Csak nagyon kevesen tudják, hogy Novák Katalin magyar államfő nemcsak egy másik ország képviseletében, hanem egy távoli rokonként is volt jelen III. Károly brit király koronázásán - írja a Tények.

Itt a hét szenzációja: Novák Katalin és III. Károly király rokonokFotó: Facebook/Novák Katalin

A rokoni szálat pedig így vezették le:

Károly szépanyja, gróf kisrédei Rhédey Klaudia Zsuzsanna, akit a Székelyföldön található erdőszentgyörgyi református templomban kereszteltek meg. A távoli rokon egyúttal nagyiványi Fekete Erzsébet ükunokája is, utóbbi pedig már Novák Katalin családfáján is jelen van, ha a 17. század végéig visszamegyünk az időben.

Így tehát, igaz nagyon távolról, de rokoni kapcsolatban áll egymással a brit és a magyar államfő – állapította meg a kormányzati portál.

Forrás: tenyek.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Gondol valaki államfőként Katalinra? Az egész köztársasági elnökösdi kész vicc, egy túlárazott operett. Honthy Hanna jobban alakítaná.
Nyírfa
A tárgyilagosság kedvéért: ezen a képen legalább egész jól néz ki.
Sakk Matt
Kár, hogy az asszonyság szülei is...
jáger laszló
Hát akkor én is,ha visszamegyünk Éváig és Ádámig...Nem kellene azért nevetségessé tenni a rokoni viszonyokat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
És ha csak az egész hazugság arra jó, hogy a maffiózót jobb színben tüntessék fel, mint amilyen?
Ráadásuk a kutyabőr is csak egy lopott dolog...
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 17.35

Az erdélyi ágat biztosan, a vidék iránti vonzódása nem valószínű, hogy véletlenszerű. Hogy Katalinnal rokonságban áll-e, szerintem, ha tudná, sem tulajdonítana neki jelentőséget, mert a "rokon" nem figyelemreméltó ember.
Eladott Ország
" III. Károly, a napokban királlyá avanzsált herceg büszke arra, hogy ő Țepeș vajda 16. leszármazottja. A genealógia szerint a kapcsolat onnantól eredeztethető, amikor Károly dédapjának unokatestvére, az edinburghi hercegnő, Mária hozzáment I. Ferdinánd román királyhoz. Ehhez hozzáadódik még, hogy Károly herceg édesanyjának, II. Erzsébet királynőnek az ükanyja a magyar származású Rhédey Klaudia, akinek az ősei között szintén szerepel Vlad Țepeș."
namihami
Mivel az emberi faj afrikai eredettel bír, így én is, mi is és akár az emberiség is királyi (stb) rokonsággal bír!
Ezt csupán néhány ""jólsikerült"" Orbán, de főleg Dajcstomi fotó negligálja!
Béla333
Ezek a maffiózók már akkor hazudnak, ha még ki sem nyitják a szájukat!
Miért pont ebben mondanának igazat?
Szépanyja meg ükunoka... Aztán a képen ott vigyorog az egy hónap alatt lett ales férjuram...
Hiteltelen az egész! Hazugság az egész!
Mocskos maffia!
Havanagi
Az uborkafa nagyra nőtt,olyan nagyra,hogy a tetején a magyarok ülnek.
justhpeter
@Eladott Ország: Ilyen felmenőkkel rendelkező családból egy gilisztagerincű, szervilis háziszárnyassá válni nem egészen sikersztori.
kulabombaafityiszre
Akkor harmadik kárcsi címerében benne van a golyóstoll?
Emmersson71
@namihami: Tompika külön faj: Rhomapithecus
kereső
@justhpeter: 17:09 A rokonait az ember nem maga választja- azokat kapja. Van akiket csip/szeret az ember a rokonok közül, van akiket meg letagad.A genetika egyébként azt mondja, hogy gyakorlatilag az emberek mind "unokatestvérek"- a közös eredet révén. És ezt igazolják is a kutatások.
balos
@kereső: Na ezért nem szeretnék sokáig élni,mert még kiderül,hogy a geci valami távoli bolygóról érkezett és rokonunk!
human
Bajszos Kata próbálta volna meg Angliában 5 hét gyorstalpaló után alezredessé kineveztetni a férjecskéjét. Egy hét után repülne a politikai életből.
justhpeter
@kereső: OK. Eddíg még nem voltak tolvaj gazemberek a rokonságomban és elég kort megértem, hogy már ne is legyenek. Ez ideig sem történt olyan, hogy ha megjelentem valahol gyorsan eldugták a porcelánt és olyan sem történt, hogy ha valakinek valamit ígértem, nem tartottam volna be.
Érthető tehát, nem szeretném, ha az őslénykutatók vagy a genetikusok kiderítenék, hogy az Orbán, Kövér, Semjén hármas valamilyen szinten rokonom lenne.
gina
HAHAHHAH Ez a piaci kofa (bocs piaci árusok) belebújt egy csillogó ruhába, de attól ugyanaz a proli hal árus marad !!! Még ö királyi rokon ?, álmában a WC ben ahol ágytálat hordozott...
teuton
Tenyleg, ebben a szaloncukor-ruhaban hasonlit is a Karolyra...
drrotf
Nincs ebben semmi különös, hiszen ha a családfákat hosszú távon nézzük rájövünk hogy mindannyian testvérek vagyunk.Ezt az álláspontot az egyházak is hirdetik . Az ősszülők Adám és Éva voltak.
csipetke
Katyi,Katyi...Magadon felejtetted a köntöst,meg a hálósipkát?Asszem fizetünk neki stájlisztot is, mé' nem öltöztették fel normálisan?Az OKJ-s ales gönce jobb,mit a feleségéé, vajon menyibe fájhat az adófizetőknek?
Dr. Proktor
Ha kellően visszamegyünk az időben, akkor mindannyian rokonok vagyunk...
Nyírfa
Jó reggelt, rokonok! :))

Szeretem az ilyen napindítást: kortyolgatom a kávém, és röhögcsélek. Duplán van min, a kormánypárt 24 órás szolgálatban rendezi meg a nemzeti burleszket, ti pedig véleményezitek. Ez nem heti, hanem napi hetes. :)
Keddi ajánlatom: legyetek bátorak, és tartsátok be a törvényeket! :)
evacica
Jaja! Most mindenki kutyabőrös lett mert ez a divat! Az átkosba meg mindenki munkás paraszt felmenőkre büszkélkedett mert az volt a menő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.