Orbán Viktor szombaton, a Fidesz-kongresszuson Márki-Zay Péterről is ejtett néhány szót. Erre reagált Youtube-csatornáján az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay sorra vette az Orbán szájából elhangzott sértéseket, és igyekezett a miniszterelnök ellen fordítani azokat. Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, amivel Orbán Viktor őt és az ellenzéki oldalt vádolja, az mind rá jellemző.

Így tehát Márki-Zay Péter szerint Orbán a migránsbetelepítő, ő jár gyógykezelésre, Orbán árulta el a hazát, amikor Putyin elől nem tudott kitérni, és lányos zavarában nyalogatta a száját, valamint Orbán családjában van meleg fiú (aki a miniszterelnök szerint nem lenne meleg, ha befóliáztak volna egyes könyveket – véli Márki-Zay).

Forrás: Youtube

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mzp
Unokába' neked is lesz! Tudod! A nagyszámok törvénye...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ez a shuriken fejen találta a legónindzsát.
vacsi
Ez a Márki zaj meglehetősen ostoba...
Béla333
Na valahogy így kell a maffiózók aljasságára reagálni!
izéke
@vacsi: hát igen,az ellenzék mindig legyen talpig úriember,akkor is ha a belüket tépik ki,őket lehet sértegetni,lehet a családjukat vegzálni,kötelesek mindent eltűrni,mert a hozzád hasonlóak felkapják a fitos orrukat. Miért és meddig kell tűrniük,hogy orbánék barmit megtehessenek velük? Olyankor hol van a fenenagy sértődékenységed? A mocsokszájú bayerrel bezzeg tudsz azonosulni,az nem zavar titeket...farizeus
Aki Én
@Maccska: ,,TI"?
Az a baj, hogy a miniszterelnökkel mindenki meg van áldva.
Csak te nem nagyon akarod érteni.
mzp
Unokába' neked is lesz! Tudod! A nagyszámok törvénye...
dr. prédikátor
vajon a cigány lókupe3c hováő dugta a buzi gáspár gyerekét???
Aki Én
Megmondom őszintén, ez egy qrvajó videó lett.
A lényeg, és csak a lényeg van benne.
Ennyi!
rakitics41
Nagyon helyes hogy nem hagyta szó nélkül Orbán "viccelődését", és próbált választ adni a rá mondottakra!Úgy gondolta Márki Zay hogy amilyen a mosdó olyan a törököző is!
Aki Én
@Maccska: Ez, hogy jön ide balfasz?
Ide csak a gazdád engedi meg hordja az idegeneket százezrével.
Pedig a magyarok megmondták.
Béla333
A "reményt" inkább ez hozza el, nem appok hadrendbe állítása...
Téma van bőven, amire reagálhatna az ellenzék, annak legnagyobb pártja és annak a vezetője is!
Pl. tegnap jelentette be a maffia a 2024-ben bevezetendő 1 napos matrica árát! Miért nem szerveznek országos tiltakozást ez ellen, amikor O1G és bandája a 300 Ft-os vizitdíj bevezetése ellen képes volt erre?
Dolgozni kellene nem asszisztálni!
Csizmás Kond
...cigánytempó az ilyen visszapofázás...nadehát...
Sziszifusz
@dr. prédikátor: 08:18

Katonatiszt . Talán Szolnokon van . Úgy bánnak vele ahogy elvárja az apucija.
Csizmás Kond
@Horizont: Bármely politikai kampányban, bárkitől elhangzó, a másik családját érintő megjegyzés az illető legnagyobb aljasságát jelzi.
Orbán beszédét nem hallgattam de nem hiszem hogy Márkiról a családját érintő megjegyzést tett volna, viszont Márki azt tette...és most engem is érdekelne az ilyen megjegyzésekről a véleményed.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "Bármely politikai kampányban, bárkitől elhangzó, a másik családját érintő megjegyzés az illető legnagyobb aljasságát jelzi."
ilyesmivel és ezzel hasonló dolgokkal csak a fidesz szokott kampányolni , te valóban ennyire buta!?
szaboria1
Tegnap hallgattam Lázár dumáját Ő is bele szállt Márkyba. A Hódmezővásár helyieket is azzal fennyegette ha újra válasszák nem kapnak pénzt.
nemkati
@Csizmás Kond: Ez 0rbán beszéde :))))
www.tiktok.com/@politikalipszis/video/7303182315360914721?_r=1&_t=8hXa7SLyTfE

Legalábbis, ha egyszer az életben őszinte lenne, ezt kellene mondania.
Dr. Proktor
@Maccska: Szóljon igazat - betöritek a fejét...
Ha hazudna, mint idolotok, az mindjárt más lenne, mi?
Menőmanó
@nemkati: Ez Qrva jól össze van rakva!! :-))))))))
Aki Én
@Csizmás Kond: A fideszes média a fidesz megbízásából naponta veszíti a pereket mások és családjuk becstelenítése miatt.
Egyébként MZP orbánra, orbán személyeskedésére és hazudozására reagált, te agyhalott.
Miért nem ott reklamáltál?
Sakk Matt
@Maccska: A választójog 16 évre leszállítását pedig ti gátoljátok! Ahogyan az ügynök akták megnyitását is. Ahogyan a szenteste fizetett ünneppét is...
Namely
MZP egy politikai hulla. Belerúgni sem érdemes. Már azzal is jelentősen túlértékeltem, hogy ezt a 3 mondatos kommentet írtam róla.
Béla333
Ezt kellene az összes ellenzéki pártnak és a politikusának csinálni, nem árnyékkormány összejöveteleket tartani...
Nehogy már szemérmesek legyenek 13 (+4) év O1G aljasoskodása után!
Aki nem képes keményen visszavágni, az ne menjen politikusnak!
csak úgy....
Szoboszlai, a pálinkás herceg; Tóth Gabi életet ment; Vajna Timi❤️Schwarzenegger; Viktor, a nindzsa
www.youtube.com/watch?v=xHVcXZ_RUiA
Aki Én
@Namely: Az a baj, azt nem veszed észre, hogy magadat értékeled túl. Nem kicsit.
Nyírfa
@Horizont: 06.53

Ha értené a kivetítés lényegét, akkor nem vetítene. :)
frank
Ez az igazi liberálbolsevista politikai kultúra.
Ez a műkatolikus cigány-zsidó kápráztatta el a falusiakat.
kereső
@Béla333: 10:38Ezt tegnap irtam egy másik cikk alá:
"Felszólalt már(meg merte-e már tenni) valamelyik ellenzéki képviselő a gusztustalan, aljas és rágalmazó hazug plakát és nemzethy konzultáció ellen, ott játszóházban? Mert-e már azt mondani, hogy ez nem a magyarok véleménye, hanem orbáné-és a fideSS-é, akik nem egyenlők azt egész országgal? Vagy jól el vagytok hölgyek, urak? Gereblyézitek a a vizet( a x@rt)orbánnal?"
Béla333
@kereső: 11.16
Pontosan! És most őszintén: ha azt látnám Gyurcsányékon, hogy a pofázáson kívül képesek lennének mást is tenni, hogy el legyen takarítva ez a szemét ami ma itt van, ha képesek lennének ellenállásra, tiltakozások szervezésére, az ellenzéki érzelműeket az utcára vinni, a múlttal őszintén elszámolni és nem csak dumálni, akkor nekem akár meg is felelnének. De amit látok tőlük az csak az alibi ellenzékiség, csak kifogják a szelet az ellenzéki emberek jogos felháborodásából.
Tenni kellene, dolgozni, a választók igényeinek megfelelően politizálni.
Ők is csak azért vannak, hogy azt tegyék, ami nekünk jó, nem azért, hogy bennünket rábírjanak, hogy úgy csináljunk, ahogy ők szeretnék!
Nem tudom érted-e, egyet tudsz-e ezzel érteni?
kereső
@Béla333: Hogyne értenélek- a "morgásom" mindegyiknek szól, a dk-nak is. Sőőőőőőőőőőőőőt, leginkább nekik, hiszen 1,1 millió szavazóval a hátuk mögött, már nyugodtan lehetnének pofátlanul kemények orbánnal és maffiájával. Azt meg már régen mondom a NER-nem demokrácia, itt már nem nagyon van helye a "demokratikus fellépéseknek"- de az ellenzék pártjai, ezt mintha nem is akarnák tudomásul venni.
Aki Én
@frank: ,,Ez a műkatolikus cigány-zsidó kápráztatta el a falusiakat."

Igen, a falusiak többnyire orbánisták.
Béla333
@kereső: 11.29
Nem gondolod, hogy mégiscsak valami ilyesmit mondhatott a Feri azon a bizonyos gyűlésen Kerék-Bárczynak?:

"...egy Gyurcsány Ferenc-idézet DK-sként, hogy ne toljuk túl ezt az antikorrupciós biciklit – szó szerint nem így hangzott el –, mert mi is rámehetünk."
www.szabadeuropa.hu/a/a-ner-legfobb-celja-nem-az-hogy-kormanyozzon-hanem-hogy-egy-bunszervezetet-tartson-fenn-kerek-barczy-szabolcs-ex-politikus/31871838.html

Mert ha ez megtörtént, akkor van dolgod bőségesen a DK rendbetételével...
Cherry
@Maccska: Ki süllyedt te idióta,?? egy szemét román cigány uralja az országot, a fia egy buzi őmaga elmebetg pedofil. ez aztán a mélység te 1 Bites
jesz
ha MZP indul a miniszterelnöki székért, akkor lesz csak igazi káosz...ráadásul ő nyer...
Yoda69
@Horizont: Ne vard vacsitol, hogy valaszoljon, mert tudja hogy igazad van. Most elbujdokolt es hallgatásba menekul. Szegeny annyira ostoba, hogy nem latja at a helyzetet.
kereső
@Maccska: 12:29 Na, esmeg sikerült. Bemutatni a "mimagyarok" intelligencia szintjét. Azt a primitiv tahóságot amely olyan jól jellemzi orbánt is. Ti- Európába?? Hozzátok képest a legsötétebb balkán is egy hatalmas világitó torony.
kereső
@Béla333: 11:47 Az a helyzet, hogy még tag sem vagyok Bélám- igy aztán nekem sincs több ráhatásom egy párt működésére, mint neked-vagy bárki másnak. Én is csak elvárásaimat fogalmazhatom meg- itten, még "morgás" formájában is csak. És politikus sem vagyok- igy aztán nyugodtan kritizálhatok. A magukat ellenzékiektől meg elvárnám- hogy azon ügyködjenek, hogy a NER-t hogyan lehetne felszámolni, elpusztitani- mert addig amig csak kormányváltásban "gondolkodnak"- és a ner marad, itt a fú sem fog nőlni- mert nem csak gazdaságilag tették/teszik tönkre az országot- hanem mentálisan, erkölcsileg-és szellemileg teljesen. Szóval , ha egyet értesz- ha nem, akkor is az a véleményem- hogy be kéne fejezni a "pártcsatározásokat"- nem egymás kritizálásval, savazásával kéne foglakozni- hanem az egész ország állapotával, ami szerintem siralmas- sirni/siratni való. Az árnyékkormány nagynon jó, hogy szakpoltitkai kérdésekkel foglakozik csak- na de a dk-nak, ütni kéne orbánt lépten und nyomon, és nem szó nélkül hagyni az ocsmányságoakat.
Főleg most, amikor az a gyalázatos azt terjeszti, hogy a plakát a magyar emberek véleménye. Hát nem! Na, de ki fogja ezt a pofájukba vágni? Mert én itten hiába hadakozok a primitiv fideSS nerencekkel, ha nincs megerősités a parlamenti pártok részéről- pedig, elvileg minket képviselnek- és nem a pártjukat kellene!
Csizmás Kond
@Horizont: ...ne térjünk el nagyon a témától...nem hoztál fel egyetlen mondatot sem ahol Orbán valakinek a családját piszkálná...tehát ?
Az hogy egy otthonszülést levezető bábaasszony munkáját valaki kifogásolja az nem tartozik a családi zaklatásokhoz, mert nem a személyes valamijét kifogásolták hanem a szakmájában történő akármit.
...és valami elindult ?...na mi?...és pontosan ki is indította el ???...mert ha most azt mondom hogy Gyurcsány akkor hátast dobsz...de inkább nézz te utána és rájössz.
Csizmás Kond
@m73: ...lófasz a az anyád m72-es valagába...de ha mégsem értenéd így elsőre akkor mindig ahányszor hozzám szólsz annyiszor örvendjen az a vén kurva a lófasznak.
Csizmás Kond
@nemkati: Elhiszem hogy neked ez tetszene, de meg vagyok győződve hogy ha azt a szélhámos Ferit hallgatod megkapod amit kívánsz...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Ha megnyerte akkor igaza kellett legyen, de akkor sem a személyes egyéni dolgairól volt szó hanem csak a szakmairól.
...és nem hallgattam meg, már nagyon rég kinőttem abból, hogy ilyen pártkongreszusi öndicsérő dumákat hallgassak, viszont azt nem hiszem hogy MZ személyes egyéni dolgait támadta volna (de ha mégis pár szót idézhetnél), éppen ezért nagyon nagy balfasznak tartom aki így kampányol...és az hogy maradjak csendben most parancs vagy olyan MZ féle illem ?
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 16:59 Jaajj szegény 0rbán a fideSS-propaganda karaktergyilkosságairól nem is tud ugye?
Akkor világosítsd fel! www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ
Nézd végig VakKond!
Ezodabasz
MZP nagyon nagyot fejlődött! Sokat segített ebben neki a fideSS lejárató propaganda. Ők írták az"edzéstervet":))
Nem hagyja már, hogy kiforgassák a szavait.
Csizmás Kond
@Horizont: A szakmai dolog az sosem számít személyes támadásnak mégha direkt az sem. Az hogy valakit szakmai okokból támadnak lehet személyes indíttatás de ha nem a személyét, szokásait, nemét, testi adottságát és hasonlókkal támadják akkor az nem számít személyi támadásnak.
...és ha már ennyire belemelegedtünk visszakeresek és meghallgatom...amúgy vélemény akkor is születhet valamiről ha csak az szóba hozodik de nem ismerős a téma...ezt is írd fel valahová...
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...látom élvezed a nevezgetést...mert az ilyen kölökagyú felnőttek szokták a vécékben is szarral felírni, hogy ott jártak...
Havanagi
Orbán ilyen családcentrikus.Igy szereti a gyerekeit.Törvényeket hozott a saját fia ellen.Ő "apa",sőt "nagyapa".Ember?
nemkati
@Pegero: Én csak simán ki nem állhatom ezt a magyarokat meglopó cinikus országrontó szemetet. De te hogy viseled a Gyurcsányfóbiádat?
nemkati
@Pegero: 0rbánt nem félted? Ő gyakrabban él a "magyarok alapvető élelmiszerével".
Ezodabasz
@Csizmás Kond: Nem nézted végig ugyí VakKond...hát persze te vak vagy. Így már értem. Siket is vagy? Ez nem némafilm.
Hogy jön ide az hogy te mit szoktál a vécékben szarral felírni, hogy ott jártál??? Ez olyan átlátszó fideSS-es terelgető stilus te nem érzed? Akkor nézd meg ezt: Bekapcsolva maradt a mikrofon! „Csináljunk úgy, mintha valami fontosat kellene csinálni”
hvg.hu/itthon/20231025_Latorcai_KDNP_mikrofon_parlament
Élő vágatlan valóság!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: Az a vadparaszt aki csak úgy képes kifejezni önmagát hogy minden beírásában nevezgeti a másikat annak lófasz a valagába.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 18:24 Naa végre! Igyad a kávédat a választásig, dőlj hátra itt már remélem semmi dolgod. Akár el is dugulhatnál már.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: Jaajj te kis mimózalelkű kőbunkó! Annyira sajnállak, de tényleg! Le a kalappal előtted hogy ilyen profi módon kerülgeted a forró kását! Jaaa hát persze, most látom csizma van a macskán:)))
Ezodabasz
@Pegero: Elvégezted a feladatot amit kaptál a fideSS propagandaminisztériumtól? Akkor dőlj hátra idd a kávéd és fejezd be a gyűlöletkampányt!
izéke
@m73: mert ő egy hitvány gyáva pondró,nagyon szeretné már kipróbálni,hogy milyen érzés lehet elvenni egy életet ( elárulom,nem jó ), de mindenhez gyáva,csak bandában érzi magát erősnek mint az orbánok...
Ezodabasz
@Shikari: Miről ugatsz te höje? Mikor mondtam én ilyet? Zsidózásról fingom sincs, bár a kormányunk jolly-jókere bevállalta.
Tudod a Tompika. Azt meg inkább ne erőltesd, hogy ki a terrorista. Fogalomzavar és maszatolás uralkodik ebben a témában(is). Mint pl:Komcsi, libsi, libernyák...stb. A mi kurmányunk is terrorista és még nincsenek börtönben! Fura mi?
Izrael is terrorista! A hamasz is terrorista...Minden hatalom terrorista! Uralkodni akar a népén, kizsákmányolni és rabszolgát csinálni belőlük! A palesztin emberek szerinted háborúzni akarnak? Vagy az ukránok,oroszok, örmények, azerbajdzsániak, legújabban franciák, spanyolok...stb. Vajon minden ok nélkül keletkeznek ezek a konfliktusok?
SMASSZER
Ennek a fasznak ez a dolga! Ezért fizetik, hogy ilyen sületlenségeket mondjon!
Ezodabasz
@Shikari: Húúúú lehet hogy igazad van. Te egy vadbarom vagy. Olvasni sem tudsz és írni sem! Mi a fasz van tanár úr???
Egy értelmes mondatot sem tudsz már kinyögni?
Ezodabasz
@FLETÓ: Te vagy a legjobb! Kotródj a mesének vége köcsög!
Ezodabasz
@Maccska: ma, 22:29 A fideSS propagandát ez a stílus vezette eredményre így ezzel lehet csak visszavágni! Érted macskajancsi? Jakabot és MZP-t a fideSS lejárató propagandája teszi egyre erősebbé! Jól látod, a fidesz tálcán kínálta nekik az "edzéstervet", Báygúnár író publicista stílusában. Köszönik a fideSS-nek az ingyenleckét:)))
jáger laszló
OV kapott hideget,meleget +1 köcsögöt!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@NKF: de ez a fasz nagyon rájár a szádra mert mindig tele van vele a pofád ;)))
Sakk Matt
@izéke: Paródia részlet (emlékeimből) Bolgár György betelefonálós műsorával kapcsolatban.
Telefonáló (üvöltve): - 87 ÉVES FASISZTA VAGYOK!
Bolgár (megértően): Jaj..eszem a szívét!

...másik
Reakció Bolgártól (valamire, amit nem hallunk): - Hm..egész New Yorkot? Túlzásnak érzem..túlzásnak érzem.

***

Ezek, bassza meg, nem kenyérrel, hanem mazsolás kaláccsal dobnak vissza!!!
Dr. Proktor
@Horizont: A válasz nincs betáplálva a mesterséges unintelligenciájába!
Csak az ideböfögés...
justhpeter
Ha lesz időm folyamatosan fogok azon gondolkodni mitől keresztény Orbán Viktor és mitől keresztény Márkí-Zay Péter.
kereső
@utánam a vízözön: Semmi közöd hozzá- azt a pénzt az MMM/MZP kapta. Az már más kérdés, hogy ennek ürügyén a teljes ellenzékre (kivéve a náci mihazánka, meg a kutyákat) ráhúzta a fideSs a "dollárbaloldali" jelzőt, és ennek következménye a szuverenitási törvényí- mint jó ürügy- végleg leszámolni az ellenzékkel. Mondhatjuk, hogy leváltja az "ellenzéket" a fideSS, ami MZP álma volt.
bence
@utánam a vízözön: ! Ezek amiket leírtál TÉNYEK ! amikkel értelmetlen vitatkozni !
Ezodabasz
@kereső: A szuverenitási törvény a fideSS-maffia szuverenitásának megvédésére készült. Senki ne szólhasson bele mit honnan hogyan lopnak el. Amit ők csinálnak titkos. Amit te mondasz azt megfigyelhetik, és ha úgy ítélik meg, hogy nemzetbiztonsági kockázat és veszélyezteti az 0rbán-rezsim szuverenitását akkor retorziók lesznek!
Ezodabasz
@utánam a vízözön: Nézd végig a történetet. MZP nem hinném hogy sumákolt volna...Zöldfülű volt a fideSS jól kitalált támadásai ellen. Kiforgatták a szavait a minden hájjal megkent fideSS-propagandisták! Le kell sürgősen váltani az 0rbán rezsim által támogatott fideSS-maffiát! Érted? Mindegy hogy ki lesz a "megváltó"! A DK, MZP, Jakab Péter , vagy talán egy valódi összefogással együtt!?! Ilyen megosztott ellenzékkel ez szinte lehetetlen.
www.atv.hu/belfold/20231128/jakab-peter-ujraszamlalas-fidesz-valasztas
Ezodabasz
@utánam a vízözön: tegnap, 23:17 Bocs de talán összetévesztettél valakivel?:))) A valóság nem valami elvi kérdés...
A valóság őnmagát igazolja nem kell hozzá sem elv, sem magyarázat.
Te mint "hívő" nem kívánhatod senkinek a halálát ugye? A halál maga a megváltás a földi szenvedésektől.
Az nem "győzelem ha megdöglik a geci" és utána a vízözön:)) Az a valódi büntetés ha túléli és látja a bukását...mert már kiérdemelte a többi fideSS gecivel együtt! Börtönben rácsok mögött és nem az ágyban párnák között halni meg:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.