Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: "nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

A kormányfő – aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet – azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a "szuverenitásunk védelméről" szóló konzultációs íveket.

Úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig "súlyos viták várnak ránk Brüsszelben."

"Régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk: több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat" – fogalmazott, hozzátéve: "de mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hülye vagy, vikkancs... Levelezgetsz magaddal, beszélgetsz magaddal de kihallatszik, nyaldosod a szádat, egyértelmű, hogy teljesen megzakkantál. Irány Graz!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Hülye vagy, vikkancs... Levelezgetsz magaddal, beszélgetsz magaddal de kihallatszik, nyaldosod a szádat, egyértelmű, hogy teljesen megzakkantál. Irány Graz!...
Péter2
Már megint hazudik ez a beteg cigány , Ugyanis az uniónak semmilyen törvénye nincsen a rezsicsökkentéssel kapcsolatban , minden ország belügye , az , hogy nyugaton nem volt ilyen intézkedés , mert ott az emberek keresnek annyi pénzt , és a nyugdíjasok kapnak annyi nyugdíjat , hogy az infláció miatt emeltebb árut is meg tudta minden nehézség nélkül venni , azóta az infláció Brüsszelben , sőt az egész unió területén , kivéve Magyarországot majdnem vissza állt a régi kerékvágásba .
Cherry
Már semmin nem is csodálkozunk, ez a skizofrén patkány jó társaságban van magával, egyik véres pincsi a másik énje meg egy tolvaj büdös cigány igy megértik egymást,,,
Cherry
@Maccska: Te román alkesz olvass utána az EU Brüsszeli oldaláról mi igaz ezekböl a rohadt cigány hazugságaiból ja hogy nem tudtok annyi IQ val olvasni fideszhivö patkányok hahahahahah
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 20:22
Megint hazudsz.
"Magyarország az EU része, ott ül az asztalnál az állam- és kormányfőkből álló Európai Tanácsban, a miniszterek Tanácsában, az Európai Parlamentben, tette hozzá. (Arról például, hogy Orbán Viktor is átengedte az országspecifikus ajánlásokat, amelyektől a nemzeti konzultáció az adófizetői pénzből kompenzált hatósági árakat, azaz a „rezsicsökkentést” félti, itt írtunk korábban. A kormány előtte miniszteri szinten is jóváhagyta a javaslatokat, bár egy külön nyilatkozatban panaszkodott többek között arra, hogy túl „előíró jellegűek”. A minden tagállam és nem „Brüsszel” által egyhangúlag elfogadott dokumentum egyébként azt kérte, hogy a magyar kormány a hatósági energiaárak átalakításával ösztönözze az energiahatékonyságot és közben célzottan támogassa az alacsony jövedelműeket.)"
telex.hu/kulfold/2023/11/20/eu-europai-bizottsag-nemzeti-konzultacio
Cherry
Te csak táncolj román cigány nindzsa Putyin füttyére aljas rohadék,, és tüzd ki a vörös csillagot szemét hazaáruló patkány
Péter2
@Maccska: Nem a rezsicsökkentésre volt utasítás , ezt csak a hazug fideszes ferdítés , hanem a versenyképesség rovására nem mehet semmilyen intézkedés . ez meg uniós törvény amit aláírtak orbánék , azért nem mindegy ! Ugye ha nem tanult gazdasági szakemberek hozzák a törvényt , azonnal ütközik a másikkal !
Ezodabasz
0rbán ehhez tök hülye. Levelezget helyette a propagandagépezete. Nem gondoljátok komolyan, hogy ez a félkegyelmű instán, tik-tokon, twitteren irkál??? Erre ott vannak az udvari bolondjai, mint pl: Báygúnár Zsóti a lovagkeresztes pártkönyves, trágárkodó undortkeltő mocskolódó író-publicista és persze a neki dolgozó fideSS-konda!
verőce21
Most lekaszáljuk a maradék civileket, alapítványokat, sajtót, betiltanánk mindent, amit "külföldről finanszíroznak", és ezúttal az ellenzéki pártok közül is megy a levesbe, akit Főni a továbbiakban kellemetlennek tart.
Ehhez lett kész a törvény... Most megkapják lipsiék telibe...! :)
Ezodabasz
@verőce21: a fideSS-t is külföldről finanszírozták! Az nem zavar?(ja meg még mostanában is).
Magántőke alapok tulajdonosainak átláthatatlan, személyhez nem köthető szabadrablásai nem zavarnak?
verőce21
ad. 21:58) Ezt a törvényt támasztja alá egy kamu népszavazás...! :)
verőce21
@Ezodabasz: pl. mikről beszélsz? Halljuk a prepozíciókat...!
Nessy
@verőce21: Qvod licet Iovi, non licet bovi! A kormány természetesen támogathat más országbeli civil szervezeteket, pártokat, egyházakat! A szegényeken, rokkantakon, betegeken segítő civileket "lekaszálják"! Ok! És? Felvállalja valamelyik hithő fideszes ezeket a feladatokat? Vagy csak jártatják a szájukat a keresztényi segítségről, támogatásról? Ezek költői kérdések!
verőce21
@Nessy: ez is ugyanolyan támogatás...!

youtu.be/jYvcdhCbzJw?si=sWOtxfC86DQMbpKd

Nagyon slágergyanús...! :)
Ezodabasz
@verőce21: ma, 22:26 Ne fáradozz...Aki tudja az tudja, aki nem annak meg hiába is beszélnék.
Azért nézz rá:www.youtube.com/watch?v=r6hrhIeykdc
izéke
Mennyivel jobb a katyusára táncolni,ugye viktor,te felcsúti Hulk? :))))
rakitics41
Eddig az volt az orbáni szöveg hogy az húzatja a zenét aki petyegtet.Mi biztos nem petyegtettünk, s ezért nem azt húzta a zenekar amit mi akarunk.A szolgáltatott zenére meg vagy táncolunk vagy nem, ez nem érdekel már senkit.Egy darabig furcsa volt, mert azt gondolták a többiek, hogy azért lettünk az EU tagjai mert együtt akartuk a táncot járni, de egy beteg elme azt gondolta, hogy nem jó ez így, mindenki járja a maga táncát!Nem gondolta végig hogy ebből káosz lesz!
namihami
""Álmomban két macska voltam...""
De a skizofrén kifejezés is passzol ide!
rakitics41
Gondolom a postájával meg van elégedve, mert gyors pontos és megbízható!Olyan mint amilyen az átkosban meg még később is a Magyar Posta volt!Valahogy ez z ősi intézmény a gengszterváltás után elkurvult, és már az eddigi jelzők nem érvényesek a munkájára.
Béla333
Mivel az Arrogáns Tóni kivételével senki nem tudhatja, hogy mennyien küldik vissza kitöltve a kérdőívet és azt sem, hogy abban mit x-eltek be az emberek, teljesen felesleges ezt az egészet komolyan venni!
Már nyilván megvan a végeredmény is...
kereső
@Béla333: Holnap lesz kormányinfó- vajh hány millióan küldik vissza holnapra?Az érvénytelen népszavazásból is micsoda eget-földet megmozgató eredményességet hoztak ki. Akkor ebben miért is ne lehetne hazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.