Nem a mai Magyarországért rántottak kardot a márciusi ifjak – jelentette ki Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

Noha az elsőséget kétségkívül megszerezte, ám sok politikussal ellentétben nem az utcán, hús-vér emberek előtt, hanem a biztonságos Facebook világában mondta el a beszédét Dobrev Klára. A DK EP-képviselője már reggel elmondta stúdióban rögzített ünnepi beszédjét, amiben a mai és az 1848-as közállapotokat vetette össze.

„Egyenlőség, szabadság, testvériség. Ez a három szó állt azokon a röplapokon, amelyek 176 éve felforgatták Magyarországot, és megmutatták a világnak, hogy mit kíván a magyar nemzet. Az egyenlőség volt az első szó a 12 pont alatt, amely kifejezte, hogy miért küzdenek a magyarok. Törvény előtti egyenlőségért, mert csak akkor vagyunk nemzet, csak akkor vagyunk haza, ha mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak és senki sem áll a törvények felett.

Dobrev Klára nem mert kiállni az emberek elé, a Facebookon ünnepelte Március 15-ét

Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala

Ma egy olyan rendszerben élünk, amely ennek az értéknek a tagadására épül. Egy olyan rendszerben élünk, amelynek a lényege, hogy a hatalmasok bármit megtehetnek, akár a legsúlyosabb, legviszolyogtatóbb bűnöket is elkövethetik érdemi következmények nélkül. Egy olyan rendszerben élünk, ahol a törvény nem minket véd, hanem tőlünk véd, méghozzá azokat a kiváltságosokat, akik a törvényeket hozzák.

Ha ma megkérdezhetnénk a márciusi ifjakat, hogy egy ilyen országért lázadtak-e föl, ezért kötöttek-e kardot, ezért tettek-e kockára mindent, biztosan azt válaszolnák, hogy nem! Mert a közös hazában közös a törvény, közös a teherviselés és közös a felelősség. Ezt a közös hazát vette el tőlünk ez a hatalom. Európa nagy reménységéből Európa sereghajtója lettünk, a rendszerváltáskor irigyelt győztes magyarokra ma vesztesként tekintenek a világban” – mondta Dobrev, aki szerint összefogással lehet véget vetni a jelenlegi rendszernek a 24.hu híradása szerint.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Miböl jön az le: NEM MER KIÁLLNI??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Dobrev kállt és kiáltott: nem állok ki!
Géza
Eddig Orbánt fröcskölte az ellenzék, hogy nem mer kiállni. Erre Klárika bújik el gyáván, amit teljesen értek. Persze, hogy nem mer kiállni, mert elzavarnák.
Csizmás Kond
Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a márciusi ifjak nem szerettek volna maguk között tudni olyan egyedeket akik ma brüsszelben a haza ellen munkálkodnak.
Pusztai
Miböl jön az le: NEM MER KIÁLLNI??
Maccska
Az árnyék miniszterelnök az árnyékba húzódott.
Vagy árnyékkormányülést tart mert a sok feladata mellett pont ma van ilyesmire ideje.
Nyírfa
Válasz a Propeller szerkesztőinek, akik felelősek a címadásért:

Dobrev délután fog kiállni, az ellenzéki pártok, a főváros vezetése és a civilek előtt. Civilek, azaz a szavazópolgárok, a szociális műhelyek, a szolidáris és művészközösségek előtt. Nem lesznek székely haszonlesők, megfizetett bértapsolók, megvezetett hiszékenyek. Mi leszünk ott, a jelen és a jövő európai gondolkodói.
Az izmozást, hazudozást, csalást mind szóban, mind tettben, meghajyjuk nektek, elég szégyen ez rátok nézve.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: gondolod az óindiai migránsokat szerették..?...
kereső
Melyik kisujjából szopta a propeller szerkesztősége , hogy Dobrev Klára nem mer kiállni az emberek elé? Azért mert március 15 reggelén, küldött egy videoüzenetet?
Én is küldök egyet Vaszalynak-és szerkesztőségének:

www.youtube.com/watch?v=VIZkGokHzGU
Eladott Ország
P@Csizmás Kond: ma, 10:51 ☻ paraszt áll a tükör előtt ...
i.pinimg.com/564x/2a/1c/43/2a1c43e372610820b6e67791d6e52cbc.jpg
Orbán, kissé megkésve, de megkapta! 2003 június Liszabon. Orbán Magyarország elitélését és támogatásainak megvonását kéri. Erre még emlékszel ocsmány vigyor? Aljas vagy, a saját hazád ellen járt a pofád, te szemét!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306486324_1427817351031501_2356497523759560985_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ZFraW4MgtL4AX9rtxOa&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDhmeC62j8z6yyzyp6MDOx-pBhrERMjULgyvwcRHXda6Q&oe=65F929B8
Orbán 2006-ban elzárta volna Magyarországot az Uniós pénzektől Strasbourgban. Kérése 12 év után meghallgattatot. És most állandóan a baloldalt ostorozzák. Mindig azon panaszkodtak, hogy az ellenzékiek futkosnak árulkodni. Visszanyalt a fagyi!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306607449_3180583045514706_8194618052443068025_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=29LXNkwUdzcAX8uxqrU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCTvqRDoTDfKkzWQda-4LOXpmBfMWsi0zLrGJh9-mh96g&oe=65F9B7F6
Csizmás kondás, frissitsed a memóriád!
kereső
Milyen "felemelő"is úgy az ünnep- a Szabadság ünnepe, hogy kordonok között kell megtartani- ennyi kordont még nem látott a Nemzeti Múzeum lépcsője, mint amennyit most felállitottak.
Pálinkás Pál
fosik a zsírháj...szerintem az első három sor a TEK ,meg a civil titkosszolgák...utána a buszoztatott nyuggerek, meg akiket kirendeltek...petőfi meg foroghat a sírjában,hogy ez a kövér cigó a szájára veszi...
Maccska
@Pálinkás Pál: rengetegen hallgatták Orbán beszédét a helyszínen.
A dk meg nem mert kiállni az emberek elé.
Ezen nincs mit magyarázni.
Maccska
@kereső: dobrev a legutóbbi égés miatt elbujdokolt.
Ez tény.
Pusztai
Sperma:

"Cseke Balázs
Cseke Balázs

8 perce
Orbán: Június 9-én dönteni kell, hogy brüsszeli gyárszalag vagy magyar szabadság

Az árulót elfelejtük, az áruló meghalt, nincs, és nem is volt soha – üzente Orbán Viktor.
A miniszterelnök szerint Petőfiék óta minden magyar nemzedék és minden magyar fiatal számára eljön az idő, amikor dönteni kell:
„a magyar igazság ösvényén indulsz el, vagy a Soros-birodalom sugárútja felé kanyarodsz, követ törsz vagy katedrálist építesz, brüsszeli gyárszalag vagy magyar szabadság”."

Ez a fasz nem tudja: oroszok verték le a forradalmat??
És ez a afsz Sorosozik megint akitől milliárdokat kapott a fidesz és vezetői, személy szerint a geczi két évig élt Soros pénzéből.
Maccska
@Pusztai: nem kapott milliárdokat.Viszont megismerte Sorost.
Tehát tudja miről beszél.
kereső
@Maccska: Elbujdokolt? Hová? Az hogy téged orbán egy szavas video üzenetei segitenek hozzá az ejakulációhoz, ami meggátol abban, hogy kövesd D.K. vidóit, és közvetlen találkozásait a magyarokkal, az ország lakóival...ez még nem jelnti azt, amit állitasz. Na, kuss!
Pusztai
@kereső: du beszél.
Karácsony is, több ellenzéki du beszél.
Horizont
Ezt a barom igaztalan címet volt képes a Propi összeokádni?
Nem mer kiállni? Elbujdokolt? Ja ezt a még nagyobb barom girhes macska írta.
Kurvaország, kurvapropagandistái, kurvafideszespolitikusai én meg már kurvára hányok ettől az egésztől ami itt van. Mióta orbán van hatalmon nincs állami ünnep csak propaganda óbégatás.
Maccska
@kereső: valami nagy gáz lehet a DK házatáján.
Szerintem Fletó alkoholelvonón van vagy pedig Grazban.
Megy a sumákolás meg a titkolózás.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 11:36
Nem is kell,te fidernyák bohóc.A szopás nagymestere vagy.
Orbánodat a beszéd előtt vagy utána kell leszopnod.Ja nem,mert te egész nap szopod.
Maccska
@kulabombaafityiszre: Orbán ismét nagyon jó beszédet mondott az óriási tömeg előtt.Ezt mindenki láthatta.
Maccska
@Eladott Ország: ne igyál már többet,buksi.
Aki Én
orbán kordonok, kamerák... mellőli hergelése bátorságra utal?
Ő volna a bátor utcai harcos, a többségi támogatott magyar miniszterelnők? Az biztos, hogy ilyen lenne?
Csak kérdezem...
izéke
@Horizont: először azt hittem,hogy egy origós szart raktak be,de latom,hogy a propeller is erősen kezd elfideszesedni,látszik,hogy a komplett stábot kirúgták...mi következik most? indítjátok a fekete podjedákat? besúgók lesztek? esetleg a propi verdíjat is ki fog tűzni ránk?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...tulajdonképpen mindenkit lehet szeretni...még akár téged is...:)
kereső
@Maccska: "Összeszerelték - úgy, ahogy - az ország többségi tulajdonosát, elkiabálta az ünnepi beszédét. Természetesen papírból, heves rángatózás közepette. Nem mondott semmit, amit igen, az igen távol állt az igazságtól, de ez semennyire nem szokatlan jelenség. Megtudhattuk, Putyin valami nyugati libsi lehet, merthogy azok robbantották ki a háborút Orbán szerint. Mindjárt ezután elmesélte, hogy mi vertük ki a törököket, osztrákokat, oroszokat, bontottuk le a berlini falat, és most elfoglaljuk - mármint ő foglalja el természetesen - Brüsszelt. Forradalom lesz, az év elején még egyedül volt ő, év végére többségben. Szóval elfoglalja Brüsszelt, mindenkit szívesen lát, kivéve az ellenzéket. Nekik nem lesz helyük és nem lesz jövőjük. Az ő sorsuk az árulók sorsa, arra sajnos nem tért ki, hogy konkrétan kivégezteti őket (minket?), vagy elég lesz az állampolgárságtól való megfosztás és a száműzetés. Gondolom, majd beveszi a gyógyszereket, amiket reggel elsumákolt, aztán átgondolja, mi a legmegfelelőbb módja a bosszúnak. Addig is mindenkit arra buzdított, hogy rá szavazzanak az EP választáson, mert az ország jövője ezen múlik. Igazán szép nemzeti ünnep volt megint. Ja, nem ide."
Csizmás Kond
@Horizont: ...kurvaország...egy országot a lakói tesznek azzá ami...te is itt laksz... az is beleszámít.
Pálinkás Pál
@Maccska:" rengetegen hallgatták Orbán beszédét a helyszínen..." erre írtam " az első három sor a TEK ,meg a civil titkosszolgák...utána a buszoztatott nyuggerek, meg akiket kirendeltek.. "
szaboria1
Majd 17 órakor kiderül, mert akkor lesz a közös gyűlés.
szaboria1
Lassan az új vezetésű propeller is behódol a fidesznek.
levarosbukta
Minek is kellene? Ő a miniszterelnök? A minidiktátor évek óta először van itthon március 15-én, de csak azért mert már sehol nem látják szívesen.
Géza
Klára beíjedt, ami nem lepett meg. Hazaárulók nem mernek nyíltan kiállni.
nejlontacskó
@Géza: Dobrev délután fog kiállni, az ellenzéki pártok, a főváros vezetése és a civilek előtt. Civilek, azaz a szavazópolgárok, a szociális műhelyek, a szolidáris és művészközösségek előtt.
Ja és még egy kis nüansz!
NEM PARAVÁNOK MÖGÖTT!
Nem mintha érdekelne, de ne félinformációk alapján csinálj hülyét magaból!
Nyírfa
Úgy gondolom, délután ötkor csatlakozni fognak azok is, akik külön-külön mentek el egy-egy megemlékezésre, gyűlésre, legyen szó a Magyar-verbuválta közönségről, vagy a Jobbik, a Momentum, az LMP híveiről.
A nagy összejövetel , az összellenzéki megmozdulás a Szabad sajtó útján várható.
Nyírfa
@nejlontacskó: 13.00

Forrásmegjelölés? :)
Maccska
A propeller tegnap óta elkezdett igazat írni.
Azonnal feltűnik.
Maccska
Végül is ki az a Dobrev?
Egy Ep képviselő.
Árnyék miniszterelnöknek nevezni azért ne nevezzük,mivel önjelölt.
Ilyen alapon bárki nevezhetné magát árnyékcsászárnak is,vagy Napoleonnak.
kereső
@Nyírfa:13:08 Budapest Köztársaság- 2024. Március 15 -Szabad sajtó útja
kereső
@Maccska: 13:19 Miért beszélsz hülyeséget, ha azt sem tudod mi az "árnyékkormány".
nejlontacskó
@Nyírfa: plagizáltam, ezt nem illik bevállalni! :)
Géza
@nejlontacskó: Szóval Klára csak a válogatott hazaárulók előtt mer beszélni, a magyarok előtt nem. Világos!
Nyírfa
@nejlontacskó: 13.22

De csak fideszéknél! :)
nejlontacskó
@Géza: fogalmi dugóba keveredtél, nem a fideszes hazaáruló szarháziaknak, hanem a DK szavazóknak tart beszédet!
Nyírfa
@kereső: 13.21

Mint Budapest Köztársaság polgára, lassan készülök. Csak még kiteregetek egy mosást. :)
Nyírfa
@nejlontacskó: 13.33

DK-szavazóknak IS. Az IS a lényeg!
Maccska
Tisztelt Ünneplők!

Egy utazó járja Európát. Lát egy embert az út szélén, aki követ tör egy kalapáccsal. Mit csinálsz? Nem látod? Követ török, ez a munkám! Lát egy másik embert, az is követ tör. Mit csinálsz? Nem látod? Katedrálist építek! Az európai, benne a magyar baloldal ma követ tör. Ez az ő életük. Múlttól és jövőtől megfosztott, önmagáért való robot. Mi katedrálist építünk. Ez a mi életünk. Ezeregyszáz év közös erőfeszítése. Negyven nemzedék építőköveiből emelkedik a Magyarország katedrális. Szent István megalapította, Mátyás király naggyá tette. A labancok lerombolták, de a reformkor újjáépítette. Kossuth és Széchenyi, Petőfi és Jókai, Deák és Batthyány, Klapka és Görgey harcoltak érte. Harcoltak értünk, hogy mi, kedves Barátaim, ma itt lehessünk. A ’48-as hősök látták a katedrálist. Látták a hazát a magasban, ami a hétköznapok felett áll, és magasabb rendű értelmet ad véges életünknek. Ezért bátran cselekedtek akkor is, amikor az életük forgott kockán, és akkor is, amikor esély sem volt a győzelemre, vagy arra, hogy a győzelmet ők maguk megérjék. Dicsőség a márciusi hősöknek!
Géza
@nejlontacskó: Erről írtam. Valami válogatott hazaáruló bandát szórakoztat.
nejlontacskó
@Géza: a hazaárulásról, hogy ne halj meg teljesen hülyén!
258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ennek értelmében, ha igaz, hogy kínával létrejött az a bizonyos, biztonsági megállapodás, a kormány kimerítette a hazaárulás tényét!
Maccska
@nejlontacskó: milyen biztonsági megállapodás?
Géza
@nejlontacskó: Hazaárulók ellenzék.
nejlontacskó
@Maccska: Vang és Pintér pénteken aláírták a bűnüldözési és biztonsági együttműködésről szóló dokumentumokat, azonban ennek részleteit egyelőre nem közölték.
Maccska
Orbán üzent Dobrevéknek.

Szuverenista fordulat előtt állunk Amerikában és Európában. Európában és Amerikában is helyreállhat a normális élet, s megnyithatjuk a nyugati nemzetek új, nagy korszakát, amelyben mindenki megtalálhatja a maga számítását. Mindenki, kivéve azokat, akik kiírták magukat a történelemből. Akik megszegték a nemzet szolgálatára tett esküjüket. Akik hitszegő módon hátba támadták a hazájukat. Akik aknamunkát folytatnak Brüsszelben, hogy elvegyék a tanárok és az óvónők pénzét. Akik kinyitnák a kapukat a migránsok előtt. Akik harminc brüsszeli ezüstért eszement genderaktivisták kezére adnák a gyermekeinket. Akik eladták magukat, és megvették őket kilóra, hogy hatalomra kerüljenek. Akik rosszabbak, mint a labancok és a muszkavezetők voltak. Nem, ők nem fogják megtalálni a számításukat, nekik az árulók sorsa jut majd.
Szabó Magda írja: az árulót elfelejtjük, az áruló nincs, meghalt, nem is ismertük soha.
Szevasztok
Inkább otthon kérődzik a tehén de azt posztolja.
CsipkeRózsa
Dobrev Klára nem gyáva, de ő egyik pártnak sem a vezetője, ünnepek alakalmával a pártvezetők szoktak beszélni.
Maccska
@CsipkeRózsa: Fletó viszont láthatóan elég rossz bőrben van.
CsipkeRózsa
@Maccska: Nem néztem egyik pártot sem.
namihami
Mert a Facebook-hoz nem kell a parasztot---közpénzen---Budapestre buszoztatni, etetni, zsebpénzzel ellátni!
Pegero
Nyakunkon a választás! "Most, vagy soha!" Dobrev menjen Bulgáriába szavazni.
kereső
@namihami: 15:40 Inkább helybe megy a "paraszthoz"- mert ha nem is tudsz róla, járják az országot. Na, de ez nem hir ma Magyarországon.
kereső
@Pegero: Magyar állampolgár- és még csak nem is kettős.
Pálinkás Pál
@Maccska: az eredeti márciusi hősök veletek aggatnák tele pest-budát...mocskos ruszkibérenc banda..
Pegero
@kereső: Nem jelent semmit! Ez a nő antimagyar, Gyurcsótánnyal együtt. Mindent elkövetnek a magyarság ellen, magyarul magyarellenesek!
Maccska
@Pálinkás Pál: az eredeti márciusi hősök senkit sem aggattak fel.
Ilyesmire a te rokonaid a Haynau,meg a Kun Béla félék vetemedtek.
Maccska
@Pálinkás Pál: Apró nagypapát se hagyjuk ki a sorból,mint hírhedt tömeggyikost.
nejlontacskó
@Maccska: Kövér és Bayer nagypapáról, mi a véleményed?
Mennyivel is, voltak jobbak mint Apró nagypapa?
csak úgy....
látom még megy a licit az apákról és nagypapákról...,pedíg végre az élö és politizáló utódokat kéne tüzetesebben szemügyre venni,mert egy halott nagyapó már nem sokat árthat...,ha csak nem a géneken keresztül az unokákban..
Maccska
@nejlontacskó: Apró nagypapa hazaáruló tömeggyilkos volt .
Valószínűleg ezért nem merte a Gyurcsány házaspár beszenny a magyar ünnepet
Őrnagy
@Maccska: Azt se árt tisztázni, hogy Petőfi és a márciusi ifjak se nem az Orosz Cári birodalom, se nem a Kínai császári birodalom, hanem a nyugati zsarnokság, azon belül is elsősorban az Osztrák császári elnyomás ellen lázadtak, amely gyarmatként kezelte a Magyar királyságot 1699 óta, mióta segített kiverni az Oszmán birodalom hadseregét az ország területéről. 1699-ben megszabadultunk ugyan a 150 éves török uralomtól, de megkaptuk helyette a Habsburg elnyomást nyugatról!
terlasz
Tényleg, olyan bátortalannak ismerjük, aki nem mer kiállni.
Nem mindenki Orbán, aki az óvodába is golyóálló mellénybe látogatott el.
Maccska
@terlasz: nem vállalta be az égést.Elég volt nekik legutóbb.
Végül is nem gyáva,csak nem annyira hülye .
Lepényleső
...talán mert neki nincsen közpénzből fizetett zsoldosserege?
nejlontacskó
@Maccska: tehát, éppen annyira, mint Kövér és Bayer nagypapa!
Maccska
@nejlontacskó: nem . Apró nagypapa egy kommunista tömeggyilkos és hazaáruló volt. A kommunista párt egyik legfőbb vezetője.
Ne relativizáld.
Nyilvánvaló hogy a Gyurcsány házaspár nem való egy magyar ünnepre . Legalább saját maguk is belátták ezt.
izéke
@Maccska: tehát a bayer nagypapa,a sulyok apuka,stb kölykei viszont valók egy magyar ünnepre?
Maccska
@izéke: természetesen.Miért mi a baj velük?Egyik sem volt komcsi.
kereső
@Maccska: 06:45 Dehogynem. Előbb náci/nyilas- majd komcsi besúgó. Micsoda pedigré!
Maccska
@izéke: egy nemzeti ünnepre nem valók az internacionalisták.
A magyar komcsi mindennek a legalja.Égeti őket a kokárda és a nemzeti szín .
Gyurcsányék ezt be is látták .
kereső
@Pegero: 18:05 Tisztázzunk valamit! Nálatok mindenki "antimagyar", nem magyar, nem nemzethy, nem hazafi- aki momentán nem orbán scheggének nyulványa, a nyelvével.
nejlontacskó
@Maccska: mennyiben felelős a leszármazott, a felmenők tetteiért?
Ha minden tekintetben, akkor akasszuk fel a Gyurcsány házaspárt, Bayerral és Kövérrel egyetemben, de izibe!
Pálinkás Pál
@Maccska: " az eredeti márciusi hősök senkit sem aggattak fel.
Ilyesmire a te rokonaid a Haynau,meg a Kun Béla félék vetemedtek. " ...mert a hozzátok hasonlókkal az a járható út..!
Pegero
@kereső: Nagyon ótvaros duma, amit idehánytál nekem!
kereső
@Pegero: Miért is? Itt nem ezt olvasom nap-mint nap tőletek? Ezt az ótvaros dumát...
Sakk Matt
@kereső: Mostanában volt NERkesztőség csere a Propelleren...
kereső
@Pegero: Miért ne olvashatnám- tipikus fideSS mentalitás, és főfogás- vádold meg azzal az "ellent", amit te magad teszel.
kereső
@Sakk Matt: Ezek már a szerkesztőség csere előtt is kinyilvánitották "intellektuális fölényüket" a gyúlölködésben, a kirekesztésben.
Pegero
@kereső: Azért ne olvasd, mert árt a savadnak!
kereső
@Pegero: Köszi, de a savam jól van, amióta felfedeztem egy jászsági kisüzem szenzációs tallérjait- kicsit sós, kicsit sajtos- és úgy roppan a fogaim között, mint a frissen sült tepertő bőre.
Pegero
@kereső: OK!
Akkor olvasd és közben rágcsáld a jászsági kisüzem szenzációs tallérjait.
kereső
@Pegero: Amúgy hozzátok nem kell savlekötő, mert annyira nem vagytok "érdekesek"
KisTehen
mert bulgáriában március 15 nem ünnep
bence
@Géza: GJÉZA ! Nem tudsz olvasni ?! Nem a dagadt geciről van szó , hanem Dobrev Kláráról !!! geczi mestersége a bujkálás hol a függöny hol a női szoknyák mögé !
Géza
@bence: Az Apró klán Klárájáról beszélünk, aki rekvirált zsidó villában él.
bence
@Géza: ! Már milliószor tisztázták , hogy az soha nem volt a zsidóké ! te még olvasni sem tudsz ?! Ellenben a komcsi kövér abban lakott ! Az miért kerüli el a figyelmedet ?!
csak úgy....
@Géza: a bayer zsoltitok öregapja doki létére, zsidó kislányok puncijában turkált és erre oktatta öregapádat a dunyhás testvért!
kulabombaafityiszre
@Maccska: március 15., 12:00
Persze,a szokásos uszítás,hazaárulózás,békepártizás,meg a mentek elfoglalni brüsszelt.
Uncsi már a vén dagadt,Igaz neked,meg a hozzád hasonló ner nyaloncnak ez a csúcsok csúcsa.
kulabombaafityiszre
@Maccska: március 15., 13:57
"Szabó Magda írja: az árulót elfelejtjük, az áruló nincs, meghalt, nem is ismertük soha."
Így fodjátok orbánotokat is megtagadni amikor meg bukik,mert mint a régi szép időkben ti is végeredményben a ner ellenzéke lesztek,szóban,a dagadt bukása után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.