Se nem orbánista, se nem fideszes – navracsicsista.

Navracsics Tibor ma már nem biztos, hogy belépne a Fideszbe
Fotó: MTI

Az azonnali.hu-nak adott interjút Navracsics Tibor uniós biztos. A Fidesz színeiben politizáló egykori közigazgatási és igazságügyi miniszter elárulta, nem minden ért egyet pártja fő iránymutatóival, és ma már erősen meggondolná, hogy belépne-e a pártba.

Hála a jó égnek, hogy nem most kell ezt a döntést meghoznom

- fogalmazott Navracsics, akit érte már hátrány amiatt, hogy fideszes.

Politikai vitákban tapasztaltam olyat, hogy nehezebb a kezdeti pozícióm, vagy úgy viszonyulnak hozzám, hogy egész jó fej vagyok, ahhoz képest, hogy fideszes. Vagy a vita hevében volt, hogy olyan érvet mondtam, ami a vitapartneremnek nem tetszett, és azzal vágott vissza, hogy persze, hogy ilyeneket mond, aki egy ilyen pártból jön

- mondta a politikus, majd leszögezte, ő nem orbánista és nem fideszes – egyszerűen csak navracsicsista.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Eriksson: Jogos, mindenki retteg a fideszben...erről szól az a párt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A lipsi újságírás újabb hazugsága!
nezelodo
Nem ő lesz az utolsó, aki megy a lecsóba, ha felismeri, mihez asszisztált.
tudode
Ki tudja ENNEK az elfűrészelt óriásKÁNAK az alárendeltségébe tartozók közül HÁNYAN VANNAK hasonlóan, mint a felesége
.
---- Lévai Anikó: Van úgy, hogy agyon tudnám csapni Orbánt
.
www.youtube.com/watch?v=BG9VdHjsEq8
.
Dehát ez a PORBA GÁZOLÓ már HARMINC ÉVE rontja a levegőt, mentségükre szolgáljon, akik KÉNYTELENEK ELVISELNI a dilijét, határozatlanságát, KÉT SZEMÉLYISÉGÉT, azt, hogy éppen melyik ERŐSEBB nála!
.
De mit tehetnek, ha MOST ÉLNEK
.
www.youtube.com/watch?v=BG9VdHjsEq8
.
Szerencsés köztisztviselő vagyok amiatt, mert NEM KERÜLT KÖZELEMBE hozzá hasonló HATALOM, ÉS LÓVÉÉHES, közszolgák ÁSKÁLÓDÓ csúfja!
.
Grafix69
Sajnos tudta Ő már ezt 9 éve is , csak azt gondolta talán nem , hát de.
Jozefina
Szerintem ma már sokan úgy gondolnák, de a húsosfazék?? Azért a kecskét is...
justhpeter
A fideSS egyik galambjának indult, csak nem vette észre, hogy a héják menet közben átvették a hatalmat.
kereső
Navracsics Tibor 2010-2014 között miniszterelnök helyettes és közigazgatási és igazságügy miniszter.Jogász, politológus.
Miről tetszik beszélni? Hiszen ezen időszak alatt születtek meg azok a törvények,jogszabályok amelyek lehetővé tették a demokratikus jogállam megsemmisitését. Ha ezt nem fideszesként és orbánistaként tette, akkor szakmai meggyőződésből? Nem hiszem, hogy nem volt tisztában a következményekkel-azzal, hogy orbán egyeduralomra tör.
Egyébként meg rosszul mondta, nem navracsista-hanem navracsicska. É
Van még más cáfolat is ,ami ellentmond- a 2006-2010 közötti frakcióvezetői ténykedése, erőteljes közreműködés a valóság elhajlitásában- remélhetőleg az azért nem fog kiderülni, hogy a hazugságcunami egy részét maga találta ki.

Miről beszél
Eriksson
Érdekes, hogy a Fidesz delegáltjaként éppen mostanra világosodott meg, amikor lejár a mandátuma az Eu-ban. Ha maradhatna Brüsszelben, ez a nyilatkozat meg se született volna.
SystemError
@Eriksson: Jogos, mindenki retteg a fideszben...erről szól az a párt.
balos
A göbbels alteregója ma született bárány!Mikor vágják le?
kereső
@csipetke: Biztos,hogy megjött? Szerintem nem. Ma is a fidesz tagja.Mosakodna-de az elévülhetetlen "érdemeket" a 2010-2014 időszakért nem lehet elfeledni,és megbocsájtani sem. Mert a tényleg csicskák értelem nélkül ,taljesitik a parancsot- Navracsics viszont tudós elme, és poltikai tudományos elme, ezért is gyalázatos amit tett- amit meg most "mosakszik",igazi gerinces jellemre vall.
Eriksson
@SystemError: Fideszes vagy, hogy annyira rettegsz?
nezelodo
@SystemError: 19:36. Bizony már néhánynak rácsapott a vezér a kezére, amikor a húsosfazék felé nyúlt. Sebaj, loptak már eleget, és esetleg megfeledkeztek az alkotmányos költségről és az élő istenük imádatáról is.
Lepényleső
...tehát mindenki tisztánlátásának előnyére válna egy európai élet,európai fizetéssel?
Peller Anikó
Ma már nem lépnél beee? Háá léptyé ki vazze.

- Mos hova mész?
- Beeee.
SystemError
@Eriksson: Látom most sem sikerült értelmezni, amit írtam. Nem, nem én rettegek! :) Mindenki, aki fideszes ês nem ért egyet valamivel, ami a napi propaganda, érted már ? Ha nem kérlek szépen ne válaszolj! :)
papa.49
Készíti elő a visszatérését az itthoni politikai életbe, de az ilyen szarjankónak hinni NEM SZABAD EGY PERCRE SEM !!!
Eriksson
@SystemError: Gondoltam tapasztalatból beszélsz, olyan határozottan állítottad ezt a rettegést.
Ha nem vagy Fideszes, akkor honnan tudod, hogy mi a helyzet arrafelé?
SystemError
@Eriksson: Mert veled megosztják ezeket, ha fideszes vagy? Nyilván nem, de te tudod mégis? Ez is olyan fideszes persze...:) Tudod civilizált, eszköz használó társadalmakban már léteznek jelek és következtetések is. Konkrét esetek is láttunk, hogy milyen, ha valaki kilép vagy rosszat mond a "maffiára" az milyen... De látom te elvből nem tennél soha ilyet..megértem, hogy ezzel a gondolattal nem játszottál, hogy mi várna rád, ha fideszes politikusként mégis maradna egy gerincvcsigolyád és nem kérnél az eddigiekből...
Csizmás Kond
...persze hogy most ezt mondja, de ha így állott volna hozzá a belépésekor akkor az sem biztos hogy most ott lenne ahol van.
Bárki lehet bármilyen ember de ha úgy válik meg egy akármitől, hogy ott csak az ő érdemeit látja dicsőségnek azt karrieristának nevezik.
Aki Én
@verőce21: Korrekt, hiteles, velős érvelés. Köszönjük!
kokopelli
@Aki Én: Mint a Móricka a maszületett cicáinak "besorolásával"!Fideszes,fideszes,fideszes...
"Mind a hat fideszes,anyu!" Minden nap egyel több a "nemfideszes" A hatodik napon felkiált:
-Anyu mára mindegyik "nem fideszes" lett!
-Hogy állapítottad meg Móricka?
-Csak úgy anyu,hogy mára már mindegyiknek kinyílt a szeme!...
(talán első volt a Navracica"?)
(;-))
görbetükör
Ez kevés!
"Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.
Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból"
SystemError
@Aki Én: 09:32 Ő is csak dolgozik. Látom pánikra kapcsolt a fidesz, mert kurva nagy bukó lesz ez most.. Nyilván Verőce is szánalmasnak gondolja a kapott feladatot,azért nem reagál az őt ért "támadásokra"...:) Hát igen még 2019-ben is vannak olyan munkahelyek, ahol ha a főni azt mondja ezt csinálod holnaptól, akkor azt...:)
luiz
megbocsátok neked, de attól még neked is jár a golyó, mint a gazdádnak
kokopelli
@Aki Én: ...nem tudom,mert én csak "lib...t" ismerek! A "lip..."-ről a fideszbuzik "lipstick"-je
jut eszembe! (nézd a kosztümjeiket)!
Eladott Ország
A Tibi azt hitte hogy elég csak fél métert benyalni, pedig csontig kell, a meleg szarig, még vasárnap is nem csak hétköznap! Ugye milyen szar Tibi amikor 8 év kurválkodás után rájössz, hogy már annyira mocskos kurvák vesznek körbe hogy nem kellesz a madámnak se? Hiába , Deutsch Tamástól kellett volna ellesni, hogyan csinálja. A mandátum csak a legjobb talpnyalóknak jár. " Az EP-képviselők ezen kívül szabadon választhatják meg asszisztenseiket, akiknek fizetésére havonta maximum 24 943 eurót (8 millió forintot) költhetnek. "...
hvg.hu/vilag/20190417_ep_ep_kepviselok_mep_fizetes
SystemError
@Eladott Ország: Azért Deutsch kinevezésében az is benne volt, hogy akkoriban volt a legvállalhatatlanabb a pofája, ahogy verejtékezett mindennap agyondrogozva. El kellett rakni valahová, ahol ha az utcán összeesve, beszarva is kell fel, az nem tűnik fel senkinek...
Yoda69
Az hagyjan, de Magyarorszagot ma az EU-ba se vennek fel a fieSS fasisztoid politikaja miatt.
kokopelli
@Yoda69: ami azt is jelentheti,hogy nincsen nekik sokéves bérletük,mint anno a debreceni civisek-
nek a szinházban Erre mondta a metektanárunk a lustáknak,hogy "küld be a sapkádat fiam és elfo-
gadom azt is részvételnek!"
Commenter
És vajon mitől is ingott meg Navracsics(ka) Fideszbe vetett hite ennyi év után? Volt igazságügyminiszter, ebben a kompetenciájában segített létrehozni és "meózta" a Szájer és Gulyás féle alapkatyvaszt amelynek még a neve is koppintás, tartalmában azonban köze nincs a német alaptörvényhez. Navracsics aktívan közreműködött a jogállam lebontásában EU biztosként pedig még akkor is orbán mellett érvelt a nemzetközi politikai porondon és médiában amikor a Nyugat már nagyon komoly kritikákat hozott fel orbánnal és rendszerével szemben. Esetleg rossz lenne Navracsics lelkiismerete? Már ha van neki olyan? Vagy egyszerűen csak arról van szó hogy látja hogy nem csak ő kerül egyre távolabb a húsosfazéktól hanem a Fidesz is a Néppártból való "önfelfüggesztéssel" és most már mentené a menthetetlent?
kokopelli
Rosszul tette,mert a csordát elhagyóra automatikusan életbe lép a "szabad lelövés"!
A gyakorlott Semmilyen Zsóti profi a nagyvadak elejtésében,akár felülről ist!!
RonaGyuri
sem nem sztereotípia, sem pedig előítélet

egyszerűen tapasztalat

Az azonnali.hu-n „Navracsics Tibor ma már nem biztos, hogy belépne a Fideszbe” –címmel jelnet meg egy …. Nos már itt gondban vagyok, mert műfaja akár interjú is lehetne. Azonban legfeljebb erre irányuló kísérletnek nevezném. Ami a feltett kérdéseket illeti valójában ezektől egy valódi interjú is lehetne, s nem is rossz. Azonban a kérdezett személy - Navracsics Tibor leköszönő uniós biztos, Fidesz-es politikus, egykori közigazgatási és igazságügyi miniszter – okán nem igazán értem, hogy mit vártak. Nos annyit: lehetet volna rosszabb is az eredmény, hisz ha hozza az átlag orbáni pártkatonák szintjét méh csak fejcsóválásra sem lenne érdemes. Persze egyértelmű paraszt-vakítás, s nem lehet eldönteni, hogy magát is hülyíti vagy csak óvatos. Egy igazi példa erre az alábbi szóváltás:
„Hát csak gyanús, hogy nem került fel az EP-listára.

De fönt vagyok.

A 44. helyen úgy, hogy Magyarországnak 21 EP-képviselője van. Nem túl hízelgő ez a hely, nem?

Ezt sem tőlem kell megkérdezni, hanem azoktól, akik ezt a döntést hozták.”
A csúcs viszont azon elmélkedése, hogy „Politikai vitákban tapasztaltam olyat, hogy nehezebb a kezdeti pozícióm, vagy úgy viszonyulnak hozzám, hogy egész jó fej vagyok, ahhoz képest, hogy fideszes. Vagy a vita hevében volt, hogy olyan érvet mondtam, ami a vitapartneremnek nem tetszett, és azzal vágott vissza, hogy persze, hogy ilyeneket mond, aki egy ilyen pártból jön.”
Nos erre írtam a címben foglalt megállapításomat: „sem nem sztereotípia, sem pedig előítélet,
egyszerűen tapasztalat”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.