Egy ideje húzódik az ügy, amelyben Hadházy Ákos szeretné megtudni: milyen pluszköltséggel járt Orbán Viktor kitérője, amit hivatalos útja során iktatott be, kis kiruccanásként. Most megkapta a választ. 

"Orbán idiótán röhörészve rókázott", de Hadházy komolyra fordította a szót: ez a hivatalos válasz a miniszterelnök extra vakációjának költségeire

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A miszterelnök februában Egyiptomba látogatott, de onnan nem haza, hanem Olaszországba utazott, aminek nyilván voltak plusz költségei. Hadházy Ákos ellenzéki képviselő jó ideje szerette volna megtudni, hogy mennyibe került ez a magyar adófizetőknek, de nem kapott választ, sőt egy viedóban megalázó módon viselkedett vele Orbán Viktor, sunyi rókának nevezte, Szijjártó pedig arra biztatta, hogy kérdéseit nyújtsa be hivatalosan. Megtette, de sok köszönet nem volt benne.

"Ebben ugye az a poén, hogy miközben Orbán idiótán röhörészve rókázott, Szijjártó azt ismételgette, hogy miért nem kérdezem meg írásban:) Hát ezért, természetesen" – írta Hadházy a közösségi oldalán utalva a Hvg cikkére, melyben szerepel a kérdésére kapott válasz.

„A hivatkozott út megszervezésére a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek figyelembevételével került sor” – írta a Hvg.hu Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának válaszát.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tényleg úgy viselkedett, mint egy idióta. Kényszeresen röhörészett, nézett körbe riadtan, várta a támogatást a csicskáktól.

24.hu/belfold/2023/08/02/orban-pisai-utja-amerikaban-bukast-jelentene/

@KisTehen: két percen belül három semmitmondó butaság, amit még lájkolsz is.
.ez csak azt bizonyítja, hogy hülye vagy és megint csak hazudsz, te unalmas, hasztalan, naplopó balfasz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Tényleg úgy viselkedett, mint egy idióta. Kényszeresen röhörészett, nézett körbe riadtan, várta a támogatást a csicskáktól.

24.hu/belfold/2023/08/02/orban-pisai-utja-amerikaban-bukast-jelentene/

@KisTehen: két percen belül három semmitmondó butaság, amit még lájkolsz is.
.ez csak azt bizonyítja, hogy hülye vagy és megint csak hazudsz, te unalmas, hasztalan, naplopó balfasz!
Eladott Ország
Hihetetlen, hogy van egy ország, ahol ezt az odakozmált értelmű töpörtyűt megválasztják. Persze ez már nem ország, csak egy banánköztársaság. "Nincs hálásabb publikum a majomszínházban sem, mint amilyenek az emberek egy népgyűlésen, hol megmagyarázzák nekik, miért voltak eddig szegények, s megcsillogtatják előttük azt a távoli célt, melynek elérése érdekében újabb nyomorúságot és szenvedést kell majd lelkesen elviselniük." (Márai Sándor) Ennek az elmebeteg f@asznak egy normális országban a bolondok házában lenne a helye, ahol irkálhatná a baromságait a naplójába.
Eladott Ország
Jól látja a kihúllott szőrű, dagadt vidéki róka a jelenlegi helyzetet Magyarországon!
twitter.com/i/status/1682396488188542976
csak úgy....
@KisTehen: 0rbánod egy paraszt,te meg az ö buta ökre!
simmering73
@KisTehen: Sunyi fidkány vagy. Tedd magad takarékra és inkább heveréssz a vízágyon, minthogy itt ökörködsz.
csak úgy....
@KisTehen: de te egy seggnyaló,buta ökör ami sokkal szarabb! :)
boci,te piszoku lealjasultál!
szegény hazám
"Orbán idiótán röhörészve rókázott", Mit tehetne, ha okosan nem tud. Ilyen az alapjárata. Nem volt nála a jegyzet, amiből felolvassa a választ.
Clavigo
@KisTehen: Múú- uuu- úúú,,te barom.Te is kaptál vízágyat,,te félkegyelmű ?
csak úgy....
@KisTehen: te vagy a családotok leg butább ökre!
csak úgy....
@KisTehen: ismételgetek hát, hiszen a fidesz szemináriumon is így tanítgatják az ökröket! :)
kereső
Hogyan védhető az, hogy egy ország miniszterelnöke dehumanizál egy választott!!! képviselőt akkor, amikor az a munkáját végzi- mert erre kapott közvetlen!!!felhatalmazást a választóktól. És akkor itt az isten barma "libnyákozik"- mert annyi értelem nem szorult belé, hogy a magyar országgyűlés választott képviselőjének az a dolga, feladata, hogy ellenőrizze a végrehajtó hatalmat. Legalábbis egy parlamentáris demokráciában, egy jogállamban, ahol komolyan veszik a különböző szervek alaptörvényben/alkotmányban lefeketett jogállását. Ezek után milyen alapon mondja a bukott igazságügy miniszter, a "művésznő", hogy itt jogállam van és erre ő akarja megtanitani Európát. Na, többek között ezért is "állt meg brüsszel"- mert semmi nem mutatja be jobban a jogállamiság hiányát, mint ez az orbáni kényszervigyoros aljasság. És ráaadásul- egy olyan ügyben, amely csak úgy ordit a korrupciótól. Mennyire kell ehhez hülyének, butának, primitivnek lenni- hogy ezt védje valaki.
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi Fülöpke .DDD. Köszönjük.
Sakk Matt
Sajnos egy suttyó vezeti az országunkat :(
Clavigo
@KisTehen: Te ugye echte kretén vagy,,,Nem tudod megjátszani..
namihami
""...a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek figyelembevételével került sor” – írta a Hvg.hu Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának válaszát.""
---mert, értelemszerűen ugyebár, minden jogszabály és egyéb rendelkezés a Mi Vezénylő Tábornok Urunk által és az Ő kénye-kedvére van kitalálva és alkotva! Akkor pedig csak szabályos lehet!---írta (szintén) Sztáray Péter, aktuális szófosó.
gina
Nem idiótán röhögve , mert maga egy idióta szemét tolvaj patkány, undoritó ripacs
csak úgy....
@Philip Marlowe: ez egy látványosan elbutult,gondolkodásra képtelen ,seggnyaló szarosszájutól dícséetnek hangzik! :)
gina
@Philip Marlowe: Te kis kaloberü senki !!Erkölcstelen senkik vagytok, éltettek egy retkes tolvaj cigányt, ennyi van a fejetekben,,ezért nem kellenek tanárok mert ilyen agyhalott barmok kellenek ennek a zsiros Napoleonnak,
Aki Én
@Philip Marlowe: Te meg ennyit tudsz balfasz. Ugatni hazudozni...
Cáfolat megint sehol, te vérszegény suttyó.

Ezeket láttad baromarcú provokatőr?

piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/pupakra-verik-a-lengyel-elelmiszerarak-a-magyart.html

piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/dobbenet-hol-a-legdragabb-az-autopalya-matrica.html

Ha láttad is, úgysem érted. És ezt most te fogod igazolni, mert annyira ostoba vagy :)
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi Fülöpke 2.0. DDD. Köszönjük.. Azért nehogy túl strapáld magadat ! Egy " békemeneten" az összes napidíjas hülyére szüksége van Pártunknak és Qrmányunknak.. Csak nyugi..
Nessy
Orbán nem adhat mást, csak mi lényege! Ez ő.
csak úgy....
@KisTehen: több fogam van mint neked eszed, - te buta, csaholó ,rühes ,nyalóka kutya! :)
csak úgy....
@KisTehen: kezeltesd a csölátásod mert rábaxó! :)
csak úgy....
@KisTehen: ...és ma már ne untass! - és másokat sem!
Revans
@durbincs:Maga 1 genetikai söpredék és már 1 szaros farok,50IQ-s,alja fartúró! :))
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: jó nektek elmebetegeknek, nektek nem kötelezö gondolkodni, elég ha hülyeségeket firkáltok, veletek akkor is elégedett a fidesz! :) 5 ft/ hülyeség? -nem vagytok megbecsülve.
csak úgy....
@KisTehen: ne untass a hülyeségeiddel, te fideszes alhülye !
csak úgy....
@KisTehen: ökör,téged darabra vagy kilóra vett meg a fidesz?
náladnál butábbat nem találtak? :) -persze fideszéktöl értelmes,okos befektetést nem is lehet elvárni..
verőce21
@csak úgy...: Az ilyen megkeseredett vén kommunistákat le kell szarni mint te vagy, miattatok felesleges bárkinek is izgatnia magát...!
verőce21
@csak úgy...: Semjén izgalmasabb törvénymódosításokat ír, mint a te bugyutaságaid…! :)
csak úgy....
@verőce21: Bosznia-Hercegovina: 4 év börtön a kormányfőnek a túlárazott kínai lélegeztetőgépekért.
csak úgy....
@verőce21: semjén a te nívód,erröl te nem tehetsz,túl sokat nyaltad a szaros nemzeti seggeket, amitöl teljesen elment az eszed!
csak úgy....
@KisTehen: dugd föl magadnak gyurcsát,az ugyan akkora ökör volt mint a mostani fönökötök!
csak úgy....
@KisTehen: néha kukkants ki 0rbán ánuszából te tökkelütött "geci"!
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy gyermeteg, óvodás szinten megrekedt butuska seggfej!
nejlontacskó
@KisTehen: nem tudod véletlenül, hogy melyik az a horda, amelyik olyan külföldi munkavállalókkal tölti fel az országot akik alacsonyabb bérért, de jóval kisebb adózás mellett, magasabb nettóért dolgoznak nálunk.
És azt tudod e, hogy melyik az a horda amely elvette az Agárdi rehabilitációs intézetet az izomsorvadásban szenvedő gyerekektől, hogy koreai és mongol vendégmunkások élvezhessék, annak minden kényelmét?
És még ti hazaárulóztok?
jáger laszló
Különben a Pisa-i kitérő a háborús helyzetben hozott egyedi gyors döntés volt!!
Ezt kell tudomásul venni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
És most mi a "mérvadó hazugságod", Hullaházy efftárs!?
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 15:28 ♥ „Daszvidanyia, tovaris Orban!” Jobban járnak a magyarok, ha ők mondják ezt Orbánnak, mintha Amerika teszi meg." Ne feledd bornyú, konvergálunk az 500 forint/dollár árfolyamhoz, aztán lehet lehet majd tovább ugatni! Időközben az amerikaiak felmondták az amerikai-magyar kettős adóztatást elkerüléséről szóló egyezményt, amit még Kádárék kötöttek. Az egyezmény 1979-óta él, s most az USA politikai okokból felmondta és nem hajlandó erről Orbánékkal tárgyalni. A gecinek ezt is sikerült elb@sznia! Amerikai befektetők nem fogják idehozni a pénzüket ez már biztos. Kis ország vagyunk sem a NATO-nak, sem az UNIÓ-nak nem lesz nagy érvágás ha kilépünk, viszont hatalmas nagy érvágás lesz Magyarországnak. Orbán már így is elintézte ezt az országot évtizedekre. Ezek már direkt csinálják, hogy hergeljék az EU-t és az USA-t. Az ország tragédiája ez a rohadt bűnöző román cigány és bandája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.