Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is úgy gondolja, hogy Orbán Viktor nem képviselte, hanem megalázta Magyarországot.

Gyurcsány szerint a rendszerváltás óta nem alázta meg senki ennyire az országot, mint Orbán Viktor
Fotó: Facebook / Gyurcsány Ferenc

Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbánt kiküldte kávézni a német kancellár, hogy szavazhassanak Ukrajnáról. Olaf Scholz a kör alakú tárgyalóasztalnál összegyűlt uniós kollégái előtt intézte a magyar vezetőhöz az ajánlást, miután Orbán nem volt hajlandó megszavazni Ukrajna uniós csatlakozásának megkezdését. Orbán el is hagyta a termet, így a maradék 26 uniós vezető a szükséges egyhangúsággal – amely az uniós szabályok szerint akkor is teljesül, ha egy vezető hiányzik – jóváhagyta a tárgyalások megkezdését. A belga kormányfő is keményen nekiment a magyar miniszterelnöknek, de Gyurcsány Ferenc is megtrollkodta Orbánt.

Orbán Viktor nem turista volt Brüsszelben. Magyarországot képviselte az Európai Tanácsban. Amikor úgy döntött, hogy más kérésére elhagyja a termet, akkor a tárgyalóasztalnál nem Orbán Viktor, hanem Magyarorszag széke maradt üres

- olvasható Dobrev Klára bejegyzésében, amit Gyurcsány Ferenc is megosztott közösségi oldalán.

Véleményük szerint a kormányfő lemondott az egy nappal korábban általa sorskérdésnek nevezett ügy képviseletéről, önként adta fel Magyarország pozícióját.

Magyarország saját miniszterelnöke miatt szorult a folyosóra. A rendszerváltás óta nem alázta meg senki ennyire az országot. Most saját miniszterelnöke. Orbán Viktor.

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Igaza volt annak, aki azt írta valahol, hogy ahogy O1G most kiment a teremből, úgy fogja Magyarországot kivezetni az Unióból...
Tapsolhatnak a hülyemagyar maffiahívők! Az lesz, amire szavaztak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Igaza volt annak, aki azt írta valahol, hogy ahogy O1G most kiment a teremből, úgy fogja Magyarországot kivezetni az Unióból...
Tapsolhatnak a hülyemagyar maffiahívők! Az lesz, amire szavaztak!
Csizmás Kond
...kétkulacsos banda...amikor Orbán kimegy egy szavazásról akkor nem neki szégyen hanem Magyarországnak...de amikor az egész unió Magyarországot szidja akkor tulajdonképpen Orbánra értik...hát nem zseniális ez az egész kitaláció ?
jáger laszló
Nagyon kellett neki pisilni...
Az is lehet!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Csizmás Kond
@m73: ..te aztán maga vagy a megtestesült értelem...
geopapa
A sors különös fintora: Orbánt akkor alázták meg szopós kölyökként, mikor kivételesen tényleg magyar érdeket képviselt. Ukrajna, mikor EU-trag lesz, nagy és fejletlen ország lévén a fejlesztési források jelentős részét felzabálja majd, s addig is részben, s ez a mi kárunkra megy. De a befizetőket hidegen hagyja, ki osztozik a pénzükön. Mások rettegnek az oroszoktól -baltiak, skandinávok, lengyelek, csehek- ezért etetik Ukrajnát, noha ez a veszély nem valós, az oroszok tudják, hogy gyengék egy világháborúra. Európa az USA érdekeinek engedelmes kiszolgálójává süllyedt. Ami marad az ügyből: Orbán teljesen elszigetelődött, most ugyan kötött egy rosszízű kupecalkut, de elvesztette a magyar érdekek képviseletének esélyét.
Toller Béla
@Csizmás Kond: Ott a megfejtés, csuszikám, hogy az Unió sohsem szidja Magyarországot, és nem is szidta ! Orbánt és a furcsa nézeteit viszont igen ! Látod, milyen egyszerű a magyarázat a téged kínzó kérdésekre ?
Sámannus
Az a helyzet hogy már többször megtette, és a tompa agyatok nem forgott, amikor szólni kellett volna
Kéthete a NATO csúcsról is kimaradt, és mást bízott meg az országunk képviseletével, mert a tartótisztje magához rendelte. Ezt az embert meg is szégyenítették, amikor a zavarodottságát megmutatták a világnak.
Ennek az embernek nincs joga kétharmaddal sem mást tenni, mint amire a felhatalmazása szól.
Beengedi a kínaiakat, sunyimódon kijátszava az ország temőföldjeit bányászati lehetőségeit biztonságát jövőjét. Ebben ellenzékiség még nyomokban sem kap elég nyilvánosságot, legalábbis általános képet nem lát az ország.
Olyan ez, hogy magas fizetéseket nem érdemlitek meg ti sem.
Nessy
Ki vezet bennünket Európából, vissza a sztyeppékre! Aztán lehet sipákolni a kereszténységért, a pravoszláv és muszlim lakosok közt! A magyar föld egy része már úgyi mindenféle nációnak elajándékozva! Az egyházakat meg finaszírozzák a vendég munkások.
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...van aki ilyen egyszerűnek látja...példa vagy rá te...mert ugye a zunió nem is szidhatta ugyanis az csak egy név, amelyet egyre több félkegyelmű népesít be, viszont azok az egyedek akik a zunió nevében kifejtik a kötelezően megszabott véleményüket, na azok szokták ...mert ők azért kapják a pénzt.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...nem, kizárólag a kormányt és orbánt szídják. Ha nem akarod érteni, az a te bajod. A magyarokat max azért, hogy ezt a tetvet megtűrik. És ez is jogos.
justhpeter
Klára és Feri biztosan téved. Az Unió valamennyi szerve úgy van a kolostormalacunkkal, hogy már nem először látja, tehát már ismeri a magyar kipcsk-lopcsk-türk-szittya utcai harcos nindzsánkat. Ennél fogva senki nem gondolja az Unióban, hogy minden magyar ekkora tahó tehát nincs miért azt gondolniuk, hogy a tahó megalázta volna az országot.
Hogy lejáratta-e magát ? Természetesen, de ez sem új az Unióban, nem elelső alkalommal teszi ezt.
Itthon a szavazóinak egy része fel sem fogja, hogy Orbán ismét szégyent hozott a fejükre, tehát itthon minden mehet tovább a jól fizetett csürhével, a 135 bátor emberrel és a becsapott választóikkal
colibri
Mire ment orbán a keménykedéssel Brüsszelben? - ezzel a címmel írt cikket a 24. Ott nincs lehetőség hozzászólásra, ezért a kérdésre itt írom le a válaszomat: a mostani viselkedése, tettei ( de már rég óta) az unió szétverésére irányul! Nem titkoltan nemzetközi politikai vezetésre vágyik, ami vagy bejön, de inkább nem. Elérése érdekében bízik tampli győzelmében és a jövő évi eu parlamenti választásokban, hogy ezek hozzásegítik vágyai eléréseben. Mivel ő sem biztos a sikere kimenetelében, ezért ott rúgja, vágja, üti és tapossa a jelenlegi vezetést és annak döntéseit! Remélhetőleg nem kap nagy lovat ez a gömböc kisember maga alá!
Másol
ünnepnap lesz amikor a pénzszivattyus orbán és bandája takarodik a hatalombol
csak úgy....
@Maccska: hiszen te is nap mint nap nyilatkozol mindenröl, azzal a csökkent értelmi képességeddel !
-szerinted ki kíváncsi a te kretén véleményedre? - a gyurcsány az gyurcsány, te meg egy fidesztnyaló senki!
TASzSz
Tessék kérem! El lehet innen menni!!!
Lepényleső
A fydes legfőbb támasza,aki nélkül a baloldalnak nevezettek talán nem is lennének
ennyire megosztva,- sokkal jobban mint ahogy a bán nagy álmaiban láthatta?
Vélhetően közvetve,és közvetlenül ők szaggatták darabokra,és döntötték romokba az országot,
s nem elképzelhetetlen,hogy az skizofrénia soha el nem fogja érni a végső határokat?
koszpeko
@Maccska: neked a sötét fejfosásodra ki kiváncsi?
evacica
@Maccska: Ha te nem érzed hogy Orbánt megalázták és vel sajnos miket is, hogy hagyjuk, hogy egy ilyen senki vezesse az országot! Orbán Európa szarkeverője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.