Orbán Viktor európai vezetőkkel egyeztetett, délután bejelentést tesz.

Orbán Viktor miniszterelnök a kormány szerdai ülése után bejelentést tesz a közösségi oldalán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Közlése szerint az élő bejelentkezés 15 órakor kezdődik Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Hozzátette: a miniszterelnök többször megszakította a szerdai kormányülést, mert egyeztetést folyatott európai kollégáival, így a bolgár, a román kormányfővel, valamint az osztrák kancellárral is.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Létrehoz még 25 akciócsoportot és bejelenti,hogy védőmaszkban körülményes szotyizni, ezért sincs elég belőle, továbbá felfüggeszti a lopást?! Nade most a migránsok megálltak vagy visszafordultak, megjött a vírus. Mióta lehet tudni a létezéséről? 4-5 hónapja. Amikor elkezdett terjedni Kínában, minimum lehetett (kellett) volna feltételezni, hogy világjárvány is kialakulhat? Aha. Lett volna idő felkészülnie a kormánynak? Mondom, mire gondolok: megfelelő védőfelszerelés (a műtéti maszk NEM az, a minden boltban kapható gumikesztyű sem az) legyártása, beszerzése, készletezése, az egészségügyi intézmények felkészítése – fertőtlenítőszerek, védőruházat, elkülönítésre alkalmas területek kialakítás, a megfelelő protokoll kidolgozása -, a készletek felmérése és feltöltése. Ebből mi történt meg? Természetesen semmi, a haderők a migránsokkal és Soros Györggyel voltak elfoglalva, a pénz meg kellett stadionokra, az egyházaknak és más hasznos dolgokra. Ehhez képest péntek este negyed tízkor beül mindenki nappalijába a miniszterek elnöke és véletlenül sem azt mondja, hogy elbasztam, bocsánatot kérek, mostantól ez lesz a fontos és isten bizony mindent megteszek, tessék bízni bennem. Faszfenét. Előadja dolgos nép mégdolgosabb fiát, akciócsoportokat, munkacsoportokat és indián harci brigádokat hoz össze a kispajtásaival – és még csak ez sem igaz, mert ez sem közös, ő alakította ki -, beindítják a gazdaságot, kifejlesztik a vakcinát és a tököm tudja, mit csinálnak még. Ja, bevezetik a digitális oktatást. Mától kezdve.
tudode
Komolytalannak tűnik az, hogy ha olyan sürgős, akkor MEGSZAKÍTJUK ADÁSUNKAT, oszt mongya, hogy mit mulasztottak el azok, akik valójában nem értek rá a RENDKÍVÜLI JOGRENDRE vonatkozó jogszabályt összelittyenteni:
.
Ezt a':
.
A különleges jogrendre vonatkozó közös szabályok
54. cikk
(1) Különleges jogrendben az alapvető jogok gyakorlása – a II. és a III. cikkben, valamint a XXVIII. cikk (2)–(6) bekezdésében megállapított alapvető jogok kivételével – felfüggeszthető vagy az I. cikk (3) bekezdése szerinti mértéken túl korlátozható.

(2) Különleges jogrendben az Alaptörvény alkalmazása nem függeszthető fel, az Alkotmánybíróság működése nem korlátozható.

(3) A különleges jogrendet a különleges jogrend bevezetésére jogosult szerv megszünteti, ha kihirdetésének feltételei már nem állnak fenn.

"""" (4) A különleges jogrendben alkalmazandó részletes szabályokat sarkalatos törvény határozza meg. """
.
Ehelyett valami ÖSZVÉR se nem békeidejű, se nem rendkívüli időszakból gányolnak össze valamit, amelynek se füle, se farka, csak olyan csutis ötletelgetés!
Qqberci
"a miniszterelnök többször megszakította a szerdai kormányülést"

Kiment pelenkát cserélni...
fahrenheit451
www.youtube.com/watch?v=fEGI9NbH-mk

(az érzelmek fontosak... de, ha az érzelem felülírja, az értelmet, az baj, de amíg nem írja felül, csak rásegít a jobb megértéséhez...
Nos...)
Sámannus
Az egész Galaxisra kiterjeszti a vészhelyzetet.
"Tettem bele nyolc és félmilliárdot" mert, és nincsenek megtakarításai Viktor a mindenható, és "A" mindenható is!
fahrenheit451
www.youtube.com/watch?v=fEGI9NbH-mk

(az érzelmek fontosak... de, ha az érzelem felülírja, az értelmet, az baj, de amíg nem írja felül, csak rásegít a jobb megértéséhez...
Nos...)
fahrenheit451
Geci propeller, azt próbálja elhitetni velem, hogy beteg vagyok (hogy ketszeris, mert annyira akarom az elérhetetlent)
A rendőröknek is azt kellet bizonygatnom, hogy nem vagyok beteg.
A munkaadómnak is azt kellet bizonygatnom, hogy nem vagyok beteg.
A feleségemnek, az első és utolsó szerelmemnek, az első és utolsó szerelmem húgának a gyerekem...,
Nos, amikor tűzoltókat, meg rendőröket látott a házam előtt, rám kérdezett: "Érted jöttek?" (de azt is kérdezhette volna: "Te beteg vagy?")
"Nem, angyalom, most nem." - válaszoltam.

Azóta rájöttem, hogy mi a helyes válasz, ha megkérdezik tőled: "Te őrült vagy?"
Azt nem árulom el, hogy mi a helyes válasz, mert erre mindenkinek magnak kell rájönnie.
(Most akkor megszívattalak? "Gyere őrült, gyere őrült, névsorolvasás...")
Gauntlet
@Jozefina: több mint valószínű... :(
fahrenheit451
Na jó, elárulom az egyik helyes jó választ, hogy megúszd az őrületet.
Nagyon sok Stephen King könyvet olvastam nagyon fiatalon (Karl May, Franz Kafka és Thomas Mann mellett), ezért - bár magam nem vagyok őrült... vagy mégis? -, de megértem az őrületet... az őrülteket.

Akkor most döntsd el te, hogy őrült vagyok picit, vagy nem, te?
luiz
"Nem tudom, hogy hol leszek egy év múlva, de, hogy nem lesz jó szagom az biztos"
Ezt jelenti be
Clavigo
@Shikari: Az még hagyján ,,hogy baromságokat firkálsz...( boldogok a lelki szegények ),,,De ki az az öt elmebeteg,,aki lilke- olja a h.sz.-dat.. A hatodik az te magad szoktál lenni... Bugsy..
Aki Én
Lemondott? Rájött, hogy képtelen becsületesen kezelni a helyzetet?
Mi történt? Lemaradtam.
Pálinkás Pál
Olyat tettem amit nem szoktam...hír-tv -re kapcsoltam a bejelentés miatt...de valami gáz lett ,mert a pohos csak hang nélkül tátogott pár másoodpercig,aztán elvették a képet...szerintetek a hangtechnikus holnap még ott fog dolgozni??? Vagy már ma elviszia TEK???
lusta
Továbbra sem kaptam választ, Sintér Sanya és az a kb. 50 fő, akik a marokkói miniszterrel találkoztak karanténban vannak, vagy sem?
nezelodo
Én is áldanám a vezér nevét, ha abból belengetett, fejenként több mint húsz db maszkból kaphatnék egyet, (én azt biztos odaadnám a háziorvosomnak), vagy annak a hozzátartozómnak aki az egészségügy területén dolgozik. Számomra Háry klón felturbózott változata, nála nagyobb csak a tapasztalható káosz az egészségügyben. Falus Ferenc igen visszafogott interjút adott de átsütött szavak nélkül is rajta a súlyos aggodalom. És ez az aggodalom sajnos hitelesebb mint maga a vezér+a kopaszkovács

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.