Az egykori igazságügyi minisztert egy belvárosi hotel bárjában fotózták le kéz a kézben Windisch Lászlóval.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi ügy miatt visszavonult a közélettől, és lemondott az országgyűlési képviselői mandátumáról, szombat este egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével – írta a 444.

Hoppá! Varga Judit összejött az ÁSZ elnökével?

Kéz a kézben az ÁSZ elnöke és a volt igazságügyi miniszter     Fotó: 444

Windisch Lászlóról és Varga Juditról a W Budapest ötcsillagos szálloda bárjában fénykép is készült, ahogy kéz a kézben társalognak. A lap megemlíti, hogy az ÁSZ elnökét és a Magyar Pétertől, volt férjétől tavaly elvált ex minisztert nem először látják együtt.

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint január 4-én egymás mellett ültek a Zeneakadémián, ami még jóval Varga Judit lemondása előtt történt, amikor még aktív fideszes politikus volt. A 444 szerint kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt a lemondás előtt is. A 24.hu úgy tudja, hogy a kapcsolat már a tavaly, év közepén kezdődött.

Windischre, mint az Állami Számvevőszék elnökére vonatkoznak az ÁSZ etikai szabályai is. A szervezet saját etikai kódexe kitér az elfogulatlanság fontosságára, ezen belül pedig kifejezetten a személyes érintettség és az érzelmek szerepére is. A kódex szerint nemcsak az anyagi érdekek, hanem érzelmek akadályozhatják az elfogulatlan munkát, márpedig az ÁSZ akkor is készített a Fideszről jelentést, amikor Varga még a párt egyik vezető arca volt.

A lap meg is kérdezte az ÁSZ-t, hogyan tartják ezt összeegyeztethetőnek az etikai kódex rendelkezéseivel a magánéleti kapcsolatot.

„Az Állami Számvevőszék elnöke sem most, sem korábban nem keverte össze a munkáját a magánéletével. Munkáját a jogszabályi előírásoknak megfelelően, részrehajlás és elfogultság nélkül végzi és végezte, összeférhetetlenségi ok sem most, sem korábban nem állt fent” – írta a szervezet, és hozzátették azt is, hogy az Állami Számvevőszék elnöke a magánéletét érintő kérdésekről sem most, sem a jövőben nem kíván nyilatkozni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jesszusom ezzel??? Vagy csak álca???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Egy transzvesztitának egy ilyen jóllakott napközis dukál :P
Horizont
Jesszusom ezzel??? Vagy csak álca???
Nyírfa
Kinézetük és erkölcstelenségük tekintetében tökéletes párt alkotnak.
KisTehen
mi az libsik? csak nem megtaláltátok a pedofil ügy egy titkos szálát?

HAHAHAHA
Eladott Ország
Amikor bizalmas helyzetben lefotózták, az nem korábban volt, még a Schadl ügy idején? Majd a felvétel eltűnt. Na végre kiderült, hogy politikai hozzáállása semmit sem változott. Varga Jucus csak a NER-t választotta a volt férje helyett. Így közelről figyelik meg, nehogy elkotyogjon valamit. „Van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik. Munka nélkül voltam, amikor felkértek rá.”
Pusztai
A család visszacsinálási sejtésem bukott, de lehet ez hátrány, kevesebb infő, lévén az ÁSZ álnok nyakig a geczi seggében, de lehet előny, nem kell tekintettel lennie a volt exére, jobban, aktívabban terít.
Eladott Ország
Lemondott Varga Judit. Jajj, more mi lesz velünk? Szájerjózsi sokkal szívhez szólóbb volt, ő azt zokogta a világba, hogy "A nagy lelki megterhelés miatt lemondok." Itt maga a Jucika a terhelt. És ha nem pattan meg, hamarosan vádlott is! Gyanús ez nekem. Előkerült a megsemmisített videó egy páncélszekrényből? Ahogy Juci apácaruciban gyóntatja a barátnőjét.. Pedig eldugták, illetve megdugták volna Brüsszelbe, hogy harcoljon a keresztény európai értékekért és a jogállamért, jó vicc. Újabb álszent ereszténnyel bővült volna a brüsszeli LMBTQ közösség. -Megyek Brüsszelbe kipróbálom én is. - Jó móka lesz, nekem elhiheted... már nem kell megtaláltam egy állami bankautomatát.
twitter.com/csorike1520/status/1673999157751685121/photo/1
Hoppá, a profi! Varga Judit: A munka nem várhat. Cumibaba! A beosztásért meg kell dolgozni. Addig siess míg áll a zászló rúd...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/364732036_575632581392609_1046134584295371648_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=junG3TEWCCcAX-iP-9V&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA3Vg-EYttv1TYEb_oj08l3UQbDUW3kSG78CN6xsaSXTA&oe=65F0FB90
namihami
@KisTehen: 09.46: Ez nem pedofil ügy (már csak a szereplők kora miatt se), csupán egy ""caládon"" belüli kertészkedés esete! Egy szimpla ""melegágyból melegágyba"" történő esetnek lehetünk szemtanúi.
És itt még nem történhet kibeszélés se, hisz egyik is az alibabacsapat tagja, miként a másik is!
Béla333
Ha a dekázó némber tényleg visszavonult a közélettől, akkor engem már egyáltalán nem érdekel, hogy a válása után kivel kavar...!!!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:46 ☻ "Illibcsi" rubel és jüan jobboldali pedofilháló...
twitter.com/gergo_z/status/1765034378197938185/photo/1
Horizont
A volt férjének is van barátnője. Vogel Evelin.
A 3 gyerek biztos nagyon jól van.
szaboria1
@Horizont: Ez a fotó igen hamisnak tűnik.
Horizont
@szaboria1: lehet egyik leszbikus a másik meg homoszexuális. Hahahahahaha
Horizont
@Péter2: ...lenne...ha Rogán nem turkálna ás vájkálna a másik oldalon.
Cherry
Még egy gusztustalan zsiros disznó...
durbinsc
Nem valami sportos alkat, bezzeg a volt férje, Magyar Péter igazán snájdig hapsi
CsipkeRózsa
Én inkább Magyar Pétert választanám.

Találkoztak, találkoztak, nem bizonyít semmit.
CsipkeRózsa
A képen nem egy udvarlásos kézfogást látunk, lehet, hogy csak helyeselt egy véleményt, mintegy rábólintott.
telegdilaci
@Horizont:Nem kicsi ízlés ficama van Juditnak,erre a Zsíros disznó fejűre cserélte el a jó vágású férjét,egészségére,sok boldogságot nekik!
Méhes
@CsipkeRózsa: sztem nekünk mindegy,régi hír már
Eladott Ország
@telegdilaci: ma, 14:08 ☺ "Hát pénzért én is, ne viccelj. Szopok, nyalok, gombot varrok.” „Én se vagyok nyugodt. Itt jár a pofám, gondold el, a rohadt kommunizmust ..." (Hofi)

"Te bundában is szinte pőre vagy,
A szocerkölcsnek biztos őre vagy.

Oly makulátlan tiszta vagy, az ám,
Mint a gatyaszár nagymosás után.
Te ostorozod az ügyeskedést,
És megvetsz minden pénzre rámenést.
Halleluja." ( Hofi)
youtu.be/NzQck2zkNII
Eladott Ország
Hofi Géza : "Érzem a tavaszt, húzom a ravaszt." Utóirat: De ilyen nagy hassal a végét sem látni, vagy olyan mint egy tükörtojás, mert csak tükörből látni.
kereső
"A burzsoázia diszkrét bája".../..ez egy film cime./
Nessy
Varga Judit elvált nő, bárkivel elmehet szórakozni. Az ÁSZ vezetője meg eddig is azt vizsgálta és marasztalta el, "teljesen függetlenül", amire megbízást kapott!
Billibácsi
Naná, hogy az ÁSZ elnökével! Akkor csodálkozhatnánk ha egy villamos vezetővel vagy egy pékkel.
Horizont
@Nessy: lehet nem a válása után ment el szórakozni.
Nessy
@Horizont: Az hivatalos program volt! Legyünk nagyvonalúak!
Lepényleső
Zsák a foltját megleli! Azt azonban miért gondolják mind,hogy boldoságukhoz minket kell ba...atni?
balos
@Nessy: Nagy vonalakban elnézve a párt,hát a zoknimat is elbírná a fejük!Mosás előtt!
NKF
Még szép.hogy nem egy csóringerre bukott! Ámbár a Várkonyi Andikának több esze volt ő
a milliárdokra repült rá!
rücsü41
Windisch Tamás akkor most milyen ember?Ha nős akkor bajban van mert egy ÁSZ elnöknek nem csak erkölcsileg kell kifogástalannak lenni, hanem fedhetetlennek is kell lennie.Varga Juditot nem lehet csak azért felelősségre vonni mert esetleg egy házas emberrel jött össze, akasztott bajuszt.Fiatal asszony, és tudja, hogy az embere nem egyedüli létre vágyik a legjobban.Ha neki Windisch tetszett akkor , vigye Windischt, de csak akkor a ha azt a sokat hangoztatott keresztényi erkölcsök is megengedik!
Havanagi
Ezt a 16 évig bántalmazott "jóminiszterasszonyt " a háromgyerekes könnyező madonnát egyből karóba húzta a NER dagadt főúr.Nagyon el lehetett keseredve. Ilyen egy jó anya!!Van még valaki,aki hisz neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.