Elcsatolta a Krímet a magyar kormány Ukrajnától a legújabb „békevideójában” – szúrta ki a Telex.

A magyar kormány "békevideójában" már nem Ukrajnához tartozik az oroszok által megszállt Krím-félsziget

A félszigetet 2014-ben szállta meg Oroszország, és a fegyveres erővel megszerzett területet már sajátjának tekinti. A világ országainak döntő többsége a Krímet nem ismeri el orosz területként, kivételt az olyan "demokráciák" képeznek, mint például Belarusz, Kambodzsa, Burundi, Afganisztán, Szudán, Zimbabwe és Észak-Korea.

A nyugati világ - beleértve mindeddig Magyarországot is – a Krímet továbbra is Ukrajnához tartozónak véli.

Forrás: telex.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
röhejesek vagytok " nemzethy " köcsögök...főleg ez a shikari nevű lápi agyagedény...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Még szerencse , hogy nem ezek a kommunista diktatúrák határozzák meg , a nemzetközi határokat ! Kevesen vannak !
Pálinkás Pál
röhejesek vagytok " nemzethy " köcsögök...főleg ez a shikari nevű lápi agyagedény...
Clavigo
@Shikari: te meg egy szőröstalpú lápi móc vagy ,a Duna- deltából.. és az is maradsz,hiába fogadtunk be.
Aki Én
Fullba nyomják az orosz propagandát.
simmering73
@Shikari: Tudod mi a magyar, őstulok? Ahol az őseid leereszkedtek a fáról az Uralon túlon. Onnantól ti csak migránsok vagytok.
Pálinkás Pál
@Maccska: te meg román cigány,shiki unokatezsvíííreeee...
kereső
Hány milliárdba kerül ez a gyalázatos ruszki szinkron az országnak? Milyen káros következményei lesznek ennek a ruszki videónak a Kárpátaljai magyarokra nézve? Milyen káros következményei lesznek ennek a magyarra szinkronizált ruszki propagandának a magyar-ukrajnai viszonyra? Milyen káros következményei lesznek ennek a ruszki videónak/propagandának Magyarország nemzetközi megitélésében- amely már igy is szégyenteljess, minden gondolkodó,és józan ésszel biró magyar számára??

Rogánnak ott lesz a helye a vádlottak padján, közvetlenül orbán, szijjártó mellett!
csipetke
Pampognak a békéről, de megoldási javaslatuk nincs rá. Idióta módon békepárti határozatot fogadtak el orbán bábszínházában a parlamentben. Kb annyit ér, mintha én itthon ráírnám egy kockás papírra,hogy ma 20 forintért veszek egy kiló karajt. Nem igaz,de jól hangzik,de értelme nincs. Pedig lenne megoldás, orbán menjen a testi-lelki jóbarátjához putyinhoz, és kérje meg,hogy takarodjon azannyába Ukrajnából. Hátha... Egyúttal orbán átveheti a kitüntetését,amit pár napja kapott Kirill pátriárkától. Nem kis ruszki vagyont védett meg ezzel orbán,hogy levetette a pártiárkát a szankciós listáról. Nem véletlenül mondják egyre több helyen,hogy orbán orosz ügynök...
csipetke
@Shikari: 05:46 Az idióta üldözésimániás háborúsbűnös,tömeggyilkos putyint kéne már megszűnetni,és szebb lenne a világ...
human
Ami szakértőket hallok azok szerint sem túl reális várakozás, hogy a Krím visszakerülhet Ukrajnához. A keleti régió nagy része igen, de a Krím nem. Úgy rémlik, hogy demográfiai okokra hivatkoztak valamint Putyin csak és kizárólag úgy kötne békét, hogy alapból megtarthatja a Kímet és egy kicsit a keleti régióból. Nem mehet haza üres kézzel. Ez lenne a végső deal.
Ez után jönne Ukrajna újjáépítése (amire Orbán építőcéges strómajai is már nagyon várnak), majd az EU csatlakozási eljárások és utána egy NATO tagság. Ez persze elég hosszú folyamat lesz, mert az EU tanulva a magyar és lengyel esetből jobban odafigyelne kit vesz fel tagnak és a NATO is csak akkor bővítene, ha nem csak tűzszünet, de béke lenne a két ország közt.
ómió
A Krimet, efftársak - mielőtt a pofátokat széthazudnátok - nem a magyar kormány, hanem Oroszország csatolta el Ukrajnától!
kereső
@human: 09:19 Úgy könnyű ám "demográfifai okokra" hivatkozva megtartani a megszállt ukrán területet, hogy elúzöm onnan az ukránokat, és helyükre meg betelepitem az oroszországi oroszokat. Lefoglalva/és elfoglalva az ukránok lakásait, és minden vagyonát, földönfutóvá tenni több százezer embert- akik születésüktől ott éltek. Azért én megkérdezném a "krimi tatárok" utódait- akiket még sztálin atyuska telepitett ki a krimből, és biztositott nekik boldog életet, valahol szibériában- Ők nem akarják-e ősi földjüket visszakapni a nagy-.nagy oroszoktól.
Nyírfa
Ezt a térképet az ukránok meg fogják köszönni. A maguk módján, ami ellen nem emelek kifogást.
Ha tegyük fel, az ukrán nép maga döntene a Krím feladásáról, és utána lenne átrajzolva a föld térképe, annak legalitásához nem férne kétség. De így nem más, mint az orosz háború nyílt támogatása, az ukrán önrendelkezés megkérdőjelezése. Mindezt EU- és NATO-tagként.
Amíg Orbán az ország miniszterelnöke, amíg a fidesz bitorolja a hatalmat, addig nemhogy EU-elnökséget nem viselhet Magyarország, de szavazati jogának a megvonását is kiérdemelte.
csipetke
@human: 09:19 Mire Ukrajnában elkezdődne az újjáépítés,akkorra (reményeink szerint) orbán már csak egy rossz álom lesz. Másrészt ha még akkor is itt eszi a fene a nyakunkon, nem gondolom,hogy odaengedik ezeket a parazitákat is, mármint az orbánhoz köthető építőipari cégeket
Nyírfa
@csipetke: 12.07

Lenne bőr a képükön felajánlani segítőkész szomszédként az újjáépítésben való részvételüket, különösen uniós forrásból, és, ha az ukránok mutatnának valamit, ami a dulihoz hasonló, nekik állna feljebb, követelnék a tiszteletet, és felhánytorgatnának az utolsó fillérig minden támogatást, amit egyébként javarészt a civilek biztosítottak.
Az EU helyében elszámoltatnám Orbánékat, hogy az ukrán menekültek elhelyezésére kapott uniós forrásokkal mihez kezdtek.
kereső
@Nyírfa: Azt, maguk orbánék sem tudják- hiszen nem elszámolási kötelezettséggel kapta az ország!!!- igy aztán bármire mehetett.
Nyírfa
@kereső: 14.11

Ez a bármire az, amit leginkább tudni szeretnék!
kereső
@Nyírfa: Nem fogod tudni, ahogyan senki más sem...ahogyan azt sem tudja senki sem, hogy a külügy 2021 éves zárszámadásában mi az a 500 milliárdos "egyéb" cimke nélküli kiadás...
Nyírfa
@kereső: 14.29

Az a baj, hogy ezt a pártok akkor sem forszíroznák, ha kormányon lennének. Ellenzéki győzelem esetén kiegyeztek volna a fidesszel, mint 2002. után.
Nessy
@kereső: Fiatal feleség elszámolása a konyhapénzzel.
Krumpli 200 Ft, hagyma 100 Ft , kolbász 200 Ft , egyéb kiadás 4000 Ft
összes kiadás 4500 Ft .
Lepényleső
...talán mert földrajz órán is nagyokat álmodtak?
Németh István
ÉS tök igaz >> soha sem volt ukrán terület, a hülye vodkabajnok ruhscsov részegen játszotta az eszét és a mindenkori orosz birodalom, majd a szovjet vezetés kiemelt üdűlőhelyét az ő idősza-kábaban létető területi egység megosztását, felbomlását el nem lehette képzeni így osztotta le az ukrán SZSZR-nek a KRIMET >> azonban a politika forgandó, meg a hazaárulás és az usa aljas nemzetek gyarmattá tételének az igyekezete is!!! A viláruralmi törekvéseket - mert ez nyilvánvaló - pedig az oroszok, de meg súgom egyetlen egy tisztességes nemzeti közösség sem kívánja elviselni!! Persze nem így az aljas németek az usa-nyalós és korrupt Eu. vezetéssel!
A váltózások hozták, hogy bizony stratégiai központ is lehet a Krimi félsziget mégpedig kemé-nyen a Fekete-tengeri kikötőbázisok okán! Na ezt nem kaphatja meg a moslék ukrán vezír mert még azt is az usa geciknek adná el! Akik már kedzdtek berendezkedni, DE POFÁRA ESTEK!
Gyenge elméjüek - háborús bűnösök értitek a csíziót!?
Németh István
Ha a magyar vezetés a Krimi félszigetet ukrán területnek minősíti akkor a büdös kurva anyját a geci mocsok szar magyar vezetésnek és menjenek a tetves kurva anyjukba! Még a polihisztornak ismert, elismert vezető is! Mert ennyire nem lehet primitív hülye!
human
@csipetke: Szerintem Orbán simán kihúzza 2030-ig. Nem azért mert ő mondta. Pusztán az ellenzék még mindig keresi a maga hangját, a maga útját. Szervezetlenek és sajnos koncepciót sem látni. Ezért 2026-ban újabb 2/3-ra számítok. Az ellenzék leghamarabb 2030-ra tudná felépíteni magát nulláról. De még ez is a legoptimistább jóslatom. Putyin hamarabb fog megbukni, mint Orbán.
csipetke
@human: 22:33 Remélem nem lesz igazad, és előbb megszabadulunk tőle. Hogy dőlne rá a rendszere...
Menőmanó
Nem láttam a videót, Orbán térképén Kárpátalja még Ukrajnához tartozik?
Nyírfa
@human: tegnap, 22.33

Ebben az általad jelzett 5 évben ezért lenne optimális egy kifejezetten szakértői kormány. Ennyi idő alatt kiderülne, hogy az ellenzék kiforrja-e magát.
Németh István
KÖCSÖGÖK!!! mit gondoltok kinek a területe volt a ruhscsovi időkig a krimi félsziget! kik tették virágzó üdülő területté > a cáratyuskák az orosz uralkodó osztály! Aztán a nagy szajúz hova vitte üdülni a kommunista elittet, amit az egykori orosz birodalom kiemelt üdülőhellyé formált? egy egyszerű polgár be sem léphetett a területre a rendszerváltózásig! Aztán jött a 2014 baromkáim amikor a Krim szerepe megváltózott az üdülőparadicsomból egy moslék a hazájukat kiárusító gazemberek által az usa-nak kiajánlott terület lett! MERT felfedezte a moslék usa a geostratégiai érdekeltségét a területnek!!BARMOK!!! Agyatlan hülyék melyik aza nép amelyik hagyja elvenni a saját területét?? csak a barom egykori MAGYAR! Miként trianon esete bizonyítja!!! Az oroszok nem ekkora hülyék!! menjetek a bús picsába! > A KRIM > potenciális tengeri hadászati bázis-ponttá nőtte ki magát! A megváltózott geopolitikai helyzet az orosz föld önvédelme megkövetelte >> hogy a moslék usa terület és hatalomvadász szemeteket az oroszok távoltartsák, így az ÖRÖKÖS KRIMI TULAJDONT >> miként kapták egy tolvonással az ukránok, ugyan úgy vissza is vették a jogos TULAJDONOSOK!
Rohadjatok halomra mocskos háboeús bűnös ganaj szemetek! > élén a főbarom @m73:
Németh István
@m73: tetszik, hogy beismered, mennyire FÚLLLLL hülye vagy! Gratula!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.