasonlítasz az 50 es években született,párttitkárok kölkeire, azok voltak ekkora bunkók ,mint mos te...
cikicakk55
@kripton: A letelepedési engedéllyel beengedett 25.000 bűnöző az nem zavart? Ezek akik a határon vannak,nem biztos,hogy mind robbantani akar Európában. Az is lehet,hogy épp úgy ahogy mi is menekülünk a saját hazánkból,mert nincs jövője a gyerekeinknek,unokáinknak itt,úgy lehet,hogy a Szerb határnál lévők is pont egy ilyen dolog miatt menekültek el a hazájukból. A 25.000 letelepedési engedélyezett közül azonban kiderült,hogy szinte mind körözött bűnöző,hamis okmányokkal jutottak ide,de azért erősködnek a Fideszesek,hogy ötszörös szűrőn mennek át.Persze,mert azok fizettek Rogánnak és Habonynak,akik természetesen a köteles részt leadták a puritán élő csuti csüngőhasúnak. Arról nem beszélve,hogy a Magyar embereket rettegésben tartják és Orbán veri a mellét,hogy mi Magyarok aztán egyet sem,de közben már 2015-ben aláírta a kvótát és be is hozott 2000 menekültet,csak két évre rá derült ki egy elszólásból.valahogy nem emlegetik ezt egyik Orbán beszédben sem.
cikicakk55
Mi van a propival? nem lehet lájkolni a hozzászólások egy részét. " csak úgy" 13:14-es hsz-t akartam lájkolni és nem engedi. de feljebb is volt két hsz ahol nem működött.Ki szelektál és miért?
bencemacska
@kripton: ma, 12:53
Pl. a muszlimok azért, mert nem veszitek őket emberszámba!
kereső
@kripton: igen,és lájk! Na látod,igazi mélymagyar magyarázat-és érv.Többnek gondoltalak, de veled is csak többen,és nem többek vagyunk.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 13:41
Valami üzemeltetési probléma lehet, mert nekem már volt, hogy kikapcsolt, nem engedett vissza, stb
Másik keresővel sem tudtam behozni.
Megsértődött a szerver - velem együtt - amiért törölték a Bruck András cikket.-:)))))
kripton
@cikicakk55: 13:31
Beszopott libsi propaganda duma. De váljék egészégedre!
kripton
@bencemacska: Talán emberként kéne viselkedniük!
Ha nem engedjük nekik elárasztani általuk az országot, akkor még azt is tudhatjuk, hogy mikor melyik szellentett tojásszagút.
papa.49
@kripton: a 12.15. Te retkes koszos szemét szarházi büdös geciszájú tetű az Anyámat hagyd békén!!!
A neved kripton GÁZ VAGY CSAK NEM NEMES HANEM EGY TAHÓ TETŰ PARASZT!!!
kripton
@papa.49: Szóval nem csináltál anyádnak unokát? Miért nem? :-)))
szep napot
Adja a budapesti hajlektalanoknak (ha jol tudom o kulonben is szokott)
papa.49
@kripton: Menjél oszt nyald tovább a csuti valagát te picsagyümölcs, veled is tévedett a szülész téged kellett volna kidobni nem a placentát a szemétre oda ahová való vagy tetű ...
csak úgy....
@kripton: 15.55 te a család fax kutató részlegnél melózhatsz a pártnál! ;) oda csak szakembereket vesznek föl! ;) a nagyidat sikeresen meggyözted a kúrmány programru? :)
te nagyon gáz vagy...
csak úgy....
@papa.49: Papa! ez csak egy 40es égö a csuti valagától,kb. mint makó-jeruzsálem! ;)
de törekvö típus, ..láttál már nyáron meztelen csigát dzsalózni ? ...igen,a taknyán!;)
Rá se ránts!, ö abban is megelözne ... ;)
kokopelli
@papa.49: @csak úgy...: miért is foglalkoztok velük,egybites fideszes nyaloncokkal!
Meló helyett "bértollnokozgatnak"! Próbáld elmagyarázni az állatoknak,hogy hagyják a
kaját!Már Pawlow bebizonyította,hogy az ilyenek csak ingerekre reagálnak! Szines ban-
kókra nyáladzanak! ;-))
csak úgy....
@durbincs: te mitü lettél ekkora hülye, mukim? ...persze kit érdekel,ne is meséld el.
Nessy
@kokopelli: Néha az ember azt hiszi, hogy ha már írni tud, esetleg értelmes is.
De, csak goromba, önmagát ismétlő, nem a témával foglalkozó valaki.
Ha esetleg tényleg "robot",nem ártana egy átfogó vizsgálat és nagyjavítás.
Peller Anikó
@silber13: én például kecskepásztorokról keveset hallottam, de kb 1 millió kecskebaszó masírozott el az ablakom alatt. Aztán a banyáék meg a taljánok már osztanák szét a kedves vendégeiket miután fél Európa meggazdagodott a csempézeten.
Rockxy
" elszakadóban vagyunk Európától"
Hátbiza, hálistennek.
Főleg brüsszeltől.
Még valahogy telavivtól kéne elszakadni és akkor má majdnem dőzs.
Pálinkás Pál
@Nessy: Már többször írtam neked is...képzeld..a diunoszauruszok is ölték egymást.. A keresztesháborúk óta eltelt párszáz év...azóta a civilizáció fejlődött...kivéve Afrikát...bár ők inkább visszafelé!!!
silber13
@Peller Anikó: Kecskebaszó itt is van vagy három!:)))
csak úgy....
@silber13: ...vagy négy! ;) Ez az Anci el kék,hogy utazzon erdélybe, azok tán tolmács nélkü is értik,hogy mit és hogyan szeretné...
papa.49
@kokopelli: Úgy látszik a debiéknél műszakváltás volt, megjött a farok )))))))))))))))))))))))))))
Rockxy
Elegem van má ebből, engedjétek már be a Gabit basszameg, oszt lapozzunk!
anima
Minél több négert látok, rájöttem, hogy a néger is ember.
Ez nekem új, de a világ számos részén ez nem új.
Új szokások.
Új elméletek.
Változik a világ, és benne Magyarország.
Az ufók... a négerek köztünk járnak.
És ez már így marad, és ez ellen nem már nem tud tenni senki semmit.
Megszoksz, vagy megszöksz.
A kormány nem védett meg minket ettől - ezért is hazug szemétládák a fideszesek.
NEM VÉDETEK MEG MINKET A MINORÁNSOKTÓL !!!
anima
minoránsoktól :)
a ministráns migránsoktól
ahogy ministrálnak a migránsok, nem ministrál úgy senki
anima
Igazából nem is a négerek a probléma, hanem az iszlamista törökök.
Dugig van velük Magyarország, és egyre többen jönnek.
Bizony lesz még itt óriás mecset rövid időn belül, mert Orbán Erdogán barátja - vagy mi a fasz.
cikicakk55
@kripton: tegnap 15:13
Mi a beszopott libsi duma? A 25.000 letelepedési kötvényes,akik mind körözött bűnöző? Ezt Orbánék is elismerték,már mint a létszámot,annál kissé hőbörögtek,hogy bűnözők,de miután Trump is berágott,mert hamis papírokkal akartak Amerikába 700- an bejutni,és Magyarországon vásárolták az állampolgárságot,akkor lecsihadtakés megígérték,hogy utána néznek. A több országban erősen körözött Pharaon,még üzletelt is a csutival. A 2000 beröptetett migránst,mivel Orbán aláírta,hogy ránkkvótázhatják,Lázár ismerte be egy kormányinfón. Azt mondta,hogy azért titkolták,hogy ne törjön itthon ki a pánik,miközben pont ők vizionáltak a határra több ezer migránst naponta. Jó volt az max 5- nek is,de attól nem rettegnek az emberek,és a főazarkeverő is veszített volna a hősi mivoltjából. Olyanról libsizz ami tényleg kacsa,de én nem vagyok libsi és komcsi sem,viszont rühellem a Fideszben bújkáló komcsikat,akik 30 éve még a csuhások és a ruszkik ellenségei voltak,most meg ők nyalnak legjobban nekik. A libsik 30 éve is libsik voltak,nem játszanak szélkakast.
kripton
@cikicakk55: Unom már hogy ezerszer elmondjam, hogy megvetem Orbánt, szarok rá és a pártjára, csak a többieket mégjobban megvetem és magasabbról...
Orbánék a legkevésbé rosszak. Szeptemberig. Akkor jön a Mi Hazánk! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.