Latorcai Csaba szerint az Európai Parlament éppen ott folytatja, ahol 2023-ban abbahagyta.

Ahogy korábban mi is megírtuk, aláírásgyűjtést indított Orbán Viktor ellen az Európai Néppárt képviselője.

Az Európai Parlament éppen ott folytatja, ahol 2023-ban abbahagyta! Az Európai Néppárt finn képviselője, Petri Sarvamaa szabályos gyűlölethadjáratott indított Magyarország ellen

- írta keddi Facebook-bejegyzésében a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

Latorcai Csaba tombol amiatt, hogy Orbánt megfosztaná szavazati jogától az Európai Néppárt képviselője

Latorcai Csaba. Fotó: MTI/Soós Lajos

Latorcai Csaba kifejtette, a politikus a kampányával azt akarja elérni, hogy "vegyék el hazánk uniós szavazati jogát, mert Magyarország – más állásponton lévén – decemberben elhamarkodottnak tartotta Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdését".

Hozzátette, ez az akció is azt mutatja, hogy "sajnos az Európai Néppártot is elérte az eltörlés kultúrája, a véleménydiktatúra: aki másképpen gondolkodik, mint a brüsszeli fősodor, azt szerintük ki kell zárni, el kell némítani, le kell zavarni a politika színpadáról! Mi, magyar kereszténydemokraták azt akarjuk, hogy az eltörlés kultúrája helyett az Európai Néppárt visszatérjen az eredeti keresztény gyökerekhez, és váljék ismét az európai jövő motorjává, úgy, ahogyan azt az alapító atyák is elképzelték!"

Megjegyezte, hogy a KDNP az Európai Néppárt tagjaként azt vallja, hogy "nem várhatunk tovább, a pártcsaládot mielőbb vissza kell terelni a kereszténydemokrata gyökerekhez! Ehhez kérünk támogatást a választóktól a júniusi európai parlamenti választáson!"

Forrás: MTI

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
helyes...ha rajtam állna...nem csak a...
Nyírfa
A magyar kormány "politikusait" képtelenség egyenrangú félként kezelni. Olyan dilettáns, felelősséget nem vállaló, belátás nélküli gyülekezet, amely helyett bármikor kiállítható egy, az utcáról behívott emberekből álló "kormány", s talán még működőképesebb is lenne.
Komolyra fordítva: ha az EU támogatja Klára jelöltségét, hamarosan jobb világra ébredhetünk.
Nyírfa
Amúgy érthetetlen a számomra, hogy a Néppárt megtűri sorai között a semjén-féle ,
kereszténydemokratának nevezett bűnözőket.
dr. prédikátor
llatorcai!!! remélem a nagy tombolásban megüt a guta!!!
Qqberci
@Sakk Matt: És ez így van jól!...
jáger laszló
Csabi nyugi!! Ne idegeskedj,mert nem tudsz rajta változtatni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegfue
Gyökerek voltatok, vagytok ma is...tehát nem kell "visszatérnetek a gyökerekhez"!
Yeromos
Véleméndiktatúra ??? hányszor is vétozott magyarország egyedüliként? Az úgye nem véleménydiktatúra.
Béla333
Hogy ez a maffiózó miért nem a demokrácia megszűnése, az orosz érdekek kiszolgálása, a maffia hazaáruló politikája miatt tombol azt csak sejteni lehet: ő is aktív részese a hazánk elárulásának!
Kovács Máté
Vonyítanak a NER-ben,egyik túl vinnyogja a másikat.
Béla333
Meg is kell fosztani O1G-t és a bandáját annak a lehetőségétől, hogy a hazája érdekeit elárulva Putyinékat képviseljék az Unióban. Hogy ők legyenek a "bot a küllő között", hogy "tüske legyenek a köröm alatt", ahogy ezt a maffia főnök korábban büszkén hirdette.
Meg kell vonni a szavazati jogot addig, amíg ezek pöffeszkednek az országunkon, amíg hazaáruló politikát csinálnak!
nejlontacskó
" aki másképpen gondolkodik, mint a brüsszeli fősodor, azt szerintük ki kell zárni, el kell némítani, le kell zavarni a politika színpadáról! "
Nahát, nahát, hogy mik nem történnek, abban a csúny Európai parlamentben.
Olyan ismerős nekem ez a hozzáállás, minha itthon tapasztalnám ugyan ezt, csak itt nem a magyar kormánnyal csinálják ezt, hanem a magyar kormány teszi, a magyar ellenzékkel!
Nézzük csak, hogyan hangzik ez itthon?
Aki másképpen gondolkodik, mint a magyar kormány, azt szerintük ki kell zárni, el kell némítani, le kell zavarni a politika színpadáról!

Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.
Mondta ezt a magyar Münchausen báró, de a gyakorlat, nem ezt mutatta már akkor sem, de olyan jól hangzott...
Most, ha veletek csinálják, egész kényelmetlen tud lenni, igaz LATORcai Csaba?
Alfa
a kibaszott keresztény-fasiszták megszólaltak ...
a geciket ki kell baszni mindenünnen,mert támogatják a terrorista putyint
Yoda69
Latorcai hazudik. Nem Magyarország ellen van gyűlöletet hadjárat, hanem csók Orbánt fosztanak meg szavazati jogatol jogosan.
Aki Én
@KisTehen: Hogy állandóan magadat lájkolod, nem jelent mást, mint, hogy mennyire vágysz egy kis -másoktól elmaradó- elismerésre. Még attól sem riadsz vissza, hogy magadat is átbaszd.
Szóval látványosan beteg ember vagy.
verőce21
Hiába indított aláírásgyűjtést, az Európai Parlamentnek még javaslattételi joga sincsen ebben a kérdésben...!
Nessy
Nincs a parlamentnek üzemorvosa? Irjon már föl valaki valami gyógyszert, ne "tomboljanak", hanem esetleg gondolják végig, mi vezetett odáig, sokaknak tele lett a hócipője Orbán viselkedésével, Putyin védelmével!
csak úgy....
európa elkezdte kiútálni magából a magyarok hisztis ,kétkulacsos,enyveskezü dagiját! :)
tombolj latorcai jó hangosan, attól majd 0rbán megtóldja a hüségeseknek járó havi betevödet...
Dr. Proktor
Fidesz kultúra az EP-ben? Nahát, nahát...
szegfue
@verőce21: 10:16 Ebben igazad is lehet. De én inkább azt látom, hogy ha valaki ellen -- még akkor is, ha értelmetlennek látszik -- aláirásgyüjtést kezdeményeznek (mintha tüntetnének ellene), az az illető erkölcsileg mondjuk egy nulla... Én biztosan szégyelném magam hasonló esetben még akkor is, ha jogilag semmit sem jelentene, viszont erkölcsileg jól belém taposnának... és ezt azért éreznie kellene O.V-nak is.
Giovanni Alba
"Mi, magyar kereszténydemokraták azt akarjuk, hogy az eltörlés kultúrája helyett az Európai Néppárt visszatérjen az eredeti keresztény gyökerekhez,"
Kiemelném: Mi azt akarjuk ... Nem kérjük, nem szeretnénk, akarjuk!
És toppantott is? Hányan is vannak KDNP-sek az Európai Néppártban, és mennyien a többiek? Mire föl vergődik ez a törpe minoritás? Miért köhög a bolha, tüdeje sincsen!
csak úgy....
@Giovanni Alba: na de mit vársz a keresztényi gyökerektöl?
lusta
@Nyírfa: Nem az Eu-nak kell támogatnia, hanem a gondolkodó magyaroknak.
Eladott Ország
Latorcai Csaba államtitkár és a haldokló (halódó) nyugat. Még a kommunista diktatúrában sem hallottunk ennyire primitív nyugatellenes propagandát. G..iék a nyugat ellen hergelnek, ahonnét elvileg a pénzt várjuk, hogy mimagyarok éhen ne dögöljenek. Ilyet manapság csak Észak-Koreában lehet hallani, meg itt tádzsikmagyarisztánban. Nemcsak ostoba, de a nagy többség gerinctelen, opportunista szaralak is. "A kormány megújítja a kereszteket" A temetőkben meg még szaporodnak is szépen. A halál kultúrája nálunk ül tort, nevezhetjük egyenesen népírtásnak is. Minden évben, ahogy a napokban ez nyilvánosságra is került előre megfontoltan az EU átlag felét költi egészségügyre a kormány és ezzel 2010 óta félmillió magyart segítettek át a halálba. Komolyan, de tényleg: EZEKNÉL VALÓBAN MINDENKI SEGGHÜLYE?- Alkalmazási minimum.
Béla333
Tombolj Csaba! Üssön is meg a guta!
Segítségül meg hívd a Menczert, az is olyan szinten van, mint te!
Csak keményen hülyegyerek!
Nessy
@Béla333: Elzarándokolhatnának gyalog a Nagyszénási fakereszthez! Politikai keresztények!
Nyírfa
@lusta: 11.09

Világos. Az írásomat azonban arra a tényre alapoztam, hogy Klára sűrűn folytat hivatalos megbeszéléseket az EU vezetőivel, akik támogatják, és bizalommal fogadják a célkitűzéseit.
Cherry
Aki csak sz@rt vet az még több sz@rt is arat,, OV a világ szemete, mit vártok seggnyaló alattvalók??? baj van idióták???
verőce21
@szegfue: Kinek az erkölcsiségéről beszélsz, már bocsánat? Az Uniós adminisztrációról, akik bőröndszámra lopták a korrupciós pénzeket, vagy akik sms-ben szerződtek covid-gyógyszerekre, esetleg személyesen mentek Ukrajnába a támogatási átutalásokkal...?
Egy olyan emberrel szemben, aki mindezeket megakadályozni igyekszik...? :)
csak úgy....
@verőce21: a böröndszámra loptáról jut eszembe, - botrány magyarországon: Teljes egészében, kitakarás nélkül ki kell adni a Mátrai Erőmű gyanús Mészáros Lőrinces aktáját 444.hu/2024/01/10/teljes-egeszeben-kitakaras-nelkul-ki-kell-adni-a-matrai-eromu-gyanus-meszaros-lorinces-aktajat
"Mészáros Lőrinc és üzleti köre 2018 tavaszán szerezte meg a Mátrai Erőmű 73 százalékát 5,9 milliárd forintért. Az állami tulajdonú MVM-nek akkoriban annyiért nem kellett, de nem sokkal később 17,4 milliárd forintért mégis csak megvette " - ez ám az igazi botrány!
Nessy
@verőce21: "Ez az ember", hol igyekszik megakadályozni a pénz lopást (haveri osztogatást), korrupciót? Mert itthon nem igazán! Ja, más legyen tisztességes, párunk és kormányunk szuverén módon osztogat, fosztogat, nézi el a fideszes korrupciót!
verőce21
@csak úgy...: és mi köze van ennek az eu-s pénzügyekhez, szerződésekhez...?
Te idén még ostobább vagy, mint tavaly...!
csak úgy....
@verőce21: köze csak annyi,hogy végre megtanulhatnátok ti fidesz balgák,hogy elöször otthon a saját porta elött kell söprögetni, és ha az már csillog a becsülettöl ,akkor lehet ugatni !
ti tolvajok hüséges,buta alattvalói , ti csak a másokra mutogatáshoz értetek mert ritka ostobák vagytok!
Béla333
@csak úgy...: 12.21
Hát még ha ezt is hozzávesszük:
"Az állam kitömi a Mátrai Erőművet
Az ellenzéket hosszan bíráló Facebook-videóban jelentette be Horváth László fideszes országgyűlési képviselő, hogy a kormány döntése értelmében 42 milliárd forintot kap a Mátrai Erőmű - vette észre a hvg.hu."
www.economx.hu/magyar-vallalatok/matrai-eromu-veszteseg-tamogatas.741583.html
Béla333
@csak úgy...: 12.21
Kis magyar valóság:

"Az erőmű 73 százalékát Mészáros Lőrinc és üzleti köre 5,9 milliárd forintért vette meg 2018-ban az államtól, és még abban az évben a tulajdonosok 11,2 milliárdos osztalékot vettek ki az eredménytartalék terhére, majd tavaly az MVM visszavette Mészáros tőzsdei érdekeltségétől, az Opustól, illetve egy szintén Mészároshoz köthető magántőkealaptól 17,4 milliárdért - olvasható a portálon.
Az erőmű a 2020-as beszámoló szerint a 2019. évi 5,9 milliárd forint veszteség után 42,7 milliárd forint veszteséget termelt - írta korábban a Telex,"
www.economx.hu/magyar-vallalatok/matrai-eromu-veszteseg-tamogatas.741583.html

Ezeket az ellopott és ellopható pénzeket féltik a maffiózók, ezért megy az üvöltés...
csak úgy....
@Béla333: az olasz maffia tátott szájjal néz föl a fideszre, akik lassan a példaképeik!
kereső
@Béla333: 12:45 Kimaradt a cikkből az erőmű "sztori" legpikánsabb része, hogy a mészáros vásárlás után a magyar állam=magyar lakosság (a csecsemők és a még meg nem születettek is, mert azok is fogyasztanak, tehát fizetnek ÁFA-t), 7 milliárd támogatást adott az "erőműnek". Az osztalék alapja tulajdonképpen ez az összeg volt, valamint az előző tulajdonosok által a cég eredménytartalékába helyezett összeg, amelyet korszerúsitésre tettek félre.
kereső
Egyet tudok ajánlani latorcainak, és a teljes fideSS EP képviselő csoportjának, és külön a kdnp-nek- verjék a scheggüket a földhöz, úgy tiltakozzanak. Nem otthon vagy B+, ne követelőzz!
szegfue
@verőce21: 12:14 Jujjj, de kár volt ezt irnod.Először is nem az "EU-s adminisztrációról" gyüjtenek aláirást, hanem O.V.-vel szemben. Továbbá M.o-n pontosan a Covid idején O.V. hallgatólagos, vagy közvetett segitségével történt a tulárazott és mennyiségében is felesleges lélegeztető gépek vásárlása, amit most talán a tizedáron elárvereznek. Akárhogyan is nézem: a főnök igenis felelős a beosztottak tetteiért!
Csak ugy kérdezem: ezt miért nem akadályozta meg?!
verőce21
@szegfue: Valamit félreolvastál, vagy értelmezhettél, mert én az "eu adminisztráció" erkölcsiségéről írtam, nem egy ellenük történő aláírásgyűjtésről...!
Szövegértés...! :)
verőce21
@csak úgy...: te ritka ostoba vagy az idén...!
Egy kenyérmorzsát akarsz egy egész veknihez hasonlítani...! Elefánt vagy egy porcelánboltban...! :)
csak úgy....
@verőce21: ez nálad egy veledszületett genetikai rendellenesség,hogy mindíg másokat vádolsz a testi,lelki és szellemi hiányosságaid miatt , - még pedíg 0rbán, a buta gurud nevében! :)
@verőce21: te gyogyós szektás!
bence
Latorcai Csabának javaslom , hogy nagy dühében csapkodja magát a földhöz !
simmering73
@verőce21: Más szemében a szálkát is meglátjátok, saját szemetekben a gerendát sem. Ismerős, balga illipsi.
verőce21
@csak úgy...: 19:22) kártékonyabb vagy mint egy sáskajárás, mindenhol ahol megjelensz te elmebeteg...!
Aki Én
@verőce21: ,,bőröndszámra lopták a korrupciós pénzeket
Egy olyan emberrel szemben, aki mindezeket megakadályozni igyekszik...?"

Erre nehéz szavakat találni. Te mindig ennyire buta voltál, vagy vénségedre ment el az eszed?
szegfue
@verőce21: tegnap 18:35 Szerintem meg pont Neked vannak szövegértési gondjaid!
Pontosan arról irtam 12:14, hogy "Először is nem az "EU-s adminisztrációról" gyüjtenek aláirást, hanem O.V.-vel szemben." Tehát most O.V.ről van szó és nem az EU-ról!
csak úgy....
@verőce21: 0rbán kártékonyabb mint egy sáskajárás, mindenhol ahol megjelenik, te elmebeteg...!
verőce21
@szegfue: Többre tartottalak eddig. Nem gondoltam, hogy ilyen gyengeelméjű vagy.
szegfue
@verőce21: 9:06 Ehhez a remekbe szabott válaszodhoz csak annyit füzök hozzá: én mindig "normális" hangnemben szóltam Hozzád, soha sem minősitettelek, igy Te se tedd!!
verőce21
@szegfue: Ne hazudj, akkor nem teszem...! Szándékos hazugsággal próbálod az értelmezési hibádat "kiküszöbölni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.