Orbán több magyar sajtótermék ellen indított pert, mert azok szemléztek egy interjút a SPAR magyarországi vezetőjével. A miniszterelnököt egy, Kötter Tamás megafonos influenszerhez és Tuzson Bence igazságügyi miniszterhez köthető ügyvédi iroda képviseli.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Rendkívüli: Orbán félrerántotta a kormányt a 444 elleni háborújában, de már túl későn

media1.hu/2024/05/17/rendkivuli-orban-felrerantotta-a-kormanyt-a-444-elleni-haborujaban-de-mar-tul-keson/

Gyakorlatilag percek alatt befejeződött a 444.hu portál elleni, Orbán Viktor által indított sajtóper ma, pénteken, a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületében. Ott tartózkodó kiküldött tudósítónk, Bugyinszki György kollégánk jelentése szerint ugyanis a kormányfő visszavonta a hírportál elleni keresetét, amellyel helyreigazításra próbálta rákényszeríteni a lapot, amiért közölte a SPAR vezérigazgatójának, Hans Reischnek a Lebensmittel Zeitungban megjelent, Orbán oligarcháival kapcsolatos szavait.

A miniszterelnök eredetileg azért indított pert, mert szerinte hazugságokat állított a SPAR vezérigazgatója és a szavait szemléző 444 is. A SPAR-vezérigazgatója azt mondta, Orbán oligarchái miatt menekítenek ki vagyont Magyarországról.

Dr. Sarkadi Anikó bírónő péntek reggel a bírósági tárgyalóteremben ismertette, hogy a Fővárosi Törvényszék megszünteti az eljárást, ugyanis a felperes, azaz Orbán tegnap, csütörtökön közölte, hogy eláll a keresetétől. A per megszüntetéséhez az alperes, a 444 csak úgy járult hozzá, ha Orbán kifizeti a jogi eljárással összefüggésben eddig felmerült költségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.