– Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének nyilatkoznia kell, milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár bűnözőhöz, Cvetan Vaszilevhez – jelentette ki a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője tegnap. Hollik István tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Gyurcsány Ferencnek közös cégei és üzletei vannak a férfival, az egyik legnagyobb bolgár bank tulajdonosával, aki a gyanú szerint 600 milliárd forintnak megfelelő pénzt lopott el. A Fidesz–KDNP ezért felszólítja Gyurcsány Ferencet, hogy nyilatkozzon arról, jutott-e Magyarországra ebből a pénzből.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
"Ez a legtermészetesebb” – fogalmazott annó a DK elnöke annak kapcsán, hogy üzlettársa bérgyilkosokat fogadott egy befolyásos médiatulajdonos megölésére.
Sziszifusz
Hogy ez a Gyurcsányi mi mindenre képes, szintet hihetetlen. Még szerencse, hogy egy ilyen megbízható újság, mint a Magya Idők, a pártatlan és objektív tevékenysége során, fényt derít minden disznóságra.
Kideríti azt is, hogy ami "szeretett" vezérünknek, tiszta a lelkiismerete. Olyan bűntelen mint egy ma született bárány. Aki disznóságokat feltételez róla az csak Soros ügynök lehet .
Meeeeg ... migráns simogató.
Peller Anikó
@verőce21: gyurcsányozol bazmeg? fideszgeci.
verőce21
@Peller Anikó: Ráadásul még ez a tisztítótűz is…kész próféta és tűzönjáró a szentünk.

Minden dokumentum elégett
– A könyveléseink, az irataink, a különböző pénzügyi papírok is mind megsemmisültek, vagy a tűzben, vagy az oltás következtében – jegyezte meg a DK ügyvezető elnöke a párt központi irodájában szombaton pusztító tűz kapcsán a helyszínen tett bejárást követően. Molnár Csaba szerint ezeken kívül politikailag fontos iratok is megsemmisültek, illetve csaknem 10 ezer aláírás vált a lángok martalékává, amit a közvetlen főpolgármester-választásért és az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért gyűjtöttek.
kereső
Nem volt Gruevszki "ügy",nincs Gruevszki "ügy",nem lesz Gruevszki "ügy"- egyébként is az csak az ellenzék szánalmas bolhacirkusza. Ennyi! Ja,nem lesz ismét Gyurcsány,meg Gyurcsány,meg Gyurcsány- és mire a biróság ismételeten kimondja,hogy a magyar idők ismét hazudott- akkorra,csak az marad meg,hogy Gyurcsány!-mindkét oldalon.
Eriksson
Érdekes cikk.
Az ellopott több mint 600 milliárd forintnyi összegből mennyi lélegeztetőgépre futotta volna Bulgáriában?
verőce21
@Eriksson: ...és gyermekmentő inkubátorra...
Nessy
@kereső: nekem Moldova novellája a "kabátlopási ügy" jutott eszembe!
relatív
Jellemző a mai magyar hatalmi körre, hogy egy elítéltet barátjuknak tartanak, míg másokat mindenféle mendemondák alapján sároznak be minden alap nélkül.

A média szintjén aztán a nyaloncaik sorba állításával nyomják a hazug rágalmaikat rendesen !!!
ittott
ezeket az ármánykodókat csak a nevelésérdekében falhoz kéne állítani. Bekötött szemmel, és megvárakoztatni néhány figyelmeztető lövéssel.szarják össze magukat. nem kívánom a halálukat, de jó lenne, ha szenvednének egy kicsit.
Aki Én
@Shikari a bolsi ánuszlakó: Gyűlölködésről beszélsz féreg? Te, aki vissza akarja állítani a recski haláltábort azoknak, akik nem értenek egyet a korrupt és hazug kormányoddal?
Aki Én
@Eriksson: @verőce21: Valóban érdekes cikk. Az időzítés még érdekesebb, de még inkább gátlástalan.
Hogy egy leváltott ex-kormányfő, akit egyébként nem ítélt el egyetlen bíróság sem a kétharmados fidesz alatt, az lázba hoz titeket, mert buták vagytok és gondolkodás nélkül bekapjátok a csalit.
Viszont egy regnáló kormányfő korrupt, jogerősen elítélt haverjának a magyar családok nyakába szabadított, fidesz propagandával totál szembe menő, ,,minden idők legsikeresebb nemzeti konzultáció" által egyértelműsített népakarattal szembeni tette szerintetek rendben van.
Miért nem az a kérdés, hogy orbán a macadón pali korrupciós pénzeiből mennyit kapott, hogy mindennel szembe menve befogadta a magyar családok megkérdezése, pontosabban akarata ellenére?
Ti tényleg olyan segg buták vagytok, hogy az már szó szerint fáj.
Kizárólag a ti butaságotok az, ami ezt a szennyes hatalmat a nyakunkon tartja. Okádok tőletek, meg az ostoba és vak kettős mércétektől.
relatív
Sajnos a rágalmazók a bírósági döntés után a mi pénzünkből fizetik meg rágalmazásaik következményeit, ahelyett, hogy azt a saját költségük terhére ( sajnos az IS a mi pénzünk ) tennék meg azt !
Aki Én
@Shikari a bolsi féreg: Nagyon őszintén mondom, te egy nagyon beteg és buta ember vagy.
kereső
@Aki Én: 10:41Hagyd már!Fel nem fogja ésszel,hogy Recsk egyébként "kegyhely"- a rákosi diktatúra áldozatinak emlékére.Ez a szaréletű erről álmodozik.Ezzel bizonyitva,hogy diktatúra kell nekik!
kereső
@Shikari: hülyékkel, szaralakokkal nincs disputa. Ehhez tarsd magad,az előbb se hozzád szóltam.Kuss van !
kereső
@Shikari: te tényleg még a szaralaknál is alább vagy.Az Anyámat -és egyáltalán senki Anyját,Szülőjét ne merészeld a szádra venni.Én nem tettem ezt még senkivel sem,bármilyen rongyembernek tartom is.Tudod miért nem? A saját Édesanyám iránti tiszteletből.Te úgy látszik,a sajátodat sem tiszteled.. Befejeztem.
kokopelli
@Aki Én: Köpködni,ß@rral dobálni régi szélsőjobbos (a "Jobbik"-at is lehet jobbról
előzni) minta! "Nazi" forgatókönyv Adolf-papa idejéból! Valami csak tapad az ellenzékre!
Még azt is más találta ki a narancsos "próba-nazi"-k helyett! ...nincs új a nap alatt! (;-))
Klubtag
"...milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár bűnözőhöz,..." AMILYEN KAPCSOLAT ORBÁN .ÉS PHARAON KÖZÖTT VOLT...

"...a gyanú szerint 600 milliárd forintnak megfelelő pénzt lopott el..." KINEK A GYANÚJA SZERINT, HISZEN EZ AZ EGÉSZ KORMÁNYZATI BAGÁZS A FŐÜGYÉSSZEL AZ ÉLEN FEL SEM ISMER NYILVÁNVALÓ BŰNCSELEKMÉNYEKET...LSD: ELIOS
Aki Én
kolozsvaros.com/2018/11/20/orban-bune/

A túlfizetett propagandisták ugyan erőltetnek mindenféle témákat, hátha sikerülne elterelni a figyelmet Gruevszki elvtárs ügyéről (mármint Orbán Viktor elvtársa természetesen), Szijjátó Péter fejhangon visítva toporzékol a migránskártyák ügyében, Deutsch Tamás igyekszik segíteni neki, de közben Hadházy Ákost is próbálná eltalálni (kevés sikerrel, nem egy szellemi szinten tartózkodnak), a fideszes mentális Waterloo sorra hozza a bomba cikkeket minden létező témában (Soros, migránsok, Soros, megtámadtak, megvédünk, Soros), de valamiért az emberek jókora részét sokkal jobban érdekli a szökött macedón bűnöző esete, mint a megszokott takarmány.
kereső
@Shikari: 11:15 az Anyám 15 éve halott.
papa.49
Likasfejű majom ha TUDSZ RÓLA JELENTSD FEL KUTYA KÖTELESSÉGED MEGTENNI, DE VIGYÁZZ HA HAZUDSZ AKKOR RÁBASZOL !!!
Aki Én
@Shikari: Most leírhatnám még százszor, hogy elképesztően buta és szar ember vagy, de minek...
Ha igaz kereszténydemokrata lennél, ezt nem tennéd. De nem vagy az, így nem félsz istentől sem.
Aki Én
@Shikari: Jó ez a hangnem, hiszen fideszes vagy. Buta és aljas féreg vagy, de ennek semmi köze a hangnemhez.
Aki Én
@Shikari: Persze, hiszen ez vagy te. Most mondom a te nyelveden, hátha azt megérted:
Menj a qrva anyádba te elfajzott korcs :)
JAJMÁR
Igaz, hogy senkire sincs ráírva, hogy "bűnöző", de egy üzletembernek illene jól tájékozódnia. Bár nehéz, mindenütt felúszott a tetejére a xar! Mo. már ki se látszik!
verőce21
Végigolvasva, elnyomunk egy ásítást.
Nagy különbség, hogy valaki lehúzza ruháját és szétosztja mindenét a szegények között, vagy mások ruháját húzza le és aztán felölti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.