Kósa Lajos szerint egyértelmű provokáció volt, hogy Orbán beszéde alatt egy nő sípolt. Szerinte ugyanakkor a kormánypropagandának semmi köze ahhoz, hogy a hajánál fogva rántották le a földre a nőt.

Egyértelmű provokáció volt, hogy Orbán Viktor beszéde alatt egy nő sípolni kezdett – jelentette ki Kósa Lajos a 444 cikke szerint Tusnádfürdőn a Tusványos rendezvényen tartott sajtótájékoztatóján.

"A Fidesz elítéli az erőszakot, de a provokációt is, és nagyon köszönik a szervezőknek, hogy a saját védelme érdekében ilyen hamar és hatékonyan kivezették a provokátornak nevezett nőt" – olvasható a cikkben.

Kósa szerint abban, hogy a kisípolásra ilyen heves reakciók születtek (a nőt a hajánál fogva lerántotta a közönség egyik tagja a földre, egy másik pedig lenyomva tartotta a földön az esetről készült videó szerint), abban a kormánypropagandának semmilyen szerepe sem volt.

A Fidesz frakcióvezetője szerint ez olyan volt, mintha valaki Újpest-mezben ült volna be a Fradi B-középbe.

A 444 megkérdezte, hogy akkor a Tusványoson Orbán beszédét hallgatók olyanok-e a Fidesznek, mint a Fradinak a B-közép, akkor Kósa azt válaszolta: nem, ez csak egy hasonlat, és azokat nem szabad szó szerint venni.

"A frakcióvezető kiemelte, hogy az incidensről felvételek is készültek, és arra is célozgatott, hogy a felvételeket készítő újságírók akár össze is játszhattak a fütyülő nővel, de konkrét kérdésre letagadta, hogy erre célzott volna" – olvasható a cikkben.

(Címlapi kép: MTI/Veres Nándor)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
Egyetlen szóval sem helytelenítette, sőt vádaskodott.
Ez csak rosszabb lesz. Egymás ellen fordul magyar és magyar - a hatalom szétszakítja a népet.
quadrocopter
@durbincs: Leiskoláztalak köcsög, persze egy primitív idiótát nem nehéz, használt a porbarántás, kezded rendezni a mondataidat, de még elég mesze vagy a normalitástól -beteg köcsög!
szaboria1
Lali király te agyadban kellene már rendet tenni. Amikor ti hőzöng tettek az nem számított ha ellenetek szól fel valaki az már provokáció.
Sámannus
Hol volt a tekes mocsok azonosítója geci? hát ha bevetitek, akkor legalább ennyi gerincetek legyen szarháziak.
solidedge
A biztonsági szolgálat nem volt a magaslatán. A fő provokátort Orbánt nem vezették ki hátracsavart kézzel. Várjuk Pintér Sándor bocsánatkérését,
quadrocopter
@durbincs: Bravó vakarcs, 7 sorban 14 vessző! Jó lesz, ha elbújsz...szedik össze a hülyéket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.