Nem szűnnek a Trump ellenes tüntetések Amerikában. Januárban, a beiktatási hétvégén tömegesen utcára vonulnak a jogvédők, nemcsak Washingtonban – írja a nuus.hu.

Trump megnyerte a választást, de közben megsértett egy sor kisebbséget, sok nőt, kiborította a környezetvédőket, vagyis gyakorlatilag mindenkit, aki nem rá szavazott. Ez pedig megnehezítheti az életét elnökként, mert a szavazók nem felejtették el, miket mondott.

De mire készülnek? Na ez derül ki a nuus.hu cikkéből!

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Jozefina: orsos teknősünk ÖRÖMÉBEN majd őt is MEGVÉDI!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A legbölcsebb lenne ha ez a pojáca visszalépne!!! Ha nem teszi kemény ellenállásra számíthat. Remélhetőleg az amerikai fiatalok nem olyan puhányak, mint magyar változataik!!! Sok sikert és kitartás kívánok nekik!!! Trump nem méltó az USA elnöki posztjához!!! Ez ugyanolyan mint a BREXIT!!! Később megbánják és valójában nem is ezt akarták!!!
Jozefina
A legbölcsebb lenne ha ez a pojáca visszalépne!!! Ha nem teszi kemény ellenállásra számíthat. Remélhetőleg az amerikai fiatalok nem olyan puhányak, mint magyar változataik!!! Sok sikert és kitartás kívánok nekik!!! Trump nem méltó az USA elnöki posztjához!!! Ez ugyanolyan mint a BREXIT!!! Később megbánják és valójában nem is ezt akarták!!!
bakegya
@Jozefina: orsos teknősünk ÖRÖMÉBEN majd őt is MEGVÉDI!!!
lampa laz
Lehet, h ezt a megmozdulást az előtt kellene inkább megtartani mielőtt beiktatnák (tán még el is maradna). Utánna már teljesen felesleges, mert attól kezdve eszi, nem eszi az USA elnöke lesz, a hülyeségeivel együtt.
Peller Anikó
@józsefinge: kedves okostojás, miért is kellene visszalépnie egy megválasztott elnöknek akiről semmit nem tudsz? Az csak a saját hülyeséged ha azt képzeled minden úgy lesz ahogy a kampányban kampányolnak a kampanyérók. Egy politikust nem az igéretei minősítenek hanem a tettei, fogod?

Ott még van demokrácia, ő lesz az elnök. Nálunk már ilyesmiről szó sem lehet.
Gáon
Hogy van az, hogy a zsidók a szélsőséges nacionalistákat csak saját Izraeli nemzetállamukban dédelgetik és emelik kormányra, de minden más országban, ahol diaszpórában élnek, hatalmas pofával harsogással liberális maskarába öltözve, ezeket lenácizzák, lefasisztázzák? Maga erre bizonyosan tud magyarázatot adni. Ha nem akkor kérdezősködjön baráti körében. i.imgur.com/GiAResM.jpg (kattintással jól nagyítható és olvasható)
Gáon
@Jozefina: Úgy látszik, hogy az amerikai galuti zsidó nonkonformizmus és destrukció
még az 1787-es alkotmányozó konvención (philadelphiai konvenciót) sem
kíméli. Ezek más etnikumok feletti hatalom megszerzéséért kíméletlenül
beleszarnak bármelyik állam jogszokásába. Miközben a saját
nemzetállamukban az ultranacionalistákat emelik pajzsra. Igazuk van a
cionista társadalomtudósoknak. A világbéke záloga, ha ez a nép egy
nemzetet alkotva egy országban él és sehol máshol. Sehol máshol csak
ott, hogy saját ösztönvilágából okulva rendezze saját államát. A
sajátját, szigorúan a sajátját és ne másét!
Az izraeli zsidóság becsülettel építi saját államát. A pékségtől a kibucokon át a társadalom minden szegmensében. Méghozzá egészséges lelkülettel és boldogan. A galuti zsidók lelkivilágával van baj. A lojalitásukkal van baj. De ez érthető, ha valaki beleássa magát a zseniális cionista zsidó társadalomtudósok tanulmányaiban, amely nem túl ismert és még kevésbé reklámozott terület. Ott ahol a legtöbb amerikai zsidó él és keverék népesség, ott van a legnagyobb felfordulás!
MIÉRT?
MIT MOND ERRŐL a neves cionista zsidó társadalomtudós, közgazdász, Nachman Syrkin. Az első cionista kongresszus egyik jeles résztvevője?
"A zsidó történelemben a tiltakozás, a nonkonformizmus a hagyomány részét képezi" /Sykrin en.wikipedia.org/wiki/... / TÖBB ÖNKRITIKÁT URAIM és KEVESEBB HANGERŐT!
Eriksson
Szervezkednek a demokraták a demokrácia nevében. De más szemmel nézve, van más demokrácia is. A népek demokráciája, melynek Trump lehet a záloga.
www.youtube.com/watch?v=Ynj8vQ89xYY
Gáon
Soros György elbukta a befektetését. Unokaöccse már előre megkérte a bohóc fejű csúf fiziognómiájú Clinton lány kezét. Minden elő volt készítve. A demokratának álcázott, "multikulturalista- liberális " és transznacionális finánc zsidók halachikus házasság. TRUMP fölényes győzelme közbeszólt. A pohártaposás elmarad. De nem a bosszú! Soros és sameszei hergelik a népet a színes, legújabb kori amerikai tömegeket szembeállítják az angolszász protestáns és katolikus fehér Amerikával. Ismét bizonyságot adnak arról, hogy a judeo-bolsevizmusnak és a judeo-liberalizmusnak ösztönvilága azonos, mert egyazon eredet-és érdekközösség áll mögötte.@Eriksson:
Eriksson
@Gáon: A nép nyomora meg semmit nem számít, minél inkább ütik egymást, annál jobb. Csak az a fránya homokszem...
Gáon
@lampa laz: www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=uWIMt9JxugQ
A Mit üzen ezeknek a transznacionális kozmopolita és multi-kulturalista őrülteknek, Zeev Jabotinsky kiemelkedő nacionalista zsidó társadalomtudós és pragmatikus társadalomszervező, író, az izraeli “Zeev Jabotinsky Institute In Israel – מכון ז’בוטינסקי בישראל” névadója.
” A nacionalizmus mindenekfelett álló érték"... “a társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát”. Ez a tarka-barka etnikumú gyökértelen másod és harmadgenerációs bevándorlókból álló zagyva tömeg szembefordult az angolszász protestáns és katolikus államalapító fehér Amerikával. Amerika idegen etnikai tömegei elérték a társadalmi robbanás kritikus tömegét. A Soros-féle gazembereknek semmi sem drága, ha a befektetéseiket akarják visszaszerezni.
moiszikf
"Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek."
lampa laz
@Gáon: Amerikának szüksége van a bevándorlókra hiszen azok tartják életbe. Az, hogy ilyen szép színes arról pedig az angolszász protestáns és katolikus államalapító fehérek tehetnek, hiszen nekik volt szükségük a rabszolgákra, mert hát kivel dolgoztattak volna. A szabadság, meggazdagodás reménye sok embert vonzott/vonz arra a földrészre, még a mai napig is. Ezzel az etnikai tömeggel most nekik kell megbirkozniuk, így vagy úgy.
A világ vezető hatalma ezzel a két elnökjelölttel nagy csorbát ejtett a tekintélyén.
A csatolt dokumentumot elnézve eszembe jutott, lehet nálunk is hasonló incidensek várhatóak a 2018-as választásokkor, pedig itt még nincs is annyira tarka a tömeg mint Amerikában.
Szókrakész
A sok tüntető mob őrült ne idegeskedjen!!!

A Nat Geo-n volt egy műsor Trumról.
Beszélt ott szőke nő, éppen ő adta az ötletet a mexikóiak ostorozásához, a bűnözés miatt.
Vagy egy önéletrajz író.
Pont az önéletrajzíró szövege alatt elment a magyar hang és angolul nyomták csak.
Aztán újra a szőke nő beszélt.

És ő olyat mondott, hogy dobtam egy hátast.
Ő szívesen fog 8 éven át Trumpnak dolgozni.
És ez nem egy freudi volt.
Tud valamit, csak kikotyogta.
Az elit és Izrael eldöntötte, Trump lesz 8 évig az elnök.

Tehát a tüntetőknek, libsiknek 8 azaz 8 évig kell majd megszokniuk, vagy megszökniük.
Szókrakész
Ennyire lebutított népet!!!

Pedig pont ott olvashatnának eleget az elit = "Deep State" = Shadow Government = MIC(Military Industrial Complex) = NWO céljairól, tevékenységéről.

Pont az ő céljuk a szükségállapot bevezetése, FEMA táborok feltöltése, az embereket minden alkotmányos jogtól megfosztani...

Ezért emelték Trumpot hatalomra, ezért fizetik Sorosék a lázadásokat, ezért...
A hülye tömeg meg önként, engedelmesen bégetve masíroz a vágóhídjukra.

Idióták.
krumpli
@Szeparepa2: Az nagy demokraták találták ki anno !!! A fagyi visszanyalt !!!
Hehe ! Most meg sír a szájuk ! :D :P
nyanya001
www.hirado.hu/2016/11/13/robert-de-niro-olaszorszagba-menekul/

A színész támogatja a Trump ellen tüntetőket. "Most, hogy ő az elnök, nem húzhatok be neki" - mondta Robert De Niro.
Michael Moore filmrendező a manhattani Trump-toronyba ment szombaton, hogy találkozzék Donald Trump megválasztott elnökkel. Hiába.

A baloldali filmrendező az egyik közösségi oldalon élőben közvetítette kalandját. A New York-i Trump-torony felső emeletein vannak Donald Trump irodái és lakásai. Beszélni akart vele, hogy kifejezze neki a megválasztása miatti elégedetlenségét.

“Mr. Trump, itt vagyok. Beszélni akarok önnel” – írta rövid üzenetében, amelyet a portásnak adott át. Majd ezután a Facebookra kitett videón az látható, amint megindul felfelé a toronyház lépcsőin. “Lássuk, felmehetek-e a híres lépcsőn”, mondta, de aztán hozzátette: “nem akarom, hogy a rendőrök kidobjanak”.
Veleda
Trump már előre látta, hogy -hogyan tud politikai karriert csinálni: Itt van egy nyilatkozat tőle.:))

Ha indulnék, Republikánus lennék. Ők a legsötétebb szavazócsoport az országban. Bármit elhisznek, amit a Fox News ír. Hazudhatnék kedvemre, nekik mindent bevenne a gyomruk. Azt gondolom, fantasztikus eredményt érnék el." (Donald Trump, 1998)
lampa laz
@Veleda: és igaza is lett, mert bevette a gyomruk.
A hasonlóságért nem kell messze menni, nálunk is van egy ilyen sötét szavazócsoport vezérrel együtt.
Gáon
@Szeparepa2: Nem lenne szerencsés ha egy-két demokrata vagy republikánus
állam, amelyben többen mentek el szavazni döntené el az összes állam politikai hovatartozását. Nagyon bölcs dolog az elektori rendszer.
Veleda
@Gáon: Amerikában másképp működik az állami szavazási rendszer. Két év múlva lesznek a helyi önkormányzati és a parlamenti képviselői választások. A demokraták majd belehúznak, és majd a többségében bekerülnek a parlamentbe. na akkor hogyan tudja megszavaztatni a törvényeit a Trumpika?
Foxley
Ez is csak őt igazolja. Hajrá DJ Trump!
Gáon
@Veleda: Nem fognak a liberális demokraták többségbe kerülni. Mert sem a 20. századi tarkabara, színes bőrű betelepültek, sem pedig az őket oly nagy előszeretettel manipuláló és maguk előtt toló liberális zsidók, létszámuknál fogva nincsenek többen, mint az angolszász protestáns és katolikus fehér amerikaiak. A kis városok amerikai polgárai. Akik végre öntudatra leltek, és akik pontosan tudják, hogy hazájukban a hétköznapok munkásélete nem az amerikai zsidók Hollywood-i, Los Angelesz-i és New York-i csillogó filmstúdióiban megrendezett álomvilág. Amerika felébredt és végre magának választott elnököt.
Gáon
@Veleda: Ideje lenne megtanulni, hogy Amerikában még mindig a fehér amerikaiak választanak maguknak elnököt, ahogy Izraelben pedig a zsidók maguknak, saját etnikai eredet és sorsközösségüknek. Ez így van jól!
!
teuton
@Gáon: Iszonyu baromsagokat vakasz ide! Obamat akkor ki valasztotta meg 2x? Ja, es Trump lanya meg az ö ferje, tehat a veje, aki a valasztasi kampanyat segitette, valamint nem csak a cegeiben vezetök, hanem politikai poziciot is fognak kapni minimum elnöki tanacsadoi szinten, azok zsidok... Na ennyit a tudatlansagrol. Pontosan olyan vagy, mint a Trump valasztoi, iskolazatlan, elegedetlen, feher ferfiak... Aztan annak is utananezhetnel, honann szarmazik Trump es mit jelent a neve. Meg hogy az apja katonaszökeveny volt, akitöl megtagadtak az allampolgarsagot, nem is terhetett vissza soha a hazajaba. A eg elö rokonait Trump pedig egesz eleteben 1x sem latogatta meg, soha nem vette fel velük a kapcsolatot, nem is akarjak marr öt latni. Mert 30 evvel ezelött letagadtra öket, azt allitotta, hogy sved volt a nagyapja. Ja, es meg 1 dolog! Jo penzert elintezetk neki, hogy ne kelljen katonanak menjen Vietnamba, mert volt egy allitolagos csontkinöves a bal sarkan. Ami aztan a vietnammi haboru befejezte utan csodalatos modon eltünt. Erdekes modon elötte pedig kivalo sportolo volt az allitolagos csontkinövessel. Nameg mar több mint 20 eve 1 cent adot sem fizetett... Szoval egy talpig becsületes, tisztesseges, szavahihehtö ember, amolyan tipikus amerikai... De mondhatnam azt is, tipikus fideszes politikus... Nem csodalkoznek, ha meg a 4 ev tisztsege elött lemondana, lemondatnak, vagy valaki lepuffantana...
Veleda
@Gáon: Amerikában tudod, hogy kik a hétköznapok munkásai? akik nem kérnek a csili-vili halivudi nyálas szép életből?

A bevándorló latin amerikaiak, a kínaiak, mexikóiak, meg azok akik a létükért küzdenek, Ezért volt törvényszerű, hogy akkor Obama győzött. Mert törvényszerű volt. Mert Amerika lakóinak több, mint fele már színesbőrú kisapám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.